פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בני סיוון: האם בדרך לקבוצת ניהול של בית"ר?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 07/07/2010 : 18:27:37
לפי ראיון עם בני סיוון ברדיו ירושלים לפני מספר דקות, הרי שהתקיימה בימים אלה פגישה בין בני סיוון לבין איציק קורנפיין שבה הועלתה הצעה שתגובש קבוצת ניהול של חמישה, שיתחייבו להשקיע בבית"ר למשך 3 שנים.
לפי דברי סיוון בראיון, מדובר בראשיתה של יוזמה.סיוון ציין שהוא אוהד בית"ר מגיל חמש, וכי כעת עם שובו של מלמיליאן כמאמן וההתבססות על שחקני בית בית"ר חוזרת להיות ירושלמית באופיה.
לדבריו הוא אינו רואה סתירה בין נכונותו להיות אחד מהחמישה בקבוצת הניהול של בית"ר לבין תמיכתו הפעילה בקטמון.
הוא העתיר שבחים על קטמון ["דבר נפלא"] והביע תקווה שהיא תעלה ליגה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
lazy נשלח - 24/07/2010 : 17:25:49
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

בני סיוון אדם דגול. הראיון שלו מול ויקטור יונה בטלוזיה היה מעולה ולא בטוח שבלעדיו קטמון הייתה קמה כל כך מהר.
אבל כמו באהבה, אם לבני סיוון נגמרה האהבה אליינו והוא מצא לעצמו אהבה חדשה (או שהוא חזר לחברה הראשונה שלו) אז חבל מאד. מה שבטוח זה שהאשה לא תסכים שהוא יחזיק מאהבת. אם הוא עם בית"ר שיהיה. הוא לא יכול לתת כסף לקטמון וגם לבית"ר. הסלידה מכל מה שבית"ר הוא חלק מהזהות שלנו. אני מקווה שהוא יסיים את הרומן הקצר שלו ויחזור הביתה לאישה.

ללא קשר למסקנות שלך, ניראה לי שהאנלוגיה לאישה / מאהבת, לא מדוייקת במיוחד בהקשר של בני סיוון. בני תמיד היה אוהד בית"ר, ולא הסתיר את זה. מה גם שבהחלט אפשר לטעון שבמקרים מסוימים ניתן לשאת שני נשים...
אלי בן רימוז נשלח - 24/07/2010 : 10:22:18
בני סיוון אדם דגול. הראיון שלו מול ויקטור יונה בטלוזיה היה מעולה ולא בטוח שבלעדיו קטמון הייתה קמה כל כך מהר.
אבל כמו באהבה, אם לבני סיוון נגמרה האהבה אליינו והוא מצא לעצמו אהבה חדשה (או שהוא חזר לחברה הראשונה שלו) אז חבל מאד. מה שבטוח זה שהאשה לא תסכים שהוא יחזיק מאהבת. אם הוא עם בית"ר שיהיה. הוא לא יכול לתת כסף לקטמון וגם לבית"ר. הסלידה מכל מה שבית"ר הוא חלק מהזהות שלנו. אני מקווה שהוא יסיים את הרומן הקצר שלו ויחזור הביתה לאישה.
עדו האדום נשלח - 09/07/2010 : 12:46:07
מציע לסיים את הדיון התיאורטי. אם וכאשר אז נדון בעניין. כרגע הכל ספוקלציות.
lazy נשלח - 09/07/2010 : 12:35:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אוריה

אינני יודע מהי מידת המוערבות של בני סיוון, אך אם ביטול המשך שיתוף הפועלה איתו שקול לדריכה במקום ואף הליכה אחורה אני מצפה מההנהלה לפעול בצורה שקולה כשרק טובת הקבוצה עומדת לנגד עינהם. אוהדים מטבע הדברים חושבים בצורה לא רציונלית ולא תמיד רואים את התמונה הכוללת.

עם כל הכבוד להנהלה, שאני סומך עליה ב100%, ניראה לי שזה מסוג הנושאים העקרוניים שצריך לתת לאוהדים לדון בהם ולקבל החלטה, אם וכאשר, כמובן.
אמיר גולה נשלח - 09/07/2010 : 09:49:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אוריה

אינני יודע מהי מידת המוערבות של בני סיוון, אך אם ביטול המשך שיתוף הפועלה איתו שקול לדריכה במקום ואף הליכה אחורה אני מצפה מההנהלה לפעול בצורה שקולה כשרק טובת הקבוצה עומדת לנגד עינהם. אוהדים מטבע הדברים חושבים בצורה לא רציונלית ולא תמיד רואים את התמונה הכוללת.

על מה אתה מדבר? טובת הקבוצה היא טובת האוהדים, זה לא סותר. אי אפשר להגיד שצריך לפעול לטובת הקבוצה ולא לפי רצון האוהדים. לא מדובר פה על התערבות מקצועית בבחירת שחקנים (למרות שגם כאן יש לנו מקום, ראה ערך אופי עזו) מדובר במהות של הקבוצה
אוריה נשלח - 09/07/2010 : 02:32:14

קובקוב נשלח - 09/07/2010 : 00:48:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

בני סיון איש יקר, שלו מניות רבות עד מאוד בקיום והצלחת מיזם קטמון.

היריבות שלנו עם בית"ר היא קיומית ומהותית. היא מגדירה אותנו. אין שום קשר להבדלי הליגות.
המלחמה היא מהותית כי היא גם על הילדים של ליגת השכונות, ההזמנות בבית הספר והתמיכה במתנסים שלובשים את הצבעים שלנו. כל ילד כזה שבא לקטמון ולא הולך לביתר הוא הישג עצום ושברירי.
אנחנו סולדים מכל מה שביתר מייצגת ולא משנה באיזו ליגה הם או אנחנו.

אני יכול להבין את כל מי ש לא רוצה את הכסף של בני אם הוא משקיע בביטר, אבל מעבר לרמה ההצהרתית והעקרונית שידאג אחר כבוד לכסף חלופי "נקי" לפני שהוא משתלח ומגדף.

א. אף אחד לא קילל את בני, תגובות המתנגדים נעו בין הערכה לפועלו לתקווה שיבחר בהפועל על פני ביתר.
ב. רובנו, אני מניח, לא אנשי ממון גדולים. לטעון שאנחנו צריכים להיכנס לנעליים של בני בשביל להציע לוותר על הכסף שלו זה טיעון לא רציני.
ג. המחיר, אני חושב, ברור פחות או יותר , הוא לא משמח אף אחד מן הסתם, אבל חלקנו מוכנים לשלם אותו בשביל לעמוד על העקרונות שחשובים לנו.

בנימה אישית, בני, אל תסתנוור, רוב הקהל הנוכחי של בית"ר לא מתעניין בסמלים או שחקני בית, בהפסד השלישי הם כבר יאכלו את מלמיליאן ויעשו לך את המוות. מאות צהובים שעטים עליך בכל הזדמנות זה לא מחזה נעים.
פרננדו פסואה נשלח - 08/07/2010 : 23:19:48
טמפופו צודק כמובן. אין שום מקום לשילוב הזה וכל הטיעונים שהועלו כאן כדי להצדיק אפשרות כזו שגויים לחלוטין. ביטר היא היריבה המשמעותית היחידה שלנו, גם כשאנו מתחרים עם כל מיני קבוצות אחרות על עליית ליגה.
מצד שני, אני עדיין מקווה שמדובר במלפפון קייצי תלוש, ובכל מקרה מציע לא להתלהם נגד בני, איש יקר שעזר לנו הרבה.
מוקי נשלח - 08/07/2010 : 20:39:24
דווקא לא השתלחו בבני סייון אבל נכון הכסף שלו לא מלוכלך ומי יודע מה יהיה בלעדיו...
תחשבו על קטמון לא על בית"ר
gideon נשלח - 08/07/2010 : 20:00:55
בני סיון איש יקר, שלו מניות רבות עד מאוד בקיום והצלחת מיזם קטמון.

היריבות שלנו עם בית"ר היא קיומית ומהותית. היא מגדירה אותנו. אין שום קשר להבדלי הליגות.
המלחמה היא מהותית כי היא גם על הילדים של ליגת השכונות, ההזמנות בבית הספר והתמיכה במתנסים שלובשים את הצבעים שלנו. כל ילד כזה שבא לקטמון ולא הולך לביתר הוא הישג עצום ושברירי.
אנחנו סולדים מכל מה שביתר מייצגת ולא משנה באיזו ליגה הם או אנחנו.

אני יכול להבין את כל מי ש לא רוצה את הכסף של בני אם הוא משקיע בביטר, אבל מעבר לרמה ההצהרתית והעקרונית שידאג אחר כבוד לכסף חלופי "נקי" לפני שהוא משתלח ומגדף.
בלאש ביקו נשלח - 08/07/2010 : 19:36:18
או בית"ר או אנחנו, באמת פשוט. ואני מקווה בשבילו שיבחר נכון (וגם בשבילנו, תקציב וזה).
tampopo נשלח - 08/07/2010 : 17:30:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

זהירות מלפפונים

מקווה מאד שאתה צודק.
הטיעונים על חוסר היריבות עם ביטר ,בגלל הבדלי הליגות,או תרומה לכדורגל הירושלמי ולכן זה "בסדר", מגוחכים עד הזויים בעיני.

קובקוב נשלח - 08/07/2010 : 16:36:55
אני תומך בזכות של שלומי מלכה לביטוי אישי ייחודי, ויחד עם זאת מעוניין להבין מה ההבדל בין תחזור לטוסיק של דני קליין ל- אתה יכול להמשיך למצוץ לאוחנה ?
יכול להיות שההנהלה עושה איפה ואיפה? פועלת על רקע נקמנות אישית? ממניעים לא ישרים? יכול להיות .

זהו, אפשר לחזור לנושא .

לא רוצים כסף צהוב וגם עלה התאנה שמציעים לנו- סיוון יחנך את אוהדי בית"ר- לא מעניין. הופה בית"ר זונה, אין פשוט מזה.
קטמון ותיק נשלח - 08/07/2010 : 15:59:10
בעקרון אני מצטרף לדעתו של חיים ברעם, ואני מבקש להוסיף כמה מילים.
צריך לראות בחיוב איש עסקים ירושלמי, שהחברה שלו פועלת בירושלים, המוכן לתרום מהונו הפרטי וממרצו לקידום הספורט [כדורגל] בירושלים.
אני מניח שתמיכתו המתמשכת במיזם קטמון באה מאהבה: של הכדורגל, של המיזם ומה שהוא בא לכונן ולייצג.
באשר לבית"ר, הרי כפי שהוא אמר ברדיו - כאשר הקבוצה היא הרבה יותר ירושלמית באופיה ובהרכבה - הרי שמאותה נקודת מוצא - קידום הספורט הירושלמי, הוא מוכן להירתם, ולא לבד, לקבוצת ניהול של בית"ר. ומי יודע - אולי מעז ייצא מתוק, כמו, למשל, חיזוק תגובה חד משמעית של הנהלת בית"ר כנגד מעשים גזענים כאלה ואחרים של אוהדי בית"ר.
ועוד נקודה: נניח שבני סיוון החליט שהוא מוכן להקציב מהונו סכום של 100 לתמיכה בכדורגל ירושלמי, כאשר התמיכה שלו בקטמון תהיה 10 - ויכול להיות שמדובר בסכום משמעותי לקבוצה בליגה ב', והיתרה לבית"ר.
איני רואה בכך סתירה, בוודאי שלא בשלב הזה, כאשר שתי הקבוצות משחקות בליגות כל כך מרוחקות זו מזו.
קובקוב נשלח - 08/07/2010 : 15:32:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

בני סיוון הוא לא הבעלים ולא נושא תפקיד.הוא מרצונו תורם כסף שעוזר לנו.מותר לו לעשות עם כספו מה שהוא רוצה כמו רביב כמו רענן כץ ורבים אחרים.אוהבים כל מי שעוזר ולא משנה מה אהבתו.

מה קשור רביב? הוא אוהד הפועל שרוף ויש לו את אותה אהבה של רובנו. עכשיו בקטמון זו כבר קדנציה שלישית שהוא עוזר להפועל ירושלים. בני סיוון, איש מקסים באופן אישי שתרם רבות, אוהד בית"ר וכולם ידעו את זה .

הנימוקים של חיים הגיוניים, אבל יש כאן כמה עניינים חשובים מהגיון, שנאה, גאווה, כבוד ועוד רגשות פרימיטיבים של אוהדי כדורגל .

תמיכה בשתי הקבוצות תהיה בעייתית פי עשר מכל עירבוב שהיה בכדורסל. אני מקווה שזה לא נכון .

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07