פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שירים חדשים לעונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שירים חדשים לעונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שירים חדשים לעונה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  16:52:00  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האינטרנציונל וספרות זולה של עונת ההקמה.
אהבה בשחקים של העונה השנייה (חוץ מהפרידה ממבשרת, אולי הדבר הטוב היחיד שיצא ממנה).
בלה צ'או של עונה ג'.
והשנה?

נראה לי נקדיש לזה פודקסטמון. מי שיש לו שירים להציע, שישלח לי (רצוי מוקלט עם שירה) למייל.
zohar_mil@yahoo.co.uk

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  17:27:15  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך הולך השיר של שי אהרון? על מתי לחזור של אתניקס! אבל מה המילים?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  18:26:52  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

איך הולך השיר של שי אהרון? על מתי לחזור של אתניקס! אבל מה המילים?

שי אהרון,עולה עולה
שי אהרון
אוהב אותך שי אהרון
שחקן שלי, אני כמו שיכור
שיכור מאהבה אליך

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

RedBoy RedBoy מנותק

28 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  18:36:06  הצג פרופיל שלח ל- RedBoy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיר טוב

ייאלה הפועל
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  18:59:33  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הבנתי זה אשכול לפרסם שירים חדשים?
אם כן אז יש את החיים היפים של אחינועם ניני, ובפורום של הכדורסל ושל הבריגדה כבר הרבה זמן יש דרישה גבוהה מאוד להכניס את זה אבל אם מכניסים בכדורסל אז אפשר בכדרוגל...

לינק: http://www.youtube.com/watch?v=fAhSf4NKeLA

מבחינת המילים אפשר להכניס הכל למנגינה הזאת... זה מה שחשבתי אבל שוב, אפשר להכניס כל ליריקה מתחרזת.

איך איתך תמיד הולך
גם שלפעמים קשה
ו-לכל משחק אני מגיע
כי הפועל את בשבילי הכל

אווו אדום עולה עולה
אווו אדום עולה עולה
אוו אדום עולה עולה עולה
יאללה הפועל!

נערך על ידי - nadavlev ב-16/09/2010 19:05:28
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  19:06:01  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאיפה המילים האלו?

את הבית הראשון עוד הבנתי, חוץ מהשורה האחרונה שלא הבנתי איך היא נכנסת לקצב.
איך אבל הבית השני קשור למנגינה (חוץ משתי השורות הראשונות)?

מה שאני כתבתי בזמנו למנגינה הזו:
אווו אדום עולה עולה
אווו אדום עולה עולה
אווו אוהב אותך הפועל,
אתן למענך הכל,
כולם לשיר בקול גדול
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  23:54:29  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש את החידוש לסוס קאגון. אני משער שירוץ חזק גם בכדורסל וגם בקטמון. שרנו את זה נגד יפו וגם במשחק אימון נגד ת"א.

יאללה הפועל, ירושלים
אלך אחריך באש ומים
אניף את הדגל
אשיר ת'שירים
כי ככה נשבענו
לכל החיים
רק הפועל הפועל הפועל הפועל

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  03:33:08  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במידה שעוז צבאג ואורי וורנר יוכיחו את עצמם, חייבים להחזיר את את השירים אליהם. ולא אכפת לי שאומרים הוא לא מהיר מבחינתי מגיע להם שיר.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  11:26:47  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

במידה שעוז צבאג ואורי וורנר יוכיחו את עצמם, חייבים להחזיר את את השירים אליהם. ולא אכפת לי שאומרים הוא לא מהיר מבחינתי מגיע להם שיר.

ידעתי שזה יעלה, וטוב שזה בא עכשיו ולא בספונטניות אחרי גול.
בשום אופן לא, אין מצב.
לא לומדים מטעויות עבר ? לא שרים שיר אישי לשחקני ליגה ב' !
מדובר בשחקנים מעונות מבשרת.עם כל הכבוד, הם לא ראויים לשיר אישי. אחד מהלקחים החשובים מכשלונות מבשרת. לא הם, לא ציון זקן, וגם לא מרציאנו.
לא מדובר על שי אהרון, גולה ואברהמי, ששיחקו עבורך בליגת העל, שם הדין שונה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  12:48:09  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

בשום אופן לא, אין מצב.
מדובר בשחקנים מעונות מבשרת.עם כל הכבוד, הם לא ראויים לשיר אישי. אחד מהלקחים החשובים מכשלונות מבשרת. לא הם, לא ציון זקן, וגם לא מרציאנו.

מסכים עם קראנקו. שום דבר לא השתנה משנה שעברה, ואין שום סיבה להתחיל לשיר שירים לשחקנים בליגה ב, ולו רק מסיבות של נאחס. אם השירים האלו חסרים למישהו, הוא מוזמן לזמזם אותם במקלחת...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  12:56:54  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

בשום אופן לא, אין מצב.

לא חולק עליך על המסקנות (כלומר, אין לי בעיה שלא יהיו שירי שחקנים, הגיוני לגמרי לאור העבר הקרוב), אבל חולק לגמרי על הנימוק של "שחקני ליגה ב" מול "שחקני ליגת העל". מה זה משנה? לגולה שי ויניב מגיע יותר כבוד מכולם לא בגלל ליגת העל אלא בגלל עבר של הרבה שנים אדומות ונאמנות ברורה לקבוצה לקהל. מה שמשנה זה הנאמנות לקבוצה. גם כשנחזור לליגת העל אני אשמח מאוד אם שחקן רכש לא יקבל אחרי שבועיים וגול אחד שיר, ומצד שני גם אם נישאר חלילה בליגה שנייה- שלישית- רביעית הרבה שנים שחקן שישחק הרבה שנים בקבוצה ויוכיח נאמנות לקהל יוכל כן לקבל.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  13:30:16  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם נישאר הרבה שנים בליגה שנייה זה משהו אחד, שלישית ורביעית זה משהו אחר.
אין לנו זכות קיום אם בטווח של 3 עד 4 שנים לא נגיע למקום של מקצוענות, הקצבות והישגים מקצועיים. זו קבוצת כדורגל, לא מועדון ויכוחים.הרי אתה רואה את ההשפעה של השנתיים הראשונות שעוד לא סיימנו להתאושש מהן.
בטח ובטח שיש משמעות לליגה, כשם ששחקן מספיק טוב לקבל פריבילגיות של שכר ומעמד, כך גם שיר. את השיר צריך להרוויח, זה אומר להיות לא רק נאמן אלא גם מספיק טוב.ברור שיש משמעות לנאמנות ואופי, אבל אני לא אשיר שירי הלל לשחקן כושל בליגה נמוכה. אם הקהל הוא ברמת ליגה מקצוענית, השחקנים צריכים להדביק את הפער בעזרת הקהל, ורק אז ירוויחו את הזכות לקורלציה מלאה בדמות שיר. לא נותנים קטנוע למי שיש לו רשיון לקורקינט בלבד.
אני גדלתי על הפועל ירושלים, המועדון הותיק בעיר, קבוצת ליגת על לגיטימית, ראיתי נצחונות בדרבים, אני לא פה כדי להעביר עשור בשירים לפקיד עיריה או משהו בסגנון ומשחק כדורגל חובבני בשעות הפנאי,נאמן ככל שיהיה.

נערך על ידי - קראנקו ב-17/09/2010 13:36:42
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  13:36:36  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אין לנו זכות קיום אם בטווח של 3 עד 4 שנים לא נגיע למקום של מקצוענות, הקצבות והישגים מקצועיים. זו קבוצת כדורגל, לא מועדון ויכוחים.הרי אתה רואה את ההשפעה של השנתיים הראשונות שעוד לא סיימנו להתאושש מהן.
בטח ובטח שיש משמעות לליגה, כשם ששחקן מספיק טוב לקבל פריבילגיות של שכר ומעמד, כך גם שיר. את השיר צריך להרוויח, זה אומר להיות לא רק נאמן אלא גם מספיק טוב.ברור שיש משמעות לנאמנות ואופי, אבל אני לא אשיר שירי הלל לשחקן כושל בליגה נמוכה. אם הקהל הוא ברמת ליגה מקצוענית, השחקנים צריכים להדביק את הפער בעזרת הקהל, ורק אז ירוויחו את הזכות לקורלציה מלאה בדמות שיר.

אני אוהב את הגישה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  13:43:10  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
אני גדלתי על הפועל ירושלים, המועדון הותיק בעיר, קבוצת ליגת על לגיטימית, ראיתי נצחונות בדרבים, אני לא פה כדי להעביר עשור בשירים לפקיד עיריה או משהו בסגנון ומשחק כדורגל חובבני בשעות הפנאי,נאמן ככל שיהיה.

תמיד מתבטא בשמי רק עם ניסוח חביב יותר

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  14:19:48  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נראה לי שבאמת יש פה ויכוח עקרוני, רק שכמו לפרננדו, גם לי קצת מוזר השימוש בליגה בו משחק השחקן כקריטריון העיקרי לשאלה האם ראוי לשיר עליו שירים. הרי בתרחיש האופטימי ביותר ייקח לנו עוד 3 שנים (כולל השנה) עד שנחזור לליגת העל, וברור שזה יכול לקחת גם קצת יותר - בתקופה הזו בהחלט יכולים לצמוח שחקנים שיהיה ראוי לשיר להם, גם אם לעולם לא יגיעו איתנו לארץ המובטחת..

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

בטח ובטח שיש משמעות לליגה, כשם ששחקן מספיק טוב לקבל פריבילגיות של שכר ומעמד, כך גם שיר. את השיר צריך להרוויח, זה אומר להיות לא רק נאמן אלא גם מספיק טוב.ברור שיש משמעות לנאמנות ואופי, אבל אני לא אשיר שירי הלל לשחקן כושל בליגה נמוכה. אם הקהל הוא ברמת ליגה מקצוענית, השחקנים צריכים להדביק את הפער בעזרת הקהל, ורק אז ירוויחו את הזכות לקורלציה מלאה בדמות שיר. לא נותנים קטנוע למי שיש לו רשיון לקורקינט בלבד.

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  18:17:31  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ילוביץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

בטח ובטח שיש משמעות לליגה, כשם ששחקן מספיק טוב לקבל פריבילגיות של שכר ומעמד, כך גם שיר. את השיר צריך להרוויח, זה אומר להיות לא רק נאמן אלא גם מספיק טוב.ברור שיש משמעות לנאמנות ואופי, אבל אני לא אשיר שירי הלל לשחקן כושל בליגה נמוכה. אם הקהל הוא ברמת ליגה מקצוענית, השחקנים צריכים להדביק את הפער בעזרת הקהל, ורק אז ירוויחו את הזכות לקורלציה מלאה בדמות שיר.

אני אוהב את הגישה.

ממש, ממש, אבל ממש לא אוהב!
נראה לי שיש פה ירידה קלה מהפסים. אפשר לחשוב איזה קהל אנחנו.. יאללה, תתעוררו.. כולה בקושי 350 איש שמאוהבים בעצמם..
אני לא חושב שצריך מיד לשיר שירי אהבה לכל שחקן שרק הגיע מהסיבה שהוא באמת רק עכשיו הגיע אבל זה ממש לא קשור לליגה בה הוא משחק. להגיד "אני אהדתי קבוצת ליגת על לגיטימית" זה פתטי כי עכשיו אתה בליגה ב'! מה זה החישובים האלו?! הם השחקנים שלך? - תעודד אותם! גועל נפש. אני מסכים, שוב, שלא מיד חייבים לחבר שירי אהבה דביקים אבל רבאק, מקיצוניות אחת לשנייה - תרגעו.
כמו השטות הזו שלא שרים את השיר ע"פ המנגינה של שלמה חממה כי זה הביא את ההפסד בנתיבות.. (מזכיר לי את הטיעון של אשר יונה, האח של.. אחרי התיקו ברעננה, שלא ניצחנו כי לא עלינו בחולצות הרגילות..).
שחקן כושל? האוהדים כושלים! אני חושב על קבוצות בליגות הנמוכות באנגליה למשל שהאוהדים שלהם היו מתחלחלים אם היו שומעים טיעונים כאלו.. לוטון (אפשר גם להביא את ווימבלדון שהיא סיפור כמו קטמון), למשל, שנמצאת אפילו מחוץ לליגה המקצוענית והיתה קבוצה בליגה הבכירה. לא נראה לי שהאוהדים שלהם אומרים "אוי.. השחקנים שלנו עובדים בדואר, הם לא כמונו האוהדים שבאנו מקבוצת ליגת על לגיטימית..".. לדעתי, קרנקו - אתה טועה ומטעה (לאללה)!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שירים חדשים לעונה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07