פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיאטל סאונדרס

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיאטל סאונדרס
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם סיאטל סאונדרס נושא הבא  

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 03/06/2010 :  12:54:18  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה לכם עוד דרך ליצור מעורבות חיובית של אוהדים בקבוצה.
מסתבר שבקבוצת הכדורגל של סיאטל, שמשחקת ב MLS, מי שקונה מנוי יכול להשפיע על גורל הקבוצה, למשל ע"י בחירת המנג'ר כל 4 שנים. זה אמנם לא קבוצת אוהדים per-se, יש להם בעלים, אבל הוספת המימד של מעורבות אוהדים הפכה את הקבוצה לבעלת מספר הצופים הגבוה ביותר, בגדול, בליגה האמריקנית.
קישור:
http://www.soundersfc.com/Team/About-Us.aspx
זוהי גם הקבוצה היחידה שיש לה תזמורת (53 כלים !!). נקודה למחשבה ?! אולי גם אנחנו יכולים להוסיף משהו לתופים ?
בכלל, שימו לב לארה"ב במונדיאל, מועמדים טבעיים להיות "סוס שחור".

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  11:10:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

זוהי גם הקבוצה היחידה שיש לה תזמורת (53 כלים !!). נקודה למחשבה ?! אולי גם אנחנו יכולים להוסיף משהו לתופים ?
בכלל, שימו לב לארה"ב במונדיאל, מועמדים טבעיים להיות "סוס שחור".

His name is Huri, Ben Huri

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

RealFan RealFan מנותק

2 הודעות

נשלח - 06/06/2010 :  09:51:10  הצג פרופיל שלח ל- RealFan הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואלה? יש להם הכי הרבה אוהדים? חשבתי ללוס אנג'לס גלקסי או ניו יורק רד בולס. בכל מקרה, קשה לי להאמין שיקרה דבר כזה כאן בארץ, זה לא קשה לרצות לחקות מה שאחרים עושים, הבעיה היא ליישם את זה. אני לא רואה איך זה תופס בקרב האוהדים הישראלים.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/06/2010 :  15:33:55  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה תופס ויתפוס, הבעיה היא בגיוון, בארץ כולם לומדים גיטרה או פסנתר ואין הרבה נשפנים. זה הזמן להקים לתחייה את תזמורת כלי הנשיפה שדיברנו עליה פעם.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/06/2010 :  15:48:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה מאוד פשוט.
קופצים לאקדמיה למוסיקה ליד המגרש וחוטפים כמה נשפנים.
על כולם להישמע למרותו של נער החצוצרה הראשי. ברגע שיהיה בלאגן אני מפטר את כולם.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/06/2010 :  16:00:53  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אני לא טועה היו כבר כמה תמונות של המדים של הנשפנים
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם סיאטל סאונדרס נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07