פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עונת המלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עונת המלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עונת המלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/06/2010 :  11:33:23  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברשותכם אני אנסה לדבר שניה על כדורגל ולא על פילוסופיה. מקווה שזה בסדר...

מקריאת המקומונים ומעט דיבורים בפגישה של מוצ"ש, אלה הרשמים שקיבלתי לגבי הסגל המתהווה לעונה הקרובה.

שוערים: ניצן גולן "חתום" (כלומר הגיעו איתו להסכמה, אין הרי חתימות ממש), מעוניינים גם במוטי מזרחי מגבעת זאב.

הגנה: סאלם סלאמה אמור לחזור, מאהר אלחמאדה משגב שלום מצטרף. יניב אברהמי, נסים אזרזר וג'וני צ'ברטוק אמורים להמשיך. מעוניינים בעדי מרציאנו (שייך למבשרת, שיחק השנה במעלה אדומים).

קישור: אמיר גולה ושימי דוידיאן אמורים להמשיך, גילי גור לא, אלון סגיר מתנדנד. מעוניינים בציון זקן (משחק כבר שנים במבשרת אבל שייך לגבעת זאב) ובעוז צבאג (מבשרת).

התקפה: שקד בוהרון ממשיך, רוצים שכפיר מלול יישאר ושאורי וורנר יצטרף (שניהם שייכים למבשרת). לירן זוזוט לא ימשיך.

נראה לי שזה הבסיס נכון לעכשיו, ומעבר לזה רוצים לצרף כמה שחקני רכש חזקים, אבל היכולת לעשות זאת תלויה מן הסתם בתקציב שיהיה לנו.

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/06/2010 :  12:26:09  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאהר אלחמאדה הוא יותר קשר מרכזי\ימני מאשר מגן ימין, לפחות ממה שראינו במשחק בדימונה.
גילי גור לא ימשיך ? גם לא על הספסל ?
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 07/06/2010 :  17:50:30  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוז צבאג מיותר.
למה אלון סגיר מתנדנד? מי מנדנד אותו?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/06/2010 :  23:18:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

גילי גור לא ימשיך ? גם לא על הספסל ?

ציטוט:

למה אלון סגיר מתנדנד? מי מנדנד אותו?

אלה ההתרשמויות שלי. אני לא מה"מקורבים" ולא מתחייב לגבי דיוק הדברים.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/06/2010 :  23:34:31  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוז צבאג לא מיותר, תחת מאמן טוב ובפיקוח גולה הוא יכול להיות יעיל מאוד.

חבל על גילי. מצטרף לתהיה על סגיר, ומעלה גם על זוזוט.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 07/06/2010 :  23:59:32  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצטט את ליאור זאדה מהיום: "יהיו לנו השנה שחקני ליגה לאומית" "עוד שנתיים אני מבטיח שנהיה רחוקים מליגה ב'"

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/06/2010 :  00:17:41  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

חבל על גילי. מצטרף לתהיה על סגיר, ומעלה גם על זוזוט.

זוזוט אולי לא כל כך מתאים לרמות הגבוהות יותר, וכזכור גם היו לו בעיות שאינן קשורות לכדורגל.
לגבי אלון סגיר וגילי גור, אני חושב שהמאמן סבור שהוא יכול להביא שחקנים הרבה יותר טובים לעמדות האלו.

אדיר, מנין הציטוטים של ליאור?
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 08/06/2010 :  01:19:38  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

אני מצטט את ליאור זאדה מהיום: "יהיו לנו השנה שחקני ליגה לאומית" "עוד שנתיים אני מבטיח שנהיה רחוקים מליגה ב'"

אנא פרט.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/06/2010 :  06:22:19  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פגשתי אתמול, במבחנים לקבוצת הנערים, את יאן חנוכייב.
יאן ממשיך איתנו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 08/06/2010 :  08:12:01  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בדיוק. אסור לפסול שחקן על בסיס כל מיני בעיות שהיו בעבר במבשרת. תזכרו מה כתבו פה על כפיר מלול לפני שנה. עוז צבאג יכול להיות שחקן מפתח בניהול הנכון. בטח בליגה ב'.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 08/06/2010 :  21:22:38  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור זאדה דיבר במבחנים לקבוצת הנערים, סליחה ששכחתי לציין את זה.
סגיר מתאים לליגה ב'. גילי גור, חנוכייב ולירן זוזוט לא.

"אין יאוש בעולם כלל"

נערך על ידי - אדיר ב-08/06/2010 21:23:18
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/06/2010 :  22:23:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול [שני] דווח ברדיו ירושלים שנציגי מבשרת, ג. זאב, מעלה אדומים ובקעת הירדן היוא אמורים להפגש כדי לגבש "חזית" משותפת מול קטמון בעניין השאלת/העברת שחקנים. סביר שינסו "לעשות שרירים" מול קטמון, לפחות בשלב הראשון. בכל מקרה לא יהיו חיים קלים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 09/06/2010 :  08:18:18  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה הקטע הזה? למה כולם שונאים אותנו?מה עשינו רע להם שהם צריכים לגבש חזית אחידה נגדנו?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 09/06/2010 :  08:41:21  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקום העבודה שלי עובד שחקן של מעלה אדומים שאתמול אמר לי חד משמעית שההנהלה שלהם {בחור בשם רחמים}אמר שהוא הולך למחוק את קטמון ולהתאבד כדי שהם יכשלו.הוא אמר שיוסי סאסי חבר שלו והם משתפים פעולה ועושים קנוניה נגד קטמון.לדעתי זה לא חוקי בכלל.צריך להלחם בזה בכל מחיר.לא מבינה בכלל למה שחקן בליגה ב שמשלים הכנסה קטנה מהכדורגל ונחשב חובבן צריך להיות כלוא .זה מאוד מוזר
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 09/06/2010 :  09:09:12  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק לפני זמן קצר הוכרז אצלנו שלא נשתתף בתחרות הזאת של ריצה אחרי שחקנים מקומיים. ושננהל מו"מ רק עם שחקנים חופשיים שיש להם את כרטיס השחקן ביד. מה השתנה? אולי פשוט התברר שמאגר השחקנים המקומיים שמתאימים הוא מוגבל מאד ולכן אין ברירה אלא לנסות להביא חלק מהם? בנוסף ייתכן שיקר מדי ובלתי אפשרי להביא שחקנים מרחוק ברמה של ליגה ב'?
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/06/2010 :  19:13:57  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בדיוק. אסור לפסול שחקן על בסיס כל מיני בעיות שהיו בעבר במבשרת. תזכרו מה כתבו פה על כפיר מלול לפני שנה. עוז צבאג יכול להיות שחקן מפתח בניהול הנכון. בטח בליגה ב'.

אני לא פוסל אותו בגלל שהוא ממבשרת.אני לא אוהב שחקנים מסוגו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עונת המלפפונים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07