פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 חוקים ומוסכמות בסיסיים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
katamon נשלח - 10/06/2010 : 13:23:13
שלום רב,
בימים האחרונים נכתבו בפורום מספר הודעות בוטות וכאלה שדרשו "צדק" על הודעות שנערכו/נמחקו.

בפורום הזה יש כמה חוקים מאוד(!) בסיסיים.

1) אין לקלל קללות אישיות ובוטות. קללות שנועדו לפגוע אישית באוהד של הקבוצה בפורום יערכו במידת האפשר או יימחקו אם מדובר במשהו מוגזם.

שימו לב שאין אוהד אחד שהורחק מהפורום, ואין כוונה לעשות כן. היחיד שלא הורשה להיכנס למערכת הפורומים הוא האקר טורקי, יום אחרי המשט המפורסם.

2) הודעות שקשורות להפועל ירושלים מקומן בפורום הראשי. הודעות אחרות מקומן באוף-טופיק.

תודה,
צוות האתר.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קראנקו נשלח - 19/06/2010 : 18:56:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

אפשר להפגש בגידי יון על ברד.

חזק מאד. הכי חזק שקראתי כאן לאחרונה. ענק. בלי ציניות, אני צוחק עכשיו במשרד.

קראנקו, על איזה ברד היית יושב?
אני קבוע הייתי הולך על קוקטיל קלאסי של ענבים כחול ודובדבן אדום.

זה. בדיוק זה.
ועמוס, קיוביק מורחב נחשב משרד ?
משה גרטל לעולם נשלח - 19/06/2010 : 16:57:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

קראנקו, על איזה ברד היית יושב?
אני קבוע הייתי הולך על קוקטיל קלאסי של ענבים כחול ודובדבן אדום.
amos נשלח - 15/06/2010 : 13:34:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

מי נתן לך משרד???
קראנקו נשלח - 15/06/2010 : 12:36:59
ציטוט:

משה גרטל לעולם נשלח - 15/06/2010 : 12:31:40
gideon נשלח - 15/06/2010 : 09:02:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

זה אתה?! ואותי למה אתה מפיל איתך? אני בכלל לא ג'ינג'י. אבל הדגים החריפים שהיתי מכין היו הכי טעימים בעיר. בכל אופן לא השתכנעתי למה זה כזה חשוב שכל מי שמגיע לפורום, וזה לא משנה אם זה הפורום שלנו או של רופאים פרוקטולוגיים בכרמל, ידע מי המנהל שלו.

דווקא דר' גרינברג מנהל את הפורום ביד רמה. כדאי ללמוד.

יוגי, אם זה כל-כך חשוב, אז בוא נעביר את הנושא לפורום חברי עמותה. כאן זה נראה ומרגיש כמו נידנוד. שם אפשר יהיה להתייחס ברצינות.

מה פשר החשאיות? ואיזה גורמים עוינים כבר מסתובבים ברשת ויכולים להזיק לבריאותו ושלוותו של אותו מנהל חסוי ומתגונן? זהו לא נדנוד, זה צורך בסיסי. מתן תשובה לשאלה לא מורכבת ופשוטה מאוד שנשאלה כאן, הייתה מונעת עניין רב. הנדנוד האין סופי הוא מצד אלה שמתעקשים לסרבל את כל העסק. האם לא יכול לבוא מישהו ולומר אני, לחתום בשמו ולסגור הסיפור? העיקר לדון אם זה צריך להכתב פה, או בפורום חברי עמותה... יאללה.

הנה אני אומר "אני"
אפשר לסגור כבר את השטות הזו? כן וזה השם שלי.
אני מזמין את כולכם לבוא ולהתלונן אצלי, עלי, בגללי.
יש מקום לכולם.
תודה
גדעון
אתי שוסטר נשלח - 15/06/2010 : 08:37:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:

זה אתה?! ואותי למה אתה מפיל איתך? אני בכלל לא ג'ינג'י. אבל הדגים החריפים שהיתי מכין היו הכי טעימים בעיר. בכל אופן לא השתכנעתי למה זה כזה חשוב שכל מי שמגיע לפורום, וזה לא משנה אם זה הפורום שלנו או של רופאים פרוקטולוגיים בכרמל, ידע מי המנהל שלו.

יוגי, אם זה כל-כך חשוב, אז בוא נעביר את הנושא לפורום חברי עמותה. כאן זה נראה ומרגיש כמו נידנוד. שם אפשר יהיה להתייחס ברצינות.

מה פשר החשאיות? ואיזה גורמים עוינים כבר מסתובבים ברשת ויכולים להזיק לבריאותו ושלוותו של אותו מנהל חסוי ומתגונן? זהו לא נדנוד, זה צורך בסיסי. מתן תשובה לשאלה לא מורכבת ופשוטה מאוד שנשאלה כאן, הייתה מונעת עניין רב. הנדנוד האין סופי הוא מצד אלה שמתעקשים לסרבל את כל העסק. האם לא יכול לבוא מישהו ולומר אני, לחתום בשמו ולסגור הסיפור? העיקר לדון אם זה צריך להכתב פה, או בפורום חברי עמותה... יאללה.
גלעד נשלח - 15/06/2010 : 02:20:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:

יוגי נשלח - 14/06/2010 : 22:29:40
ציטוט:

שומר החומות נשלח - 14/06/2010 : 21:14:21
יוגי נשלח - 14/06/2010 : 20:02:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אם אתה יודע מי מנהל הפורום אז למה אתה מציק על זה כל כך הרבה זמן?

אני חושב שכולם צריכים לדעת מי זה. ככה לדעתי פורום צריך להתנהל.
אמיר גולה נשלח - 14/06/2010 : 19:16:41
אם אתה יודע מי מנהל הפורום אז למה אתה מציק על זה כל כך הרבה זמן?
יוגי נשלח - 14/06/2010 : 13:04:34
ציטוט:

השאלה אם הצורך בשקיפות מצריך את זה שהמנהל יחשוף את עצמו בפורום שפתוח לכולם.
לא רק שפורום חברי העמותה יותר הגיוני בשביל זה, אלא שהמנהל כבר חשף את עצמו שם כמה פעמים. אפילו היום בבוקר.
ושוב - אם זה באמת חשוב לך, ולא בשביל להשמיץ אותו מול כולם, תיצור איתו קשר בפרטי. אין עניין שכל מיני חולי נפש שקוראים כאן לפעמים יתעסקו בזהויות אמיתיות של דמויות נבחרות בפורום. לדעתי אתה תסכים איתי בענין הזה.

ג'ינג'י יקר, אני לא רוצה להשמיץ אף אחד. אני יודע מי זה מנהל הפורום ואני מאוד אוהב אותו (לעומת אנשים צבועים ומגעלים אחרים כאן). אני באמת חושב שהוא צריך להזדהות בשמו בתור האיש שמחליט מה כן ומה לא, כי זה לא הפורום של אמא שלו.

ובינתיים שומר, אני מציע שנעבוד קצת על פיתוח קול לפני הופעה נוספת בכיכר ציון.
משה גרטל לעולם נשלח - 14/06/2010 : 03:35:37
אני בעד שמיקי בר יעקב יעביר זה לפורום ווינר או פורום קונפטי ופירוטכניקה.
שלומי מלכה נשלח - 14/06/2010 : 00:52:52
אני מבקש מהמנהל המסור, שעומד בימים אלה תחת זכוכית מגדלת ועין הסערה, להעביר את הדיון הזה לאוף טופיק, או לחילופין לפורום משוב.

כמו כן, כשאתה עושה את זה, תחתום בשמך המלא. תודה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07