פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
כלב במגרש נשלח - 15/05/2010 : 22:03:57
יאללה הפועל!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קשיש אדום נשלח - 19/05/2010 : 00:50:18
מאז משחק השרוכים אני הולך עד כמה שאני יכול למשחקי הפועל תל אביב ומלווה אותם בעיקר נגד מכבי תל אביב ובית"ר. לזכותם יאמר שהם סיפקו לי הרבה רגעי אושר אבל הרגע הגדול מכולם היה ללא ספק השבת בטדי שלא ברור איך לא סיימתי אותה עם התקף לב סופני. התפרצות כזו של אושר פראי מזמן לא זכורה לי, גם לא במשחקי קטמון המשמימים בדרך כלל. מגוחך בעיני לקרוא את גלי חוסר האהדה כלפיהם בפורום הזה בעיקר כשברור שהגרעין הקשה שלהם הוא אנטי פאשיסטי במובהק. היציאה הדמומה של אוהדי ביתר לקול מצהלותינו הייתה חוויה מענגת.אבל, כנראה שקהלנו רב גוני הוא ויש בו דעות לכאן ולכאן. ובאשר אלי מעבר למניה בקטמון נראה לי שאקנה מנוי לשער שבע.
קלי נשלח - 18/05/2010 : 12:02:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

למען עצלנים כמוני, אתה יכול להעלות קישור גם לסקר ההפוך (הקבוצות האהודות) שהיה שם?

http://www.hapoelk.net/index.php?showtopic=4701&st=0

המדהים שהסבריו של KOBKOB (חסר הזונה) גם בשנואות וגם באהובות כאילו נלקחו מילה במילה ממני.
יפתחמ נשלח - 18/05/2010 : 01:47:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

קלי,
בתור אחד שסורק את המקומונים כל שבוע אני בטוח שאתה גם קורא אותם, ואני לא מבין איך אתה אומר שבית"ר הייתה סיפור משני פה.

לא קורא מקומונים על בית"ר ...לא מעניינים,שייזדינו.
משני בעברית איננו שולי אלא כשמו כן הוא- שני בחשיבותו.ואם לא ברור לך למה השגת אליפות היא סיפור עיקרי יותר מהרס אליפות ,אז כנראה שלא הבנת את הרעיון בספורט.אפילו החלאות מבינים למה זה משני.בגלל זה במשחק אליפות שלהם הבבונים ממלאים את האצטדיון,השבת הם בקושי הגיעו.
שורה תחתונה אני שונא את בית"ר,מכבי ת"א ,הפועל ת"א בסדר הזה.מקווה ששלושתן לא ישיגו תארים.כל פעם שאחת מהן תתמודד על תואר אתפלל שתאבד אותו גם במחיר שהשנייה תהנה מההרס(לכן הייתי המאושר באדם ביציעי ימק"א כשסיני זיין אותם),פשוט מאד.

ואגב,זה לא סקר מדעי אבל הפועל ת"א שנואה על אוהדי הפועל י-ם לא מעט לפי הפורום הקודם (וזה לא מפתיע)
http://www.hapoelk.net/index.php?showtopic=4699&hl

אני אוהב את החיים שלי פשוטים: עשה לך שנאה אחת עיקרית. כל השאר - אין לי שום בעיה איתם.
כדורגל בישראל - בית"ר
כדורסל בישראל - מכבי
מועדון בחו"ל - מנ. יונייטד
נבחרת - ברזיל/גרמניה (כן, כאן אני קצת נופל, אבל שתיהן מאוסות כל אחת בדרכה היחודית).
פרננדו פסואה נשלח - 18/05/2010 : 00:08:31
למען עצלנים כמוני, אתה יכול להעלות קישור גם לסקר ההפוך (הקבוצות האהודות) שהיה שם?
קלי נשלח - 17/05/2010 : 23:31:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

קלי,
בתור אחד שסורק את המקומונים כל שבוע אני בטוח שאתה גם קורא אותם, ואני לא מבין איך אתה אומר שבית"ר הייתה סיפור משני פה.

לא קורא מקומונים על בית"ר ...לא מעניינים,שייזדינו.
משני בעברית איננו שולי אלא כשמו כן הוא- שני בחשיבותו.ואם לא ברור לך למה השגת אליפות היא סיפור עיקרי יותר מהרס אליפות ,אז כנראה שלא הבנת את הרעיון בספורט.אפילו החלאות מבינים למה זה משני.בגלל זה במשחק אליפות שלהם הבבונים ממלאים את האצטדיון,השבת הם בקושי הגיעו.
שורה תחתונה אני שונא את בית"ר,מכבי ת"א ,הפועל ת"א בסדר הזה.מקווה ששלושתן לא ישיגו תארים.כל פעם שאחת מהן תתמודד על תואר אתפלל שתאבד אותו גם במחיר שהשנייה תהנה מההרס(לכן הייתי המאושר באדם ביציעי ימק"א כשסיני זיין אותם),פשוט מאד.

ואגב,זה לא סקר מדעי אבל הפועל ת"א שנואה על אוהדי הפועל י-ם לא מעט לפי הפורום הקודם (וזה לא מפתיע)
http://www.hapoelk.net/index.php?showtopic=4699&hl
האחים מרילי נשלח - 17/05/2010 : 23:27:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

(למרות שבד"כ יש לי אליהם סימפטיה).

המעבר של ציון מהפועל למכבי חיפה הא..

פרננדו פסואה נשלח - 17/05/2010 : 22:19:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי, סלע ושאר המוזרים. מה נסגר?! עזבו שנייה הפועל ת"א, גדול הסיוטים של כל אוהד ביטר התגשם, ואתם בוכים על בכיינות ושחצנות.

עכשיו חזרו להפועל ת"א. ואללה אני לא אוהד שלהם, מספיק לי הפועל ירושלים, אבל בכל זאת. קבוצה אדומה, קהל אוהדים מעצבן לפעמים אבל הכי קרוב אלינו מנטלית (היחידים חוץ מאיתנו שפרשו והקימו קבוצת אוהדים; אנטי-גזענות; קבוצה וקהילה בלה בלה בלה).וגם עלינו אומרים שחצנים, מה הפלא? אולי זה מה שקורה, בארץ של כפר-יונות וינאי דרעים, כשאתה קצת שונה.

תכל'ס, אני בכלל לא בטוח איפה היינו בלי הפועל תל-אביב, בלי הידיעה הזו שיש דבר כזה קבוצת הפועל אדומה שגם יודעת לשחק כדורגל מול הגדולות, שאנחנו לא לבד במכבילנד ובית"רסטן, בלי 30% נאמר מפרוטוקול השירים שלנו.

איזה גיבוב של שטויות. איפה היינו בלי הפעול ת"א?. איפה שאנחנו עכשיו. אין שום קשר בינינו. תפסיקו לנסות להתחנף לאנשים שונאים אותכם. זה פתטי.
וכרגע בערך יש לנו 2 שירים שלהם, וגם אותם לא שרים, כך שגם שזה לא נכון.

תירגע כבר עם התוקפנות הלא קשורה לכלום שלך, אם מחאיי לא שונא את הפועל ת"א כמוך זה בטח לא פתטי. אף אחד כאן לא אוהד הפועל ת"א (טוב, יש אחד, זה שחברה שלו הביאה אותו לקטמון, אבל הוא דווקא לא כתב כלום בת'רד הזה), אף אחד לא מתחנף אליהם ואף אחד לא שוגה באשליות שהם אוהדים אותנו. אבל רבים מאוד מאיתנו (לא כולם) מרגישים שלמרות כל מיני מאפיינים מעצבנים שלהם, זו עדיין במובהק הקבוצה שהכי קרובה אלינו מהקבוצות הגדולות. ואגב, מהיכרות עם הרבה מאוד אוהדי הפועל ת"א, אני יכול לומר לך שחלק גדול מהם עוקב אחרינו ורוצה בהצלחתנו והדברים האלו היו נכונים גם עוד לפני הקמת קטמון (ברור שבמשחק ישיר מולם הם רק יקללו אותנו ואנחנו רק נקלל אותם, דיס איז פוטבול).
מחאיי נשלח - 17/05/2010 : 22:16:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

[quote]

למה יש לנו איזה הסכם עודפים אתם ולא שמעתי עליו?

הסלע האדום נשלח - 17/05/2010 : 16:38:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי, סלע ושאר המוזרים. מה נסגר?! עזבו שנייה הפועל ת"א, גדול הסיוטים של כל אוהד ביטר התגשם, ואתם בוכים על בכיינות ושחצנות.

תכל'ס, אני בכלל לא בטוח איפה היינו בלי הפועל תל-אביב, בלי הידיעה הזו שיש דבר כזה קבוצת הפועל אדומה שגם יודעת לשחק כדורגל מול הגדולות, שאנחנו לא לבד במכבילנד ובית"רסטן, בלי 30% נאמר מפרוטוקול השירים שלנו.

אני המוזר?אתה המוזר .שואל איפה היינו בלי הפועל ת"א?מי זה היינו?למה יש לנו איזה הסכם עודפים אתם ולא שמעתי עליו?תכלס אליפות של הפועל ת"א היא לא אליפות אדומה,מונח שהמצאת ,אלא אליפות של הפועל ת"א .כמו שאליפות של בית"ר היא אליפות של בית"ר ולא אליפות ירושלמית.
לאסלו צה נשלח - 17/05/2010 : 15:33:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

עכשיו חזרו להפועל ת"א. ואללה אני לא אוהד שלהם, מספיק לי הפועל ירושלים, אבל בכל זאת. קבוצה אדומה, קהל אוהדים מעצבן לפעמים אבל הכי קרוב אלינו מנטלית (היחידים חוץ מאיתנו שפרשו והקימו קבוצת אוהדים; אנטי-גזענות; קבוצה וקהילה בלה בלה בלה).וגם עלינו אומרים שחצנים, מה הפלא? אולי זה מה שקורה, בארץ של כפר-יונות וינאי דרעים, כשאתה קצת שונה.

איזה גיבוב של שטויות. איפה היינו בלי הפעול ת"א?. איפה שאנחנו עכשיו. אין שום קשר בינינו. תפסיקו לנסות להתחנף לאנשים שונאים אותכם. זה פתטי.
וכרגע בערך יש לנו 2 שירים שלהם, וגם אותם לא שרים, כך שגם שזה לא נכון.
tampopo נשלח - 17/05/2010 : 15:09:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

(למרות שבד"כ יש לי אליהם סימפטיה).

המעבר של ציון מהפועל למכבי חיפה הא..
גון מדלולה נשלח - 17/05/2010 : 14:24:41
קלי,

אני רחוק מלהיות איזה תומך נלהב של הפועל ת"א אבל אם זהבי לא שם את הגול המתוק הזה יש לך פה חגיגות צהובות בכיכר ספרא ועוד 30 שנה שמדברים פה על "איך דפקנו ת'אליפות להפועל" "ברק יצחקי בשער מהסרטים הרס ת'אליפות לאדומים", וכו'..
אלי בן רימוז נשלח - 17/05/2010 : 11:43:58
קלי
אני מסכים עם כל מילה. הסלידה שלי לת"א לא רחוקה מזו שלי לבית"ר.
אני ואבא שלי אוהדים את כל הקבוצות, פחות או יותר, חוץ מסקוטלנד - הוא אוהד את ריינגירס ואני את אינברנס (או בכינויה קלי). עד שזה מגיע למשחק בית"ר - מכבי ת"א. אבא שלי גדל על ירושלים דיכוטומית ואין גרוע כמו בית"ר. מבחנתי אין גרוע כאנשי ברירת המחדל ותלאביבים זה גרועים למדי. אבל אני בהחלט סולד מהפועל ת"א רק קצת פחות ממכבי. הם ממש לא האחות שלנו וצריך רק להסתכל לראות שאנחנו לא דומים.
yaron נשלח - 17/05/2010 : 11:33:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי, סלע ושאר המוזרים. מה נסגר?!

מחאיי ושאר אנשי משטרת הרגשות.מה לעזאזל נסגר אתכם?.חלק מהשוטרים מסבירים לי שאני חייב לאהוב את הפועל ת"א כי היא אחותי,וחלק מסבירים שאני חייב לאהוב את מכבי יפו/אוסישקין כי היא אחותי.בפעם ה 1000 לי אין אחות .אני בן יחיד-הפועל י-ם!!!
מגיל 6 אני שרוף על הפועל י-ם על כל שלוחותיה ,ובהתאמה מתעב את בית"ר ים.לכן כאשר בית"ר תילחם על תואר /ירידה, ויהיה זה נגד חבורת גלוחי ראש שחזרה הרגע מליל הבדולח, אני אהיה נגדה.זה קל וברור.
אבל עם השנים נוספו עוד חיבות ובעיקר שנאות רבות עצמה(דרג שני ). ואצלי זה שנאה לעיר תל אביב בכללובמיוחד בספורט ,לקבוצות התל אביביות הגדולות(מן הסתם זה גם בגלל מכבי ת"א בכדורסל וכן גם הפועל ת"א סל ולמאבקים העקובים מדם אתה) ,וחיבה למכבי חיפה שמונעת אליפויות מ 3 הדוחות.
אתמול עם כל הכבוד לא היה משחק על תואר של בית"ר.היה סיפור עיקרי של מאבק אליפות בין מכבי חיפה:קבוצה אהובה ,קהל אהוב ועיר אהובה,להפועל ת"א.קבוצה שנואה ,קהל שנוא,ועיר שנואה.נכון ,לצערי היה סיפור משני(ויעידו על כך הכמות הקטנה יחסית של אוהדי בית"ר שטרחו ובאו) ,והוא רצון הבבונים להרוס לקבוצה השנואה עליי.אז התסריט הכי טוב היה שחיפה הייתה מנצחת קודם ובית"ר לא הייתה זו שהורסת.אבל גם אם לא בשבילי בלית ברירה עדיף פסטיבל פנימי בבוני(לא הכי מתוקשר) של מספר ימים וזהו,לעומת המצב הנוכחי. פסטיבל ארוך של אוהדי הפועל ת"א וכאב של אוהדי חיפה.תקשורת ריכוזית ומאוסה תל אביבית חוגגת .מדינת בועת תל אביב באופריה ,והשלכות ארוכות טווח כמו ששנה הבאה אין לי נציגה בליגת האלופות.

אגב-אוהדי הפועל ת"א ממש לא אוהבים ולא מכבדים אותנו ,אבל למה להרוס את אשליית האחות?

אז מחאי-אחרי שויתרת(כך אני מקווה) על ההכתבה של מכלול דעותי הפוליטיות. אתה מוכן לתת לי כאוהד הפועל י-ם פטור לשנוא את מכבי/הפועל/העיר ת"א או שאסור לי?

וואו, מכבי חיפה קבוצה אהובה??הפתעת אותי.

בכל מקרה, למרות שיש להם שירים דוחים והם עושים מדי פעם מעשים שלא ייעשו, הרבה מאד מאוהדי הפועל ת"א בסך הכל מאד דומים לנו, עם אידיאולוגיה שמאד מזכירה אותנו, ומעל הכל-יריבות שנואות משותפות. אני משוכנע שאם היו נולדים בי-ם, רובם ככולם היו אוהדי הפועל ולא ביט"ר, דבר שאני לא חושב שאפשר להגיד על חבורת המתנשאים אוהדי ההצלחות מהכרמל.

ואגב, כל השנים היו לי תחושות סלידה דומות לעיר ת"א, אבל כיום כשאני גר פה, האמת שזה לא כל כך נורא...(אולי בגלל ריבוי הירושלמים בעיר)?

האחים מרילי נשלח - 17/05/2010 : 09:40:46
הפועל ת"א היא לא אחות (בניגוד ליפו שהיא כן אחות לדרך - זוכרים איך הם באו לעודד אותנו במכתש?).

מצד שני -
1. הם אויבים מרים של ביתר
2. הם אדומים (זה סתם מפגר, אני יודע זה רק צבע)
3. אריק איינשטיין

לכן שמחתי מאוד בשבת. התנהגות אוהדי חיפה לא הגבירה את האמפטיה לירוקים (למרות שבד"כ יש לי אליהם סימפטיה).
והיה נחמד לראות את הבאסה על הפרצוף של הצהובים (מכל המינים)

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07