| משתמש |
רדיו ירושלים שוב מתעלם מאיתנו  |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 00:24:43
|
| אפל בחור נפלא ומאוד מקצועי.יהיה בסדר בהמשך עוד ימאס לשמוע עלינו..... |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 01:54:09
|
תודה ועדה.
קשר ישיר עם אנשי התוכנית נראה לי הפתרון הקל והנעים לטענות שלנו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 07:35:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
שוחחתי הערב עם עורך הספורט החדש של רדיו ירושלים, אסף אפל. דיברתי איתו על נושא זמן השידור שלנו. הוא ביקש ממני למסור לכם את המסר הבא:
התוכנית היום לא עסקה בהפועל או בסא.ד.ר כיוון שהשעה הראשונה עסקה בנבחרת ישראל.
עם פתיחת התוכנית אפל אמר: נדבר על הקבוצות הירושלמיות: בית"ר, הפועל ירושלים כדורגל וכדורסל. וזהו!
ולגבי העתיד - נקווה שהמסר עבר. שנה טובה |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 08:07:43
|
באמת מצחיק הטענות המועלות כאן,והם נראות כמו רפלקס מותנה בלי קשר לכלום.אנשים מבקשים שהרדיו יהיה יותר צדיק מאיתנו. אני מאזין די הרבה לתוכניות הערב ב 1800 ,וכל הנושאים שהועלו כאן כמו המשחק עם קביליו והבוררות, עלו בראיון עם זאדה.כנ"ל אפל מעדכן על החתמות/שחרורים. יתרה מזו .מבט חטוף בשבוע האחרון מעלה שבפורום שלנו לא היה כמעט כלום,וכפי שנכתב בפורום העמותה צוין על שבוע דל באירועים .אז שלנו לא יהיה מה להגיד אבל שלרדיו כן? |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 08:52:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
תודה ועדה.
קשר ישיר עם אנשי התוכנית נראה לי הפתרון הקל והנעים לטענות שלנו.
נכון מאוד. הטיפול של הועדה הוא מקצועי ולעניין.
מצד שני, ההצעה להיות יותר סימפטים איש לרעהו היא למעלה מכוחותי ומנוגדת לטבעי. היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו? |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 10:10:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
תודה ועדה.
קשר ישיר עם אנשי התוכנית נראה לי הפתרון הקל והנעים לטענות שלנו.
נכון מאוד. הטיפול של הועדה הוא מקצועי ולעניין.
מצד שני, ההצעה להיות יותר סימפטים איש לרעהו היא למעלה מכוחותי ומנוגדת לטבעי. היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו?
למה לא? |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 14:15:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
באמת מצחיק הטענות המועלות כאן,והם נראות כמו רפלקס מותנה בלי קשר לכלום.אנשים מבקשים שהרדיו יהיה יותר צדיק מאיתנו. אני מאזין די הרבה לתוכניות הערב ב 1800 ,וכל הנושאים שהועלו כאן כמו המשחק עם קביליו והבוררות, עלו בראיון עם זאדה.כנ"ל אפל מעדכן על החתמות/שחרורים. יתרה מזו .מבט חטוף בשבוע האחרון מעלה שבפורום שלנו לא היה כמעט כלום,וכפי שנכתב בפורום העמותה צוין על שבוע דל באירועים .אז שלנו לא יהיה מה להגיד אבל שלרדיו כן?
צודק, אבל כמו שכתבתי הבעיה היא אחרת. |
 |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 22:58:06
|
אני חושב שעם כל הכבוד לסוגיית הייצוג של הפועל ברדיו ירושלים יש נושא חשוב יותר שיש לעסוק בו בהתכתבות עם אפל זה.
האם ישנה איזשהי דרך לטפל בבעיית העילגות?
האם ישנו סיכוי שיום אחד יתחיל מישל משפט וגם יסיים אותו? האם תתכן תוכנית בה מישל לא יציין שהוא "איש מקצוע" כהגדרתו? האם יהיה שבוע בו לא תזכה ה"אקדמיה" של בעל המניות לאיזכורים מתרפסים?
האם יתכן מקרה בו אפל יצליח לבטא את האות י' בתחילת שם העיר בה הוא חי ועובד? אפילו טדי קולק הצליח לפצות על חוסר יכולתו לבטא את שם העיר בתחילית או בשורוק. אבל פשוט להתחיל בר'? לא מכובד. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/09/2010 : 23:29:44
|
הו, חזום יקר. מאחר שאני יודע שלא תיפתר בעיית העילגות, אני מעדיף דיווח עילג על אין דיווח. חיכינו שתתחלף בעלות ואולי יהיה שינוי, אבל טיפשים היינו וכנראה נישאר. לנצח המפרסמים יהיו פרשני התכנית, התרפסות תהיה האג'נדה ואלעד עמדי יקריין פרוייקטים של סאסי בהר חומה בפירסומות. בתוך כללי המשחק האלה אנחנו צריכים לצוד את ליטרת הבשר שלנו. קלי - אתה מדבר שטויות. לא צריך פוסט ארוך כדי לנמק למה הפועל קטמון ירושלים היא לא עוד קבוצה בליגה ב', מספיק שתיזכר איפה היית ביום שלישי שעבר, כמה נסעת כדי לראות משחק אימון של קבוצה בליגה ב' כדי להבין שזו לא עוד קבוצה. אם קבוצת הפטאנק של המשתמש שלומי מלכה תמשוך מאות צופים למשחק החוץ שלה מול זקני רעננה ו3000 איש למשחק העונה שלה בגן סאקר היא תהיה ראויה למעקב קבוע, וזה לא משנה באיזו ליגת פטאנק היא תשחק. שומדבר חדש ? גם לא בבית"ר, עדיין 70 דקות סיקור לכלום זה מכובד. אסתפק ב 3 דקות. שומדבר חדש בסאד"ר ? עדיין 5 דקות על הכלום שקורה שם היה. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 09:19:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו קלי - אתה מדבר שטויות. לא צריך פוסט ארוך כדי לנמק למה הפועל קטמון ירושלים היא לא עוד קבוצה בליגה ב', מספיק שתיזכר איפה היית ביום שלישי שעבר, כמה נסעת כדי לראות משחק אימון של קבוצה בליגה ב' כדי להבין שזו לא עוד קבוצה. אם קבוצת הפטאנק של המשתמש שלומי מלכה תמשוך מאות צופים למשחק החוץ שלה מול זקני רעננה ו3000 איש למשחק העונה שלה בגן סאקר היא תהיה ראויה למעקב קבוע, וזה לא משנה באיזו ליגת פטאנק היא תשחק. שומדבר חדש ? גם לא בבית"ר, עדיין 70 דקות סיקור לכלום זה מכובד. אסתפק ב 3 דקות. שומדבר חדש בסאד"ר ? עדיין 5 דקות על הכלום שקורה שם היה.
נגעת בנקודה בדיוק.הייתי במשחק ביפו כי אני אוהד ויחסית אובססיבי(בטח לגילי).אבל בדיונים עקרוניים אני משתדל שדעתי לא תושפע מהיותי אוהד, ושבעיקר תהיה עקבית,זה נראה לי אלמנטרי. לכן לא אחליף את דעתי על מישל/שי אהרון/קורץ /רביב וכו' כל שני וחמישי רק לפי מיקומם הרגעי כפי שעושים רבים. לענייננו .מאז ומעולם קבוצות קיבלו סיקור בעיקר ע"פ שילוב של מיקומם המקצועני עם השפעה מסוימת של הקהל שלהם.כך קבוצות כדורגל מוזרות כמו מכבי פ"ת ,בית"ר ת"א(בימי ניסים כהן),רעננה ,בני השרון ומכבי ר"ג סל זכו לסיקור ואילו קבוצות חובבניות בעלות קהל רב יותר בהרבה (נגיד אום אל פאחם) לא מסוקרות.איכשהו חייתי כמו כולנו עם הדבר הזה בשלום וחשבתי שהעולם נגמר בליגה לאומית. זה שהיום אני אוהד קבוצה בליגה חובבנית שהיא חלק גדול מעולמי לא גורמת לי לחשוב שעולם המדיה ישנה את הקריטריונים שלו בגללי, ולפתע כמות הקהל (או מבנה הבעלות)תהיה שיקול מרכזי. ועדיין בגלל שקטמון היא אכן סיפור מיוחד זכינו לשנה עם סיקור ענקי בלי כל פרופורציה.עכשיו חזרנו לפרופורציות "נורמאליות" ,כי סיפור כמו כל סיפור מאבד מקסמו עם הזמן (קח דוגמא מעניין גלעד שליט שקצת חשוב יותר מקטמון)בזכות זה שאנחנו מיוחדים עדיין אפל מעדכן עלינו כמעט כל יום ב 18:00 ,עדיין מראיינים את עמרי ואשר וליאור בראיון נרחב וכו' מה שלא היה קורה אילו היינו קבוצת ליגה ב' רגילה.לא אתווכח על ניואנסים של דקה יותר או פחות ובאיזה יום, אבל הדרמה וזעקות השבר של התעלמות בזמן פגרה תישאר תמוהה בעניי(עם דגש על פורום קטמון שומם וחסר עדכונים באותו זמן ועם העובדה שכן עדכנו עלינו ברדיו)
אגב-יודע כמה דיווחו על הזונות של בית"ר בזמן הפגרה?......כלום.יודע למה?כי בכלל לא הייתה תוכנית ספורט אז .תכלס-פרופורציות וצניעות,והבנה שיש הקרבה באהדה לקבוצה מליגה ב'.אם ננצח ,נצליח ספורטיבית ונביא אלפי אוהדים לא יוכלו להתעלם גם אם ירצו.ואם לא,אז לא. וכן גם הפיתרון של "וועדה" -שיתוף פעולה ודיאלוג במקום טרוניות נשמע הגיוני. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-05/09/2010 09:52:07 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 10:25:58
|
עקביות היא אכן משותפת לכל משתתפי הדיון הזה לדורותיו. עוד הוכחה שעונת המלפפונים עדיין בעיצומה לצערנו. יאללה, שיתחיל כבר! |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 10:34:01
|
מנסיון, תגיעו לשמינית הגמר, תקבלו את השער של מדורי הספורט... |
 |
|
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 10:57:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
מנסיון, תגיעו לשמינית הגמר, תקבלו את השער של מדורי הספורט...
זוכים גם בסמל כמו גבי בורשטיין? |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 11:07:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו קלי - אתה מדבר שטויות. לא צריך פוסט ארוך כדי לנמק למה הפועל קטמון ירושלים היא לא עוד קבוצה בליגה ב', מספיק שתיזכר איפה היית ביום שלישי שעבר, כמה נסעת כדי לראות משחק אימון של קבוצה בליגה ב' כדי להבין שזו לא עוד קבוצה. אם קבוצת הפטאנק של המשתמש שלומי מלכה תמשוך מאות צופים למשחק החוץ שלה מול זקני רעננה ו3000 איש למשחק העונה שלה בגן סאקר היא תהיה ראויה למעקב קבוע, וזה לא משנה באיזו ליגת פטאנק היא תשחק. שומדבר חדש ? גם לא בבית"ר, עדיין 70 דקות סיקור לכלום זה מכובד. אסתפק ב 3 דקות. שומדבר חדש בסאד"ר ? עדיין 5 דקות על הכלום שקורה שם היה.
נגעת בנקודה בדיוק.הייתי במשחק ביפו כי אני אוהד ויחסית אובססיבי(בטח לגילי).אבל בדיונים עקרוניים אני משתדל שדעתי לא תושפע מהיותי אוהד, ושבעיקר תהיה עקבית,זה נראה לי אלמנטרי. לכן לא אחליף את דעתי על מישל/שי אהרון/קורץ /רביב וכו' כל שני וחמישי רק לפי מיקומם הרגעי כפי שעושים רבים. לענייננו .מאז ומעולם קבוצות קיבלו סיקור בעיקר ע"פ שילוב של מיקומם המקצועני עם השפעה מסוימת של הקהל שלהם.כך קבוצות כדורגל מוזרות כמו מכבי פ"ת ,בית"ר ת"א(בימי ניסים כהן),רעננה ,בני השרון ומכבי ר"ג סל זכו לסיקור ואילו קבוצות חובבניות בעלות קהל רב יותר בהרבה (נגיד אום אל פאחם) לא מסוקרות.איכשהו חייתי כמו כולנו עם הדבר הזה בשלום וחשבתי שהעולם נגמר בליגה לאומית. זה שהיום אני אוהד קבוצה בליגה חובבנית שהיא חלק גדול מעולמי לא גורמת לי לחשוב שעולם המדיה ישנה את הקריטריונים שלו בגללי, ולפתע כמות הקהל (או מבנה הבעלות)תהיה שיקול מרכזי. ועדיין בגלל שקטמון היא אכן סיפור מיוחד זכינו לשנה עם סיקור ענקי בלי כל פרופורציה.עכשיו חזרנו לפרופורציות "נורמאליות" ,כי סיפור כמו כל סיפור מאבד מקסמו עם הזמן (קח דוגמא מעניין גלעד שליט שקצת חשוב יותר מקטמון)בזכות זה שאנחנו מיוחדים עדיין אפל מעדכן עלינו כמעט כל יום ב 18:00 ,עדיין מראיינים את עמרי ואשר וליאור בראיון נרחב וכו' מה שלא היה קורה אילו היינו קבוצת ליגה ב' רגילה.לא אתווכח על ניואנסים של דקה יותר או פחות ובאיזה יום, אבל הדרמה וזעקות השבר של התעלמות בזמן פגרה תישאר תמוהה בעניי(עם דגש על פורום קטמון שומם וחסר עדכונים באותו זמן ועם העובדה שכן עדכנו עלינו ברדיו)
אגב-יודע כמה דיווחו על הזונות של בית"ר בזמן הפגרה?......כלום.יודע למה?כי בכלל לא הייתה תוכנית ספורט אז .תכלס-פרופורציות וצניעות,והבנה שיש הקרבה באהדה לקבוצה מליגה ב'.אם ננצח ,נצליח ספורטיבית ונביא אלפי אוהדים לא יוכלו להתעלם גם אם ירצו.ואם לא,אז לא. וכן גם הפיתרון של "וועדה" -שיתוף פעולה ודיאלוג במקום טרוניות נשמע הגיוני.
תחשוב לרגע איך היית מרגיש אם לא היינו מקבלים סיקור באחד המקומונים? מה ההבדל ? כל מקומון נותן סקירה שבועית על הנעשה בקבוצה במשך השבוע וזה בדיוק מה שעושים ברדיו ירושלים בתוכנית הספורט שלו בשישי, תוכנית המסכמת את השבוע בספורט הירושלמי. אנחנו לא מדברים כאן על רשת ב' או על ערוץ 2. סה"כ תוכנית ספורט של רדיו ירושלים שחלק גדול מקהל היעד שלו הם אוהדי קטמון. לא ברור שיש כאן משהו מעבר לשיקולים עיתונאים ? אני בכל אופן אימצתי את הצעת הועדה וכבר פעלתי בנידון. |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 13:08:07
|
| נראה לי עדו שכותרת האשכול צריכה להשתנות מלמה הרדיו מתעלם מאיתנו ,ללמה אתה מתעלם מהתשובות.ענו לך שהיה עדכונים כל השבוע.אז שאלת למה התעלמו מהבוררות ומהמשחק עם יפו?ענו שהיה ראיון נרחב ברביעי עם ליאור שעסק גם בזה.עכשיו אתה שואל למה לא יום שישי?הזכירו את הראיון עם עמרי ואשר שהיה ביום שישי.עכשיו אתה שואל למה לא יום שישי הזה?הסביר עמרי שיחסית יום שישי היה קצר כי עסקו בנבחרת, וחיים ברעם אמר שהוזמן ולא בא. אבל מה זה משנה מה יענו?אתה בקטע מהנה של קיפוח ובית דין לא יעזור |
 |
|
רדיו ירושלים שוב מתעלם מאיתנו  |
|
|
|