| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 04/06/2010 : 11:42:42 גם בעיתונות המקומית וגם ברדיו המקומי - מדברים על איחוד ושבני סיוון דיבר בשמנו על אפשרויות כאלה זו דעתי: אין עם מי ועם מה להתאחד. אף אחד בחיים לא יידע מה סך החובות של סאדר. אין מה לחפש עם האנשים הללו. לכן אין שלד של אגודה להתחבר אליו - אין אנשים שאנחנו רוצים להיות איתם. מה נרוויח מאיחוד ? קיצור דרך של שנה לליגה א' ? למדנו כבר שקיצורי דרך לא מביאים אותך אל המטרה - ראה השנתיים הראשונות עם אבו גוש ( כשבן גיגי החצוף הזה שקיבל מאיתנו כל גרוש מתעקש לא לשחרר לנו שחקנים בגלל שאנחנו קטמון - הוא ישחרר אותם לקבוצות אחרות ) אז בואו נסתובב עוד שנה קשה בכל מיני מגרשים מזעזעים ונלך בדרך שלנו וגם אם היא לא תהיה סוגה בשושנים ולא נגיע לליגת העל תוך שבועיים לפחות נהנה ונאמין במה שאנחנו עושים ולא נמכור את נשמתנו לשטן. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 24/06/2010 : 15:43:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
אם הפועל תגיע לפירוק אנחנו נוכל לקחת אותה בלי שום חוב. כמו אוסישקין שנרשמים עכשיו באיגוד כהפועל ת"א עם כל התארים שלהם. כמו שעידו אמר פה כבר מאתיים פעם. חוץ מזה, אנחנו לא קבוצת ספורט אמריקאית שמחליפה קידומות לפי חוזק המותג, חיובי ככל שיהיה. לא רלוונטי עכשיו, חבל לבזבז אנרגיות.
קוב, זה נכון, רק אל תשכח שבהפועל ת"א אף אחד לא נשאר עם הקבוצה של שאול. אף אחד. וזו אחת הסיבות שאצלם הגאולה באה כ"כ מהר(בנוסף לזה שבכדורסל צריך פחות כסף). חבל שאצלנו זה לא ככה, בייחוד אחרי הפרידה ממבשרת.
בלאדברדר? :// החיבור עם מבשרת היה דיזסטר גם במובן הזה.זו חוכמה בדיעבד אבל חשוב להגיד את זה.טעות.טועים.טעינו.טוב שתיקנו.
חחחח.... בלאדברדר... נראה לי לא הבנת אותי, רק התכוונתי לומר שבת"א אף אחד לא נשאר עם שאול וזאת בניגוד אלינו שיש כאלה שנשארו עם צמד הפושעים. לגבי מבשרת, התכוונתי לומר שחבל שאצלנו לא כולם עברו לקטמון בייחוד אחרי הפרידה מהם. לא התכוונתי לבכות על הטעות שעשינו- אמנם טעינו, אבל התיקון הוא הוא הגדולה. |
| tampopo |
נשלח - 24/06/2010 : 14:48:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
אם הפועל תגיע לפירוק אנחנו נוכל לקחת אותה בלי שום חוב. כמו אוסישקין שנרשמים עכשיו באיגוד כהפועל ת"א עם כל התארים שלהם. כמו שעידו אמר פה כבר מאתיים פעם. חוץ מזה, אנחנו לא קבוצת ספורט אמריקאית שמחליפה קידומות לפי חוזק המותג, חיובי ככל שיהיה. לא רלוונטי עכשיו, חבל לבזבז אנרגיות.
קוב, זה נכון, רק אל תשכח שבהפועל ת"א אף אחד לא נשאר עם הקבוצה של שאול. אף אחד. וזו אחת הסיבות שאצלם הגאולה באה כ"כ מהר(בנוסף לזה שבכדורסל צריך פחות כסף). חבל שאצלנו זה לא ככה, בייחוד אחרי הפרידה ממבשרת.
בלאדברדר? :// החיבור עם מבשרת היה דיזסטר גם במובן הזה.זו חוכמה בדיעבד אבל חשוב להגיד את זה.טעות.טועים.טעינו.טוב שתיקנו.
|
| gideon |
נשלח - 24/06/2010 : 14:15:15 אני חושב שהיום זה ברור עוד יותר מבעבר, שזה פשוט עניין של זמן עד שתהה ישות כדורגל אדומה אחת בעיר. העונה המוצלחת שעברה עלינו והמעבר של שי לקטמון הופכת את ההמתנה להרבה יותר נוחה ופחות מאיימת. ייקח עוד שנה או עוד חמש שנים - זה לא ממש משנה. מהלך ההפרדות ממבשרת וההחלטה להתחיל מליגה ג' הוכיח עצמו מעל ומעבר. עכשיו צריך רק לחכות, עם אלפים ביציע, שחקני בית על הדשא, צוות מקצועי נהדר והנהלה שקולה ואכפתית, זו אמורה להיות המתנה נעימה למדי.
|
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 24/06/2010 : 14:00:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
קוב, זה נכון, רק אל תשכח שבהפועל ת"א אף אחד לא נשאר עם הקבוצה של שאול. אף אחד. וזו אחת הסיבות שאצלם הגאולה באה כ"כ מהר(בנוסף לזה שבכדורסל צריך פחות כסף). חבל שאצלנו זה לא ככה, בייחוד אחרי הפרידה ממבשרת. |
| קובקוב |
נשלח - 24/06/2010 : 13:16:15 אם הפועל תגיע לפירוק אנחנו נוכל לקחת אותה בלי שום חוב. כמו אוסישקין שנרשמים עכשיו באיגוד כהפועל ת"א עם כל התארים שלהם. כמו שעידו אמר פה כבר מאתיים פעם. חוץ מזה, אנחנו לא קבוצת ספורט אמריקאית שמחליפה קידומות לפי חוזק המותג, חיובי ככל שיהיה. לא רלוונטי עכשיו, חבל לבזבז אנרגיות.
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 24/06/2010 : 13:09:03 כאשר גוף כלכלי כזה או אחר, למשל בית עסק, מגיע לפירוק, נוהגים בעלי העסק להקים בית עסק חדש, הנושא את אותו שם בתוספת "החדש", וזאת כדי שלבית העסק החדש לא יהיה קשר לחובות של בית העסק הקודם. הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים (כדורגל) החדשה. זה הקהל, זה שחקנים ששיחקו בתקופות שונות בהפועל ירושלים (בוגרים ונוער), זה צוות מקצועי שעבד בתקופות שונות בהפועל ירושלים. זו קבוצה שמגרשה הביתי הוא בירושלים. המעבר של שי אהרון, ולא פחות מכך הנימוקים שהוא נותן, רק מחזקים את האמור לעיל. וכי מה זה "איחוד"? עם מה בדיוק קטמון תתאחד? עם החובות הידועים והלא ידועים? אם העניינים הפיננסים בסאדר היו יחסית פשוטים וברורים, הרי שניתן להניח שזה מכבר הבעיות היו נפתרות. אבל, המציאות מראה שכל מי שהתקרב קמעא להפועל ירושלים (כדורגל) נס על נפשו. ואלה שניסו להכנס - קבוצות הניהול למיניהן - יצאו/נסו וידיהן על ראשן. ועוד עניין, ואני יודע שיש מי שלא אוהב את הדברים: הפועל קטמון ירושלים הפכה להיות למותג [חיובי] ברמה הארצית.לדעתי אסור לוותר על המותג. |
| קובקוב |
נשלח - 24/06/2010 : 12:55:42 מה שמתחיל לקומם זה שאתה חושב משום מה שמישהו פה כן רוצה את סאסיונה. בסדר, מותר לטעות. |
| yarond |
נשלח - 24/06/2010 : 12:53:25 שוב - וזה מתחיל לקומם:
איפה הגדרתי אויבים ?! יש לי רק טענה אחת פשוטה - סאסיונה זה לא בשבילנו !!! כל אוהדי הפועל ירושלים הם אחים שלנו וכל מי שעוסק בלהביא אותם לקטמון צריך לקבל תואר קדוש מטעם ההנהלה אני טוען טענה אחת פשוטה - קטמון זה הפועל ירושלים וזהו - אין לאן לחזור ולכן צריך להביא את כל אחינו הואהדים שנשארו שם אלינו ואני גאה שהצלחתי להביא למשחק העלייה - יושבים על הגדר אבל כמה שליבותיהם חצויים והולכים לשתי הקבוצות
זהו - זה פשוט מאוד ותאמין לי שאין על מה להתווכח גם אם נתאמץ הרבה !!! |
| קובקוב |
נשלח - 24/06/2010 : 12:45:50 הוא כן פירק. שי הוא נשק מפר איזון, לא פחות. יש פה אמירה ברורה על הלגיטמיות של האנשים שמחזיקים בהפועל שלנו. זה מחזק את קטמון מאוד, מחליש את הקבלנים, וזה חשוב. פרס לעוסקים במלאכה, גם אלה שבאו מהמקורית. הכל נכון. שי גם אמר כמה דברים על קבוצה אדומה אחת, תקרא אותם. אין לי ספק שזה מקדם את המטרה שלנו כמו שלא האמנתי שיהיה אפשר בשנים הקרובות.
אוהד שלהם מהפורום של הכדורסל:
"לקח לי לא מעט זמן לעכל את העניין הזה. לקראת העונה הראשונה של הפועל קטמון עזרתי בגיוס כספים והייתי בעל מניה. הלכתי למשחקי שתי הקבוצות. בסוף אותה עונה הרגשתי שהעושים בדבר מפספסים הזדמנויות לאיחוד ויותר מכך, הרגשתי ועודני מרגיש שהפילוג פשוט הפך את הפועל ירושלים למעין אתנחתא שולית להרבה יותר שנים מכדי שהיה צריך. אבל בעיקר, לא התחברתי, אני אוהב רבים מהאוהדים שעזבו את הפועל לאנחות לטובת קטמון, השנים היפות ביותר היו איתם ביציע אבל בשבילי זה לא היה זה, המשכתי ללכת למשחקי הפועל ירושלים בתקווה לאיחוד בכל יום. אחד הדברים שהיה להיאחז בהם היה שי אהרון, שחקן שכבר אין כמעט כמוהו בעולם, הטוטי\מאלדיני\דל פיירו שלנו, הסמל הבלתי מעורער של כל המחלקות, לדעתי, כיום. שי עשה מעשה, מעשה שהוא משמעותי משתי סיבות, השולית מבינהן היא ששי היה שחקן ברמה אחת מעל הליגה בשנה האחרונה, הליגה השנייה בטיבה בארץ, שחקן כזה בליגה ב' זו באמת החתמת ענק. הסיבה העיקרית היא שהאיש שמייצג יותר מכל אגודת הפועל ירושלים בחר בקטמון כדרך לשחזר ימינו כקדם והציב אותה ככלי המוביל לסיום הפילוג ההרסני הזה, כתוצאה מכך, שמט את הקרקע במידת מה מתחת לרגליה של הפועל ירושלים. לאחר מחשבה, אני מאמין(אבל בעיקר מקווה) שהבחירה של שי יכולה, כמו שהוא עצמו אומר, להיות קטליזטור לאיחוד כל כך הכרחי בזמן שהפועל מתבוססת לה ומתפוגגת לה עם השנים, אדם עם כח כמו שי יכול למשוך לכיוון הכל כך נכון הזה בצורה יותר מסיבית. אני באמת מאחל מכל הלב הצלחה לשי ולהפועל קטמון. אני אישית אשאר עם הפועל ירושלים וביציעי טדי המעט שוממים, ככל הנראה במעין רומנטיקה בזעיר אנפין, ממשיך לקוות לאיחוד ולחידוש ימינו כקדם."
תהום פעורה והכל, בסדר, גם אני בתור חלק מקטמון לא מסכים איתם מן הסתם. אבל זה האויב שלך? מה שמחאיי אמר. |
| yarond |
נשלח - 24/06/2010 : 12:29:48 קובקוב ושוסטר הסתכלתי הבוקר במראה ולמעט ריבוי שערות לבנות אני מרגיש נהדר עם קטמון ומה שאני עושה בה: 1. מעולם לא הוצאתי מילה רעה על שי אהרון ולא על מישל 2. יש תהום פעורה ענקית ביני ( ולא רק אני ) לבין סאדר 3. אני חושב שכל יום אנחנו צריכים לחזק את האלטרנטיבה השפויה שנקראת קטמון ולביא כל דבר טוב אם נשאר מסאדר אלינו 4. על הבאת שי אהרון צריך לתת פרס יקיר המועדון לכל מי שעסק במלאכה - הוא לא פירק שום דבר - כי הכל מפורק שם וזה מה שאמר שי אהרון 5. בנוסף סייעתי להנהלה השבוע להחתים חברים על חידוש המנייה
אז מה שנשקף בראי הוא אחלה מבחינתי. |
| מחאיי |
נשלח - 24/06/2010 : 11:58:03 אמנם כמה מהם התעקשו להתייצב מולנו, אבל המאבק שלנו לעולם לא היה נגד האוהדים שנשארו, אלא נגד סאסיונה. זהו. |
| אתי שוסטר |
נשלח - 24/06/2010 : 05:30:18 קוב קוב, באופן מרשים, צודק בכל מילה. ירוןד וכל היתר, הסתכלו במראה בטרם אתם מבקרים את אנשי הצד השני. |
| קובקוב |
נשלח - 23/06/2010 : 22:36:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
כמה כיף לחזור לתרד הזה ולהבין שבאמת באמת אחרי כל הדרך שהם מדברים עלינו השבוע ואיך שהם מתייחסים לשי להבין שאין לאן לחזור אנחנו הפועל קטמון ירושלים והם יכולים לבוא בכל עת להצטרף אלינו - בלי חובות בלי סאסיונה
איך חלקכם התייחסתם לשי על הרבה פחות ממעבר שמפרק להם את הקבוצה? איך אתם מתייחסים למישל? אין גבול לצביעות כנראה. אתם בדיוק אותו דבר, אוהדי כדורגל טיפוסיים עם זיכרון של דג. לא כולם, יש כאלה עם קלאסה, בשני הצדדים. |
| gideon |
נשלח - 23/06/2010 : 22:17:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
כמה כיף לחזור לתרד הזה ולהבין שבאמת באמת אחרי כל הדרך שהם מדברים עלינו השבוע ואיך שהם מתייחסים לשי להבין שאין לאן לחזור אנחנו הפועל קטמון ירושלים והם יכולים לבוא בכל עת להצטרף אלינו - בלי חובות בלי סאסיונה
ירון, גם אם נכון, זה מיותר כרגע. שמחה, שמחה אבל לא לרקוד על הדם. |
| yarond |
נשלח - 23/06/2010 : 21:39:00 כמה כיף לחזור לתרד הזה ולהבין שבאמת באמת אחרי כל הדרך שהם מדברים עלינו השבוע ואיך שהם מתייחסים לשי להבין שאין לאן לחזור אנחנו הפועל קטמון ירושלים והם יכולים לבוא בכל עת להצטרף אלינו - בלי חובות בלי סאסיונה |
|
|