פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף נושא הבא
עמוד: מתוך 4

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  00:20:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עופר ליברגל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אך ורק מטעמים פרקטיים, לא הייתי מקלל אותו לפני שאנחנו מובילים ב 2 שערים, שלא ינסה להוכיח משהו. אחר כך- שיזדיין.
עמוס - התגובה שלך מזעזעת. צא מהסרט של שלום ואחווה. הגישה שלך ראינו לאן הובילה (רמז - הכי נמוך שיש, ליגה ג'). לך דבר קצת עם שחקנים, תראה מה הם חושבים על קהל שחס על אופיים הענוג והעדין ומעודד אותם כשהם יודעים בעצמם שהם לא בפורמה, כשהם בעצמם יודעם שלהילחם הם לא באו.
וכן, תתפלא, אולי יש דברים שאפשר ללמוד קצת מקבוצות אחרות וקהלים אחרים.

אמרתי שהיחס כלפיו היה מוגזם, לא בלתי מוצדק לחלוטין.

בנוגע ליחס לשחקנים שלנו - אולי אתה צודק, אבל אני לא מסוגל לקלל שחקנים של הקבוצה שלי. לגבי אסרף - אני לא מבין איך הטיעון הזה רלוונטי ומדוע הוא צריך להזיז לנו. באופן אישי, אני לא אכבד אותו בשום דרך, אבל שיקללו אותו זה יעשה לי טעם מעט רע למשחק, פשוט בגלל שזה לא קשור. וגם בגלל שאני חושב שהשנאה כלפיו ששיחק אצלנו הייתה מוגזמת

עופר, צר לי להפריע לך בחלום הורוד. במציאות, זה רחוק מזה. גם אני באוטופיה הייתי אולי חובר לדובון איכפת לי ,אוכל איתו מרשמלו ביציע העליון בטדי ומוחא כפיים בחדווה. ועכשיו למציאות :
נכשלנו אפילו בליגה א'. הרבה בגלל מדיניות "הבן יקיר לי אפרים" של בני סיוון ועושה דברו הוכברג.
אלון אסרף השליט שם טרור, קילל, איים, פוצץ אימונים, נהג על ג'יפ ב.מ.וו ורדה בשחקנים.
כמו במערכון של ליטל מעתוק, ליד ה"הורים", בני וההנהלה הוא היה נופת צופים.
שאלתם את עצמכם פעם מה העיסוק של אלון אסרף ? לא, ספרנית זו לא התשובה.
האם זה אומר שאני אתעסק בלקלל אותו ? לא.
האם הוא ראוי לכל קללה ? ראוי באבו- אבוה. ולא, אסור לקשור אותו בשום צורה לכפיר מלול, לא מבין למה עושים את זה.
אתה כנראה בללה-לנד.אני,אני בליגה ב'.איפה ששחקנים ערסים מוכרים משחקים, שחקנים מורשעים בסיוע לסחר בנשים, שחקנים מפעילים בנקי הימורים, ועוד רעות חולות מאד. זו לא ליגת העל בכדורסל, והשחקנים כאן לא עוברים למשרד עורכי דין אחרי הפרישה. הם מקסימום עוברים במשרד עורכי דין, כקליינטים.
אתה אולי חושב שהנאיביות הזאת עוזרת,אולי סוג של מנגנון הגנה. אני חושב שזה ניתוק מזיק.

עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  00:21:12  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

עופר, צר לי להפריע לך בחלום הורוד. במציאות, זה רחוק מזה. גם אני באוטופיה הייתי אולי חובר לדובון איכפת לי ,אוכל איתו מרשמלו ביציע העליון בטדי ומוחא כפיים בחדווה. ועכשיו למציאות :
נכשלנו אפילו בליגה א'. הרבה בגלל מדיניות "הבן יקיר לי אפרים" של בני סיוון ועושה דברו הוכברג.
אלון אסרף השליט שם טרור, קילל, איים, פוצץ אימונים, נהג על ג'יפ ב.מ.וו ורדה בשחקנים.
האם הוא ראוי לכל קללה ? ראוי באבו- אבוה. ולא, אסור לקשור אותו בשום צורה לכפיר מלול, לא מבין למה עושים את זה.
אתה כנראה בללה-לנד.אני,אני בליגה ב'.איפה ששחקנים ערסים מוכרים משחקים, שחקנים מורשעים בסיוע לסחר בנשים, שחקנים מפעילים בנקי הימורים, ועוד רעות חולות מאד. זו לא ליגת העל בכדורסל, והשחקנים כאן לא עוברים למשרד עורכי דין אחרי הפרישה. הם מקסימום עוברים במשרד עורכי דין, כקליינטים.
אתה אולי חושב שהנאיביות הזאת עוזרת,אולי סוג של מנגנון הגנה. אני חושב שזה ניתוק מזיק.

וכל המוסיף גורע.
עבודת קודש אתה עושה פה, קראנקו.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  08:14:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לפעמים אני חושב שיש מי שנהנה לכתוב תגובות כאלה. לפי כל משחק מול אקס יש את זה. אחר כך מתפלאים שאנחנו נכשלים מקצועית. אפקט פיגמליון קוראים לזה.
במקום לשדר שאנחנו ננצח,שאנחנו הכי טובים, ושמי שהרס אותנו בעבר לא רצוי בהווה, הקולות שנשמעים הם לקבל אותם במחיאות כפיים ולחכות לצמד שהם ישחילו לנו.

איך אתה מישב את הסתירה בין אפקט פיגמליון ותורת הנאחס? (מיתרים?)

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  10:06:53  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יש גור אריה שלא ירא, ששואג

נערך על ידי - דוד יוסה ב-28/10/2010 10:10:59
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  10:45:18  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מה שקראנקו אמר
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  11:14:31  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי יותר מדי כוח לדיונים בתסביכים של חנונים-שרוצים-להיות-ערסים. וגם אני לא נורא בטוח שיש מי שיודע - כאן או באיזשהו מקום בעולם - מה הקשר בין התהנהגות אוהדים והישגים במגרש. וגם אני יודע בוודאות שהישגים במגרש זה לא הכל (אחרת הייתי אוהד של הצלחות בקבוצות אחרות). מה שאני יודע הוא -

בקטמון הצלחנו לייצר גם חוויית צפייה ומשחק מסוג אחר. מחיאות הכפיים החנוניות לבת ים (וגם קבלת הפנים היפה לאוהדי יצ'לאל שכל הכבוד להם!) הם רגעים ספורטיביים משמעותיים לא פחות מגול. דרך אגב - קבלת פנים חמה כזו לעדי גורדון במדי חולון שינתה את ההיסטוריה של הכדורסל הרושלמי והישראלי - כך שלדובוני איכפתלי יש לא פחות כוח מדוד עראק, פצע, גרפץ, פלוץ, מוכטה, טחורים וכל האחרים גם יחד!

לייחודיות שלנו יש ערך מובהק (מי שלא מבין אותו שישאר בנוסטלגיה המפאיניקית לימי קטמון, ויחשיב כאוהד אמיתי רק את מי שראה את בן רימוז' משתין בשיחים) - אנחנו הקבוצה היחידה מחוץ ליגת העל שיש לנו רק שירי עידוד משלנו, ולא שירי שנאה ליריבה המזדמנת. אנחנו מעודדים את השחקנים שלנו ביום רע. אני מקללים שחקני יריב רק עם סיבה. כל הדברים האלה הם קריטיים לעתיד של קבוצה - בודאי קבוצת אוהדים - בעידן מודרני.בלעדיהם נישאר עם קומץ האנשים שהיונים של דוד יונים חירבנו להם על הראש

הרוח הרעה בפורום נראית כמו "את מי נשנא היום", ו"איך נעשה שיחשבו שגם אנחנו ערסים/מגניבים/מקובלים". הדבר הנכון הוא להתמקד בקטמון, בשחקניה, בייחודה, בעידודה. וזהו

* וזה לא שלא שמעו אותי אף מקלל... אבל אף פעם לא שחקן שלי. ובדרך כלל עםפ סיבה

נערך על ידי - amos ב-28/10/2010 11:17:52
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  11:56:12  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער עמוס ,אבל אני לא מוכן שתשווה בין עדי גורדון לאלון אסרף.עד כאן.יש גבול.איך לקבל את אסרף? אני חושב שאדישות טוטלית זו דרך הפעולה הרצויה אבל מה אני מבין..

עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  13:54:04  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדרך כלל אני נוטה לחשוב באורח דומה לעמוס בנושאים רבים, אבל בנושא קטמון של פעם הוא טועה. גם למי שבוחל בנוסטלגיה לימי מפא"י (אני מזמין את עמוס לקרוא שוב את ספרי) יש סיבה טובה להתגעגע לשחקנים של תחילת שנות השבעים בשל רמתם הגבוהה כשחקני כדורגל, הכי טכניים בארץ בתקופתם. למעט אולי מישל דיין לא צמחו מאז באגודה שחקנים כמו אבי אלקובי, איציק מרילי, עלי עותמן, ליאון אזולאי, מרדכי בנבנישתי, ציון תורג'מן, שלמה מהטבי, אלי בן-רימוז', אריה בראשי, מומו מזרחי. ניתן לשבץ ברשימה הזאת גם את צבי סינגל, שהגיע לקבוצה בגיל צעיר מעמק יזרעאל.
אלה הן עובדות. השחקנים האלה פרחו דווקא בימי גולדה מאיר, ראש הממשלה הגרוע ביותר בתולדות ישראל ומי שהמיטה עלינו, בין השאר, גם את אסון אוקטובר 1973.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  14:04:45  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדישות טוטלית לאסרף נראה לי מצוין. קללות נראה לי רע מאוד

לא השוויתי בין אסרף לגורדון. השוויתי בין קללות ומחיאות כפיים ליריב, ומי יותר אפקטיבי

בעניין קטמון (ומפאי) לא הובנתי וקיויתי לא להיכנס לזה כרגע - ממש בקצרה, כוונתי היתה לגישה "נוסטלגיסטית" שאומרת שקטמון זה אוהדי הפועל ירושלים, ואוהדי הפועל ירושלים זה מי שנולדו כאלה וזכו לראות את הותיקים, וזהו.

חיים, אני כמעט בטוח שתסכים אתי בדברים הבאים - הפועל ירושלים גססה לא רק בגלל ניהול כושל, אלא גם בגלל תהליכים חברתיים ועירוניים עמוקים שכירסמו את בסיסי הכוח שלה בירושלים (ובחברה הישראלית), שינו תרבות פנאי וכו וכו וכו

וקטמון הפיחה בנו תקווה לא רק בגלל שהיא נתנה סיכוי לסילוקם של שני מושחתים מטומטמים מניהול הקבוצה, אלא מפני שהיא הצביעה על פרספקטיבה של השבת אוהדים (בכלל!) למגרשים, ביסוס חוויית צפייה כעיסוק פנאי קהילתי ומשפחתי גם עבור מי שלא התעניין בכדורגל בעבר וכו וכו וכו

להיות סתם עוד קבוצה עם קומץ אוהדים שמקלל - שזה החלום של כמה אנשים (טהרנים) פה, שחולמים להיות "קבוצה נורמלית" כמו פעם - זה להיות הכלאה פתטית בין מכבי פ"ת והפועל כפר סבא: אוהדים זקנים מתים, אוהדים פוטנציאלים צעירים פונים לענפי ספורט (?) אחרים, או לאחת מקומץ קבוצות הצמרת בליגת העל, וזהו מירשם למוות קליני מהיר, עם או בלי ויקטור יונה

בשבוע שעבר קיללתי את השופט (הסיבה? כי פשוט היה כלב מהמר בן זונה). הקללות שלי לא תרמו שום דבר לאף אחד. בסוף העונה הראשונה מחאתי כפיים לבת-ים. זה היה אירוע משמעותי במסורת, בדימוי העצמי, ובבניית העתיד של קטמון=הפועל ירושלים. זה ההבדל

נערך על ידי - amos ב-28/10/2010 14:07:18
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  15:22:33  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מה שעמוס אמר.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  15:55:36  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

כל מה שעמוס אמר.

אבל: הפועל גססה כי היא היתה קבוצה מחורבנת קודם כל, לפני תהליכים חברתיים וכיו"ב.. הרי בשנות החמישים ע"פ חיים ברעם, היינו מיעוט שבמיעוט ואיך פתאום צמחנו לקבוצה עם לא מעט אוהדים? כי הקבוצה הצליחה.. מה לעשות.. תכל'ס: אם הפועל של סאסי ויונה היתה נשארת קבוצה רגילה בליגת העל לא היתה קמה קטמון. נקודה.
יאללה, לפרק את מבשרת.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  15:56:18  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

כל מה שעמוס אמר.

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  16:09:18  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס, כל הכבוד. הלוואי וגישתך תצלח. אין מקום להתנהגות ערסית בקטמון.
לגבי עלי עותמן כנציג של המשחק הטכני היפה של פעם - מדהים איך נוסטלגיה משנה את הפרספקטיבה של המציאות.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  16:22:25  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית, אל תשימו אותי בקיצוניות השנייה... את גילי חג'ג' (ככה קוראים לו?) אני יקבל בכל הערסיות הראויה

שנית - יפתחמ, בודאי שאם היינו בליגת העל לא היתה קמה קטמון. אבל אני, מה איכפת לי מקטמון, זה רק אמצעי - אם היינו נשארים בליגת העל היינו קבוצת תחתית (אולי מעלית?) עם קהל אוהדים מתמעט והולך - כי האוהדים עזבו את ירושלים, הזדקנו, מתו, יש להם ילדים שאוהדים טניס, או פלייסטיישן, או את מכבי חיפה (או גרוע מזה אתם יודעים את מי) וכו וכו וכו

שלישית, יכול להיות שאני טועה

ארבע, חייבים לפרק את קטמון - אני מביא למשחק איזה שמונה אנשים שלא היו השנה במשחק
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  16:56:04  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

עמוס, כל הכבוד. הלוואי וגישתך תצלח. אין מקום להתנהגות ערסית בקטמון.
לגבי עלי עותמן כנציג של המשחק הטכני היפה של פעם - מדהים איך נוסטלגיה משנה את הפרספקטיבה של המציאות.

אין מקום למי שאומר אין מקום למישהו\משהו אחר.
לכל השאר יש מקום.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07