| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| davidkipod |
נשלח - 03/06/2010 : 12:54:18 הנה לכם עוד דרך ליצור מעורבות חיובית של אוהדים בקבוצה. מסתבר שבקבוצת הכדורגל של סיאטל, שמשחקת ב MLS, מי שקונה מנוי יכול להשפיע על גורל הקבוצה, למשל ע"י בחירת המנג'ר כל 4 שנים. זה אמנם לא קבוצת אוהדים per-se, יש להם בעלים, אבל הוספת המימד של מעורבות אוהדים הפכה את הקבוצה לבעלת מספר הצופים הגבוה ביותר, בגדול, בליגה האמריקנית. קישור: http://www.soundersfc.com/Team/About-Us.aspx זוהי גם הקבוצה היחידה שיש לה תזמורת (53 כלים !!). נקודה למחשבה ?! אולי גם אנחנו יכולים להוסיף משהו לתופים ? בכלל, שימו לב לארה"ב במונדיאל, מועמדים טבעיים להיות "סוס שחור".
|
| 5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| שומר החומות |
נשלח - 06/06/2010 : 16:00:53 אם אני לא טועה היו כבר כמה תמונות של המדים של הנשפנים |
| החולצה האדומה |
נשלח - 06/06/2010 : 15:48:10 זה מאוד פשוט. קופצים לאקדמיה למוסיקה ליד המגרש וחוטפים כמה נשפנים. על כולם להישמע למרותו של נער החצוצרה הראשי. ברגע שיהיה בלאגן אני מפטר את כולם. |
| שומר החומות |
נשלח - 06/06/2010 : 15:33:55 זה תופס ויתפוס, הבעיה היא בגיוון, בארץ כולם לומדים גיטרה או פסנתר ואין הרבה נשפנים. זה הזמן להקים לתחייה את תזמורת כלי הנשיפה שדיברנו עליה פעם. |
| RealFan |
נשלח - 06/06/2010 : 09:51:10 וואלה? יש להם הכי הרבה אוהדים? חשבתי ללוס אנג'לס גלקסי או ניו יורק רד בולס. בכל מקרה, קשה לי להאמין שיקרה דבר כזה כאן בארץ, זה לא קשה לרצות לחקות מה שאחרים עושים, הבעיה היא ליישם את זה. אני לא רואה איך זה תופס בקרב האוהדים הישראלים. |
| איתמר |
נשלח - 04/06/2010 : 11:10:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
זוהי גם הקבוצה היחידה שיש לה תזמורת (53 כלים !!). נקודה למחשבה ?! אולי גם אנחנו יכולים להוסיף משהו לתופים ? בכלל, שימו לב לארה"ב במונדיאל, מועמדים טבעיים להיות "סוס שחור".
His name is Huri, Ben Huri |
|
|