| משתמש |
אני שונא את בעלי ההון?  |
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 00:10:47
|
אהלן חבר'ה זאת הודעה ראשונה שלי ואני יודע שזה לא כזה חכם לצאת נגד הקבוצה בהודעה הראשונה אבל רציתי לדעת מה קרה לשיר "אני אוהד הפועל קטמון אני שונא את בעלי ההון?". ממש אהבתי את השיר הזה ונדמה לי לאחרונה שחוץ מ"הפטיש המגל והאינטרנאציונאל" כל השירים זה כמה שהפועל עולה, ולמען האמת זה ברור ומובן מאליו :) 
אני חושב שיהיה יותר נכון להוסיף עוד שירים בעלי אופי אנטי גזעני וסוציאליסטי. לדעתי זה יוסיף הרבה גוון ואופי לקבוצה.
מה אתם חושבים?
|
AVANTI KATAMON! |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 08:29:24
|
אנח אישית חושב שאתה צודק.. אבל אוי ואבוי איזה שרשור עומד להתחיל פה.. סיכום קצר של הדעות לכאן ולכאן צד אחד יגיד שהפועל זו קבוצת כדורגל ולא קבוצת נוער והצד השני ייטען שיש לנו את הייחוד שלנו ולא צריך להתבייש בכך. טיפ בשבילך אחי: בוא למעגל המעודד ליד התוף כמה משחקים תראה את עצמך ותשתלב בנוף. אחרי זה תנסה גם לדחוף את הקהל לשיר שאתה אוהב. זה עובד! |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 08:44:22
|
| הוכשטיין, אנחנו לא נשיר על זליפה. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 09:21:43
|
| Never say Never!!! |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 10:22:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
אהלן חבר'ה זאת הודעה ראשונה שלי ואני יודע שזה לא כזה חכם לצאת נגד הקבוצה בהודעה הראשונה אבל רציתי לדעת מה קרה לשיר "אני אוהד הפועל קטמון אני שונא את בעלי ההון?". ממש אהבתי את השיר הזה ונדמה לי לאחרונה שחוץ מ"הפטיש המגל והאינטרנאציונאל" כל השירים זה כמה שהפועל עולה, ולמען האמת זה ברור ומובן מאליו :) 
אני חושב שיהיה יותר נכון להוסיף עוד שירים בעלי אופי אנטי גזעני וסוציאליסטי. לדעתי זה יוסיף הרבה גוון ואופי לקבוצה.
מה אתם חושבים?
לא הבנתי למה הפועל עולה זה מובן מאליו, וזה שאנחנו אנטי-גזענות זה לא? אם כבר, לאור העבר (לפחות הקרוב) של הקבוצה (להוציא חריגים כמו עונה שעברה) הייתי אומר הפוך: זה בכלל לא ברור "שהפועל עולה" אבל זה ברור מאליו שאנחנו אנטי-ביטר ואנטי גזענות.
לא כל שיר מצליח להיקלט ביציע, אין מה לעשות. "אני אוהד הפועל קטמון" הוא לא בדיוק שיר אלא יותר קריאה של 2 שורות ולא הצליח להיטמע בקרב הקהל, כמו בערך למעלה מ90% משירי העידוד שחוברו.
ויש גם את "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה". היה גם את השיר על ארקדי שאולי בקרוב יהפוך שוב רלוונטי. כך שזה לא מדויק להגיד שרק "הפטיש המגל והאינטרנאציונאל". ואם אתה מתעקש אפשר גם להכניס את "מה שחשוב כאן זה הסמל, עם הפטיש והמגל".
לא בטוח שצריך עוד שירים בעלי אופי סוציאליסטי. זה די מגוחך לטעון שאנחנו קבוצה סוציאליסטית או בעלת אופי סוציאליסטי. לגבי האנטי גזעני, זה בא לידי ביטוי בשירים אנטי-ביטריים. אפשר כמובן להכניס שירים נוספים, אבל זה לא תהליך כ"כ פשוט. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 10:41:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy לגבי האנטי גזעני, זה בא לידי ביטוי בשירים אנטי-ביטריים. אפשר כמובן להכניס שירים נוספים, אבל זה לא תהליך כ"כ פשוט.
מוזרר שאתה אומר את זה, דווקא בזמן שהבן בסטים הנפלאים עמלים במרץ על סיום כתיבת שיר האוהדים הבא: "גם ערבים הם בני אדם" |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 10:48:35
|
כל עוד הצורר הרשע מצוי בצוות המצומצם האמון על כתיבת השירים והחדרתם ליציע יצומצמו באופן ניכר הביטויים הסוציאליסטיים והאנטי- גזעניים בשירים. אני חושב שזה נובע בעיקר מהעובדה שהוא צורר ורשע! |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 10:51:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
כל עוד הצורר הרשע מצוי בצוות המצומצם האמון על כתיבת השירים והחדרתם ליציע יצומצמו באופן ניכר הביטויים הסוציאליסטיים והאנטי- גזעניים בשירים. אני חושב שזה נובע בעיקר מהעובדה שהוא צורר ורשע!
like |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 13:46:00
|
אני מסכים איתך לדעתי הפועל זה לא רק כדורגל    |
avanti livorno
|
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 16:49:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
לא הבנתי למה הפועל עולה זה מובן מאליו, וזה שאנחנו אנטי-גזענות זה לא? אם כבר, לאור העבר (לפחות הקרוב) של הקבוצה (להוציא חריגים כמו עונה שעברה) הייתי אומר הפוך: זה בכלל לא ברור "שהפועל עולה" אבל זה ברור מאליו שאנחנו אנטי-ביטר ואנטי גזענות.
לא כל שיר מצליח להיקלט ביציע, אין מה לעשות. "אני אוהד הפועל קטמון" הוא לא בדיוק שיר אלא יותר קריאה של 2 שורות ולא הצליח להיטמע בקרב הקהל, כמו בערך למעלה מ90% משירי העידוד שחוברו.
ויש גם את "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה". היה גם את השיר על ארקדי שאולי בקרוב יהפוך שוב רלוונטי. כך שזה לא מדויק להגיד שרק "הפטיש המגל והאינטרנאציונאל". ואם אתה מתעקש אפשר גם להכניס את "מה שחשוב כאן זה הסמל, עם הפטיש והמגל".
לא בטוח שצריך עוד שירים בעלי אופי סוציאליסטי. זה די מגוחך לטעון שאנחנו קבוצה סוציאליסטית או בעלת אופי סוציאליסטי. לגבי האנטי גזעני, זה בא לידי ביטוי בשירים אנטי-ביטריים. אפשר כמובן להכניס שירים נוספים, אבל זה לא תהליך כ"כ פשוט.
אם אתה חושב שזה מוגחך לטעון שהפועל היא קבוצה סוציאליסטית אז למה שלא פשוט נוותר על כל הרעיון של קבוצת אוהדים נתעלם מהעובדה שיש כמות גדולה של אוהדים בעלי דעות פוליטיות מסוימות ופשוט נהיה קבוצת צל של בית"ר מין תוצר לוואי כזה ונגמור עם הכל... אנחנו לא רק קבוצה ששונאת את בית"ר צריך להתעלות על זה. עכשיו שבית"ר מתקווצת והלוואי שתמשיך, להיות קבוצה שמובססת על שנאה לבית"ר זה לא יועיל לנו.
לא התכוונתי להגיד דברים נחרצים מדי רציתי רק להעלות את הנושא הזה אני יודע שלא חסר להפועל אופי אבל אני לא חושב זה יזיק לנסות לחזק נושאים מסויימים שייצגו אותה.
והפועל עולה כי הפועל תמיד מצליחה לחדש ולשמח איכשהו את הקהל שלה :) לדעתי זה ברור. |
AVANTI KATAMON! |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 17:15:11
|
נתחיל ממה שבאמת מעניין אותי וזה ה"תצורה" של ההודעה שפותחת את הת'רד הזה. מי שמכיר דואר זבל וודאי נתקל באותו דוא"ל שמתחיל תמיד כך "שלום, אני בחורה שמחפשת מישהו. ראיתי את הפרופיל שלך ואני רוצה להכיר אותך". אני תמיד מתפלא שמישהו עדיין נמשך לתרמית הזו, אבל עובדה שזה קורה. והנה בפורום שלנו מופיע מדי פעם אותו אדם (אני מניח) עם נוסח זהה של פתחיה ("שלום, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. אני אוהד חדש ורציתי לשאול למה.." ופה באה הודעת פרובוקציה כלשהי. לי זה מפריע. אנו לא מחלקת שעשועים של איש, ואין לאף אחד הזכות לבוא בפרובוקציה, בין אם מדובר בשריפת דקלים או בשאלות "מעניינות" אחרות. מי שבא לו להשתתף בסיפור הזה שיעשה זאת באוף טופיק. מי שמשעם לו שיבוא ביום ב' לטלמרקטינג (אני מתכוון להגיע). |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 17:33:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
נתחיל ממה שבאמת מעניין אותי וזה ה"תצורה" של ההודעה שפותחת את הת'רד הזה. מי שמכיר דואר זבל וודאי נתקל באותו דוא"ל שמתחיל תמיד כך "שלום, אני בחורה שמחפשת מישהו. ראיתי את הפרופיל שלך ואני רוצה להכיר אותך". אני תמיד מתפלא שמישהו עדיין נמשך לתרמית הזו, אבל עובדה שזה קורה. והנה בפורום שלנו מופיע מדי פעם אותו אדם (אני מניח) עם נוסח זהה של פתחיה ("שלום, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. אני אוהד חדש ורציתי לשאול למה.." ופה באה הודעת פרובוקציה כלשהי. לי זה מפריע. אנו לא מחלקת שעשועים של איש, ואין לאף אחד הזכות לבוא בפרובוקציה, בין אם מדובר בשריפת דקלים או בשאלות "מעניינות" אחרות. מי שבא לו להשתתף בסיפור הזה שיעשה זאת באוף טופיק. מי שמשעם לו שיבוא ביום ב' לטלמרקטינג (אני מתכוון להגיע).
וואו איזה פרנויה קודם כל אני חבר עמותה ולא התכוונתי לעשות שום פרובוקציה ולא כתבתי שום דבר פרובוקטיבי. נא להרגע. בינתיים מי שיוצא פה ספאמר זה אתה עם ההאשמה המיותרת הזאת.
עריכה: אם מישהו יצא נפגע מכל הסיפור הזה אני ממש מצטער. לא ניסיתי להאשים או לפגוע באף אחד רק רציתי לראות מה הדעה של האוהדים |
AVANTI KATAMON! |
נערך על ידי - OrenDf ב-14/11/2010 17:37:28 |
 |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 14/11/2010 : 19:10:50
|
מר אורן היקר,
האם כשאתה שונא את בעלי ההון אתה מתכוון גם לגלעד אלטשולר? קלמן שחם? בני סיוון? איוו?
האם ישנו סף תחתון לבעל הון? האם בעל דירה וכלב הוא בעל הון? האם אנו רוצים לחלק את הארץ לאזורים אותם אנו שונאים לפי מבחן של עלות מ"ר בנוי?
אני מעריץ את חדוות הסוציאליזם שלך, אבל בוא נשאיר את השטויות הללו בחוץ. לחילופין אתה מוזמן לפתור את הסתירות הפנימיות הרבות שיש בקריאתך לשנוא את בעלי ההון. אחר כך נשב. |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 00:31:10
|
| אני לא חושב שה"שנאה" היא אישית ולא צריכה להיות כזו רוב המהפכנים והוגי הדעות הסוציאליסטים כמו: אנגלס צ'ה ולנין נולדו למשפחות עמידות, אבל לדעתי הפועל כטמון מיצגת אלטרנטיבה לשיטה הקפיטליסטית |
avanti livorno
|
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 00:42:49
|
אויטמקין מה אתה רוצה מהבן אדם? הוא בסך הכל רצה לשאול שאלה ולשתף אוהדים אחרים בדעתו (בשביל זה יש פורום) ובכלל מה הרעיון של ההיתנסאות המעצבנת על משטמשים חדשים בפורום  |
avanti livorno
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 06:16:46
|
תמיד חשבתי שהשיר הזה הוא "אני שונא את בעלי האון". איזה זיין
|
 |