פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 רדיו ירשולים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עדו האדום נשלח - 07/05/2010 : 12:39:03
שמעתי עכשיו את הדיון סביב הפועל סאדר ירושלים והפועל קטמון וזה נשמע כאילו שיש בעיית אינפורמציה קשה בקרב חברי הפאנל. הם לא מבינים שהקבוצה שייכת ליוסי סאסי ובעניין הבעלות אין שינוי. הם דיברו על זה שוויקטור בחוץ והקבוצה שייכת לעמוס סאסי בכלל. לדעתי זו בעיית אינפורמציה ולא של גישה לנושא. בכל מקרה האם מישהו יכול להודיע להם הודעה פשוטה: הקבוצה בבעלותו של יוסי סאסי. אחרי שנדע שהם יודעים את הנתון הזה בוודאות והם ימשיכו להתעלם ממנו ויציגו את קטמון כסרבני איחוד כפי שעשו היום נדע בדיוק מה הגישה שלהם לנושא.
9   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קטמון ותיק נשלח - 08/05/2010 : 12:44:49
בתוכנית בחמישי בערב אורי שלו ומישל דיברו די בהרחבה על המשחקים הצפויים ביום שישי של מבשרת ושל גבעת זאב. הם אף ראיינו את שני המאמנים - מורדי ויאיר.
הבורות של המראיינים לגבי הליגות האלו היתה בולטת.
נראה שכעת לא תהיה להם ברירה והם יצטרכו ללמוד: 5 קבוצות בליגות הנמוכות מהן 4 במחוז אחד בליגה ב'.

ובאשר למישל ולידיעותיו - נפלאות דרכי ה' ואל תחקור במופלא ממך.
עדו האדום נשלח - 08/05/2010 : 12:23:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

על פי אחד המקומונים סאסי מתכוון להציע למישל מנהל על מקצועי לכל הקבוצות לשלוש שנים...

אבל למדתי מקלי - לא צריך להתעסק כל כך הרבה בתקשורת ותיאוריות קונספירציה. חבל על האנרגיה. בזמן הזמן אפשר לגייס מנויים/ספונסורים/מפרסמים/תורמים
לא מסכים - התקשורת היא האמצעי הראשי והעיקרי להביא אנשים/מנויים/ספונסרים ובעיקר קהל למשחקים. הדרכים האחרות טובות אבל לא מתקרבות לכוח שיש לתקשורת, גם אם היא לא הכי אוהדת.

amos נשלח - 07/05/2010 : 17:06:14
על פי אחד המקומונים סאסי מתכוון להציע למישל מנהל על מקצועי לכל הקבוצות לשלוש שנים...

אבל למדתי מקלי - לא צריך להתעסק כל כך הרבה בתקשורת ותיאוריות קונספירציה. חבל על האנרגיה. בזמן הזמן אפשר לגייס מנויים/ספונסורים/מפרסמים/תורמים

האחים מרילי נשלח - 07/05/2010 : 16:43:28
אין בעיית אינפורמציה. מישל יודע את כל העובדות, אבל בוחר להתעלם.
ועשיו מתעוררת השאלה האם הסמל שלנו הוא אידיוט או מִתמם?
לפי מה שאני יודע, מישל הוא ממש לא טיפש, אבל אין לי מושג מה גורם לו לטעון שסאסי לא קשור להפועל. אינטרסים? מישהו בקטמון פגע בו?
עדו האדום נשלח - 07/05/2010 : 14:34:08
אחת המטרות שלנו היא להביא עוד ועוד אנשים למשחקים ולמעורבות בקבוצה. אנחנו בקיעים בפרטים ויודעים בדיוק מה המצב בשתי החזיתות אבל יש הרבה אוהדים שיושבים על הגדר ולא בקיעים בפרטים. הם פותחים רדיו ביום שישי ושומעים את מה ששומעים וזה עושה לנו נזק גדול. בסה"כ מדובר כאן בטעות אינפורמטיבית וחייבים להעמיד אותם על טעותם. גם אם הרדיו לא מחסידי קטמון הוא ייתקן את טעותו ברגע שיבין בצורה מסודרת מה האמת. אגב אני מאד מקווה שהם יפסיקו כבר להתעסק ביהודה זגורי וגיל רז והיום בהימורים למחזור שאלו את אוחנה מה ההימור שלו למשחק של הקבלנים נגד מרמורק הוא אמר שזה ממש לא חשוב. אולי עכשיו הם יפסיקו להתעסק כל כך הרבה בקבוצה הזו ?
משה גרטל לעולם נשלח - 07/05/2010 : 13:56:43
הכל נובע מהמילה "איחוד". אין דבר כזה איחוד- יש קבוצה ישנה ויש קבוצה חדשה.יילכו הבעל/ים הפושעים נחזור לקבוצה הישנה.
עדו האדום נשלח - 07/05/2010 : 13:41:23
עכשיו שמעתי את עמוס סאסי ושוב נאמר ע"י הפאנל וגם על ידו שקטמון הצליחה במחאה החברתית שלה בגדול וסילקה את יונה וסאסי מהפועל. מישהו יכול להסביר להם שהם טועים בגדול ?
קראנקו נשלח - 07/05/2010 : 12:45:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אני לא מחסידי הרדיו !
אבל אני חושב שהאוזן שלי שומעת פחות אנטגוניזם מול קטמון

זה נכון.
ד"א, יונתן כהן עשה להם בית ספר בשבוע שעבר.
yarond נשלח - 07/05/2010 : 12:40:59
אני לא מחסידי הרדיו !
אבל אני חושב שהאוזן שלי שומעת פחות אנטגוניזם מול קטמון

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07