פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני שונא את בעלי ההון?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני שונא את בעלי ההון?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אני שונא את בעלי ההון? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  08:43:35  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חזום חזום

מר אורן היקר,

האם כשאתה שונא את בעלי ההון אתה מתכוון גם לגלעד אלטשולר? קלמן שחם? בני סיוון? איוו?

האם ישנו סף תחתון לבעל הון? האם בעל דירה וכלב הוא בעל הון? האם אנו רוצים לחלק את הארץ לאזורים אותם אנו שונאים לפי מבחן של עלות מ"ר בנוי?

אני מעריץ את חדוות הסוציאליזם שלך, אבל בוא נשאיר את השטויות הללו בחוץ. לחילופין אתה מוזמן לפתור את הסתירות הפנימיות הרבות שיש בקריאתך לשנוא את בעלי ההון. אחר כך נשב.

אחי, אתה בטוח שאתה סגור על המונח בעלי ההון?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  09:27:23  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[אחי, אתה בטוח שאתה סגור על המונח בעלי ההון?]

החכם אותי...
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  11:49:02  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

[אחי, אתה בטוח שאתה סגור על המונח בעלי ההון?]

החכם אותי...

מתוך ויקיפדיה:
"בעל הון: אדם שיש ברשותו,AS IS, טובין בהיקף מסחרי גבוה מזה שיש לסך כל"
זה באמת פשוט.
אני סוציאלית מילדות.
יש לי בלגאן בתוך ליבי אני מיעוט.

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.

נערך על ידי - lili ב-15/11/2010 12:06:03
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  12:11:31  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וזה הרי כתוב בויקיפדיה.

הגדרה מעט מוזרה, אבל אם אני מבין אותה נכון אז כל מי שיש לו יותר טובין מהממוצע, הוא בעל הון.

ואם כך, אז כל מי שמרוויח מעל השכר הממוצע במשק הוא בעל הון.

אז אפשר לקבל תשובה? אתה שונא את גלעד אלטשולר או לא? ואת בני סיוון?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  15:01:58  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חזום חזום (מה זה שם של שחקן תלאביבי?) - די לחפור. די. כל תינוק יודע
א. שלשיר "אני שונא את בעלי ההון", ממש כמו לשיר "הפטיש, המגל, והאינטרנציונאל", כמו חולצה ושיר על צ'ה גווארה, כמו הסמל והצבע האדום - הוא ביטוי סמלי של שייכות למסורת תרבותית כללית של סנטימנטים, ולאו דווקא עמדה פוליטית ברורה וחד-משמעית שאפשר להגן עליה בבית משפט.
ב. ש"בעלי ההון", בהקשר זה וכמעט בכל הקשר אחר, הם אנשים שהבעלות על ההון ורדיפת הבצע היא מהותם, הווייתם, תפיסת העולם שלהם, והדגם שהם מבקשים להחיל על כל היחסים האנושיים, הקהילתיים והחברתיים.
ג. שהכניסה של אנשים כאלה לכדורגל המיטה (ותמיט) אסון על קהילות האוהדים והכדורגל שאנו אוהבים - בין אם הם רואים בקבוצה צעצוע שהם קונים לעצמם כדי לשבת ביציע עם סיגר וקוויאר ושתי דוגמניות וצוחקים על האוהדים הבבונים, ובין אם הם חושבים על נכס מניב, שאותו הם ירוקנו מכל נכסיו בלי סנטימנטים ברגע שהם יהיו בקשיים כלכליים או סתם יתחשק להם לשחק מונופול במקום אחר

אז ד. בהפועל קטמון ירושלים , גלעד אלטשולר ובני סיוון נותנים כסף למטרות טובות. בגלל זה אני אוהב אותם. אם הם יבקשו להשליט על הפועל ירושלים דרך רכושנית, יקנו את הקבוצה ויהפכו לבעליה, ימכרו סמלים, ישימו זין על האוהדים, יחלבו את קופת הקבוצה, וימשכו את השקעתם, או יסגרו את הקבוצה, או יאחדו אותה עם ביתר, או יעבירו אותה לבית שמש או יחליפו את הצבע לסגול ואת הסמל לסימן של דולר, או כל דבר אחר שבעלי הון עשו ועושים בקבוצות אחרות על פני הגלובוס (ר' אן.בי.איי), אז הם יהיו בדיוק אותם בעלי הון שעליהם אנחנו שרים אני שונא את בעלי ההון

קומפרנדה?
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  15:14:33  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק תוהה מה היה קורה אם במקום סאסי ויונה היה מגיע להפועל יעקב שחר ומנהל אותה כפי שהוא מנהל את מכבי חיפה.

יעקב שחר הוא בעל הון. ככה לפחות נדמה לי. האם גם לו היינו עושים את המוות? האם גם אותו היינו עוזבים ומקימים קבוצה משל עצמנו?

אני יכול לנחש שהתשובה היא לא. אני וגם אתה לא שונאים את בעלי ההון. אנחנו שונאים את סאסי, את יונה, את גאידמאק, את אוחנה, את בן גיגי, את אבירם ברוכיאן וכל מיני טינופות אחרות לא בגלל שהם בעלי הון. אלא בגלל שהם טינופות.

הקישקוש המקושקש הזה על שנאת בעלי הון הוא הבל מוחלט שמתעלם לחלוטין מהעובדה שאלמלא בעלי ההון אלטשולר ושחם וסיוון לא הייתה הפועל קטמון.

אז די
Grow up!
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  16:40:54  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני רק תוהה מה היה קורה אם במקום סאסי ויונה היה מגיע להפועל יעקב שחר ומנהל אותה כפי שהוא מנהל את מכבי חיפה.

יעקב שחר הוא בעל הון. ככה לפחות נדמה לי. האם גם לו היינו עושים את המוות? האם גם אותו היינו עוזבים ומקימים קבוצה משל עצמנו?

אז די
Grow up!

no!! you grow up mister
סליחה, להט רגע
תיקון טעות כאפריטיף: בהודעתי הקודמת רשמתי "יש לי בלגאן בתוך ליבי אני מיעוט" וזוהי, כמובן, טעות. הנוסח הנכון הוא:" יש לי בלגאן, בתוך ליבי אני מיעוט." ועם הקוראים חדי העין (תודה ירון) הסליחה.
בהתייחס לאותה השאלה ששאלת שהיא כאן, התשובה היא גם וגם. ואיך אני יודעת את כל הדברים האלה שאני אומרת? מהסיבה הפשוטה שלא פעם ולא פעמיים

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

100 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  16:48:07  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את משתמשת בשפה העברית?

כי המילים עבריות, אבל התחביר לא.
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  16:51:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתכל'ס הנושא מיצה את עצמו יש כאלה שבעד ונגד.

אבל בגלל שיש לי אגו אני אגיד את דעתי האישית
אני אישית לא רוצה קבוצה רגילה ואני לא חושב שקטמון קבוצה רגילה ולא שואף שהיא תהיה קבוצה רגילה. באנו לשנות היסטוריה? אז עד הסוף.

אני חושב שמי ששר אני שונא את בעלי ההון הוא לא עני מרוד שרוצה לא לעבוד כל החיים, ורק רוצה לפגוע באנשים ישרים עם כסף, אני חושב שזה מישהו שמדמיין משהו מיוחד בקטמון.
חזום חזום, ברור שבלי כסף לא הייתה קבוצה אבל זה לא אומר שהאוהד הפשוט לא יכול לשאוף לקטמון אוטופית שיהיה לה מספיק כסף מהאוהדים בשביל לשים לוגו של קרן של האו"ם או עמותה על החולצה. כמו שאני רואה את זה לקטמון יש פוטנציאל אדיר שאני נהנה לפנטז עליו ואני מניח שכל אוהד חושב על זה.

אין פה שום עניין של התבגרות, זה אמונה חסרת פשרות. ואני מתאר לעצמי שהרבה יגידו בלי הגיון, אבל זה דיי מה שמייחד את אוהדי הפועל לא ככה?

אז אם להתבגר זה לעזוב את הפועל אני רוצה להיות פיטר פן!

נכון שאלטשולר שחם עכשיו עוזרים לקטמון, זה טוב אבל לא מצוין.. אה לא זה חברה אחרת...

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

Frida Frida מנותק

51 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  08:42:38  הצג פרופיל שלח ל- Frida הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
lili
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  09:12:10  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Frida

lili

וזה עוד בלי שאני יודעת עברית...

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.

נערך על ידי - lili ב-16/11/2010 09:14:55
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 18/11/2010 :  18:17:47  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

בתכל'ס הנושא מיצה את עצמו יש כאלה שבעד ונגד.

אבל בגלל שיש לי אגו אני אגיד את דעתי האישית
אני אישית לא רוצה קבוצה רגילה ואני לא חושב שקטמון קבוצה רגילה ולא שואף שהיא תהיה קבוצה רגילה. באנו לשנות היסטוריה? אז עד הסוף.

אני חושב שמי ששר אני שונא את בעלי ההון הוא לא עני מרוד שרוצה לא לעבוד כל החיים, ורק רוצה לפגוע באנשים ישרים עם כסף, אני חושב שזה מישהו שמדמיין משהו מיוחד בקטמון.
חזום חזום, ברור שבלי כסף לא הייתה קבוצה אבל זה לא אומר שהאוהד הפשוט לא יכול לשאוף לקטמון אוטופית שיהיה לה מספיק כסף מהאוהדים בשביל לשים לוגו של קרן של האו"ם או עמותה על החולצה. כמו שאני רואה את זה לקטמון יש פוטנציאל אדיר שאני נהנה לפנטז עליו ואני מניח שכל אוהד חושב על זה.

אין פה שום עניין של התבגרות, זה אמונה חסרת פשרות. ואני מתאר לעצמי שהרבה יגידו בלי הגיון, אבל זה דיי מה שמייחד את אוהדי הפועל לא ככה?

אז אם להתבגר זה לעזוב את הפועל אני רוצה להיות פיטר פן!

נכון שאלטשולר שחם עכשיו עוזרים לקטמון, זה טוב אבל לא מצוין.. אה לא זה חברה אחרת...

כל מילה.
הפועל קטמון זה הרבה הרבה מעבר לקבוצת כדורגל

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 19/11/2010 :  00:49:24  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שהנושא נטחן ומוצה
אך לא יכולתי בלי להגיד:
אני אוהב את בעלי ההון המשקיעים בספורט בכלל
ובכדורגל בפרט.
כפי שנאמר כבר לו הבעלים של הפועל היו אחרים
יתכן וקטמון לא הייתה מוקמת כלל.
אז יאללה מדובר בסך הכל בכדורגל,קטמון קצת יחודית
אבל בבסיס מדובר בכדורגל.
אני מקווה לעזרת בעלי ההון גם בקבוצות אוהדים
בלעדיהם ניתן לסגור את הכדורגל במדינה(גם יחד איתם הוא לא משהו)

נערך על ידי - פועל ותיק ב-19/11/2010 10:06:10
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 19/11/2010 :  11:51:45  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל אנשי ה"רק קבוצת כדורגל" אני ממש לא מבין אותכם, אני מגיע למסחקים של קטמון עם המון אמונה ורצון טוב ובמקום להנות מכדורגל טוב אני צופה כל פעם מחדש במשחק שחונה מביש ועלוב (גם אם אנחנו מנצחים) מי שמעונין בכדורגל סביר מינוס יכול לאהוד את מכבי חיפה. כדורגל זה אף פעם לא רק משחק,(יש על זה ספר מצוין שניקרה "העולם על פי הכדורגל") אני באופן אישי בוחר את קבוצות הכדורגל שלי לפי אידאולוגיה בלי שום קשר לרמה וביגלל זה הקבוצות שאני אוהב באירופה הן:סט פאולי, ליבורנו, ואומונויה ניקוסיה ולא כל מיני שמות נוצצים כמו מילאן ריאל או מנצ'סטר, וזו גם הסיבה שאני אוהד הפועל ולא ביתר או מכבי

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אני שונא את בעלי ההון? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07