פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שחקן חדש בקבוצה - קבלו בתשואות את שי אהרן

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שחקן חדש בקבוצה - קבלו בתשואות את שי אהרן
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שחקן חדש בקבוצה - קבלו בתשואות את שי אהרן נושא הבא
עמוד: מתוך 3

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  13:17:30  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=13331

תתעוררו, יא רדומים.

לפי המופיע באתר ההתאחדות מחר יש לשי אהרון יום הולדת! זה כבר נשמע לא אמיתי...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  13:41:19  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי אהרון עולה עולה
שי אהרון
אוהב אותך שי אהרון
שחקן שלי אני כמו שיכור
שיכור מאהבה אליך

יששששש!!!!!!!111111

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  13:46:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע, השחקן החדש הזה כבר הצדיק שיר לכבודו? חשבתי שלא שרים שירים אישיים לשחקנים בליגה ב'? מה הוא כבר עשה בשביל קטמון? לציון זקן, שכבר נתן לנו שנתיים, אסור לשיר שיר, אבל לרכש חדש מותר?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  13:56:56  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייב לחליף כיוון לת'רד ?

נערך על ידי - קראנקו ב-11/10/2010 13:57:30
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  14:19:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אושר גדול! תודה רבה

רגל, שי עוד לא עשה הרבה לקטמון. עשה המון להפועל ירושלים. נא לא להתמם.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  14:45:54  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום מאושר!
אין מצב שמישהו מפספס את המשחק מחר!
מגיע לשי קבלת פנים ראויה, במיוחד אחרי כל מה שהוא עבר...
ה-11.10.10, עוד ציון דרך במהפכה האדומה

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  14:50:36  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

שי אהרון עולה עולה
שי אהרון
אוהב אותך שי אהרון
שחקן שלי אני כמו שיכור
שיכור מאהבה אליך

יששששש!!!!!!!111111

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  14:56:46  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אושר גדול. דווקא כור הייסורים שעבר צרף אותו עוד יותר, והאדיר את יוקרתו בעינינו. את השערים שלו הוא יבקיע, עצם נוכחותו מוסיפה לנו המון, ממש חבל להכביר מילים
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  15:34:43  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה אושר. כל הכבוד.
בואו נחשוב איך ממנפים את זה לעוד חברים בעמותה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  15:40:24  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת צמרמורת... חבל שלא אהיה בגבעת רם מחר
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  15:59:36  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
רגל, שי עוד לא עשה הרבה לקטמון. עשה המון להפועל ירושלים. נא לא להתמם.

נו באמת...
אני מקווה שאתה היחיד שלא הבין שאני צוחק.
חוץ מזה ששי, בצעד שעשה ועוד לפני ששיחק משחק אחד, כבר קידם את הפרויקט שלנו כברת דרך.

עבור לתחילת הדף

Dr. Pangloss Dr. Pangloss מנותק

23 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  19:08:27  הצג פרופיל שלח ל- Dr. Pangloss הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש!
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  20:21:46  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באחד ממוספי העיתונים בחגים התבקשו העיתונאים לכתוב על שימחה. סעיד קשוע כתב על כך שבכל פעם ששמח לו מדי הוא מתחיל להיות מודאג.
חברים. המשחק מחר סופר-חשוב, ואסור שקרנבל שי (מוצדק ככל שיהיה) יבלבל אותנו. שיכון המזרח יבואו מחר עוד יותר נחושים וחדים, וברור שעצם נוכחותו של שי על המגרש לא נותנת אוטומטית 3 נקודות.
בואו נשמח, מגיע לנו. אבל לכבוד מחר - בואו ננמיך טיפה את האופוריה ונתרכז.
ויומהולדת שמח לשי כבר אמרתי ?
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  22:08:28  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה שאני לא מצטרף לחגיגה ואני לא מכתוון להשבית שום שימחה.
הלב לא שלם עם החגיגה מכיוון שלא הבנתי כלום. אף אחד לא אמר לי מה הוחלט. להגיד ששי הולך לשחק במשחק הבא זה לא אומר כלום. אולי החליטו שיאפשרו לו לשחק אבל זה רק זמני עד לבורר. במקרה כזה בהחלט אפשר לשמוח אבל לא בלב שלם, מכיוון שזה זמני. אולי החליטו שקטמון תשלם לסאדר 400 אלף שח בתמורה לשי. במקרה כזה זה מאד משמח אבל אני לא חושב שהוא שווה את הסכום הזה. אולי החליטו שזה 400 אלף אבל לא מתקציבי קטמון. גם זה נקודה שראויה לתגובה וקצת שונה מאשר אם זה מתקציב קטמון, אבל באופן שונה. אולי הגיעו להסכם ששי ישחק אבל שמעתה אסור לנו לקחת שחקנים נוספים מסאדר או שאסור לנו לעבור אותם בליגות.

בקיצור, השמחה שלי תהיה שלמה כשאקרא את כל הפרטים. אני מקווה שהבורר יפסוק שעל פי חוק בוסמן שחקן שאינו נמצא בחוזה הוא חופשי לעבור לכל קבוצה אחרת כפי שנהוג כבר שנים רבות ושסאדר היתקפלו. אני מקווה מאד שלא שילמנו גרוש על זה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  23:40:52  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

סליחה שאני לא מצטרף לחגיגה ואני לא מכתוון להשבית שום שימחה.
הלב לא שלם עם החגיגה מכיוון שלא הבנתי כלום. אף אחד לא אמר לי מה הוחלט. להגיד ששי הולך לשחק במשחק הבא זה לא אומר כלום. אולי החליטו שיאפשרו לו לשחק אבל זה רק זמני עד לבורר. במקרה כזה בהחלט אפשר לשמוח אבל לא בלב שלם, מכיוון שזה זמני. אולי החליטו שקטמון תשלם לסאדר 400 אלף שח בתמורה לשי. במקרה כזה זה מאד משמח אבל אני לא חושב שהוא שווה את הסכום הזה. אולי החליטו שזה 400 אלף אבל לא מתקציבי קטמון. גם זה נקודה שראויה לתגובה וקצת שונה מאשר אם זה מתקציב קטמון, אבל באופן שונה. אולי הגיעו להסכם ששי ישחק אבל שמעתה אסור לנו לקחת שחקנים נוספים מסאדר או שאסור לנו לעבור אותם בליגות.

בקיצור, השמחה שלי תהיה שלמה כשאקרא את כל הפרטים. אני מקווה שהבורר יפסוק שעל פי חוק בוסמן שחקן שאינו נמצא בחוזה הוא חופשי לעבור לכל קבוצה אחרת כפי שנהוג כבר שנים רבות ושסאדר היתקפלו. אני מקווה מאד שלא שילמנו גרוש על זה.

זה ממש להשבית שימחה. יש התרגשות גדולה מכך ששי אהרון ישחק מחר למרות שאף אחד לא ציפה שביום אחד סאדר יתקפלו והבורר יהיה הגון וההתאחדות תעשה צדק די ברור שזה לא קרה אבל זה לא מוריד בכלום מהשימחה הגדולה מכך שיהיה לנו את שי אהרון מחר, שלא לדבר על החיזוק מבחינה מקצועית שזה ייתן לנו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שחקן חדש בקבוצה - קבלו בתשואות את שי אהרן נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07