פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איוו מחפש שליחים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  איוו מחפש שליחים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם איוו מחפש שליחים נושא הבא  

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  12:43:25  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך רשיון לקטנוע עד 125 סמ"ק.
זה ההזדמנות לעבוד אצל ספונסר!

אבי - 050-5239042

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  15:50:02  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

אבי - 050-5239042

חבל רק שאיוו לא נותנים הנחה לאוהדי קטמון (חברי עמותה). אבי זה הנמוך השמנמן עם המשקפיים? פעם שאלתי אותו למה הוא לא עושה הנחה והוא ענה שהוא נותן הנחה רק למי שקונה לעתים קרובות. שאלתי אותו מה זה לעתים קרובות והוא ענה שלפחות פעם בשבוע!! שאלתי אותו אם מגיעה לי הנחה אם אני בא כל שבועיים-שלושה והוא אמר שלא.
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 27/09/2011 :  11:54:34  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי לא נמוך, לא שמנמן ולא עם משקפיים. הוא כל היום באטליז ולא בבורגר. איוו מלווה אותנו מליגה ג' בתמיכה כספית משמעותית ועל כך מגיע לו שנקנה אצלו. למעשה הקניה שלך אצלו לעומת מישהו אחר תומך בקבוצה בעקיפין.
בכל מקרה, אנסה לדבר איתו על הנחה בבורגר ברגע שהקטמון הקארד החדש יצא, אחרי החגים ולקראת החזרה לטדי.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

אבי - 050-5239042

חבל רק שאיוו לא נותנים הנחה לאוהדי קטמון (חברי עמותה). אבי זה הנמוך השמנמן עם המשקפיים? פעם שאלתי אותו למה הוא לא עושה הנחה והוא ענה שהוא נותן הנחה רק למי שקונה לעתים קרובות. שאלתי אותו מה זה לעתים קרובות והוא ענה שלפחות פעם בשבוע!! שאלתי אותו אם מגיעה לי הנחה אם אני בא כל שבועיים-שלושה והוא אמר שלא.

עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 27/09/2011 :  15:09:58  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הקטע של הקטמון קארד זה מבורך... זה מעודד עסקים לתמוך בנו והם מקבלים פירסום. אבל זה קצת בלוף במיוחד אצל איוו, הוא אף פעם לא נותן הנחה. אין לי בעיה עם זה ואני אמשיך לקנות שם כשיזדמן בגלל קטמון. אבל אם העסקים התחייבו על משהו שיעמדו בו.

בקשר לקטנוע עדיין אין לי
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם איוו מחפש שליחים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07