פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בני לודז'

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בני לודז'
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם בני לודז' נושא הבא  

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 10/05/2010 :  21:45:28  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוח הקטמונים מביאה עימה סרקזם עדין ואנדרסטייטמנט חבווי. מאד אהבתי את השם "אבל בהסתדרות" ואת הבדיחות הדומות. הומור עצמי זו אולי התכונה הכי חשובה, במיוחד בקבוצת כדורגל. והנה ניכרת בפנינו הזדמנות לעשות מעשה לץ עם הפגנת שרירים ולעג עדיין.

הבה כולנו נתייצב במשחק הבית הבא של הפועל סאדר מול בני לודז' ונעודד את הפועל ירושלים 90 דקות. תארו לכם איזה מחזה זה יהיה אם 1000-2000 אוהדים יגיעו דווקא למשחק הזה ויעודדו את הקבוצה. זאת הזדמנות פז להזכיר לעצמנו מהיכן הגענו ולאן פנינו מועדות מבלי להקירע בין הסימפטיה לאדומים לרצון הלוגי שסאדר יתדרדרו כמה שיותר. פעם ב5 שנים יש לנו הזדמנות לעודד אותם מבלי שנסבול אם הם יינצחו.

לא נזכיר את קטמון, לא נשיר שירי גנאי. נבוא ונעודד את הפועל ירושלים 90 דקות. נזכיר לשחקנים שזה די כיף לשחק מול קהל מעודד. אולי זה יעשה חשק למשהו למכור לנו את הקבוצה.

אני קורא לכל אוהדי קטמון לבוא בצעיפים אדום-שחור וחולצות אדומות לטדי למשחק העונה של הפועל ירושלים ולעודד את הפועל.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.

נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-10/05/2010 21:46:39

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 10/05/2010 :  23:01:50  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הבנתי כלום

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  01:22:33  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רעיון מעולה. אני אגיע.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  01:48:22  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה באמת רעיון יפה . אבל בוא לא ניסחף. יבואו במקרה הטוב כמה עשרות, לא אלף ולא אלפיים.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  02:22:34  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה טועה ומטעה. בני לודז' מופיעים רק למשחקים גדולים, ורק בחגי ישראל.
הקבוצה של סאסי תשחק אולי נגד סקציה בדלנית של הפועל רמלה בעלת שם דומה.
בני לודז הם לא. אני קורא לאלפי אוהדינו לא ליפול למלכודת (בפעם השנייה) ולא להגיע למגרש ליד תחנת הרכבת.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  07:37:56  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אתה טועה ומטעה. בני לודז' מופיעים רק למשחקים גדולים, ורק בחגי ישראל.
הקבוצה של סאסי תשחק אולי נגד סקציה בדלנית של הפועל רמלה בעלת שם דומה.
בני לודז הם לא. אני קורא לאלפי אוהדינו לא ליפול למלכודת (בפעם השנייה) ולא להגיע למגרש ליד תחנת הרכבת.

אל תשקר. זה שאתה פוחד שיבוא קהל גדול ויראה את בני לודז' מובסת לא אומר שאתה צריך להפחיד אותנו בתסריטי אימה של רכבות שמזכירות את הפעם הראשונה...
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  15:35:34  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם לא הובנתי נכון אז להלן ההבהרות:
אני לא קורא לאוהדי קטמון לחזור לעודד את סאדר.
אני לא קורא לשום פעולת תמיכה.
אני פונה לאירוע חברתי שבו נחגוג את ההתקרבות בין סאדר לקטמון מבחינת מרחק בליגות.
זו תהיה חגיגה, וגם אם יגיעו 500 זה יהיה נחמד. ואולי זה יעשה חשק לשחקנים להיות שייכים לקבוצה עם אוהדים.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  20:13:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אם לא הובנתי נכון אז להלן ההבהרות:
אני לא קורא לאוהדי קטמון לחזור לעודד את סאדר.
אני לא קורא לשום פעולת תמיכה.
אני פונה לאירוע חברתי שבו נחגוג את ההתקרבות בין סאדר לקטמון מבחינת מרחק בליגות.
זו תהיה חגיגה, וגם אם יגיעו 500 זה יהיה נחמד. ואולי זה יעשה חשק לשחקנים להיות שייכים לקבוצה עם אוהדים.

לא הבנתי למה ב"חגיגת ההתקרבות בין סאדר לקטמון מבחינת מרחק בליגות" אסור להזכיר את קטמון...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  20:37:50  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרעיון עצמו טוב ונכון, אבל לדעתי העובדה שזה כרוך בלתת כסף ליוסי סאסי מפילה אותו.

וחוץ מזה, אפשר לדעתי לספור על כף יד אחת (ואני מתאפק שלא לאמר על אצבע אחת) את מספר השחקנים שקשורים אלינו בצורה כלשהי שם...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  21:03:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

וחוץ מזה, אפשר לדעתי לספור על כף יד אחת (ואני מתאפק שלא לאמר על אצבע אחת) את מספר השחקנים שקשורים אלינו בצורה כלשהי שם...

וגם את מספר האוהדים (שלנו) שיסכימו לבוא...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  23:36:17  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי זה נראה כמו פרובוקציה מיותרת.. זה נראה יותר כמו שמחה לאיד או לרקוד על הדם או לזרות מלח על הפצעים, תבחרו איזו מטאפורה שאתם רוצים אבל זה עדיין נראה לא טוב בעיני.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם בני לודז' נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07