| משתמש |
הבוררות של שי  |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 14:28:33
|
לא ציפיתי לרגע שישחררו אותו בקלות. לא ציפיתי שמישהו יילחם בשבילו מתוך סאדר. רד ממני. לך לפורום של רמי תמר. ממילא לא נשכנע אותך אף פעם בכלום, ממילא תמיד נהיה אצלך בוגדים (למרות ששנינו יודעים שמי שברח ברגע האחרון זה אתם, שבחרתם להסתובב אחורה בזמן שכולנו צעדנו לפי הסיכום קדימה). |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 14:29:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
ועמוס- מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו-רואים שאתה שמאל קיצוני.
איך, לעזאזל, גילית שאני שמאלני "קיצוני" (אני דוקא מתון, דרך אגב)? מה חשף אותי? שנים של אימונים ועבודה בהטעיה וזיוף תדמיות ירדו לטימיון במבט חודר אחד של סאדריסט מוסווה (מסור-נא למפעיליך ושולחיך: אתה, בניגוד לעמוס, דווקא עושה עבודה מצויינת בהסתרת הזהות האמיתית שלך!)
אגב, אם עזו היה עובר ליריבה עירונית אחרי קריירה ותרומה כמו של שי, ובלי ללקק לקבוצתו החדשה ואוהדיה וללכלך קשות את קבוצתן הישנה ואוהדיה כמו שעזו עשה - הייתי מכבד אותו...
אין לי מושג מה השניים וחצי "אוהדים" של סאדר חושבים והם מעניינים לי את קצה הזיין השמאלני שלי - זו בושה גדולה ששחקן חופשי כמו שי שנתן את כל הקריירה שלו להפועל ירושלים (ועזר להנהלה בכל עניין) מבקש לרדת לליגה ב' מתוך אידיאלים (צודקים או לא) ומקשים עליו, או דנים אפילו, בתשלומי עתק על "השבחה" רק מתוך נקמנות בקטמון
לגבי השחקנים: לא יודע. יש דין ויש דיין ויש מי שלפניו ניתן דין וחשבון. אם שי לא ישחק השנה, מי יודע, אולי גם סטי יפצע באורח פלא ועזו יקום בלי רגל |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 08/10/2010 : 18:48:12
|
| התגובה שלנו היא עוד ניצחון, עוד מאות אוהדים, עוד חברים באגודה, עוד תורמים. אני מעדיף אהדה לקטמון על שנאה לאחרים, שסופה תוצאות קשות, אלימות מיותרת ואובדן צלם האדם שלנו. |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 09/10/2010 : 06:54:19
|
אין לי שום טענות לסאדר. ברור לחלוטין שהם לא צריכים לעזור לקבוצה יריבה שקמה כדיי לפרק אותם. ככל שאנחנו נצליח והם יפסידו כך הפירוק שלהם יתקרב. אין שום סיבה שהם לא ינסו לחבל בכל דרך במעבר של הכוכב שלהם אלינו. אני לא מצפה מהם לעזור לו.
הטענות שלי הם לארגון המאפיה הפתח-תקואי שמעשן סיגרים יחד עם סאסי. עד כמה שאני מכיר את חוק בוסמן, שחקן ללא חוזה יכול לעבור בחינם. שלא לדבר על שחקן בליגה ב' שאין סיבה שיקחו עליו כסף. לדעתי אם אנשי הסיגרים לא יועדים לקרוא דינים משפטים שניקח אותם לבית משפט אזרחי. איפה אתם חושבים בוסמן זכה במשפט בבית הדין של אופ"א? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-09/10/2010 06:54:55 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 09/10/2010 : 09:58:49
|
| אני מסכים עם חיים, ומוסיף - המשחק הכי חשוב בתולדות הפועל הוא ביום שלישי מול שיכון המזרח. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 09/10/2010 : 18:30:13
|
ככלל - המשחק הכי חשוב הוא המשחק הבא של קבוצתנו, נקודה.
מעצבן - שביום שלישי אני מלמד שיעור ראשון במכללת אחווה בקרית מלאכי בדיוק בשעת המשחק. אם היה שידור הייתי מנתח את המשחק עם הסטודנטים (רובם מבית שמש, אגב)
לבן רימוז' - המצב המשפטי עם שי הוא תסבוכת נלעגת למדי, ודוקא העובדה שהוא עובר מליגה "מקצוענית" לליגה "חובבנית" (אולי, זה בעצמו נתון בויכוח) פועלת נגדו. אםהוא היה הולך כשחקן חופשי לכפר סבא, נניח, הוא היה ונה לועדה למעמד השחקן שכבר היתה פוסקת מזמן (כנראה) שהוא שחקן חופשי (כנראה). הסבך המשפטי והשאלה על אילו תקדימים להתבסס מעכבים את הכל
ובכל זאת אני לא סולח לסאדרים - הם יכולים היו לבחור בהתנהגות אחרת כלפי אהרון שנתן להם את הנשמה גם באופן אישי. הייתי מצפה שיותר לחץ תקשורתי ושל אוהדים יופעל עליהם (ועל ההתאחדות) - עדיין לא ראיתי התייחסות בעיתון ארצי לעובדה ששחקן חופשי ולא צעיר, מלך השערים של הליגה השנייה בישראל, מבקש לעבור לליגה הרביעית, קבוצתו מבקשת עליו 300000 ש"ח, הבורר הראשון מתגלה כשקרן ומושחת (תבע אותי, קינן!), והשני מבזבז לשחקן הנשמה הזה חודש
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
|
הבוררות של שי  |
|
|
|