| משתמש |
טדי  |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 30/10/2010 : 23:19:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
עוד פעם -טדי-שמדי תעלו עוד ליגה לפחות(עדיף שתים אבל הרי אין סבלנות)ועז תגיעו ל600-700 מנוים(להזכירכם אין עדיין 400 )ועז תגיעו לטדי. תזכרו: צנעיות ושקט זה דברים שמעלים ליגות(יודע את זה על בשרי)ולא הטדי...ואל תדאגו אתם משפעים מספיק שומעים אותכם ורואים ...(מי שעוד רוצה לקנות מנייה שמעתי שיש עוד קצת)
חוץ מ אז (ולא עז) מסכים עם הכל. הכניסו כאן עז מיותרת.תודה רבה סלח אנא לעולה חדש המתרגש(בקרוב אצלך)
|
אליה |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 30/10/2010 : 23:23:47
|
תודה רבה ותיק סלח אנא לעולה חדש המתרגש(בקרוב אצלך...) כבר תיקנתי .כל פעם כשה אני מתלהם-טעויות ומבטה רוסי הדבילי ...ילדים האלו מעצבנים....  |
אליה |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 30/10/2010 : 23:43:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
אותם אוהדים שלא רצו קבוצה בליגה ג' והצביעו איחוד 50% עם סאסי הם גם אלה שמובילים אותנו לאבדון פעם נוספת. נמאס. טדי יהרוג אותנו. לא אכפת לי שירותים. לא אכפת לי קהל גדול ומתרומם. רק תפסיקו להרוס אותנו.
? למיטב זכרוני את המהלך של האיחוד יזמו אורי ואשר והיה לזה רוב גדול בהצבעה (84.5%) .יתרה מזאת, עוד באותה ישיבה סוכם שממשיכים בערוץ של הכנה לליגה ג' מתוך היכרות עם הנפשות הפועלות והסיכוי הנמוך שמילה שלהם תחזיק. |
נערך על ידי - קראנקו ב-30/10/2010 23:52:40 |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 06:07:55
|
חוויה - לגבעת רם לא אביא את אשתי ואנשים שלא מעניין אותם כדורגל. לטדי הבאתי אורחים מחו"ל, חברים שלא החליטו אם כדורגל מעניין אותם וכל מיני פוטנציאלים. הם מאד נהנו מהחוויה. צפיה- בטדי אני מצליח לראות כדורגל, בגבעת רם לא רואים מה קורה. הרגשה- בטדי יש לנו הרגשה של קבוצת כדורגל. בגבעת רם יש הרגשה של קבוצת שכונה שכמה חברה ארגנו לעצמם בתור שעשוע. מקצועית - כל עוד אנחנו פיבוריטים טדי עדיפה. ברגע שנגיע לליגת העל ונהפוך לאנדרדוג, השיקול הזה כבר לא יהיה רלוונטי אבל אז יהיו סיבות אחרות להשאר. אני מבין חלק מהסיבות על עדיפות לגבעת רם אבל כשאני עושה את השיכלול אז טדי עדיף בהרבה. לעומת זאת ישנן סיבות הקשורות לאסוציציה כגון: הפסדנו שם יותר משחקים, ביתר משחקים שם וכדומה. אסוציציות אפשר לשנות. רק בגלל שיש לנו טראומה מטדי, זו לא סיבה לא לחזור לשם. אני מציע שהנהלה תשלח אימייל לכל בעל מנוי ותשאל לדעתו. לדעתי יש הרבה מאד חברים שלא נכנסים לפורום שמעדיפים את טדי. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 08:12:17
|
| תכלס זה שטויות. גם לגבעת רם וגם לטדי אפשר להביא אנשים שלאמעניין אותם כדורגל. אם המשחק כדורגל היחיד בחיים של אמא שלי היה קרית מלאכי בגשם עם מטר בוץ בנעליים אז אפשר להביא אנשים לכל מקום |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 08:26:36
|
כל הכבוד גולה מילים כדורבנות  |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-31/10/2010 08:27:00 |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 09:05:53
|
ככה כדי לסיים פולמוס מיותר לגמרי הזה אביא לכם נימוק שלדעתי גם חשוב והוא:לדעתכם -אם קבוצה לא תשחק טוב תמיד אפשר לחזור לגבעת רם -זה דבר טיפשי כי אולי היא לא תחזור לשחק טוב גם גבעת רם אחרי נפילה בטדי וזה במיוחד מיותר מבחינת איבוד נקודות בליגה שבה צריך לשמור על חצי הנקודה-אין לנו זכות להסתכן -יש גם יותר מדי אנשים באולם שמחכים בקוצר רוח לסופה של"אפיזודה החולפת"כלישונם.יאללה הפועל  |
אליה |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 09:35:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
תכלס זה שטויות. גם לגבעת רם וגם לטדי אפשר להביא אנשים שלאמעניין אותם כדורגל. אם המשחק כדורגל היחיד בחיים של אמא שלי היה קרית מלאכי בגשם עם מטר בוץ בנעליים אז אפשר להביא אנשים לכל מקום
זה משעשע שאתה בו זמנית אומר שאפשר להביא לכל מקום אנשים שהכדורגל פחות מעניין אותם ,ואז מציין כדוגמא את אמך שבאה רק פעם אחת.יכול להיות שבגלל הגועל בקרית מלאכי הספיק לה?
ותכלס איך אתה יכול להגיד שטויות רק בגלל שאתה בחור צעיר ושרוף.אנשים מבוגרים,נשים,ילדים וגם אוהדים קצת פחות שרופים שמהווים חלק נכבד מכל קבוצה ,בבודאי מתחשבים בתנאי צפייה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 10:02:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז אני מציע שהנהלה תשלח אימייל לכל בעל מנוי ותשאל לדעתו. לדעתי יש הרבה מאד חברים שלא נכנסים לפורום שמעדיפים את טדי.
אפשר בעקרון לעשות הצבעה בפורום חברי עמותה, אבל לדעתי לא שווה לבזבז אנרגיות על זה, מה גם שאין כ"כ זמן לדברים האלו כרגע. זה בהחלט במסגרת המנדט של הנהלת הקבוצה להעביר את המשחקים לטדי, בטח ובטח אם זה הגיע גם בעקבות בקשה של הצוות המקצועי (וגם חשוב מאוד לספונסרים). |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 10:36:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
עוד פעם -טדי-שמדי תעלו עוד ליגה לפחות(עדיף שתים אבל הרי אין סבלנות)ועז תגיעו ל600-700 מנוים(להזכירכם אין עדיין 400 )ואז תגיעו לטדי. תזכרו: צנעיות ושקט זה דברים שמעלים ליגות(יודע את זה על בשרי)ולא הטדי...ואל תדאגו אתם משפעים מספיק שומעים אותכם ורואים ...(מי שעוד רוצה לקנות מנייה שמעתי שיש עוד קצת)
אני נוטה להסכים עם קו איליה, גאסטון,ותיק ושומר...אם כי אני לא דוחה על הסף את הטיעונים של קראנקו ושות'...אז מה אני אומר בעצם? הכל שאלה של הצדקה כלכלית, אם טדי יצדיק לא רק את כיסויי ההוצאה אלא יכניס משמעותית יותר כסף אז המעבר הגיוני. את זה נוכל לדעת רק אחרי ניסויי כלים. חווית כדורגל שולית בעיני בליגה ב' דרום לעומת תקציב מאוזן. ביננו, את חויית הכדורגל המשמעותית ביותר בשבוע אנחנו מקבלים ממרחק של 2800 ק"מ מאדון מסי וחבורתו. אז נכון שהמרחק והעמודים מבעסים, ואין צל או מחסה גשם, אבל גם להרטב לשד עצמותינו ולשיר "שום דבר אותנו לא ישבור" נכללים בעיני כחווית כדורגל. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 10:37:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
תכלס זה שטויות. גם לגבעת רם וגם לטדי אפשר להביא אנשים שלאמעניין אותם כדורגל. אם המשחק כדורגל היחיד בחיים של אמא שלי היה קרית מלאכי בגשם עם מטר בוץ בנעליים אז אפשר להביא אנשים לכל מקום
לגבעת רם לא העזתי להביא אנשים שלא מעניין אותם כדורגל, בייחוד נשים. לאור העובדה שאנחנו בליגה ב', כרגע גבעת רם עדיף. להמשך? ממש לא, רק טדי. עבורי טדי זה הבית. הוא שלנו בדיוק כמו שהוא של בית"ר, והטראומות שאוהדי הפועל קיבלו שם צריכות להשאר מאחור, כמו שהשארנו את צמד הקבלנים מאחור. |
נערך על ידי - ירושלים אדומה ב-31/10/2010 10:38:34 |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 10:55:39
|
לעניות דעתי הכל מתחיל ונגמר בצוות המקצועי עם כל הכבוד לנו כאוהדים.
אם הצוות המקצועי חקר ובדק ומצא שבגלל אופי והרכב הקבוצה השנה עדיף לשחק בטדי וזה מקדם את המטרה אז תפקידנו כאוהדים ללכת אחרי זה הצוות המצקועי אחראי שנעלה ליגה ואם לצורך כך צריך לשחק במגרש רחב יותר - אז מי אני שאתווכח איתם בכלל ?
התפקיד שלנו רק הופך יותר קשה כאוהדים וזה אומר מאמצים נוספים להביא כמה שיותר קהל למשחק בטדי הוכחנו שזה אפשרי נוכיח זאת שוב |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 18:15:51
|
ברור שטדי.מה כולנו מעדיפים?לנהוג במרצדס או בפיאט?גם אם אנחנו לא נהגים כאלה טובים. טדי זה חוויית צפיה.אתה מרגיש את הארוע כמו גדול.לאוהדים בוודאי עדיף טדי.לשחקנים-לדעתי שחקנים כמו עוז ורורי יבואו לידי ביטוי יותר במגרש גדול.לפני שנתיים ושלוש לא הפסדנו בגלל טדי,אלא בגלל שחלק מהשחקנים מכרו אותנו בגרוש. אני חושב שיבוא יותר קהל והקבוצה תשתדרג.מגרש טוב עושה את השחקנים טובים יותר |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 18:23:57
|
| הצבעת חברי עמותה, כאן ועכשיו! |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 31/10/2010 : 18:49:37
|
| אני לא כותב בדרך כלל לדעתי בנושא המגרש חייבים לשחק בטדי וכמה שיותר ,להערכתי הקרבה לשחקנים ,הכנסות גדולות יותר ,נוחות בקיץ,ובחורף. קיימים עוד הרבה סיבות לטובת טדי . |
 |
|
טדי  |
|