| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 15/05/2010 : 17:44:56 חברים ביום חמישי הגעתי לליגת השכונות בקראפט מול העיניים של ותיק ושלי רצו עשרות ילדים כולם עם החולצות והסמל של קטמון לא מעט הורים באים לראות ולעודד אוירה מדהימה - מזכירה במשהו את טורניר כובשי קטמון
ועל הכל מנצח ומוביל לירן ג'רסי שעושה זאת עם אפס תקציב או משהו דומה אבל עם המון אהבה לילדים ולסמל של קטמון
לירן בונה בעצם את ההשפעה של קטמון בשכונות - זה מתחיל בקטן אבל זה העתיד שלנו
אני מציע לכולכם להתאמץ ולו פעם אחת ולהגיע לסבב המשחקים הבא של ליגת השכונות
פשוט מרגש |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| שומר החומות |
נשלח - 21/05/2010 : 17:53:47 הלו מה עם יד לקהל? |
| קלי |
נשלח - 18/05/2010 : 15:06:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos אולי תכתוב על דברים שאתה מבין בהם, אם יש כאלה
היית ותישאר איש מדון קטן ושחצן שלא ראוי להתייחסות.
ולאחרים שראויים.ס"ה כוונתי הייתה שישנו דו קיום של מאמרים,הפגנות,מפגשי אינטלקטואלים וכו' .אני מניח שאת לירן לא היינו מוצאים בהם.לעומת זאת ישנו דו קיום בדיוק כמו במפעל המקסים הזה של לירן-טבעי במובן שהוא בלי דיבורים גבוהים על דו קיום,סתם ישום של זה בחיים "הרגילים" כמו ילדים משחקים כדורגל ביחד.(ואין בכך לקחת מחלקם של אנשים יקרים אחרים שעושים זאת כמו סרגיי וכו') |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 18/05/2010 : 13:48:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
אם הוא לא היה כזה פשיסט, הייתי בוחר אותו לאוהד השנה.
אכן-הייתי שם כמה פעמים,מרגש ברמות.גם עניין העתיד וגם ולא פחות השילוב המרגש מחד אבל הטבעי כל כך, בין ילדים ערבים ליהודים שם. כמו בחיים האמיתיים- השמאלנים מדברים על דו קיום..הימניים עושים.
 וגם, כל הכבוד ללירן. |
| חתול פלוס 2 |
נשלח - 18/05/2010 : 13:11:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
אכן-הייתי שם כמה פעמים,מרגש ברמות.גם עניין העתיד וגם ולא פחות השילוב המרגש מחד אבל הטבעי כל כך, בין ילדים ערבים ליהודים שם. כמו בחיים האמיתיים- השמאלנים מדברים על דו קיום..הימניים עושים.
קצת קשה לי לפחות כרגע לקרוא לחיבור הזה טבעי, אבל זה רק אומר שהעבודה עוד לפנינו. נ.ב. גם אני לא ימני |
| yarond |
נשלח - 18/05/2010 : 11:06:01 תוציאו את הפוליטיקה מהדיון הזה היא כל כך לא רלבנטית
וכמו שאורי אומר במקום לכתוב פה - תתחייבו לבוא למפגש הבא ולתת כתף ללירן |
| zozo |
נשלח - 18/05/2010 : 09:28:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
קלי, אני ימני ? זהר |
| קלי |
נשלח - 18/05/2010 : 07:17:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
|
| Offside |
נשלח - 18/05/2010 : 01:01:41 גם אני הייתי מספר פעמים בליגת השכונות והתלהבתי ממה שהולך שם.
לירן ג'רסי אדם דגול! |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 17/05/2010 : 22:25:44 אם הוא לא היה כזה פשיסט, הייתי בוחר אותו לאוהד השנה.
כבוד, לא ייאמן שזה באמת הצליח.
|
| yarond |
נשלח - 17/05/2010 : 11:29:01 לירן - מתי המפגש הבא של ליגת השכונות ? |
| חתול פלוס 2 |
נשלח - 17/05/2010 : 00:04:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכל946
ג'רסי
|
| מחאיי |
נשלח - 16/05/2010 : 22:37:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי נדב
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכל946
ג'רסי
|
| נדב |
נשלח - 16/05/2010 : 22:36:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכל946
ג'רסי
|
| כלב במגרש |
נשלח - 16/05/2010 : 22:17:04 כבוד! |
| Tziki |
נשלח - 16/05/2010 : 13:55:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
חברים ביום חמישי הגעתי לליגת השכונות בקראפט מול העיניים של ותיק ושלי רצו עשרות ילדים כולם עם החולצות והסמל של קטמון לא מעט הורים באים לראות ולעודד אוירה מדהימה - מזכירה במשהו את טורניר כובשי קטמון
ועל הכל מנצח ומוביל לירן ג'רסי שעושה זאת עם אפס תקציב או משהו דומה אבל עם המון אהבה לילדים ולסמל של קטמון
לירן בונה בעצם את ההשפעה של קטמון בשכונות - זה מתחיל בקטן אבל זה העתיד שלנו
אני מציע לכולכם להתאמץ ולו פעם אחת ולהגיע לסבב המשחקים הבא של ליגת השכונות
פשוט מרגש
מסכים עם כל מילה.
כל מילה בסלע |