פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו ירשולים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו ירשולים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם רדיו ירשולים נושא הבא  

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  12:39:03  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי עכשיו את הדיון סביב הפועל סאדר ירושלים והפועל קטמון וזה נשמע כאילו שיש בעיית אינפורמציה קשה בקרב חברי הפאנל. הם לא מבינים שהקבוצה שייכת ליוסי סאסי ובעניין הבעלות אין שינוי. הם דיברו על זה שוויקטור בחוץ והקבוצה שייכת לעמוס סאסי בכלל. לדעתי זו בעיית אינפורמציה ולא של גישה לנושא. בכל מקרה האם מישהו יכול להודיע להם הודעה פשוטה: הקבוצה בבעלותו של יוסי סאסי. אחרי שנדע שהם יודעים את הנתון הזה בוודאות והם ימשיכו להתעלם ממנו ויציגו את קטמון כסרבני איחוד כפי שעשו היום נדע בדיוק מה הגישה שלהם לנושא.

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  12:40:59  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מחסידי הרדיו !
אבל אני חושב שהאוזן שלי שומעת פחות אנטגוניזם מול קטמון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  12:45:22  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אני לא מחסידי הרדיו !
אבל אני חושב שהאוזן שלי שומעת פחות אנטגוניזם מול קטמון

זה נכון.
ד"א, יונתן כהן עשה להם בית ספר בשבוע שעבר.

נערך על ידי - קראנקו ב-07/05/2010 12:45:40
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  13:41:23  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו שמעתי את עמוס סאסי ושוב נאמר ע"י הפאנל וגם על ידו שקטמון הצליחה במחאה החברתית שלה בגדול וסילקה את יונה וסאסי מהפועל. מישהו יכול להסביר להם שהם טועים בגדול ?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  13:56:43  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל נובע מהמילה "איחוד". אין דבר כזה איחוד- יש קבוצה ישנה ויש קבוצה חדשה.יילכו הבעל/ים הפושעים נחזור לקבוצה הישנה.
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  14:34:08  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחת המטרות שלנו היא להביא עוד ועוד אנשים למשחקים ולמעורבות בקבוצה. אנחנו בקיעים בפרטים ויודעים בדיוק מה המצב בשתי החזיתות אבל יש הרבה אוהדים שיושבים על הגדר ולא בקיעים בפרטים. הם פותחים רדיו ביום שישי ושומעים את מה ששומעים וזה עושה לנו נזק גדול. בסה"כ מדובר כאן בטעות אינפורמטיבית וחייבים להעמיד אותם על טעותם. גם אם הרדיו לא מחסידי קטמון הוא ייתקן את טעותו ברגע שיבין בצורה מסודרת מה האמת. אגב אני מאד מקווה שהם יפסיקו כבר להתעסק ביהודה זגורי וגיל רז והיום בהימורים למחזור שאלו את אוחנה מה ההימור שלו למשחק של הקבלנים נגד מרמורק הוא אמר שזה ממש לא חשוב. אולי עכשיו הם יפסיקו להתעסק כל כך הרבה בקבוצה הזו ?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  16:43:28  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין בעיית אינפורמציה. מישל יודע את כל העובדות, אבל בוחר להתעלם.
ועשיו מתעוררת השאלה האם הסמל שלנו הוא אידיוט או מִתמם?
לפי מה שאני יודע, מישל הוא ממש לא טיפש, אבל אין לי מושג מה גורם לו לטעון שסאסי לא קשור להפועל. אינטרסים? מישהו בקטמון פגע בו?

נערך על ידי - האחים מרילי ב-07/05/2010 16:44:27
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  17:06:14  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על פי אחד המקומונים סאסי מתכוון להציע למישל מנהל על מקצועי לכל הקבוצות לשלוש שנים...

אבל למדתי מקלי - לא צריך להתעסק כל כך הרבה בתקשורת ותיאוריות קונספירציה. חבל על האנרגיה. בזמן הזמן אפשר לגייס מנויים/ספונסורים/מפרסמים/תורמים

עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  12:23:32  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

על פי אחד המקומונים סאסי מתכוון להציע למישל מנהל על מקצועי לכל הקבוצות לשלוש שנים...

אבל למדתי מקלי - לא צריך להתעסק כל כך הרבה בתקשורת ותיאוריות קונספירציה. חבל על האנרגיה. בזמן הזמן אפשר לגייס מנויים/ספונסורים/מפרסמים/תורמים
לא מסכים - התקשורת היא האמצעי הראשי והעיקרי להביא אנשים/מנויים/ספונסרים ובעיקר קהל למשחקים. הדרכים האחרות טובות אבל לא מתקרבות לכוח שיש לתקשורת, גם אם היא לא הכי אוהדת.

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  12:44:49  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתוכנית בחמישי בערב אורי שלו ומישל דיברו די בהרחבה על המשחקים הצפויים ביום שישי של מבשרת ושל גבעת זאב. הם אף ראיינו את שני המאמנים - מורדי ויאיר.
הבורות של המראיינים לגבי הליגות האלו היתה בולטת.
נראה שכעת לא תהיה להם ברירה והם יצטרכו ללמוד: 5 קבוצות בליגות הנמוכות מהן 4 במחוז אחד בליגה ב'.

ובאשר למישל ולידיעותיו - נפלאות דרכי ה' ואל תחקור במופלא ממך.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם רדיו ירשולים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07