פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עונת המלפפונים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רגל עץ נשלח - 07/06/2010 : 11:33:23
ברשותכם אני אנסה לדבר שניה על כדורגל ולא על פילוסופיה. מקווה שזה בסדר...

מקריאת המקומונים ומעט דיבורים בפגישה של מוצ"ש, אלה הרשמים שקיבלתי לגבי הסגל המתהווה לעונה הקרובה.

שוערים: ניצן גולן "חתום" (כלומר הגיעו איתו להסכמה, אין הרי חתימות ממש), מעוניינים גם במוטי מזרחי מגבעת זאב.

הגנה: סאלם סלאמה אמור לחזור, מאהר אלחמאדה משגב שלום מצטרף. יניב אברהמי, נסים אזרזר וג'וני צ'ברטוק אמורים להמשיך. מעוניינים בעדי מרציאנו (שייך למבשרת, שיחק השנה במעלה אדומים).

קישור: אמיר גולה ושימי דוידיאן אמורים להמשיך, גילי גור לא, אלון סגיר מתנדנד. מעוניינים בציון זקן (משחק כבר שנים במבשרת אבל שייך לגבעת זאב) ובעוז צבאג (מבשרת).

התקפה: שקד בוהרון ממשיך, רוצים שכפיר מלול יישאר ושאורי וורנר יצטרף (שניהם שייכים למבשרת). לירן זוזוט לא ימשיך.

נראה לי שזה הבסיס נכון לעכשיו, ומעבר לזה רוצים לצרף כמה שחקני רכש חזקים, אבל היכולת לעשות זאת תלויה מן הסתם בתקציב שיהיה לנו.

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קטמון ותיק נשלח - 02/07/2010 : 11:57:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אני מנסה שוב לעשות סדר בסגל המתגבש. אשמח אם למישהו יש מידע מעט יותר מסודר מזה שמלוקט כאן מכל מיני מקורות לא בהכרח אמינים כגון מקומונים.

בסוגריים אלה שחקנים שמחכים לשחרור או נמצאים בבוררות מול קבוצותיהם.
שוערים: ניצן גולן, מוטי מזרחי
הגנה: סאלם סלאמה, יניב אברהמי, ניסים אזרזר, מאהר אלחמאדה, ארטום טרטיאק, (יבגני גופמן), (עדי מרציאנו)
קישור: אמיר גולה, ג'וני ציברטוק, פבל קומרקוב, ציון זקן, (שימי דוידיאן), (עוז צבאג)
התקפה: שקד בוהרון, (שי אהרון), (כפיר מלול), (אורי וורנר)

שכחת את יאן חנוכייב..
gideon נשלח - 01/07/2010 : 22:55:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אני מנסה שוב לעשות סדר בסגל המתגבש. אשמח אם למישהו יש מידע מעט יותר מסודר מזה שמלוקט כאן מכל מיני מקורות לא בהכרח אמינים כגון מקומונים.

הגנה: סאלם סלאמה, יניב אברהמי, ניסים אזרזר, מאהר אלחמאדה, ארטום טרטיאק, (יבגני גופמן), (עדי מרציאנו)

קישור: אמיר גולה, ג'וני ציברטוק, פבל קומרקוב, ציון זקן, (שימי דוידיאן), (עוז צבאג)

מה נסגר עם סגיר?
לא רוצים אןתו? לא שוחרר מהגבעה?
מישהו?
רגל עץ נשלח - 01/07/2010 : 15:53:53

פרננדו פסואה נשלח - 09/06/2010 : 20:04:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

עוז צבאג לא מיותר, תחת מאמן טוב ובפיקוח גולה הוא יכול להיות יעיל מאוד.

מחאיי צודק.

וחוץ מזה, מישהו מהמקורבים (שלא לומר חברי הנהלה חדשים שנוסעים יותר מדי על אופניים ומארגנים יותר מדי מסיבות) מוכן לתת עדכון קצת יותר מסודר? מי בטוח שוחרר, מי בטוח חתם?
tampopo נשלח - 09/06/2010 : 19:13:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בדיוק. אסור לפסול שחקן על בסיס כל מיני בעיות שהיו בעבר במבשרת. תזכרו מה כתבו פה על כפיר מלול לפני שנה. עוז צבאג יכול להיות שחקן מפתח בניהול הנכון. בטח בליגה ב'.

אני לא פוסל אותו בגלל שהוא ממבשרת.אני לא אוהב שחקנים מסוגו.
עוז לניצחון נשלח - 09/06/2010 : 09:09:12
רק לפני זמן קצר הוכרז אצלנו שלא נשתתף בתחרות הזאת של ריצה אחרי שחקנים מקומיים. ושננהל מו"מ רק עם שחקנים חופשיים שיש להם את כרטיס השחקן ביד. מה השתנה? אולי פשוט התברר שמאגר השחקנים המקומיים שמתאימים הוא מוגבל מאד ולכן אין ברירה אלא לנסות להביא חלק מהם? בנוסף ייתכן שיקר מדי ובלתי אפשרי להביא שחקנים מרחוק ברמה של ליגה ב'?
סאריץ נשלח - 09/06/2010 : 08:41:21
במקום העבודה שלי עובד שחקן של מעלה אדומים שאתמול אמר לי חד משמעית שההנהלה שלהם {בחור בשם רחמים}אמר שהוא הולך למחוק את קטמון ולהתאבד כדי שהם יכשלו.הוא אמר שיוסי סאסי חבר שלו והם משתפים פעולה ועושים קנוניה נגד קטמון.לדעתי זה לא חוקי בכלל.צריך להלחם בזה בכל מחיר.לא מבינה בכלל למה שחקן בליגה ב שמשלים הכנסה קטנה מהכדורגל ונחשב חובבן צריך להיות כלוא .זה מאוד מוזר
אמיר גולה נשלח - 09/06/2010 : 08:18:18
מה זה הקטע הזה? למה כולם שונאים אותנו?מה עשינו רע להם שהם צריכים לגבש חזית אחידה נגדנו?
קטמון ותיק נשלח - 08/06/2010 : 22:23:32
אתמול [שני] דווח ברדיו ירושלים שנציגי מבשרת, ג. זאב, מעלה אדומים ובקעת הירדן היוא אמורים להפגש כדי לגבש "חזית" משותפת מול קטמון בעניין השאלת/העברת שחקנים. סביר שינסו "לעשות שרירים" מול קטמון, לפחות בשלב הראשון. בכל מקרה לא יהיו חיים קלים.
אדיר נשלח - 08/06/2010 : 21:22:38
ליאור זאדה דיבר במבחנים לקבוצת הנערים, סליחה ששכחתי לציין את זה.
סגיר מתאים לליגה ב'. גילי גור, חנוכייב ולירן זוזוט לא.
עוז לניצחון נשלח - 08/06/2010 : 08:12:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בדיוק. אסור לפסול שחקן על בסיס כל מיני בעיות שהיו בעבר במבשרת. תזכרו מה כתבו פה על כפיר מלול לפני שנה. עוז צבאג יכול להיות שחקן מפתח בניהול הנכון. בטח בליגה ב'.
קטמון ותיק נשלח - 08/06/2010 : 06:22:19
פגשתי אתמול, במבחנים לקבוצת הנערים, את יאן חנוכייב.
יאן ממשיך איתנו.
עוגן ק. נשלח - 08/06/2010 : 01:19:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

אני מצטט את ליאור זאדה מהיום: "יהיו לנו השנה שחקני ליגה לאומית" "עוד שנתיים אני מבטיח שנהיה רחוקים מליגה ב'"

אנא פרט.
רגל עץ נשלח - 08/06/2010 : 00:17:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

חבל על גילי. מצטרף לתהיה על סגיר, ומעלה גם על זוזוט.

זוזוט אולי לא כל כך מתאים לרמות הגבוהות יותר, וכזכור גם היו לו בעיות שאינן קשורות לכדורגל.
לגבי אלון סגיר וגילי גור, אני חושב שהמאמן סבור שהוא יכול להביא שחקנים הרבה יותר טובים לעמדות האלו.

אדיר, מנין הציטוטים של ליאור?
אדיר נשלח - 07/06/2010 : 23:59:32
אני מצטט את ליאור זאדה מהיום: "יהיו לנו השנה שחקני ליגה לאומית" "עוד שנתיים אני מבטיח שנהיה רחוקים מליגה ב'"

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07