פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו ירושלים שוב מתעלם מאיתנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו ירושלים שוב מתעלם מאיתנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם רדיו ירושלים שוב מתעלם מאיתנו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  14:24:28  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי היום את התוכנית ספורט של שישי בצהריים והייתה ממש התעלמות מאיתנו. דיברו שם על הכל כולל ההפסד של הסאדרים למכבי יבנה במשחק אימון אבל לא מצאו לנכון להזכיר את השם קטמון במשך שעתיים. לא הזכירו את המשחק מול קביליו, לא הזכירו את נושא הברורות של שי אהרון. פשוט כלום. אסף אפל הגיש את התוכנית ולדעתי הוא האחראי העיקרי להתעלמות הזאת וליחס האוהד לסאדרים. אפשר להגיב על היחס השלישי של הרדיו כלפינו בכל מיני דרכים; אפשר לא לשתף פעולה איתו יותר. אפשר להציף אותם בתלונות. רעיונות ?

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  15:02:17  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע, אבל גם אני שמעתי היום שעתיים, ולא הוזכרנו לשנייה אפילו.
זה חירפן אותי.
זה מגעיל.
זה נימאס.לא יודע מה עם המדיה הזאת.כל היום הם מדברים שם על האייטמים הרגילים של הספורט הארצי, מראיינים כל מיני מאמנים של אשדוד, הפועל ר"ג, סלים טועמות ושאר מלפפונים. לתכנית הזאת יש מטרה אחת בלבד, ואף אחד לא יכול להגיד אחרת - להשאיר את מי שמנחה אותה ומי שמפרשן בה קרוב לברנז'ה. לא מעניין אותם הספורט המקומי, לא מעניין אותם להביא ערך מוסף, מעניין אותם פשוט שידעו שהם קיימים ומקושרים. גועל נפש, הפוליטיקות הפנימיות האלה.ובנוסף לכל, צריך לסבול את רמי מנדל.
בראיון שעשיתי עם מישל ברדיו קטמון הוא הודה - הוא שונא את שרצקי. אחרי זה הוא היתמם כאילו הוא לא קובע את התוכן. ועוד איך הוא קובע.
יום הוא סבבה איתנו ומפרגן, יום חרא וקוטל, שבועיים מתעלם וחוזר חלילא.
להתעלם מהבעייה - לא עובד. זו מדיה חשובה, ואנחנו לא קיימים שם כבר המון זמן, ואם קיימים אז בהבלחות שלא כולן טובות.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  16:14:41  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שכתבתם בדיוק תשלחו כתלונה ל

נציב תלונות הציבור
הרשות השנייה לטלויזיה ורדיו
רח' בית הדפוס 20 ת.ד. 3445
ירושלים
פקס 02-6556287
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  17:12:07  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טעוני קיפוח. מספיק כבר...

אין מה להגיד השבוע, להלן ציטוט של העדכון השבועי "השבוע היה דל אירועים מיוחדים או חריגים שיש לדווח עליהם, ולכן הפעם באמת אהיה קצר."

אם זה המצב (וזה מצב מעולה) אז מה הייתם רוצים שיגידו ברדיו? אין חדשות אז אין חדשות.

את התלונות אפשר לשמור לאירועים חשובים יותר.

נערך על ידי - יוגי ב-03/09/2010 17:25:33
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  17:43:53  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תחל שנה וברכותיה ,תכלה שנה ויללותיה.
כל מילה של יוגי-אנא,תפסיקו עם היללות הקבועות.בחייאת רבקום,לא נמאס לכם? .לנו אפילו אין מה להגיד על עצמנו בזמן הפגרה.
אגב-לפני יומיים היה ראיון מלא עם זאדה ברדיו.מה היום תרצו ?ראיון עם אחד מששת חברי העמותה שהצטרפו השבוע?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-03/09/2010 17:47:34
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  17:57:35  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקיפוח קיים לא בזה שלא מתייחסים אלינו- כרגע באמת אין מה לדבר יותר מידי. הקיפוח כן קיים בכך שמתייחסים (ועוד באהדה רבה ובולטת) לקבוצה של יוסי סאסי הבן אלף זונות.
אוסישקין הצליחו והשיגו את מטרתם, בין השאר, משום שהתקשורת התל אביבית (ובטח הארצית) התעלמה לחלוטין מהקבוצה של שאול אייזנברג.
פה ניר גרוסמן, אסף אפל וחבריהם רק מלקקים כל היום לסאסי ושות'.

חוץ מזה, כבר לא הקשבתי לתכנית הזאת ביום שישי כבר שנה לפחות וזה לא חסר לי בכלל.
מי שם, ירון אילן ואוחנה המהמרים? וטפו גם על ניר גרוסמן החנפן וגם על ליפשיץ, אסף אפל ודן שושני שבטח היה DJ באיזה חתונה של אחיינית של סאסי ופגש שם את דודו סאסי ועוד כמה חברים.
דווקא אורי שליו ואושרי דודאי בסדר.

זהו, את האמת, גם אם זה לא נשמע ככה, אני כבר לא מתעצבן ולא מצפה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  18:38:43  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש משהו יותר מנג'ס מבכיינות, וזה "בכיינות על הבכיינות". מי שרוצה לא ליילל, שלא יילל (יש לנו רק 340 מנויים במקום ה 400 המתוכנן, אפםשר לגייס עוד כמה) אבל שלא יגיד לאחרים מה לעשות. אם מישהו מרגיש נפגע מהיחס של רדיו ירושלים אז מה, תגידו לו לא להרגיש ככה? לכו לדיונים אחרים אם זה לא מעניין אתכם

לגופו של עניין, כבר הסכמתי בעבר שקובלנות מוגזמות על התקשורת לא מועילות. אבל גם ההתקפלות הבכיינית והרכרוכית של יוגי וקלי כאן היא הזמנה שימשיכו לחרבן לנו על הראש. לתלונות יש ערך והן מלחיצות את אנשי הרדיו, בעיקר כשיש להן בסיס.

אגב, אם אתם חושבים שלא היה מה להגיד השבוע ברדיו מקומי (ואפילו ארצי, שלא לומר בבי.בי.סי), אז יש לכם בעייה קשה מאוד בחיבור למציאות. שתי דוגמאות:

א. במפעל שכבר הפך למסורת זו שנה שלישית ברציפות ניצחה מכבי קביליו יפו את הפועל רקטמון ירושלים 3:2. המשחק הנערך בין שתי קבוצות האוהדים היחידות בארץ מדי שנה הוקדש לשוער המיתולוגי של מכבי יפו, הרצל קביליו ז"ל, שחלה במחלה סופנית ממנה נפטר בעת שהיה שחקן פעיל בהפועל ירושלים

ב. הבורר שמונה על ידי ההתאחדות, עו"ד חנוך קינן, פסל עצמו מלדון בסכסוך שבין שי אהרון והפועל סאדר ירושלים, לאחר שנסתבר כי - בניגוד מוחלט להודעתו הראשונית ולהצהרות בעלי סאדר - הוא ייצג את יוסי סאסי עוד בשנת 2009 [כאן בהחלט יכולה לבוא פנייה לתגובות מההתאחדות, לשכת עורכי הדין, ואפילו איזו מילה על ההתעללות בשחקן ואישיות כשי אהרון על ידי הקבוצה שהוא נתן לה את כל הקריירה שלו]

עכשו - מי שחושב שהחמישים-שניות שידור הללו אינן ראויות לרדיו ירושלים (כשמשחק האימון של סאדר נגד יבנה כן נמצא ראוי), או שהקובלנות על אי-איזכורן הן בכיינות, צריך לבדוק את הקופסה שלו. בכל מקרה, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה... נמאס כבר שכל אחד אומר לאחרים איך להתנהג ומה לעשות

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  18:55:14  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

הדרך היחידה שיתחילו להתייחס אליכם, היא שיפו תעלה ללאומית ולא ס.א.ד.ר. תחשבו איך אתם יכולים לעזור לזה לקרות, בתנאי נוסף, שאתם תעלו לליגה א'.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  19:01:00  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

הדרך היחידה שיתחילו להתייחס אליכם, היא שיפו תעלה ללאומית ולא ס.א.ד.ר. תחשבו איך אתם יכולים לעזור לזה לקרות, בתנאי נוסף, שאתם תעלו לליגה א'.

אני כבר הבנתי שגם אם נעבור אותם בליגות, הסיקור ברדיו ירושלים לא ישתנה. מי ששמע את השידור היום הבין שיש בית"ר והפועל ירושלים והפועל סל. אין קטמון. אם "העיתונאי" אסף אפל היה מזכיר בחדשות שלו אפילו במשפט את המשחק עם קביליו ואת נושא הבוררות של שי אהרון אני מניח שהדיון הזה לא היה מתקיים. אבל אלו לא חדשות חשובות כנראה ואילו המשחק החשוב ביבנה הוא כן. בושה
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  19:11:15  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שאלתי אותך עמוס עד היום באיזה דיון להשתתף ולא אשאל בעתיד.אתה (ואחרים) מרגיש פגוע מהרדיו וחש צורך ליילל -תיילל. אני מרגיש נבוך מהיללות שלכם ומחוסר הפרופורציות שלכם לגבי קבוצת ליגה ב' ועוד בפגרה-אביע את דעתי גם כן.

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  19:22:28  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תביע את דעתך כמה שאתה רוצה, אבל תפסיק להגיד לאחרים מה לעשות או לא לעשות. לדעתילהתלונן על מישל היה מוגזם, לטעון לקיפוח השבוע הוא במקום. חלק מהעוצמה של קבוצה נמדדת בתחושת הערך והכבוד העצמי שהיא משדרת, ובעמידה זקופת הגאה על זכויותיה. זה נכון בעניין משחקים עם הנוער של ביטר כמו שזה נכון כשהרדיו צוחק עלינו ועובד בשביל סאסי. זו דעתי

אפשר לריב גם על זה אם נורא רוצים. או על אם יש הפועל כדורסל, התתכן קבוצת אוהדים בליגת על, למה לא משחקים בהתנחלות יצהר, האם טרמפיסטים הם אוהדים לגיטימים, וכו
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  19:31:40  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בינתיים מי שמפסיק כל דיון בצורה אובססיבית ושולח אנשים לגייס מניות במקום לדבר (תוך שהוא מציין שהוא לא מצליח) זה אתה ,אזלא אלמד ממך .ביקשתי ממך בעבר ואבקש שוב.אנא אל תפנה אליי אישית , ואני לא אפנה אליך אישית ,יהיה יותר נחמד לשנינו.

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  19:56:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצוות הנוכחי של תוכנית הספורט מתעלם מהרבה נושאים בספורט הירושלמי, כאשר קטמון היא אחד הנושאים.האם אין בירושלים ענפים כמו שחייה, כדורעף, כדורסל נשים? מה לגבי הספורט בפריפריה? מה לגבי עיסוק בבעית מתקני הספורט [בקראפט כבר קשה להשיג זמן אימונים באמצע הלילה...
יתכן שליחס כלפינו יש גם מניעים אישיים ויש להצר על כך.
למען האמת אין לי הרבה ציפיות מצוות הספורט שלהם: הרדידות והשטחיות שלהם בולטות וזועקות.
אין אצלם התעסקות רצינית בספורט כתחום סיקור עיתונאי מעבר למישור הרכילותי.
הפרשנויות שלהם, ברוב המקרים, פשטניות ונאמר בהן המובן מאליו.
ולגבי קטמון - יותר חשוב ש"נדבר" במגרשים ושנצליח.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  20:19:03  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מרגיש קצת אשם במה שקרה היום ברדיו כי אפל הזמין אותי להשתתף בכל השידור מתחילתו ועד סופו, והדבר לא הסתייע. ברור שהיה ניתן לשנות לגמרי את אופי התוכנית, כפי שכבר עשיתי ברדיו ירושלים בעבר. מקווה שבפעם הבאה אוזמן וגם יתאפשר לי להשתתף.
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  23:24:10  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוחחתי הערב עם עורך הספורט החדש של רדיו ירושלים, אסף אפל. דיברתי איתו על נושא זמן השידור שלנו. הוא ביקש ממני למסור לכם את המסר הבא:

התוכנית היום לא עסקה בהפועל או בסא.ד.ר כיוון שהשעה הראשונה עסקה בנבחרת ישראל. לעומת זאת, התוכנית ביום רביעי, שכללה ראיון ממשוך עם ליאור זאדה, עסקה במשחק מול יפו והבוררות של שי אהרון. עם זאת, הוא לקח לתשומת ליבו את ההערות שלכם, וידאג שבכל יום שישי יהיה אייטם קבוע על הפועל. הוא הדגיש שבכל יום במשך השבוע, הוא נותן אייטם קבוע עלינו, ומדבר עם מישהו מהקבוצה לפחות פעם בשבוע.
הוא גם ביקש ממני למסור את המייל שלו לכם, כדי לקבל הערות, שאלות ורעיונות לשידור - assaf_appel@hotmail.com

והערה קטנה שלי: אני יודע שיום הכיפורים קרב ויהיה אפשר להתחיל דף חדש עוד לפני תחילת עונה, אבל בחייאת תהיו קצת יותר סימפטיים אחד כלפי השני ובכלל בפורום הזה.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 03/09/2010 :  23:34:47  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

שוחחתי הערב עם עורך הספורט החדש של רדיו ירושלים, אסף אפל. דיברתי איתו על נושא זמן השידור שלנו. הוא ביקש ממני למסור לכם את המסר הבא:

התוכנית היום לא עסקה בהפועל או בסא.ד.ר כיוון שהשעה הראשונה עסקה בנבחרת ישראל. לעומת זאת, התוכנית ביום רביעי, שכללה ראיון ממשוך עם ליאור זאדה, עסקה במשחק מול יפו והבוררות של שי אהרון. עם זאת, הוא לקח לתשומת ליבו את ההערות שלכם, וידאג שבכל יום שישי יהיה אייטם קבוע על הפועל. הוא הדגיש שבכל יום במשך השבוע, הוא נותן אייטם קבוע עלינו, ומדבר עם מישהו מהקבוצה לפחות פעם בשבוע.
הוא גם ביקש ממני למסור את המייל שלו לכם, כדי לקבל הערות, שאלות ורעיונות לשידור - assaf_appel@hotmail.com

והערה קטנה שלי: אני יודע שיום הכיפורים קרב ויהיה אפשר להתחיל דף חדש עוד לפני תחילת עונה, אבל בחייאת תהיו קצת יותר סימפטיים אחד כלפי השני ובכלל בפורום הזה.

תודה, סוף סוף מישהו פה עושה משהו כמו שצריך במקום רק לבלבל את המוח...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם רדיו ירושלים שוב מתעלם מאיתנו נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07