פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נערים א' נגד בית שמש!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נערים א' נגד בית שמש!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם נערים א' נגד בית שמש! נושא הבא  

RedBoy RedBoy מנותק

28 הודעות

נשלח - 06/10/2010 :  00:23:37  הצג פרופיל שלח ל- RedBoy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שישי בשעה 14:00 בגבעת רם
אחרי תיקו והפסד במשחקים הראשונים הפעם הנערים באמת צריכים לרשום ניצחון ראשון לעונה..
כל מי שיכול שיגיע לתמוך בנערים הם צריכים את זה!
ייאלה הפועל

ייאלה הפועל

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 07/10/2010 :  07:08:52  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

לא יודע אם ידעתם, אבל נערים א' שלכם יארחו בסיבוב הראשון בגביע את לא אחרת מאשר בית"ר ירושלים צו פיוס...
בשבת הבאה...

נערך על ידי - טוטח ב-07/10/2010 07:09:08
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 08/10/2010 :  00:26:40  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיכום של המאמן חמוטל לשבוע שעבר:
מיד לאחר המשחק הראשון התכנסנו אני והנערים ללמוד מטעויות המשחק הראשון ולחזק את הדברים הטובים שביצענו, וכך במשך השבוע תיקנו את הטעויות שהיו לנו.
לקראת המשחק השני דיברנו כיצד ניתן למנוע ספיגת שערים ומנגד כיצד להבקיע.
שיחקנו מול קבוצה מצויינת, שמשחקת מזה ארבע שנים ביחד (יש לזה משמעות גדולה) והמשחק הסתיים בתיקו 0-0. כרגע מתכוננים למשחק מול בית שמש, עוד קבוצה מצויינת שסיימה את העונה שעברה במקום השני בליגה. האמת שאני מוריד בפני הנערים את הכובע, על הרצון ההזדהות, ההקרבה והנחישות. אך בל נשכח שהליגה עוד ארוכה, ומה שאני מנסה לעשות זה לייצב את הקבוצה. אנו נצרף עוד שניים שלושה שחקנים ומאמן כושר שיעבוד יחד איתי. אני לא מכיר הרבה קבוצות בנערים א' שמקימות קבוצה חדשה, שבה יש הווה ועתיד, ישנם כמה שחקנים משנתון נמוך יותר שישחקו שנה הבאה שוב פעם בנערים. האמת שאני נהנה מאד. תודה. ולכם האוהדים, אנא ממכם הגיעו לראות את המשחק הקרוב, מחר מול בית שמש.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 08/10/2010 :  16:30:12  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבנו בשטח מוסר שהמשחק הסתיים בנצחון 2-1. נצחון ראשון והסטורי. מזל טוב, עד 120 ונקודות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 08/10/2010 :  17:01:59  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שערים של אבירן (יש לו בעיטות טובות מאוד מרחוק) וג'מאל.
עבור לתחילת הדף

RedBoy RedBoy מנותק

28 הודעות

נשלח - 08/10/2010 :  17:10:00  הצג פרופיל שלח ל- RedBoy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלהההה הפועעלל!!
ניצחון ראשון לנערים..תאמת לא היה משחק כל כך טוב של הנערים אבל גם במשחקים לא טובים צריך לדעת להביא תנקודות
גול מדהים של אבירן כהן(יש לבחור בעיטות מצויינות)
ושער ניצחון של ג'מאל בדקות האחרונות
נקווה שהם ימשיכו רק לנצח, שבוע הבא דרבי בגביע ייאלה קטמוןןןןןן!!!!!!
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/10/2010 :  17:15:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקני קטמון שלטו במשחק לכל אורכו. השער של בית שמש בבעיטה מרחוק וטעות של השוער.
שני השערים יפים.

הרכב ומהלך: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=247307

ואכן, בתחילת השבוע [אחרי בני יצלאל] דרבי הסטורי: הפועל קטמון מול בית"ר ירושלים

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/10/2010 19:27:22
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם נערים א' נגד בית שמש! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07