| משתמש |
מבשרת בשישי והעולם שותק  |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 16:31:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אם כבר מדברים על זה: אין לי שום חשבון עם מלך השערים של קטמון בעונה הראשונה (ואולי בכל הזמנים?) אלון אסרף. אני יודע שהתנהלה נגדו חרושת שמועות על התנהלות גרועה מאוד. זו, כנראה, הסיבה שהוא לא בקטמון. מבחינתי, כאוהד, הוא תרם לקבוצה ואני אקבל אותו בכבוד הראוי. גם למי שמעריך אחרת את הנזקים שהוא גרם לקבוצה אין שום סיבה לנהוג אחרת
מסכים. חוץ מזה למה להכניס למוטיבציה מיותרת. תראו מה קרה לאידיוט מגבעת זאב שניסה להתגרות...
ולי בא לנצל את הדיון המקרי על כפיר ולפרגן לו. מאז תחילת העונה הוא מראה יכולת כיבוש מדהימה,ניידות והבנת משחק.
מפרגן |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 17:16:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לא סופרים סטטיסטיקות כאלה, זה רק מחזק את הניתוק. מלך השערים הוא אלי בן רימוז' עם 107 כיבושים.
אני מסכים לחלוטין. אני אקצין עוד יותר גם מבחינת רמה השואה בין הדור ההוא ובעיקר בו רימוז' לשחקנים הנוכחיים היא כמו השוואה בין שכטר ואחרים לרונאלדו רבותי , אין כל קשר |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 17:23:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
שישי, 13:30. גבעת רם. וזה לא גשם, סתם עננים.
אם ניתן לקיים קודם זה עדיף לציבור דתי .
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 19:09:58
|
כפיר בעונה מצוינת - גם מבחינת כדורגל, וגם מבחינת ההתחברות והמחויבות לקבוצה. באמת כל הכבוד
|
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 20:14:29
|
כדתי, השעה זורמת דווקא. חוצמזה, אני תמיד אומר - כפיר מלך. אגב, למישהו יש מושג כמה שערים כבש שי אהרון במדי הפועל ירושלים (כולל האחרון מול גבעת זאב)? |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 20:30:11
|
אם כבר מדברים על זה: אין לי שום חשבון עם מלך השערים של קטמון בעונה הראשונה (ואולי בכל הזמנים?) אלון אסרף. אני יודע שהתנהלה נגדו חרושת שמועות על התנהלות גרועה מאוד. זו, כנראה, הסיבה שהוא לא בקטמון. מבחינתי, כאוהד, הוא תרם לקבוצה ואני אקבל אותו בכבוד הראוי. גם למי שמעריך אחרת את הנזקים שהוא גרם לקבוצה אין שום סיבה לנהוג אחרת
מסכים. חוץ מזה למה להכניס למוטיבציה מיותרת. תראו מה קרה לאידיוט מגבעת זאב שניסה להתגרות...
מצד שני,המוטיבציה היא דו סטרית.שאל את ליאור זאדה מה עשה הראיון עם עמי ועקנין (אגב,מי זה?) לשחקני הפועל.
ועכשיו.יאללה סחנין!!!
|
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 21:47:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
מצד שני,המוטיבציה היא דו סטרית.שאל את ליאור זאדה מה עשה הראיון עם עמי ועקנין (אגב,מי זה?) לשחקני הפועל.
לזה התכוונתי |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 22:27:23
|
כל מי שכתב באשכול הזה שיקח על עצמו אחריות על זה שכפיר מסיים את העונה עם חמישה שערים, מסתכסך עם הקהל, ועוזב בטריקת דלת.
או שהוא פשוט נפצע וגומר את העונה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 22:54:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=758
ובנושא אחר, מישהו באמת מאמין שיהיה מזג אוויר אידאלי לכדורגל ביום שישי? קשה לי לזכור את הפעם הקודמת ששיחקנו במזג אוויר אידאלי בגבעת רם. האפשרויות הסבירות הם או שירד גשם (או לפחות שיהיה קריר מידי בשביל משפחות וילדים) או שיהיה שרבי (או לפחות חם מידי בשביל כדורגל אידאלי). אני מהמר על שרב. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 02:15:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
כל מי שכתב באשכול הזה שיקח על עצמו אחריות על זה שכפיר מסיים את העונה עם חמישה שערים, מסתכסך עם הקהל, ועוזב בטריקת דלת.
או שהוא פשוט נפצע וגומר את העונה.
מפרגן גם לך. אבל גם לכפיר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 23:57:21
|
הקפצה. די לפוסטים בדיוניים על מתקני ספורט. יום שישי, גבעת רם. הימורים על כמויות קהל- יאללה, להתחיל. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 27/10/2010 : 00:58:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
הקפצה. די לפוסטים בדיוניים על מתקני ספורט. יום שישי, גבעת רם. הימורים על כמויות קהל- יאללה, להתחיל.
להערכתי, אותו סדר גודל של קהל שהגיע מול יצ'אלל, אולי כמה עשרות בודדים יותר. קשה עם הימי שישי הקצרים האלו. או שהמשחק מסתיים קרוב מאוד לשבת, או שהוא מתחיל מוקדם... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 27/10/2010 : 00:58:18
|
תודה רבה קראנקו יש משחק נגד מבשרת בשישי ואנשים מדברים לי על המכביה ב 2030 או מה שלא יהיה
800 בערך להערכתי. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 27/10/2010 : 01:12:36
|
| לא אחד פחות מאלפייה. אני מביא שלושה חדשים. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |