| משתמש |
אייל ברקוביץ מאמן הנבחרת  |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 07/09/2009 : 22:21:47
|
הצביעו בעד אייל ברקוביץ כמאמן נבחרת ישראל. רק אייל ברקוביץ' !! תדמיינו את ההרכב הבא: גולסה,בניון ואסולין בקישור סהר ואלירן עטר בהתקפה!! http://www.atzuma.co.il/petition/shlomi003/1/1000/ הצביעו ותשפיעו
|
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/09/2009 : 07:10:39
|
| לא מאמין שהוא יצליח, וזה גם לא רציני. אם ניקח את ארגנטינה של מראדונה כדוגמא, זה תקדים עם הרבה חולשות. במשחק מול ברזיל הגיעו שני גולים ממצבים חופשיים, בדיוק המקום בו המאמן עומד למבחן. מצד שני יהיה יותר מצחיק וזה נחמד. מצד שלישי, אם במצחיק עסקינן, יש מועמדים יותר טובים, רובם מאיזור ירושלים. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/09/2009 : 11:08:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אם במצחיק עסקינן, יש מועמדים יותר טובים, רובם מאיזור ירושלים.
ההצעה למנות את ברקו למאמן הנבחרת הלאומית היא הזוייה לחלוטין. הוא בקושי מאמן קבוצות ילדים בנשר וכבר למנות אותו למאמן הלאומי? ואם הוא מועמד אז גם אני מועמד ראוי: אפילו לא שיחקתי כדורגל ורק בשנתיים האחרונות חזרתי לצפות במשחקים וגם זה בליגה נמוכה. אני סמכותי, קריזיונר, אצלי תהיה משמעת ברזל. לפיכך אני מתאים להיות המאמן הלאומי, החל ממחר!
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/09/2009 : 11:40:26
|
אני בעד ,בעד,בעד
קודם כל, מול דוגמא כמו מראדונה יש דוגמאות של קלינסמן כמאמן גרמניה,גווארדיולה כמאמן ברסה (תפקיד לא פחות מנבחרת) וכו'.ומצד שני קשטן המאמן עם הכי ניסיון והכי מעוטר שנכשל הכי בגדול. אבל שורה תחתונה אף אחד לא ייעלה את ישראל למונדיאל, והשיקול העיקרי צריך להיות שלא יהיה משעמם.גם עם ברקוביץ לא נעלה אבל יהיו צחוקים וצחוקים וצחוקים ולא יהיה רגע דל וזה מה שצריך אחרי קשטן המרדים.
בלאש-איזה מאמנים ירושלמים מצחיקים יש? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-08/09/2009 11:41:17 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/09/2009 : 22:40:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
בלאש-איזה מאמנים ירושלמים מצחיקים יש?
כמעט כולם. דני נוימן הגאוני, יאיר אסייג, שלומי עמר, הייתי מוסיף גם את אוחנה אבל יש גבול. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/09/2009 : 17:25:45
|
| רק מאמן זר. |
 |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 09/09/2009 : 23:13:38
|
| נגד. הוא חסר כל ניסיון ובנאדם נאלח שיעשה לנו הרבה בושות. איתו אולי נשחק בהרכבים התקפיים אבל נקבל תבוסות בסדרי גודל שלא ראינו מאז תחלית שנות ה-90. הבונקר הזה שהורגלנו אליו מהמאמנים האחרונים לפחות מנע מאיתנו לחטוף מהירבות החזקות כמות גולים שהייתה משקפת את הבדלי הרמות האמיתיים. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/09/2009 : 09:05:31
|
| זה מה שחסר לנו, שיעמוד על הקווים אידיוט, שרוצה שהנבחרת תפסיד ובלי שום ניסיון באימון. אין שום דוגמה כמו ברקוביץ, כי כל מאמן שקיבל נבחרת או קבוצה בוגרת אימן קבוצה לפני, קבוצת נוער או היה עוזר מאמן. אין שום סיבה לתת לברקוביץ' לאמן את הנבחרת |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
| |
אייל ברקוביץ מאמן הנבחרת  |
|
|
|