משתמש |
רדיו ירושלים החדש!  |
רוני
85 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 13:48:06
|
הרדיו החדש מתעלם במכוון מקטמון . יש לקבוצה הזו אלפי אוהדים שמחכים לאיזכור לא יתכן שלא נוזכר אפילו פעם אחת בתוכנית שבועית. למרות העורך והמשתתפים לא לשתוק . לדעתי להגיע למנהל הרדיו ואפילו בעלי הרדיו
|
נערך על ידי - רוני ב-04/10/2009 11:55:15 |
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 16:00:16
|
די.. די!! די לחפש עימותים. מספיק להתנהג כאילו הפועל קטמון ירושלים היא כל העולם. נכון, היא כל העולם בשבילנו אבל בשביל אנשי הספורט והתקשרות בירושלים אנחנו כלום ושום דבר, ויש בזה מידה של צדק, כולה קבוצה בליגה ג'. מספיק להתנפח, מספיק עם ההאדרה העצמית שיש פה לכמה חברים, תעבירו את הכוחות שאתם מבזבזים על תלונות ומכתבי תלונות למקומות אחרים, לדוגמא.. טלמרקטינג, זה יתרום הרבה יותר מאשר כל טלפון מטופש לג'קי בן זקן. כל זאת אני אומר בלי להתייחס לזה שהפועל קטמון היא הקבוצה האחרונה בארץ שיש לה זכות להתלונן על התקשרות. כל התבכיינות כזאת מעלה את רמת האנטגוניזם שאנחנו זוכים לה.
חבר'ה, כמו שליאור זדה אמר בשבוע שעבר, פרופורציות. הוא התכוון לרמה המקצועית, אני מתכוון לרמה התקשורתית. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 16:15:17
|
טוב שיש את יוגי לפניי. הפכנו את הבכיינות למקצוע ואת הבועה שאנחנו בתוכה כאילו היא האמת המוחלטת.קטמון וותיק התלונן בצורה דומה בתוכנית "אוהדים".ענה לו מישל דיין ,בשר מבשרנו, שאין מה להגיד על קבוצת ליגה ג' ועוד חודש לפני פתיחת העונה שלה(אגב עד שבוע פתיחת העונה של בית"ר הייתה פגרה בתוכניות הספורט).תכלס -ספורטיבית אנחנו כלום.קהילתית?פה נחכה לתחילת העונה ונראה כמה רבים עוד נמצאים איתנו לפני שנתלונן
ולמי שרוצה פרופורציה -פה בפורום של האנשים שקטמון היא מרכז חייהם אין כמעט מה להגיד בתקופה הזו ,אז לרדיו שפונה להמונים?? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 16:34:40
|
מסכים לחלוטין עם שני הכותבים האחרונים. עם זאת, חבל שלא דווח כאן על הטור שלי על קטמון מלפני שבוע (אולי מתוך טינה לכל העיר) וגם לא על הטור מהיום, שמנתח את המאבק סכנין בית"ר בכלים קצת אחרים מהמקובל. הטן המינורי בפגישה בסינמטק מצא מאוד חן בעיני. כך עלינו להמשיך. אם נצליח, איש לא יוכל לטשטש את רישומה של ההצלחה הזאת; אם, חלילה, ניכשל, מוטב שלא יכתבו עלינו דבר. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 18:38:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אם, חלילה, ניכשל, מוטב שלא יכתבו עלינו דבר.
אם חלילה לא נהיה הצלחה יכתבו על קטמון מתוך שמחה לאיד. ואגב, ביום חמישי עליתי לשידור בתוכנית האוהדים שלהם. ציינתי שיש בירושלים שלוש קבוצות כדורגל, ובהן הפועל ירושלים קטמון שלה קהל אוהדים גדול, ושמן הראןי שיהיה סיקור הוגן. אלעד עמדי ומישל דיין טענו שאין כוונה להתעלם מהפועל קטמון, אלא שהיא טרם החלה לשחק. הצלחתי להשחיל שיש משחק גביע בשבוע הבא. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 19:50:27
|
ציטוט:
אם חלילה לא נהיה הצלחה יכתבו על קטמון מתוך שמחה לאיד.
אם לא נצליח גם בליגה ג' ומה שאותך יטריד זה מה יאמרו עלינו אז מצבך חמור.
מסכים עם רוב התגובות לפניי.לפני שנים לא היינו קוראים ידיעה על ליגה ג' אפילו בשירותים. |
נערך על ידי - הסלע האדום ב-04/09/2009 19:52:43 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 19:50:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
די.. די!! די לחפש עימותים. מספיק להתנהג כאילו הפועל קטמון ירושלים היא כל העולם. נכון, היא כל העולם בשבילנו אבל בשביל אנשי הספורט והתקשרות בירושלים אנחנו כלום ושום דבר, ויש בזה מידה של צדק, כולה קבוצה בליגה ג'.
כאשר יגיע הרגע למאבק נגד קיפוח תקשורתי, אנחנו נדע את זה. בינתיים, מה שיוגי אמר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 22:57:47
|
אני בעד מה שאמרו לפני, המעשים והתוצאות יהיו במגרשים. העשייה צריכה להיעשות מהשטח, אח"כ כלי תקשורת הם סוג של גזירת קופון.
= שיהיה במזל חמסה חמסה שום בצל. |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 22:58:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט:
אם חלילה לא נהיה הצלחה יכתבו על קטמון מתוך שמחה לאיד.
.לפני שנים לא היינו קוראים ידיעה על ליגה ג' אפילו בשירותים.
הקמתה של הפועל קטמון ופעילותה, כמו גם קביליו ביפו הביאו לשינויים בהתייחסות התקשורת לליגות הנמוכות. הדבר בולט באתרי אינטרנט יעודיים לקהל הקבוצות בליגות האלו, שלא היו קודם. ובאשר לרדיו המקומי: איני סבור שהסיקור של הפועל קטמון צריך להיות שווה לזה של בית"ר. אולם, וזה העיקר: אסור להסכים להתעלמות וליחס מזלזל. רדיו מקומי צריך לסקר בהגינות וללא משוא פנים את כל הפעילות הספורטיווית בעיר: כדורגל, כדורסל, שחייה, כדורעף ופוטובול המשוחק בקראפט. גם אם לבעלי התחנה ולעורכים ולשדרים יש אהדה אישית לבית"ר, הרי שאהדה זו נעצרת בכניסה לאולפן. בנוסף, לא ייתכן שבתוכנית הספורט ביום שישי של היום, מי שידבר וילכלך על קטמון זה רמי מנדל ולא יביאו לשידור אף אחד מהקרובים לקבוצה, וזאת אחרי שדיברו על סאדר וראיינו את שי אהרון + תוספות של רמי מנדל בשבחם של הצמד חמד. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
koby
2 הודעות |
נשלח - 04/09/2009 : 23:41:36
|
שלום לכולם בדרך כלל אני לא כותב רק קורא כל יום את הפורום. אבל היום לאחר ששמעתי את תוכנית הרדיו ובה השמיע רמי מנדל זלזול מופגן נגד קטמון .אני קורא לכולם להכריז על מרד צרכנים נגד מיסטר זול של רמי מנדל. רק כך הוא יבין כמה אוהדים יש לקטמון.ויפסיק את ההשתלחות בראשי הקבוצה ובאוהדיה הרבים בירושלים .כמו כן צריך להזכיר לו כי להפועל ויטו ירושלים נימכרו רק 70 מנויים בליגה לאומית ואילו לקטמון נימכרו "רק" 300 מנויים בליגה ג. |
 |
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 05/09/2009 : 02:21:58
|
תפסיקו להתמם הרדיו הזה שיך לקהילה הירושלמית אם הוא מתחיל כך מה יהיה ההמשך? מאפיה בית"רית ומישל דיין אחד. לדעתי למחות מהרגע הראשון לטענת הרדיו לא נפתחה עדיין העונה. ובכדורסל נפתחה? מה מעניין אותי שלמה שרף ןאלישע לוי? יש כאן ציבור גדול שמעניין אותו יותר משחק אימון של קטמון איך מתקדם טיפול במגרש האוניברסיטה וכו'. הם צריכים אותנו גם! למחות למחות למחות ומעכשיו! למעונינים 02-6794101
|
נערך על ידי - רוני ב-04/10/2009 11:49:15 |
 |
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 05/09/2009 : 06:17:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
אני שמעתי שעורך הספורט זה אלעד ליפשיץ אין סיכוי שאדם כזה יהיה בעדנו!
אני לא יודע אם אתה שקרן או סתם טועה אבל אלעד ליפשיץ הוא לא עורך הספורט. |
 |
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 05/09/2009 : 10:09:52
|
קודם כל, כיף שהפורום במשכנו החדש קם סוף סוף לחיים של ממש. עם כמה אלמונים בהרכב, כמוני, נציג זועף של משפחת כהן שמגן בגופו כמו תמיד על ליפשיץ המחליא, ועוד ועוד. אין ספק שהרדיו נגדנו -מנדל (האב הרוחני של הוכברג וסאסי), אוחנה (בית"ר, שונא את העיתונאי נציג האוהדים) מישל דיין (מרוב הפוליטיקות שהוא שקוע בהם, כבר איבד כל כיוון, על המגרש ומחוצה לו). אבל אני לא מבין מה אכפת לנו. שידברו... כל עוד מתייחסים אלינו בעוצמות כאלה, כמו בסיום התוכנית ביום ששי, זה מראה שאנחנו חזקים. מה זה משנה מה הם אומרים? מישהו משתכנע מרמי מנדל? אגב, רעיון החרם הוא מעולה. לא להיכנס למיסטר זול. בחיים. בוא נתעסק בשלנו, נהפוך את ה-300 ל-400, נביא 1500 איש למשחק הראשון באוניברסיטה, ונגיע בהמונינו למשחק הגביע נגד תל שבע, יהיה איפה שיהיה.
|
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 05/09/2009 : 10:29:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
בוא נתעסק בשלנו, נהפוך את ה-300 ל-400, נביא 1500 איש למשחק הראשון באוניברסיטה, ונגיע בהמונינו למשחק הגביע נגד תל שבע, יהיה איפה שיהיה.
|
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/09/2009 : 13:21:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי koby
להפועל ויטו ירושלים נימכרו רק 70 מנויים בליגה לאומית ואילו לקטמון נימכרו "רק" 300 מנויים בליגה ג.
70?! זה מבוסס? איך הם הצליחו למכור כל-כך הרבה? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 05/09/2009 : 15:22:46
|
עורך התוכנית אורי שלו |
נערך על ידי - רוני ב-04/10/2009 11:50:05 |
 |
|
רדיו ירושלים החדש!  |
|