| משתמש |
הפועל תל אביב ?  |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 17:36:26
|
שלום אני אוהד את הפועל קטמון מהעונה הרישונה ויצע לי ליקרוא לא מעת בפורום מידי פעם סמתי לב שיש אוהדים שלא אוהבים את הפועל תל אביב אשמח אם אותם אוהדים יוכלו להסביר למה תודה רבה ויאללה הפועל
|
avanti livorno
|
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 18:03:18
|
רוב האוהדים שלהם חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, שתמיד מפלים אותם בתקשורת לטובת מכבי חיפה למרות שרוב התקשורת אוהדת הפועל תל אביב. אחרי כל הפסד,שער של קבוצה יריבה הם תמיד יחפשו את מי להאשים וינסו להפנות אצבע מאשימה לשופטים (אלי גוטמן). "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" מיותר להסביר על אף שאני שמאלן המשפט הזה מגעיל אותי. הכי מגעיל אותי זה שהם דוגלים באנטי אלימות ואנטי גזענות אעלק אבל שרים על גזים ומשרפות בכלל לדעתי הם הרסו את המותג "הפועל" בזמן שהם הפכו לקבוצה הדומיננטית ביותר בארץ של הפועל וכך גם הם לקחו את השם. |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 18:59:07
|
| אני לא חושב שמה שכתבתה נכון, יצע לי להיות בכמה מישחקים שלהם בעיקר נגד ביתר ולדעתי הכהל שלהם מעודד ממש טוב (5000 אדומים בטדי מול 15000 צהובים) ובנוסף לזה יש יוזמות יפות כמו התרמת אוכל לפליטים. ובקשר להיתבכינות אין כהל שלא בוכה על משהו. |
avanti livorno
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 19:45:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
רוב האוהדים שלהם חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, שתמיד מפלים אותם בתקשורת לטובת מכבי חיפה למרות שרוב התקשורת אוהדת הפועל תל אביב. אחרי כל הפסד,שער של קבוצה יריבה הם תמיד יחפשו את מי להאשים וינסו להפנות אצבע מאשימה לשופטים (אלי גוטמן). "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" מיותר להסביר על אף שאני שמאלן המשפט הזה מגעיל אותי. הכי מגעיל אותי זה שהם דוגלים באנטי אלימות ואנטי גזענות אעלק אבל שרים על גזים ומשרפות בכלל לדעתי הם הרסו את המותג "הפועל" בזמן שהם הפכו לקבוצה הדומיננטית ביותר בארץ של הפועל וכך גם הם לקחו את השם.
אתה לא שר שאוחנה ישרף? שאופיר עזו ישבור את הרגל? שישרף המזרחי? ועוד מיני שירים וקללות? אתה לא שר כל העולם כולו שונא את הפועל? אתה לא בטוח שאתה הדבר הכי טוב ונאור שקרה לכדורגל הישראלי? תקרא קצת בפורום ותגלה שכל מה שאמרת על הפועל תל אביב תקף גם עלינו. הקהל של הפועל ת"א, שממלא את בלומפילד במאבקים נגד הירידה יותר מאשר במאבק על האליפות, שמלא בשירים יצירתיים, שעושה את התפאורה היפה ביותר, הוא קהל שאנחנו חייבים לקחת ממנו דוגמא |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 20:17:00
|
| כייבים לאנות לקול החד? |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 20:21:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
כייבים לאנות לקול החד?
אתה די טמבל ודי רע. |
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 21:28:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
רוב האוהדים שלהם חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, שתמיד מפלים אותם בתקשורת לטובת מכבי חיפה למרות שרוב התקשורת אוהדת הפועל תל אביב. אחרי כל הפסד,שער של קבוצה יריבה הם תמיד יחפשו את מי להאשים וינסו להפנות אצבע מאשימה לשופטים (אלי גוטמן). "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" מיותר להסביר על אף שאני שמאלן המשפט הזה מגעיל אותי. הכי מגעיל אותי זה שהם דוגלים באנטי אלימות ואנטי גזענות אעלק אבל שרים על גזים ומשרפות בכלל לדעתי הם הרסו את המותג "הפועל" בזמן שהם הפכו לקבוצה הדומיננטית ביותר בארץ של הפועל וכך גם הם לקחו את השם.
אתה לא שר שאוחנה ישרף? שאופיר עזו ישבור את הרגל? שישרף המזרחי? ועוד מיני שירים וקללות? אתה לא שר כל העולם כולו שונא את הפועל? אתה לא בטוח שאתה הדבר הכי טוב ונאור שקרה לכדורגל הישראלי? תקרא קצת בפורום ותגלה שכל מה שאמרת על הפועל תל אביב תקף גם עלינו. הקהל של הפועל ת"א, שממלא את בלומפילד במאבקים נגד הירידה יותר מאשר במאבק על האליפות, שמלא בשירים יצירתיים, שעושה את התפאורה היפה ביותר, הוא קהל שאנחנו חייבים לקחת ממנו דוגמא
אני חולק עלייך. כן גם אני בטוח שהשמש זורחת לי מהתחת ושאנחנו ההפועל האמיתית, אבל לא באותם רמות קיצוניות שלהם. מבחינת השירים שלהם, יש להם שירים עם עלילה וזה מה שעושה אותם יפים(לא רק אוהב, נשמה בלב וכאלה...) כמו חלק גדול מהשירים שנכנסו אצלנו בשנים האחרונות. התפאורות שלהם ברמה אחרת כי יש להם המון אמנים שם והם כבר מנוסים בזה המון שנים, אנחנו רק לאחרונה התחלנו להרים תפאורות ויקח לנו זמן להגיע לרמה טובה כמו שלהם. אבל מבחינת העידוד הם גרועים שאין דברים כאלה. בקושי שרים... פשוט הם כל כך הרבה שגם שזה חרא זה נשמע טוב. כשהגענו בכדורסל בטורניר אוסישקין מולם הקיץ היינו 200 והם היו 1000. ולקחנו אותם ובגדול. זה היה המבחן הראשון. הבא יהיה כשניפגש בכדורגל עוד כמה שנים. יש לי עוד הרבה להגיד עליהם אבל אין לי כוח להמשיך לחפור פה עוד הרבה. לסיכום: הפועל תל אביב קהל דוחה שמצטלם טוב. |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 21:57:30
|
ראשית, זה נראה כמו טרול. שנית, זה נראה כמו אוף-טופיק. שלישית, לשאול אוהדים "למה אתם לא אוהבים את קבוצה X" נראה לי מוזר. רביעית, בגלל שהם ממדינת תל-אביב ושהעיתנות קוראת להם "הפועל" ולנו "ה. י-ם" (קוראים לזה בסוציולוגיה, גוש-דנ-צנטריות). חמישית, ליברפול שיחקה אותה
|
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 22:06:22
|
| מלחתמתו הבלתי מתפשרת של עמוס בטרולים מרגשת אותי לעיתים עד כדי דמעות. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 22:38:53
|
פרננדו טורס |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 08/11/2010 : 23:09:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
מלחתמתו הבלתי מתפשרת של עמוס בטרולים מרגשת אותי לעיתים עד כדי דמעות.
גם אותי. ים של דמעות
|
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 09/11/2010 : 12:18:24
|
עמוס אני רק רוצה להבין ממה נובעות התחושות של האנשים שיושבים איתי באותו יציא, אם יש לך משהו להגיד או שאתה חושב שהשאלה לא לגיטימית זאת זכותך . |
avanti livorno
|
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 09/11/2010 : 19:42:09
|
תפסיקו לדבר כמו ירושלמים מפגרים עם רגשי נחיתות ל''תל אביבים המתנשאים והמגעילים''. אני אישית חולה על הפועל תל אביב ועל האוהדים שלהם. הם ההפועל המקורית והגדולה ביותר,כן, יותר גדולים מאיתנו, קצת צניעות לא תזיק.
הקהל של הפועל תל אביב והאולטראס שלהם הוא דבר שממנו אנחנו צריכים לקחת דוגמא. מדובר בקהל היצירתי ביותר, המעודד ביותר, החזק ביותר, ואני רק מאחל להפועל שלנו להרים תפאורות בכדורגל כמוהם בעוד כמה שנים. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 09/11/2010 : 19:47:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
עמוס אני רק רוצה להבין ממה נובעות התחושות של האנשים שיושבים איתי באותו יציא, אם יש לך משהו להגיד או שאתה חושב שהשאלה לא לגיטימית זאת זכותך .
ההסבר שלי לשנאה של חלק מן האוהדים הוא פסיכולוגי: יש יותר קווי דמיון בין הקבוצות (בייחוד עם מסתכלים גם על הפועל ת"א כדורסל) - יש בזה אלמנט של שנאה לדומה ורצון לייצר ייחוד, להצביע על הפגמים אצל הקבוצה השנייה, שלמעשה הפגמים (כמו גם היתרונות) די משותפים לשני הצדדים.
באופן אישי, בלי קשר לאהדתי להפועל ירושלים, הפועל ת"א היה הקבוצה המועדפת עלי בליגת העל, עד שנחזור לשחק שם. |
 |
|
| |
הפועל תל אביב ?  |
|