פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו ירושלים החדש!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו ירושלים החדש!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם רדיו ירושלים החדש! נושא הבא
עמוד: מתוך 2

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 05/09/2009 :  17:54:01  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
70 מנויים...
שקר כל כך עלוב ושקוף.
מעניין מי הפיץ את הנתון הזה - אני מהמר על הוכברג. הוכברג- אני מאמין לו!

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 05/09/2009 :  23:40:09  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה מי שאמר פעם, שבתקשורת לא משנה מה אומרים עליך, אם זה לטובה או לרעה. החשוב הוא שכל עוד מדברים עליך ויש מסביבך רעש זה אומר שאתה קיים.  

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 09/09/2009 :  10:31:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למי אכפת מרדיו ירושלים?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/09/2009 :  13:11:52  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

למי אכפת מרדיו ירושלים?

אסור לוותר על אף אמצעי וכלי תקשורת הפועל וקיים בירושלים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 09/09/2009 :  23:54:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

למי אכפת מרדיו ירושלים?

אסור לוותר על אף אמצעי וכלי תקשורת הפועל וקיים בירושלים.

למה לא?

לא בצחוק. אני באמת שואל למי אכפת מרדיו ירושלים? סה"כ רדיו ירושלים.
לדעתי יש דברים יותר חשובים ששווה להשקיע בהם אנרגיות לטובת הפועל קטמון מאשר ריב עם רדיו קיקיוני והטלת חרם צרכני עאלק על רשת סופרמרקטים.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 15/09/2009 :  06:32:10  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בימים האחרונים אין כמעט שום ידיעה בפורום קטמון על הפועל קטמון.אני אומר להחרים את הפועל קטמון עד שייתייחסו אלינו.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 15/09/2009 :  11:32:50  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בימים האחרונים אין כמעט שום ידיעה בפורום קטמון על הפועל קטמון.אני אומר להחרים את הפועל קטמון עד שייתייחסו אלינו.

כנראה שהיתה ירידה למחתרת של גורמים שונים הקשורים לפורום ולקבוצה

עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 15/09/2009 :  14:37:10  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להוריד את מינון הרעילות

נדמה לי שעלינו להפנות פנים יותר מחייכות לעולם, ולהוריד עד לאפס את מיפלס ההתמרמרות, העלבון והכעס. אנחנו יישות קטנה, תינוק בחיתוליו, אולי אפילו פג, ונחכה ליום ההולדת הראשון, ואחר כך לבר מצווה, לפני שאנחנו דורשים הכרה מכל העולם.
האופוריה מלפני שנתיים לא תחזור. ימי עוז צבאג ואורי וורנר רחוקים כמעט כמו המיתוסים של צבי סינגל ושלמה מהטבי. אביתר, שהיה בתל-שבע, חזר די מזועזע מיכולתה של הקבוצה, ועדיין נחוש בדעתו להגיע למשחקים. נשתדל כמובן לעשות קצת רעש כדי לעורר את האוהדים שלנו, אבל בלי כמה ניצוצות של כישרון יהיה קשה להחזיק קהל כה גדול על אש כה קטנה.
אז בואו נעזוב את הרדיו, או את רמי מנדל לנפשם. המזוכיזם כאן הוא כל כך גדול, עד שהמשתתפים העדיפו להתעלם מטור לבבי ומלא אהבה לקטמון שכתבתי בכל העיר, ובלבד שיוכלו לקונן על מדיניות העיתון כלפי הקבוצה. אז בואו נשמח במה שיש לנו. מישהו חולם באמת על הקבוצה הישנה, שהקהילה 250 צופים למשחק עם קבוצת צמרת בלאומית?
יש לי הערה לא אורתודוכסית נוספת, ואני מקווה שלא יצלבו אותי עליה: סיסמאות כמו "מוות לבית"ר" או "מוות לצהובים" הן מוגזמות. היריבות העירונית היא חלק מכל העניין, אבל היריבה העירונית שלנו כעת היא דווקא בית-צפאפה, שאותה כולנו (גם אני) דווקא אוהבים. רק אדולף אייכמן הומת בגזר דין מסודר, למעט המקרה המיוחד של משה טוביאנסקי ז"ל, ואני לא מאחל שום דבר כזה לשחקן צעיר שעוטה דווקא חולצה צהובה. מצטער על הפגיעה ברגשות, אבל אני רגיל לכתוב את אשר על לבי.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 15/09/2009 :  15:17:22  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

להוריד את מינון הרעילות

המזוכיזם כאן הוא כל כך גדול, עד שהמשתתפים העדיפו להתעלם מטור לבבי ומלא אהבה לקטמון שכתבתי בכל העיר,

בתור מי ששבועיים לא זכה לקרוא את כל העיר יש מצב לקרוא את הטור האמור?
לסרוק ולשלוח אולי? או חיים - אם הוא יכול ב copy paste
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/09/2009 :  18:31:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

סמיילי צוחק

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 17/09/2009 :  16:31:04  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שאמת בפירסום היא לא הצד החזק שלהם:
http://192.118.0.136/online/1/ART1/942/978.html

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/09/2009 :  17:59:02  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מזלזל במאבק בעיתונות לא הוגנת (ואינני מתכוון לביקורת על הקבוצה, אלא על סילוף, הקנטה, זלזול בשם האינטרסים של קבוצות אחרות. כלומר רמי מנדל). אבל בעניין הרדיו המקומי העסק הוא אפילו יותר עקרוני, וקשור לתפישה שרדיו מקומי חייב לייצג את הקהילות המקומיות. איננו תובעים עיתונות אוהדת, אנחנו תובעים עיתונות הוגנת!

גם אני קבלתי אצל הרשות השנייה. מקורותי סיפרו לי שברדיו ירושלים קיבלו פנייה מהרשות השנייה בענין פניותינו, ונדמה לי שהם יקחו את זה לתשומת ליבם. אגב - ארומה "שלנו", גם היא שותפה ברדיו ירושלים.

לגבי מנדל והמקום שהוא מנהלו - כל אחד יחליט לעצמו. אני לא קונה כבר שם, אבל לא אנהל קמפיין כזה...

ועדיין יותר חשוב למכור שלטים (שטחי פרסום), או לעזור ביוזמה החברתית (מה קורה שם?), ולהביא כמה שיותר אוהדים ואוהדות למעורבות בקבוצה, כי יש ריפיון ואכזבה, בעיקר בקרב אוהדים חדשים יחסית

עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 17/09/2009 :  18:15:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני לא מזלזל במאבק בעיתונות לא הוגנת (ואינני מתכוון לביקורת על הקבוצה, אלא על סילוף, הקנטה, זלזול בשם האינטרסים של קבוצות אחרות. כלומר רמי מנדל). אבל בעניין הרדיו המקומי העסק הוא אפילו יותר עקרוני, וקשור לתפישה שרדיו מקומי חייב לייצג את הקהילות המקומיות. איננו תובעים עיתונות אוהדת, אנחנו תובעים עיתונות הוגנת!
גם אני קבלתי אצל הרשות השנייה. מקורותי סיפרו לי שברדיו ירושלים קיבלו פנייה מהרשות השנייה בענין פניותינו, ונדמה לי שהם יקחו את זה לתשומת ליבם. אגב - ארומה "שלנו", גם היא שותפה ברדיו ירושלים.

יפה אמרת.
ואולי הפניות השקטות שלי ושל עמוס ואולי אחרים לרשות השנייה היו הדרך הנכונה והעניינית.

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/09/2009 :  20:14:31  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

חשבתי שהציניות מספיקה אבל לא.אתם בשלכם עם הבכיינות והמקופחות הכל כך מגוחכת .אז תסבירו לי שוב. לנו בפורום זמן רב כמעט ואין מה להגיד כי מה לעשות זאת ליגה ג'.אין לנו מה להגיד על השחקנים הלא מוכרים,על הליגה הלא מוכרת."המקורבים" למאמן ולהנהלה לא מוסרים שום אינפורמאציה כי כנראה אין הרבה מה לחדש.כל זה נראה לכם נורמאלי ואין לכם תלונות על התעלמות מהקהילה(ובצדק).אפילו בכנס הפתיחה בקושי נמסר מידע.אבל על רדיו שמטבעו עוסק בספורט היותר רציני ומקצועי(כמו כל כלי תקשורת) ,לגביו יש לכם ים בכיינות.בחייאת דינאק-על מה בדיוק יש להם לדווח??
כנראה שלא ממש הפנמתם.ביום שהחלטנו לרדת לליגה א',קל וחומר שירדנו לליגה ג' החלטנו שאנחנו מקבלים על עצמנו קבוצה צנועה במחיר של חוסר התעניינות ספורטיבית ציבורית.אי אפשר ללכת בלי ולהיות עם.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/09/2009 :  22:16:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, הלואי שלא יכתבו עלינו בכלל. זה באמת עדיף על מנדל.
וחוץ מזה, אולי אתה צודק.
שנה טובה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם רדיו ירושלים החדש! נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07