| משתמש |
הבוררות של שי  |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 07/10/2010 : 19:18:10
|
במילה אחת ייאוש
ברדיו י-ם נמסר שהבורר ייתן תשובה רק בסוף החודש,ובינתיים נאסר עליו לשחק.כבר לא יודע מה לחשוב.נמאס,נמאס,נמאס,ורחמנות על שי.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 07/10/2010 : 20:31:12
|
| יש גם צד חיובי - בעוד שבועיים וחצי זה מאחורינו. |
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 07/10/2010 : 23:05:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
במילה אחת ייאוש
ברדיו י-ם נמסר שהבורר ייתן תשובה רק בסוף החודש,ובינתיים נאסר עליו לשחק.כבר לא יודע מה לחשוב.נמאס,נמאס,נמאס,ורחמנות על שי.
זה מתחיל להזכיר את הבוררויות של סאסי נגד יונה. דוחים ודוחים את ההחלטה ובכך גורמים להכי הרבה נזק. מי מבטיח שזה ייגמר בדיון הבא ?[/quote]
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 08:05:37
|
הם נלחמים בטחנות רוח, משפחת הקבלנים המשוקצת. שי ישחק אצלנו, איך הם אוהבים להגיד - ראס בינען דינהום. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 09:03:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
במילה אחת ייאוש
קצת מוקדם לההתייאש. בעוד 3 שבועות יתכן ואף סביר שנראה את שי קורע רשתות. בכל אופן, חראם על שי. זה לא מגיע לו, ואני לא רוצה להגיד מה אני מאחל לאלה שמעוללים את כל זה. בואו נקווה שהמשך העונה שלו יפצה על כל החרא הזה, ועל כל מה שהוא עבר בשנים האחרונות. |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 09:50:56
|
ואני ממשיך לטעון, לפחות עד יום שלישי, המשחק של יום שני בחולון הוא החשוב ביותר בתולדות הפועל קטמון. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 09:59:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ואני ממשיך לטעון, לפחות עד יום שלישי, המשחק של יום שני בחולון הוא החשוב ביותר בתולדות הפועל קטמון.
אולי הכי חשוב בתולדות יפו. הוא באמת חשוב, אבל לבטח לא הכי חשוב בתולדותינו.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-08/10/2010 10:00:48 |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 10:02:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ואני ממשיך לטעון, לפחות עד יום שלישי, המשחק של יום שני בחולון הוא החשוב ביותר בתולדות הפועל קטמון.
אולי הכי חשוב בתולדות יפו. הוא באמת חשוב, אבל לבטח לא הכי חשוב בתולדותינו.
זו כמובן מטאפורה. בעקיפין, אתם תושפעו מהמשחק הזה לא פחות. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 10:53:25
|
| מטאפורה יומרנית משהו. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 11:47:53
|
ססססססעמו
האם אין גבול לכמות ההתעללות שאוהדי הפועל צריכים לעבור כל עונה? די כבר! |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 12:15:54
|
מטאפורה מדוייקת להפליא: אם יפו תדפוק את האשליות של סאדר בשלב מוקדם של העונה, זהו הישג עצום, חשוב ומעורר תקווה להפועל ירושלים האמיתית. בראייה היסטורית, המשחק הרבה יותר חשוב לנו מאשר ליפו. כל שנייה שהכךלבים מסאדר מצפים מקווים למשהו היא שנייה רעה מאוד להפועל ירושלים
בעניין שי: למה לא נלך למשחק כדי לעודד את שי אהרון? למה לא נפגין? למה לא נתקשר לשחקני סאדר הביתה ונשאל אותם מה דעתם על ההתעללות בשחקן-חבר? למה לא נגיב בטוקבקים? מה קורה פה?
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 13:19:31
|
מה הקשר לשחקנים שם ? כמו שהם היו סמרטוטים כששי היה שם (והם נשענו על המנהיגות שלו אז, מה שהעצים את סמרטוטיותם), הם עדיין סמרטוטים שדואגים לעצמם, ואך ורק לעצמם. טוקבקים ? איפה אתה חי ? איפה יש כתבה להגיב עליה חוץ מדאבלפס ? |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 13:49:26
|
לא יודע אם זה המשחק הכי חשוב. דברים כאלה יודעים רק בדיעבד. בכל אופן מאחר שאני במקרה אהיה בסביבה בשני, יש מצב שאגיע לעודד. אולי באמת כדאי לארגן איזה שלט מחאה על ההתעללות בשי? |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 13:56:13
|
בוא נצא מנקודת הנחה שכולנו מסכימים שכשלון של ס.א.ד.ר בהעפלה זה אינטרס שלנו על מנת שתהיה קבוצה אחת בלבד.אז למה משחק הכי חשוב זה השבוע?אולי המשחק מול השקמה?אולי משחק מול נתיבות?ואולי איבוד נקודות נגד קבוצות "קטנות" כמו עמישב ?נמתין להתפתחויות ונראה
אגב טוטח -רק לפני כמה שבועות כשהייתה אופצייה שס.א.ד.ר תישאר בלאומית בגלל קבוצות שיורדו ע"י הבקרה ניסית לשכנע אותנו שהכי טוב שייישארו בלאומית ויותשו ע"י מאבקי השרדות.ככה שמעניין שהאינטרסים שלנו משתנים לפי האינטרסים של יפו. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 14:08:40
|
ואולי יש עןד צדדים למטבע אה? או שאתם האובייקטיביים ביותר אי פעם, כשעזו עבר לבית"ר קיללתם אותו ומה לא הייתם נותנים כדי שלא ישחק, שי רוצה לעבור ליריבה עירונית, שעוד מתחרה איתנו על האוהדים, מעבר של שי לקטמון עלול להפחית את כמות האוהדים עוד יותר (אצל כל מיני סמרטוטים), אז למה לחזק יריבה עירונית בחינם? אם הוא היה הולך לבית"ר הייתם אומרים אותו דבר? קטמון זה ביתר ביציעי הפועל (הסאדרים, הסאסים, הנבלות הקבלנים-אבל הפועל). ואם קראנקו המהולל דיבר על סמרטוטים- אולי גולה, אוחיון, אברהמי ושאר שחקני הבית שבקטמון הם סמרטוטים שמשחקים בחיקוי עלוב של קבוצת בוגדים, על מנת למשוך עוד קצת את הקריירה? (לא שאני חושב ככה באמת אני תמיד אוהב אותם). ועמוס- מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו-רואים שאתה שמאל קיצוני. |
 |
|
הבוררות של שי  |
|