פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 אוף-טופיק
 אייל ברקוביץ מאמן הנבחרת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
danvel1 נשלח - 07/09/2009 : 22:21:47
הצביעו בעד אייל ברקוביץ כמאמן נבחרת ישראל. רק אייל ברקוביץ' !!
תדמיינו את ההרכב הבא:
גולסה,בניון ואסולין בקישור
סהר ואלירן עטר בהתקפה!!
http://www.atzuma.co.il/petition/shlomi003/1/1000/
הצביעו ותשפיעו
7   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אמיר גולה נשלח - 10/09/2009 : 09:05:31
זה מה שחסר לנו, שיעמוד על הקווים אידיוט, שרוצה שהנבחרת תפסיד ובלי שום ניסיון באימון. אין שום דוגמה כמו ברקוביץ, כי כל מאמן שקיבל נבחרת או קבוצה בוגרת אימן קבוצה לפני, קבוצת נוער או היה עוזר מאמן. אין שום סיבה לתת לברקוביץ' לאמן את הנבחרת
yaron נשלח - 09/09/2009 : 23:13:38
נגד. הוא חסר כל ניסיון ובנאדם נאלח שיעשה לנו הרבה בושות. איתו אולי נשחק בהרכבים התקפיים אבל נקבל תבוסות בסדרי גודל שלא ראינו מאז תחלית שנות ה-90. הבונקר הזה שהורגלנו אליו מהמאמנים האחרונים לפחות מנע מאיתנו לחטוף מהירבות החזקות כמות גולים שהייתה משקפת את הבדלי הרמות האמיתיים.
tampopo נשלח - 09/09/2009 : 17:25:45
רק מאמן זר.
בלאש ביקו נשלח - 08/09/2009 : 22:40:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בלאש-איזה מאמנים ירושלמים מצחיקים יש?

כמעט כולם. דני נוימן הגאוני, יאיר אסייג, שלומי עמר, הייתי מוסיף גם את אוחנה אבל יש גבול.
קלי נשלח - 08/09/2009 : 11:40:26
אני בעד ,בעד,בעד

קודם כל, מול דוגמא כמו מראדונה יש דוגמאות של קלינסמן כמאמן גרמניה,גווארדיולה כמאמן ברסה (תפקיד לא פחות מנבחרת) וכו'.ומצד שני קשטן המאמן עם הכי ניסיון והכי מעוטר שנכשל הכי בגדול.
אבל שורה תחתונה אף אחד לא ייעלה את ישראל למונדיאל, והשיקול העיקרי צריך להיות שלא יהיה משעמם.גם עם ברקוביץ לא נעלה אבל יהיו צחוקים וצחוקים וצחוקים ולא יהיה רגע דל וזה מה שצריך אחרי קשטן המרדים.

בלאש-איזה מאמנים ירושלמים מצחיקים יש?
קטמון ותיק נשלח - 08/09/2009 : 11:08:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אם במצחיק עסקינן, יש מועמדים יותר טובים, רובם מאיזור ירושלים.

ההצעה למנות את ברקו למאמן הנבחרת הלאומית היא הזוייה לחלוטין.
הוא בקושי מאמן קבוצות ילדים בנשר וכבר למנות אותו למאמן הלאומי?
ואם הוא מועמד אז גם אני מועמד ראוי: אפילו לא שיחקתי כדורגל ורק בשנתיים האחרונות חזרתי לצפות במשחקים וגם זה בליגה נמוכה.
אני סמכותי, קריזיונר, אצלי תהיה משמעת ברזל.
לפיכך אני מתאים להיות המאמן הלאומי, החל ממחר!
בלאש ביקו נשלח - 08/09/2009 : 07:10:39
לא מאמין שהוא יצליח, וזה גם לא רציני. אם ניקח את ארגנטינה של מראדונה כדוגמא, זה תקדים עם הרבה חולשות. במשחק מול ברזיל הגיעו שני גולים ממצבים חופשיים, בדיוק המקום בו המאמן עומד למבחן. מצד שני יהיה יותר מצחיק וזה נחמד. מצד שלישי, אם במצחיק עסקינן, יש מועמדים יותר טובים, רובם מאיזור ירושלים.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07