פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שימי דודיאן

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שימי דודיאן
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שימי דודיאן נושא הבא  

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  19:03:14  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי אתר ההתאחדות הוא שחקן הפועל בקעת הירדן!

חבל שלא קיבלנו על כך דיווח מסודר, בעיקר כשמדובר באחד השחקנים האהודים ביותר.

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  19:39:23  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לפי אתר ההתאחדות הוא שחקן הפועל בקעת הירדן!

חבל שלא קיבלנו על כך דיווח מסודר, בעיקר כשמדובר באחד השחקנים האהודים ביותר.

אני תמיד בעד שקיפות, אבל במקרה הזה יש לאי-הפרסום נסיבות מקלות. בכל זאת יש להנהלה מספיק דברים להתעסק איתם.

גם לדעתי מדובר באחד מהשחקנים האהודים, אבל כניראה שהוא לא מצא את מקומו העונה מבחינה מקצועית. בכל מקרה, כמובן, שיהיה לו בהצלחה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  22:08:26  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שזה עצוב מאוד. מימי היה חשוב בהרבה מהתרומה שלו על המגרש, אבל ברור לי ששחקן בגילו מחפש רק איפה הוא יוכל לשחק. חבל לי שליאור לא הצליח למצוא לו מקום בקבוצה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  23:15:40  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא היתה לליאור שום ברירה . שיהיה למימי בהצלחה, המון זכרונות טובים יש לנו ממנו.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  08:15:34  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא היה מושאל מבקעת הירדן גם בשנה שעברה.
אם אני לא טועה, הוא עלה כמחליף נגד רהט. (וגם בעט חופשית אחת לא רעה)
אתם בטוחים שהוא עבר?

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  09:04:28  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

הוא היה מושאל מבקעת הירדן גם בשנה שעברה.

לא, הוא אחד מחמשת השחקנים שנלחמנו על שחרורם ממבשרת (עם מלול, צבאג, וורנר ומרציאנו) ועדיין שייך להם.
הוא עלה כמחליף בשני המשחקים, גם בגביע נגד יצ'אלאל, אבל כנראה חשב שלא ישחק מספיק העונה, בעיקר לאחר ששי ושרון סבג יצטרפו לסגל.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  10:25:34  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז שימי שיחק אתמול 90 דקות בבקעת הירדן (0-0 נגד ג'לג'וליה). הוא כנראה קיבל שם הצעה כספית טובה יותר ממה שהיה לו בקטמון, ומן הסתם גם סיכויים טובים יותר לשחק באופן קבוע. שיהיה לו בהצלחה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שימי דודיאן נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07