| משתמש |
בני סיוון: האם בדרך לקבוצת ניהול של בית"ר?  |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 18:27:37
|
לפי ראיון עם בני סיוון ברדיו ירושלים לפני מספר דקות, הרי שהתקיימה בימים אלה פגישה בין בני סיוון לבין איציק קורנפיין שבה הועלתה הצעה שתגובש קבוצת ניהול של חמישה, שיתחייבו להשקיע בבית"ר למשך 3 שנים. לפי דברי סיוון בראיון, מדובר בראשיתה של יוזמה.סיוון ציין שהוא אוהד בית"ר מגיל חמש, וכי כעת עם שובו של מלמיליאן כמאמן וההתבססות על שחקני בית בית"ר חוזרת להיות ירושלמית באופיה. לדבריו הוא אינו רואה סתירה בין נכונותו להיות אחד מהחמישה בקבוצת הניהול של בית"ר לבין תמיכתו הפעילה בקטמון. הוא העתיר שבחים על קטמון ["דבר נפלא"] והביע תקווה שהיא תעלה ליגה.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 19:35:34
|
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1705013
משעשע שהוא לא לומד מטעויות. יש לי הרגשה שמה שיעשו לו בבית"ר זה כאין וכאפס לעומת מה שעשו לו במבשרת...
בכל מקרה, כל עוד הוא רק על תקן "משקיע" בבית"ר אני לא רואה בעיה בהמשך התמיכה שלו בקטמון כספונסר. ברגע שהוא כבר יהיה בעלים של בית"ר, אז קשה לי לראות איך הוא יוכל להמשיך לתמוך בקטמון. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 19:38:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
משעשע שהוא לא לומד מטעויות. יש לי הרגשה שמה שיעשו לו בבית"ר זה כאין וכאפס לעומת מה שעשו לו במבשרת...
בכל מקרה, כל עוד הוא רק על תקן "משקיע" בבית"ר אני לא רואה בעיה בהמשך התמיכה שלו בקטמון כספונסר. ברגע שהוא כבר יהיה בעלים של בית"ר, אז קשה לי לראות איך הוא יוכל להמשיך לתמוך בקטמון.
אני רוצה לראות מה כל הצבועים שצווחים אין הפועל כדורסל כל היום יגידו כאשר הספונסר שלו יממן גם את ביט"ר. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-08/07/2010 14:57:18 |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 20:19:54
|
| אישית אני לא אוהב את הערבוב הזה גם בקבוצת הכדורסל, שאני עדיין הולך למשחקיה מידי פעם, ובטח לא בקטמון. |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 20:20:07
|
| אכן מרתק לחכות לתגובת אנשי "אין הפועל כדורסל" |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 20:20:21
|
| אין מקום לקבלת כסף מחבר בקבוצת הניהול של בית"ר. אני מעדיף לשחק כל החיים בליגה ג' מאשר שאחד הספונסרים הראשיים, ואמור להיות גם התומכים, יהיה בקבוצת הניהול של העכברושים. אין דבר כזה אני אוהד בית"ר והפועל קטמון. אני לא מוכן שנמכור את הערכים הבסיסיים שלנו תמורת נזיד עדשים. אם המהלך הזה באמת ייצא אל הפועל, בני חייב למשוך את ידו מהפועל |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 20:45:34
|
| אני ממש לא מבין את בני סיון.הייתי בטוח שהוא אחד משלנו.לא ידעתי שהוא אוהד ביתר מילדות.יוצר לנו בעיה לא פשוטה.ההנהלה,שהוא חלק ממנה , צריכה לשמוע ממנו הסברים.אם יש לו כסף פנוי,הוא מוזמן להשקיע אותו בקטמון,אם הוא מתכוון לעשות סיבוב פרסה,שלא ישחק איתנו.לא לזה ציפיתי |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 23:53:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
בכל מקרה, כל עוד הוא רק על תקן "משקיע" בבית"ר אני לא רואה בעיה בהמשך התמיכה שלו בקטמון כספונסר. ברגע שהוא כבר יהיה בעלים של בית"ר, אז קשה לי לראות איך הוא יוכל להמשיך לתמוך בקטמון.
אני רוצה לראות מה כל בצבועים שצווחים אין הפועל כדורסל כל היום יגידו כאשר הספונסר שלו יממן גם את ביט"ר.
נו, מצוין, אז אנחנו צבועים עוד לפני ששמעת מה שיש לנו להגיד. נהדר. ואגב, כל אנשי אין הפועל בכדורסל הם לא מפלגה. אם אחד חושב משהו, השני לא חושב מיד אותו הדבר.
ובאשר לעניין עצמו, אני מתקשה להאמין שהידיעה אמיתית. אבל אם בני סיוון שם כסף בבית"ר, אז שילך יתנייק. הגדולה היא שבניגוד למלחה, שם היו נכנסים לטוסיק שלו, בגבעת רם יבהירו לו בדיוק מה חושבים עליו. ואני בטוח שנציגינו בהנהלה יעשו את זה עוד קודם. אבל שוב, רק אם זה נכון.
ובאשר לעניין החשוב באמת: בכדורסל, בענף המוזר הזה, כן? אז שם, אין הפועל ירושלים. יש עירוני מגדל. אין הפועל. עכשיו תחזור לטוסיק של דני קליין. שלום. |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 00:20:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אין מקום לקבלת כסף מחבר בקבוצת הניהול של בית"ר. אני מעדיף לשחק כל החיים בליגה ג' מאשר שאחד הספונסרים הראשיים, ואמור להיות גם התומכים, יהיה בקבוצת הניהול של העכברושים. אין דבר כזה אני אוהד בית"ר והפועל קטמון. אני לא מוכן שנמכור את הערכים הבסיסיים שלנו תמורת נזיד עדשים. אם המהלך הזה באמת ייצא אל הפועל, בני חייב למשוך את ידו מהפועל
מחזק, מצפה מההנהלה להבהיר לבני שאין חיה כזאת - לממן את הגזענים מהצד השני של הכביש ולתמוך בהפועל במקביל - גם אם זה אומר ירידה משמעותית בתקציב (?).
מצד שני, אם הוא מעלה שחקן ערבי להרכב של בית"ר - עשה את שלו מבחינתי... |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 00:29:22
|
| מסכים עם בביג'י. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 01:44:36
|
| זהירות מלפפונים |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 06:27:00
|
| עזבו את הויכוחים והריבים עכשו. קודם נדע את העובדות ואז נחשוב בקול... מצד שני, המונה של חברי העמותה זז בני חברים בלבד בימים האחרונים. מה זה? כולם כבר גייסו את כל מי שהם מכירים? איפה הדוכנים, ההתלהבות, הפוסטרים, המודעות? בואו (בינתיים) נוציא את האנרגיות על זה |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 12:21:39
|
| הגיע הזמן לזנוח את האנרגיה של השנאה ולקבל בברכה את כל אוהדינו, שבני סיון הוא אחד האהוּדים שבהם.בינתיים היריבות בעיר היא תיאורטית לגמרי, וכאשר נגיע לליגת העל נציב בפני כולם את הברירה, האם לנו אתה או לצרינו. את המלחמה על נפשו של סיון ננהל בדרכי נועם ובעיקר בשכל. |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 12:32:10
|
| בני סיוון הוא לא הבעלים ולא נושא תפקיד.הוא מרצונו תורם כסף שעוזר לנו.מותר לו לעשות עם כספו מה שהוא רוצה כמו רביב כמו רענן כץ ורבים אחרים.אוהבים כל מי שעוזר ולא משנה מה אהבתו. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 13:51:56
|
מותר לו לעשות עם הכסף שלו מה שהוא רוצה, אף אחד לא אמר אחרת. אבל אני לא מעוניין לקבל את הכסף שלו אם הוא נותן גם לבית"ר. וחיים, היריבות היא לא תיאורטית. יום יום אנחנו ביריבות עם בית"ר, לזה שאנחנו לא מתמודדים באותה ליגה אין בכלל השפעה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 15:04:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אני רוצה לראות מה כל בצבועים שצווחים אין הפועל כדורסל כל היום יגידו כאשר הספונסר שלו יממן גם את ביט"ר.
נו, מצוין, אז אנחנו צבועים עוד לפני ששמעת מה שיש לנו להגיד. נהדר. ואגב, כל אנשי אין הפועל בכדורסל הם לא מפלגה. אם אחד חושב משהו, השני לא חושב מיד אותו הדבר.
ובאשר לעניין עצמו, אני מתקשה להאמין שהידיעה אמיתית. אבל אם בני סיוון שם כסף בבית"ר, אז שילך יתנייק. הגדולה היא שבניגוד למלחה, שם היו נכנסים לטוסיק שלו, בגבעת רם יבהירו לו בדיוק מה חושבים עליו. ואני בטוח שנציגינו בהנהלה יעשו את זה עוד קודם. אבל שוב, רק אם זה נכון.
ובאשר לעניין החשוב באמת: בכדורסל, בענף המוזר הזה, כן? אז שם, אין הפועל ירושלים. יש עירוני מגדל. אין הפועל. עכשיו תחזור לטוסיק של דני קליין. שלום.
קודם תשמור על הפה שלך. אני לא יודע מי אתה ולא חבר שלך ואז אל תדבר כמו בהמה. אני מת על כל מיני אנשים יצורים כמוך שמתחבאים מאחורי מחשב ומדברים. בחיים לא יהיה לך ביצים לדבר ככה פנים מול פנים. אני ממש לא תופס מדני קליין. אבל זה כבר דיון אחר. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
בני סיוון: האם בדרך לקבוצת ניהול של בית"ר?  |
|
|
|