| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 10/05/2010 : 21:45:28 רוח הקטמונים מביאה עימה סרקזם עדין ואנדרסטייטמנט חבווי. מאד אהבתי את השם "אבל בהסתדרות" ואת הבדיחות הדומות. הומור עצמי זו אולי התכונה הכי חשובה, במיוחד בקבוצת כדורגל. והנה ניכרת בפנינו הזדמנות לעשות מעשה לץ עם הפגנת שרירים ולעג עדיין.
הבה כולנו נתייצב במשחק הבית הבא של הפועל סאדר מול בני לודז' ונעודד את הפועל ירושלים 90 דקות. תארו לכם איזה מחזה זה יהיה אם 1000-2000 אוהדים יגיעו דווקא למשחק הזה ויעודדו את הקבוצה. זאת הזדמנות פז להזכיר לעצמנו מהיכן הגענו ולאן פנינו מועדות מבלי להקירע בין הסימפטיה לאדומים לרצון הלוגי שסאדר יתדרדרו כמה שיותר. פעם ב5 שנים יש לנו הזדמנות לעודד אותם מבלי שנסבול אם הם יינצחו.
לא נזכיר את קטמון, לא נשיר שירי גנאי. נבוא ונעודד את הפועל ירושלים 90 דקות. נזכיר לשחקנים שזה די כיף לשחק מול קהל מעודד. אולי זה יעשה חשק למשהו למכור לנו את הקבוצה.
אני קורא לכל אוהדי קטמון לבוא בצעיפים אדום-שחור וחולצות אדומות לטדי למשחק העונה של הפועל ירושלים ולעודד את הפועל. |
| 10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| יפתחמ |
נשלח - 11/05/2010 : 23:36:17 לי זה נראה כמו פרובוקציה מיותרת.. זה נראה יותר כמו שמחה לאיד או לרקוד על הדם או לזרות מלח על הפצעים, תבחרו איזו מטאפורה שאתם רוצים אבל זה עדיין נראה לא טוב בעיני. |
| רגל עץ |
נשלח - 11/05/2010 : 21:03:18 ציטוט:
וחוץ מזה, אפשר לדעתי לספור על כף יד אחת (ואני מתאפק שלא לאמר על אצבע אחת) את מספר השחקנים שקשורים אלינו בצורה כלשהי שם...
וגם את מספר האוהדים (שלנו) שיסכימו לבוא...
|
| גון מדלולה |
נשלח - 11/05/2010 : 20:37:50 הרעיון עצמו טוב ונכון, אבל לדעתי העובדה שזה כרוך בלתת כסף ליוסי סאסי מפילה אותו.
וחוץ מזה, אפשר לדעתי לספור על כף יד אחת (ואני מתאפק שלא לאמר על אצבע אחת) את מספר השחקנים שקשורים אלינו בצורה כלשהי שם... |
| lazy |
נשלח - 11/05/2010 : 20:13:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אם לא הובנתי נכון אז להלן ההבהרות: אני לא קורא לאוהדי קטמון לחזור לעודד את סאדר. אני לא קורא לשום פעולת תמיכה. אני פונה לאירוע חברתי שבו נחגוג את ההתקרבות בין סאדר לקטמון מבחינת מרחק בליגות. זו תהיה חגיגה, וגם אם יגיעו 500 זה יהיה נחמד. ואולי זה יעשה חשק לשחקנים להיות שייכים לקבוצה עם אוהדים.
לא הבנתי למה ב"חגיגת ההתקרבות בין סאדר לקטמון מבחינת מרחק בליגות" אסור להזכיר את קטמון... |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 11/05/2010 : 15:35:34 אם לא הובנתי נכון אז להלן ההבהרות: אני לא קורא לאוהדי קטמון לחזור לעודד את סאדר. אני לא קורא לשום פעולת תמיכה. אני פונה לאירוע חברתי שבו נחגוג את ההתקרבות בין סאדר לקטמון מבחינת מרחק בליגות. זו תהיה חגיגה, וגם אם יגיעו 500 זה יהיה נחמד. ואולי זה יעשה חשק לשחקנים להיות שייכים לקבוצה עם אוהדים.
|
| שלומי דנינו |
נשלח - 11/05/2010 : 07:37:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אתה טועה ומטעה. בני לודז' מופיעים רק למשחקים גדולים, ורק בחגי ישראל. הקבוצה של סאסי תשחק אולי נגד סקציה בדלנית של הפועל רמלה בעלת שם דומה. בני לודז הם לא. אני קורא לאלפי אוהדינו לא ליפול למלכודת (בפעם השנייה) ולא להגיע למגרש ליד תחנת הרכבת.
אל תשקר. זה שאתה פוחד שיבוא קהל גדול ויראה את בני לודז' מובסת לא אומר שאתה צריך להפחיד אותנו בתסריטי אימה של רכבות שמזכירות את הפעם הראשונה... |
| שומר החומות |
נשלח - 11/05/2010 : 02:22:34 אתה טועה ומטעה. בני לודז' מופיעים רק למשחקים גדולים, ורק בחגי ישראל. הקבוצה של סאסי תשחק אולי נגד סקציה בדלנית של הפועל רמלה בעלת שם דומה. בני לודז הם לא. אני קורא לאלפי אוהדינו לא ליפול למלכודת (בפעם השנייה) ולא להגיע למגרש ליד תחנת הרכבת. |
| קובקוב |
נשלח - 11/05/2010 : 01:48:22 זה באמת רעיון יפה . אבל בוא לא ניסחף. יבואו במקרה הטוב כמה עשרות, לא אלף ולא אלפיים.
|
| יוגי |
נשלח - 11/05/2010 : 01:22:33 רעיון מעולה. אני אגיע. |
| אדיר |
נשלח - 10/05/2010 : 23:01:50 לא הבנתי כלום |