| משתמש |
בעניין השם  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/11/2010 : 22:40:12
|
ותיק, עם כל הכבוד למותג קטמון, זאת המילה הכי פחות חשובה בשם שלנו. וחיים, לא באתי בקטע פילוסופי של מי היא הפועל, אלא על מה שמנו. כמו שמדלולה כתב, חשוב שלפחות אנחנו נקפיד על העסק.
ובנוגע לאחרים ולתקשורת, נכון שלא יקראו לנו "הפועל ירושלים" בקרוב, וגם השם המלא קצת מעיק מדי, אבל לפחות על "הפועל קטמון" אפשר וצריך להתעקש. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 09:11:09
|
עובדתית אנחנו לא הפועל ירושלים. יש קבוצה כזאת בליגה א'. היא קבוצה ללא אוהדים (כמעט), עם 2 נוכלים שמנהלים אותה ועם הרבה מאד בעיות, אבל יש קבוצה כזו. הקמנו את הפועל קטמון כדיי להכין אלטרנטיבה לקוות שסאדר יתפרקו , ליצור איחוד או סתם לעבור אותם בליגה. כשאחד משני הראשונים יקרו נהיה אנחנו הפועל ירושלים כמו שאושיסקין קנו את השם הפועל תא מהקבוצה המתפרקת. עובדתית אנחנו לא הפועל ירושלים.
אני מאד שמח לקרוא מה שכתבו באשכול הזה מכיוון שאחד הפחדים הגדולים שלי הוא שכשסאדר יתפרקו או ירצו איחוד בתנאים טובים, יהיו חברה צעירים שלא היו קשורים להפועל ירושלים והם ירצו להשאר קטמון עם כל מה שהמותג הזה מייצג. אין ספק שהפועל ירושלים מעולם לא הייתה מצליחה לייצר את ההד כפי שעשתה קטמון. השם קטמון ישאר בהיסטוריה כקבוצת האוהדים הראשונה בארץ. החשש שלי הוא שאלו שהתחברו למיזם לא ירצו להיות הפועל ירושלים, שזו הייתה המטרה הראשונה. לכן לקרוא שאנחנו כבר הפועל ירושלים בהחלט מחמם את הלב. בקיצור, עובדתית זה לא נכון אבל ברוח זו הכוונה. אפשר לקרוא לנו "הפועל קטמון עד שנהיה הפועל ירושלים" |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 15:04:40
|
| אם כבר אתה בקטע של עובדות, אז "עובדתית", כמו שאתה קורא לזה, אנחנו "הפועל קטמון ירושלים", וממש לא "הפועל קטמון", ועובדתית פרשנו מקבוצה בשם "הפועל סאדר ירושלים" שהפכה לגוף רקוב נטול קהל ומה שנותר ממנה ושאותו אנו מאוד רוצים לרכוש הוא הרישום הבירוקרטי שלה ואת הזכות על מחלקת הנוער. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-08/11/2010 15:05:41 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 17:12:02
|
הויכוח המגוחך והבלתי נגמר -מיהי האמיתית
עוגן.בחלק הראשון אתה צודק,אנחנו "הפועל קטמון ירושלים".בחלק השני אתה מתחכם לנוחיותך(כמו כולנו) ."הפועל-ירושלים" שמה הוא "הפועל ירושלים", לא "ס.א.ד.ר" ולא "הפועל ס.א.ד.ר ירושלים" מאותה סיבה שנקראו כך כשאתה ואני היינו שם ומאותה סיבה שמכבי ת"א,הפועל ת"א,בית"ר ירושלים וכו' מכונות כך בפי כל ,ולא ע"פ המאמץ שלהם. אתה יכול לאהוב אותם ,לשנוא אותם או להיות אדיש להם.עדיין שמם הוא שמם,גם אם תעמוד על הראש. עכשיו אחרי העובדות האלה כל אחד פועל ע"פ הבנתו.יש מי שחושב שהנכס של השם(הגוף) הוא הכי חשוב -אלה המיעוט שעדיין בהפועל ירושלים וכך הוא נוהג(אישית אני לא מסכים אבל מכבד דעה זו).חלק אחר (מקווה שמיעוט מבוטל) חושב שלשם אין שום משמעות ושאם "הפועל קטמון ירושלים" מחזיקה את כל הנכסים(ואולי אף הוסיפה) מלבד השם ,אז באנו אל המנוחה והנחלה.והשאר (בתקווה שהרוב המוחלט) ,מרגיש מצויין "בהפועל קטמון ירושלים" כי הרוב המוחלט של נכסי הקבוצה המקורית אצלנו, אבל רק ששני הגופים האלה יחזרו להיות גוף אחד(השתלטות/איחוד או כל מונח אחר) "ונקי" הניצחון יהיה מושלם "והפועל קטמון ירושלים" תשיג את מטרתה המלאה והמקורית (זוכרים?)...להציל את "הפועל ירושלים"
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 17:17:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
הויכוח המגוחך והבלתי נגמר -מיהי האמיתית
עוגן.בחלק הראשון אתה צודק,אנחנו "הפועל קטמון ירושלים".בחלק השני אתה מתחכם לנוחיותך(כמו כולנו) ."הפועל-ירושלים" שמה הוא "הפועל ירושלים", לא "ס.א.ד.ר" ולא "הפועל ס.א.ד.ר ירושלים" מאותה סיבה שנקראו כך כשאתה ואני היינו שם ומאותה סיבה שמכבי ת"א,הפועל ת"א,בית"ר ירושלים וכו' מכונות כך בפי כל ,ולא ע"פ המאמץ שלהם. אתה יכול לאהוב אותם ,לשנוא אותם או להיות אדיש להם.עדיין שמם הוא שמם,גם אם תעמוד על הראש. עכשיו אחרי העובדות האלה כל אחד פועל ע"פ הבנתו.יש מי שחושב שהנכס של השם(הגוף) הוא הכי חשוב -אלה המיעוט שעדיין בהפועל ירושלים וכך הוא נוהג(אישית אני לא מסכים אבל מכבד דעה זו).חלק אחר (מקווה שמיעוט מבוטל) חושב שלשם אין שום משמעות ושאם "הפועל קטמון ירושלים" מחזיקה את כל הנכסים(ואולי אף הוסיפה) מלבד השם ,אז באנו אל המנוחה והנחלה.והשאר (בתקווה שהרוב המוחלט) ,מרגיש מצויין "בהפועל קטמון ירושלים" כי הרוב המוחלט של נכסי הקבוצה המקורית אצלנו, אבל רק ששני הגופים האלה יחזרו להיות גוף אחד(השתלטות/איחוד או כל מונח אחר) "ונקי" הניצחון יהיה מושלם "והפועל קטמון ירושלים" תשיג את מטרתה המלאה והמקורית (זוכרים?)...להציל את "הפועל ירושלים"
לא הבנתי למה מבחינת השם הפועל סאדר ירושלים זה יותר הפועל ירושלים מהפועל קטמון ירושלים? |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 17:37:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה לא הבנתי למה מבחינת השם הפועל סאדר ירושלים זה יותר הפועל ירושלים מהפועל קטמון ירושלים?
כל זמן שאתה ממשיך להתחכם אין לי תשובה טובה לענות לך .וודאי "שהפועל ס.א.ד.ר ירושלים" זה לא יותר "הפועל ירושלים" מבחינת השם "מהפועל קטמון ירושלים"אבל שמם הוא לא כזה -שמם הוא מאז ימי בן רימוז' ועד היום "הפועל ירושלים". זה שאתה ואני (אני פחות) קוראים להם ס.א.ד.ר לצרכי הבדלה/ניגוח זה נחמד ,אבל בתכלס זה קשקוש כי אחרת לכל הקבוצות צריך לקרוא כך. ומי מאיתנו עושה את זה לאיזה קבוצה אחרת?...אף אחד.מי מאיתנו קרא כך "להפועל ירושלים" בעבר בכל גלגוליה,בעליה ומאמציה?..אף אחד.מי מאיתנו קרא כך לקבוצה כשהייתה בבעלות ס.א.ד.ר ועדיין לא קמה קטמון ואנחנו היינו שם?....נכון-עדיין אף אחד.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-08/11/2010 17:39:32 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 17:41:43
|
לא אמרתי שמבחינת השם הם לא הפועל ירושלים, אמרתי שהם כן (שוב, מבחינת השם), אבל בדיוק באותה מידה כמונו, לשנינו קוראים הפועל ירושלים, לשנינו יש שם באמצע, לשנינו אפשר להתייחס אליו ואפשר (ואף רצוי) שלא להתייחס אליו.
לפי מה שאתה אומר, אין טעם בזה שהוספנו את ה"ירושלים" לשם שלנו. |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 17:51:06
|
כן קטמון לא קטמון, כן סאד"ר לא סאד"ר...
אנחנו הפועל ירושלים וגם הם הפועל ירושלים, אני יכול לחיות עם הסתירה הלוגית הזו עד שיבוא היום ותהיה שוב רק הפועל ירושלים אחת נקייה מצמד הרעים.
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 20:18:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
עובדתית אנחנו לא הפועל ירושלים. יש קבוצה כזאת בליגה א'. היא קבוצה ללא אוהדים (כמעט), עם 2 נוכלים שמנהלים אותה ועם הרבה מאד בעיות, אבל יש קבוצה כזו. הקמנו את הפועל קטמון כדיי להכין אלטרנטיבה לקוות שסאדר יתפרקו , ליצור איחוד או סתם לעבור אותם בליגה. כשאחד משני הראשונים יקרו נהיה אנחנו הפועל ירושלים כמו שאושיסקין קנו את השם הפועל תא מהקבוצה המתפרקת. עובדתית אנחנו לא הפועל ירושלים.
אני מאד שמח לקרוא מה שכתבו באשכול הזה מכיוון שאחד הפחדים הגדולים שלי הוא שכשסאדר יתפרקו או ירצו איחוד בתנאים טובים, יהיו חברה צעירים שלא היו קשורים להפועל ירושלים והם ירצו להשאר קטמון עם כל מה שהמותג הזה מייצג. אין ספק שהפועל ירושלים מעולם לא הייתה מצליחה לייצר את ההד כפי שעשתה קטמון. השם קטמון ישאר בהיסטוריה כקבוצת האוהדים הראשונה בארץ. החשש שלי הוא שאלו שהתחברו למיזם לא ירצו להיות הפועל ירושלים, שזו הייתה המטרה הראשונה. לכן לקרוא שאנחנו כבר הפועל ירושלים בהחלט מחמם את הלב. בקיצור, עובדתית זה לא נכון אבל ברוח זו הכוונה. אפשר לקרוא לנו "הפועל קטמון עד שנהיה הפועל ירושלים"
!! |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 20:23:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי כמו שמדלולה כתב, חשוב שלפחות אנחנו נקפיד על העסק.
וגם עם זה אני מאד מסכים.
|
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 23:47:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה לא הבנתי למה מבחינת השם הפועל סאדר ירושלים זה יותר הפועל ירושלים מהפועל קטמון ירושלים?
כל זמן שאתה ממשיך להתחכם אין לי תשובה טובה לענות לך .וודאי "שהפועל ס.א.ד.ר ירושלים" זה לא יותר "הפועל ירושלים" מבחינת השם "מהפועל קטמון ירושלים"אבל שמם הוא לא כזה -שמם הוא מאז ימי בן רימוז' ועד היום "הפועל ירושלים". זה שאתה ואני (אני פחות) קוראים להם ס.א.ד.ר לצרכי הבדלה/ניגוח זה נחמד ,אבל בתכלס זה קשקוש כי אחרת לכל הקבוצות צריך לקרוא כך. ומי מאיתנו עושה את זה לאיזה קבוצה אחרת?...אף אחד.מי מאיתנו קרא כך "להפועל ירושלים" בעבר בכל גלגוליה,בעליה ומאמציה?..אף אחד.מי מאיתנו קרא כך לקבוצה כשהייתה בבעלות ס.א.ד.ר ועדיין לא קמה קטמון ואנחנו היינו שם?....נכון-עדיין אף אחד.
בעניין השם - התייעצתי עם נומרולוג שאומר שהגימטריה של "הפןעל ירושלים" זה כמו הגימטריה של "ויקטור יונה" אגב סא.ד.ר. זה כידוע השם של סאסי, ולכן הפועל סאדר ירושלים זה סאסי+ ויקטור. הנומרולוג אמר גם שהוספה של ק בין "ל" ל-"י" בד"כ מוסיפה מזל אלא אם כן יש "כ" סופית בשם, אבל במקרה שלנו אנחנו בסדר. חוצמזה "קטמ" = "נצח"+1 ולכן קטמון == נצחון +1 כלומר בווינר קטמון תמיד מקבל +1. מעל הכל חשוב לציין גם שלפי הקבלה שם עם 3 חלקים - הפועל קמון ירושלים, עדיף על שם עם שני חלקים - הפועל ירושלים או עם 5 חלקים (סא.ד.ר. = 3 חלקים). הדילמה הנוכחית היא בין השם ירושלים ל אורושלים כפי שנהגו לקרוא לעיר בראשית שנות ה-90. גם משהו שקשור בגימטריה. ההמלצה הסופית הייתה לשנות את השם ל"הפועל קטמון אורושלים" או ל"ליברפול". לדעתי צריך הצבעה בפורום חברי עמותה. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 09/11/2010 : 22:24:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לא אמרתי שמבחינת השם הם לא הפועל ירושלים, אמרתי שהם כן (שוב, מבחינת השם), אבל בדיוק באותה מידה כמונו, לשנינו קוראים הפועל ירושלים, לשנינו יש שם באמצע, לשנינו אפשר להתייחס אליו ואפשר (ואף רצוי) שלא להתייחס אליו.
הבחור מדבר לעניין. חוץ מזה חבל לפתוח מחדש את שאלת הפועל האמיתית, דיון אפילו יותר מאוס ומיותר מזה של הת'רד השכן על היחס להפועל ת"א (ו\או קביליו. אני אגב בעד שתיהן. וכן, אני יודע קלי, אין לך אחות). לכל אחד יש את הדעה שלו, ויאללה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
בעניין השם  |
|
|
|