פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 אוף-טופיק
 איוו מחפש שליחים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
ועדה מסדרת נשלח - 26/09/2011 : 12:43:25
צריך רשיון לקטנוע עד 125 סמ"ק.
זה ההזדמנות לעבוד אצל ספונסר!

אבי - 050-5239042
3   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
barakby נשלח - 27/09/2011 : 15:09:58
כל הקטע של הקטמון קארד זה מבורך... זה מעודד עסקים לתמוך בנו והם מקבלים פירסום. אבל זה קצת בלוף במיוחד אצל איוו, הוא אף פעם לא נותן הנחה. אין לי בעיה עם זה ואני אמשיך לקנות שם כשיזדמן בגלל קטמון. אבל אם העסקים התחייבו על משהו שיעמדו בו.

בקשר לקטנוע עדיין אין לי
ועדה מסדרת נשלח - 27/09/2011 : 11:54:34
אבי לא נמוך, לא שמנמן ולא עם משקפיים. הוא כל היום באטליז ולא בבורגר. איוו מלווה אותנו מליגה ג' בתמיכה כספית משמעותית ועל כך מגיע לו שנקנה אצלו. למעשה הקניה שלך אצלו לעומת מישהו אחר תומך בקבוצה בעקיפין.
בכל מקרה, אנסה לדבר איתו על הנחה בבורגר ברגע שהקטמון הקארד החדש יצא, אחרי החגים ולקראת החזרה לטדי.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

אבי - 050-5239042

חבל רק שאיוו לא נותנים הנחה לאוהדי קטמון (חברי עמותה). אבי זה הנמוך השמנמן עם המשקפיים? פעם שאלתי אותו למה הוא לא עושה הנחה והוא ענה שהוא נותן הנחה רק למי שקונה לעתים קרובות. שאלתי אותו מה זה לעתים קרובות והוא ענה שלפחות פעם בשבוע!! שאלתי אותו אם מגיעה לי הנחה אם אני בא כל שבועיים-שלושה והוא אמר שלא.

אבו קלבצ'ה נשלח - 26/09/2011 : 15:50:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

אבי - 050-5239042

חבל רק שאיוו לא נותנים הנחה לאוהדי קטמון (חברי עמותה). אבי זה הנמוך השמנמן עם המשקפיים? פעם שאלתי אותו למה הוא לא עושה הנחה והוא ענה שהוא נותן הנחה רק למי שקונה לעתים קרובות. שאלתי אותו מה זה לעתים קרובות והוא ענה שלפחות פעם בשבוע!! שאלתי אותו אם מגיעה לי הנחה אם אני בא כל שבועיים-שלושה והוא אמר שלא.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07