| משתמש |
המשחק ברהט  |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 04/10/2010 : 21:09:50
|
אני לא חושב שזה היה מפחיד או לינץ' (וגם לא נתקלתי בשברי בזכוכיות, היו דברים כאלו?), אבל מספיק שאחת האבנים הקטנות האלו הייתה פוגעת למישהו בעין וזה כבר לא היה נגמר טוב. גם זה שבאה משטרה מנע כנראה מהומה גדולה יותר. מבחינתי זה היה כמו אוהדי בית"ר, רק בערבית (טוב, וגם זה שכשאוהדי בית"ר זורקים אבנים הם מקפידים לבחור אבנים גדולות יותר..) |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/10/2010 : 22:07:31
|
לגבי האבנים, אני חושב שתגובות ה"לינץ'" מוגזמות לגמרי. כמה ילדים בני 6 זרקו בקבוקי פלסטיק ריקים ואבנים, רובן קטנטנות. נכון, זה לא כל כך נעים, אבל מכאן ועד לינץ' הדרך ארוכה. אני הרגשתי הרבה פחות נעים בזמנו ביבנה מול חבורת הבבונים הבית"ריסטים שלהם. דרך אגב, חשוב לציין שהמקומיים המעט-יותר-בוגרים (בני העשרה) ניסו להרגיע את זורקי האבנים ולשמור על הסדר.
לגבי המשחק, אני יצאתי משם בהחלט אופטימי. יחסית לזוועה מול יצ'אלאל, הקבוצה נראתה נחושה ולוחמנית, השחקנים לא ויתרו על אף כדור ונכנסו חזק כשצריך. אין ספק שהלקח נלמד וזה סופר קריטי, כי יהיו לנו הרבה משחקי חוץ השנה על משטחים גרועים שנצטרך לנצח בדיוק ככה - בשיניים. היריבה לא הראתה הרבה כדורגל, וזו כנראה קבוצה שונה לגמרי מזו שסיימה במקום השני בעונה שעברה. היינו צריכים להבקיע את השער השני בתחילת המחצית השניה, כשהיו לנו כמה הזדמנויות טובות, ואז היה נחסך מאיתנו המתח המיותר של הדקות האחרונות. ציינו אותם כבר לפניי, אבל אני לא יכול שלא לחזור על השבחים בעיקר לשניים - איתמר יחיא שהיה נהדר באגף ימין של ההתקפה, ויבגני גופמן שהיה פנטסטי בהגנה. מילה טובה גם ליניב אברהמי, שנראה שחקן שונה לגמרי מזה ששיחק ברחובות לפני שבועיים. החלשים יותר לדעתי היו עוז צבאג ואורי וורנר, שהירבו לאבד כדורים בעקשנותם לרוץ עם הראש בקיר אל תוך הגנת היריב.
ההרכב: מוטי מזרחי - לא זכורה לי אף הצלה שלו, כי ההגנה באמת עשתה עבודה טובה. מאהר - צריך להיות מעט פחות נאיבי ואז יוכל לתרום המון. מוטי אוחיון יבגני גופמן נסים אזרזר יניב אברהמי ציון זקן עוז צבאג (אמיר גולה) איתמר יחיא אורי וורנר (שקד בוארון) כפיר מלול (שימי דוידיאן)
בשבוע הבא צפויים לנו שני משחקי בית רצופים נגד שתי הקבוצות שנחשבות על-ידי מביני דבר (גולר?) ליריבות על העליה - שיכון המזרח ויצ'אלאל.
משחק נוסף היום: קרית גת - דימונה 1:1
|
 |
|
|
א.ד גורדון
107 הודעות |
נשלח - 04/10/2010 : 23:02:00
|
אני מזועזע. לא חשבתי שזה יגיע לרמה כזאת. כנראה שאני לא מסתובב מספיק במגרשים בליגה ג' או ב', במיוחד בפזורה הבדואית. אם זה כבר עניין של סכנה ממשית, האוהדים הופכים ממש ללוחמים למען הקבוצה בחזית. כל הכבוד שלא נשברתם. עכשיו צריך להרים קול צעקה ולעשות משהו חמור בנידון. חשוב להזכיר שזה לא רק עניין שלנו, אלא תופעה כללית במגרשי הכדורגל ובכלל, שממשיכה לקרות בגלל שאנשים מבליגים ועוברים לסדר היום. חשוב להבין שזה לא רק עניין שלנו, והעובדה שב"ה אף אחד לא יצא בשן ועין מהסיפור הזה לא משנה את השורה התחתונה: חייבים למנוע את התופעה הזו לאלתר. אני רואה את זה קורה במקומות אחרים, למשל בשכונה שלי, ויודע שזה יותר גדול מכמה אוהדים חמומי מוח במגרש כדורגל נידח. זה סימפטום של תופעה שלמה. אני לא מצפה מאוהדי הקבוצה לחסל את האלימות במגרשי הספורט או במדינה בכלל, אלא פשוט לעמוד על שלנו ולשים גבולות ברורים, בשביל שמקרים כאלו לא ישנו. לא ייתכן שאוהדים וקבוצה יצאו למשחק חוץ ויחטפו מטר אבנים כהכנסת אורחים. |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 06:17:33
|
יש! יש! יש! קהילת אוהדי הפועל במזרח אסיה יוצאת לחגיגות. תנו עוד קצת פרטים. איך היו מאהר? ואברהמי? ואיך שקד הפך לשחקן ספסל? והאם יש שיר חדש שתפס חזק? האם טוריה עדיין דיקטטור? |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 08:09:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי א.ד גורדון
אני מזועזע. לא חשבתי שזה יגיע לרמה כזאת.
לא ייתכן שאוהדים וקבוצה יצאו למשחק חוץ ויחטפו מטר אבנים כהכנסת אורחים.
אני בטוח שגם ראשי רהט לא היו מקבלים דבר כזה. פנייה אליהם בזמן הנכון הייתה פותרת את כל הסיפור. מהבחינה הזו אני מבין את העלבון שלהם על שהלכנו למשטרה במקום אליהם. סוג של הבעת אי-אמון בהם כמארחים.
קול צעקה? לינץ'? בוא לא נגזים. היה מדובר בחבורה קטנה של ילדים קטנים ו(לרוב) באבנים קטנות למדי, חצץ. מעצבן לאללה, מוציא את החשק, לרגעים מסוכן, אבל לא מה שניתן לדמיין.
ברמה המקצועית, בתשובה לפסואה: מאהר היה חלש במחצית הראשונה, והתעורר בשנייה. אברהמי לא היה בשיאו, היו שם כמה איבודי כדור מסוכנים. שקד שחקן ספסל, לטענת ליאור, כי הוא חזר לא בכושר מהקיץ. הוא נכנס בסביבות הדקה ה-60, זה גם חשוב. בינתיים אין שירים חדשים. טוריה היטלר, סטאלין ומאו באיש אחד.
כפיר מלול גם ראוי לציון, שמר על רוגע בחלק ההתקפי, ובעט את הפנדל כמו שצריך. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 14:24:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
סיקור יפה של המשחק מאת אדיר באתר הרשמי: http://www.katamon.co.il/news.asp?id=738
לדעתי הפנדל שלהם נשרק בגלל עבירה כביכול של מוטי ולא של ניסים. חוצמזה סיקור יפה. כל הכבוד לקוון שהיה לו מספיק אומץ לתקן את השופט, בעיקר בהתחשב בקירבה שלו לגדר  |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 14:26:43
|
| אגב, מישהוא יכול לאמר אם להקת מיידי האבנים שרה "הפועל על הזין" או שאולי זה היה "הפועל אלהוזייל"? התלבטנו בעניין במהלך המשחק... |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 14:34:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
סיקור יפה של המשחק מאת אדיר באתר הרשמי: http://www.katamon.co.il/news.asp?id=738
סיקור מצויין.
הערונת: צורם לי שאדיר קורא לנו "ירושלים"(פעם אחת יותר מידי).אנחנו הפועל קטמון ירושלים.מילא התקשורת התלאביבית מהעיר המיותרת ,לזה כבר התרגלתי ,אבל אנחנו? לערוך!
חוצמזה, איתמר דוס סנטוס יחיא |
נערך על ידי - tampopo ב-05/10/2010 14:36:45 |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 15:03:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אגב, מישהוא יכול לאמר אם להקת מיידי האבנים שרה "הפועל על הזין" או שאולי זה היה "הפועל אלהוזייל"? התלבטנו בעניין במהלך המשחק...
גם אני תהיתי לגבי זה. לא בטוח שגם אצלם יש קונצנזוס לגבי מה הם שרו. היה גם שיר שנשמע כמו ONE TWO [משהו של הבנתי] אל סאלאם. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 16:22:53
|
הרפרטואר שלהם הסתכם ב 3 שירים: "יאללה צעירי יאללה" הקליט, "הפועל על זין" הקלאסי, והשיר עם ה ONE TWO שבא כתגובה ל You're my sunshine כדי להראות שגם בדואים יודעים אנגלית |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 16:28:23
|
| אדיר, שכחת את קריאת הקרב "הפועל יורד, הפועל יורד!"... |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 16:42:50
|
| הם שרו גם הפועל אל הוזייל, כנראה שהם לא היו סגורים על איזה קבוצה משחקת |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 05/10/2010 : 17:13:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
הם שרו גם הפועל אל הוזייל, כנראה שהם לא היו סגורים על איזה קבוצה משחקת
4 משחקני בני אלהוזייל מהעונה הקודמת עברו לשחק בבני רהט בעונה הזו. בני רהט שחררה את כל שחקני החוץ שלה, ומבוססת העונה בעיקר על שחקנים מהיישוב, כולל אלה משבט אלהוזייל, שקבוצתם התפרקה השנה.
והרכבים, מספרי חולצות ומהלך המשחק לפי דו"ח השיפוט: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=261313
ליניב ולאמיר - צהוב שני לכל אחד.
ודיווח מאד הוגן באתר גולר. שימו לב לפיסקה האחרונה. http://www.goler.co.il/article/1589 |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-05/10/2010 18:03:53 |
 |
|
המשחק ברהט  |
|
|
|