| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אמיר גולה |
נשלח - 05/05/2010 : 22:59:52 נעימי וקוקיה, כמה זמן חיכיתי לראות כאלה שחקנים בקבוצה. נעימי, שגם במשחק נוראי, אחרי 0/4 מהשלוש במאני טיים לוקח שלשה קשה ושם אותה בפנים, וקוקיה, שחקן כל כך בינוני, אבל שלא מפסיק להילחם על כל כדור, נופל לרצפה, קופץ לריבאונד, והעיקר אוהד של הקבוצה. אחרי שני סוף סוף תענוג לראות את הפועל משחקת |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| לאסלו צה |
נשלח - 12/05/2010 : 11:06:04 רואים שלא היית במלחה שנים. יציע מלא באוהדי ביט"ר?. על מה אתה מקשקש?. ואני כן קיללתי את יצחקי כאשר הראה את פרצופו הנאלח במלחה. וגם אוחנה ספג קללות שהוא הגיע, אבל אני לא רוצה להרוס לך את הפנטזיה לגבי מה שהולך מלחה, הרי העובדות לא באמת ישנו לך ולארבעת חבירך.
הדיון המיותר הזה מיצה את עצמו עד תום. עכשיו אפשר למצוא משהו אחר להתווכח עליו בפגרה הארוכה הזאת. |
| גון מדלולה |
נשלח - 12/05/2010 : 01:14:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי fego7
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
רגע לפני שהשרב נשבר (וחוזר בסופ"ש), יש לי כמה וכמה מילים להגיד. ראשית כל, המשחק הראשון של קבוצה ירושלמית שהלכתי אליו היה משחק של הפועל ירושלים כדורסל, אי שם בשנות התשעים (בתקופה שבה לפי אנשי "אין הפועל כדורסל" עדיין הייתה הפועל כדורסל). כמה שנים אחר כך התחלתי להכנס גם לכדורגל. למעשה עד לקטמון הייתי בעיקר אוהד כורסא.
אז אני לא ממש אובייקטיבי. מבחינתי ועוד איך יש הפועל כדורסל, גם אם קשה יותר להזדהות איתה כיום.
לגבי דברים שקראנקו כתב - דבר ראשון כאחד שעוקב אחרי הכדורעף כיום אני מרגיש צורך להגיד, ואני די בטוח שאני צודק, שהקבוצה הזו קיימת כיום הרבה בזכות ירושלמים טובים שאוהבים כדורעף ודאגו לקדם את הענף בעיר ולא בזכות קבוצת הכדורגל. ברק יצחקי - שחקן בית"ר והכל, אבל למה מי הוא שנקלל אותו? זה לא איזה אוחנה. סתם שכיר חרב של בית"ר. בעונה הבאה הוא בטוח לא יהיה במלחה, כי הוא יהיה בחיפה או בתל אביב, תלוי מי תציע הצעה טובה יותר לו ולבית"ר. בנקודה אחת אני מסכים מאוד עם קראנקו. גם אני חושב שאפשר לשלב בין זהות והשגיות. חלק מהדברים שאוהדים מהכדורסל מתלוננים עליהם לא קשורים לדעתי למשהו שיפגע בהשגיות אם ישתנה.
עניין ה"מגדל" מוזר לי ומשעשע משהו. משתמשים בסיפור הזה כדי לנגח את הקבוצה, אבל זה דווקא בעיני אחד הסממנים החיוביים לזהות של הקבוצה. באו עם איזה רעיון מוזר לאמץ מודל שיש בכמה מדינות באירופה, אבל לא קשור בכלום להתנהלות מועדוני הספורט בארץ, שם קוראים לקבוצה לפי שם הספונסר הראשי. אחרי זעם ודרישה מצד אוהדים שיוותרו על הרעיון, הרעיון באמת נפל. אז זכור לי שאמרו פה פעם שאוהדים הם אלו שקובעים זהות של קבוצה. אם זה ככה, אז אותם אוהדים שהיו אז, שאני מניח שרובם נמצאים במלחה גם כיום, הם אוהדי הפועל לחלוטין. מעבר לזה, לא יודע בכמה קבוצות בארץ היו מקבלים הצעה כזו מספונסר ובעקבות לחץ אוהדים מצליחים לשנות אותה. נוסף על זה, השם של הספונסר לא הוכנס לסמל. לעומת במקרה של הפועל ירושלים בכדורגל למשל, בה החליט סאסי יום בהיר אחד להכניס את הלוגו של סאדר לתוך הסמל.
ועוד כמה מילים לגבי דני קליין. לא חושב שהוא מושלם או משהו, אבל יחסית לשאר יו"רים ומנהלים של קבוצות בארץ אני חושב שהוא דווקא לא מי יודע מה משתין עלינו. צריך גם לקחת בחשבון, שהוא צריך איכשהו להתחשב בדעה של כל האוהדים. ויש לא מעט דעות. כאלו ואחרות.
כל מילה בסלע עו-פייר 
אתם צודקים, אל תקללו את ברק יצחקי כשהוא מגיע למלחה, אבל גם אל תתפלאו שחצי מהיציע זה אוהדי בית"ר כי אתם אלה שנותנים להם לגיטימציה. |
| fego7 |
נשלח - 11/05/2010 : 23:58:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
רגע לפני שהשרב נשבר (וחוזר בסופ"ש), יש לי כמה וכמה מילים להגיד. ראשית כל, המשחק הראשון של קבוצה ירושלמית שהלכתי אליו היה משחק של הפועל ירושלים כדורסל, אי שם בשנות התשעים (בתקופה שבה לפי אנשי "אין הפועל כדורסל" עדיין הייתה הפועל כדורסל). כמה שנים אחר כך התחלתי להכנס גם לכדורגל. למעשה עד לקטמון הייתי בעיקר אוהד כורסא.
אז אני לא ממש אובייקטיבי. מבחינתי ועוד איך יש הפועל כדורסל, גם אם קשה יותר להזדהות איתה כיום.
לגבי דברים שקראנקו כתב - דבר ראשון כאחד שעוקב אחרי הכדורעף כיום אני מרגיש צורך להגיד, ואני די בטוח שאני צודק, שהקבוצה הזו קיימת כיום הרבה בזכות ירושלמים טובים שאוהבים כדורעף ודאגו לקדם את הענף בעיר ולא בזכות קבוצת הכדורגל. ברק יצחקי - שחקן בית"ר והכל, אבל למה מי הוא שנקלל אותו? זה לא איזה אוחנה. סתם שכיר חרב של בית"ר. בעונה הבאה הוא בטוח לא יהיה במלחה, כי הוא יהיה בחיפה או בתל אביב, תלוי מי תציע הצעה טובה יותר לו ולבית"ר. בנקודה אחת אני מסכים מאוד עם קראנקו. גם אני חושב שאפשר לשלב בין זהות והשגיות. חלק מהדברים שאוהדים מהכדורסל מתלוננים עליהם לא קשורים לדעתי למשהו שיפגע בהשגיות אם ישתנה.
עניין ה"מגדל" מוזר לי ומשעשע משהו. משתמשים בסיפור הזה כדי לנגח את הקבוצה, אבל זה דווקא בעיני אחד הסממנים החיוביים לזהות של הקבוצה. באו עם איזה רעיון מוזר לאמץ מודל שיש בכמה מדינות באירופה, אבל לא קשור בכלום להתנהלות מועדוני הספורט בארץ, שם קוראים לקבוצה לפי שם הספונסר הראשי. אחרי זעם ודרישה מצד אוהדים שיוותרו על הרעיון, הרעיון באמת נפל. אז זכור לי שאמרו פה פעם שאוהדים הם אלו שקובעים זהות של קבוצה. אם זה ככה, אז אותם אוהדים שהיו אז, שאני מניח שרובם נמצאים במלחה גם כיום, הם אוהדי הפועל לחלוטין. מעבר לזה, לא יודע בכמה קבוצות בארץ היו מקבלים הצעה כזו מספונסר ובעקבות לחץ אוהדים מצליחים לשנות אותה. נוסף על זה, השם של הספונסר לא הוכנס לסמל. לעומת במקרה של הפועל ירושלים בכדורגל למשל, בה החליט סאסי יום בהיר אחד להכניס את הלוגו של סאדר לתוך הסמל.
ועוד כמה מילים לגבי דני קליין. לא חושב שהוא מושלם או משהו, אבל יחסית לשאר יו"רים ומנהלים של קבוצות בארץ אני חושב שהוא דווקא לא מי יודע מה משתין עלינו. צריך גם לקחת בחשבון, שהוא צריך איכשהו להתחשב בדעה של כל האוהדים. ויש לא מעט דעות. כאלו ואחרות.
כל מילה בסלע עו-פייר 
|
| לאסלו צה |
נשלח - 11/05/2010 : 23:56:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
כל מילה בסלע עו-פייר  |
| יפתחמ |
נשלח - 11/05/2010 : 23:42:50 מסכים עם off air (למרות שאני הגעתי לכדורסל דרך הכדורגל). ואכן - אהדנו את הפועל בכדורגל גם כשסאסי שינה את הסמל! ובזמנים קדומים יותר - גם כשבסון ומישל דיין הביעו תמיכה בכהנא.. אז נכון שבהחלט לא כולם שמאלנים אבל לפחות לגבי חלקנו זה היה לא נעים, אבל לא עזבנו. אם הפועל ירושלים כדורסל תדרדר לתהומות של הכדורגל אז אולי יקומו ויעשו מעשה קטמון.. כולנו צריכים לזכור - מה שנתן את הדחיפה לקטמון היה הכישלון המקצועי של הפועל ולא שום דבר אחר.. |
| Offside |
נשלח - 11/05/2010 : 23:34:33 רגע לפני שהשרב נשבר (וחוזר בסופ"ש), יש לי כמה וכמה מילים להגיד. ראשית כל, המשחק הראשון של קבוצה ירושלמית שהלכתי אליו היה משחק של הפועל ירושלים כדורסל, אי שם בשנות התשעים (בתקופה שבה לפי אנשי "אין הפועל כדורסל" עדיין הייתה הפועל כדורסל). כמה שנים אחר כך התחלתי להכנס גם לכדורגל. למעשה עד לקטמון הייתי בעיקר אוהד כורסא.
ועוד כמה מילים לגבי דני קליין. לא חושב שהוא מושלם או משהו, אבל יחסית לשאר יו"רים ומנהלים של קבוצות בארץ אני חושב שהוא דווקא לא מי יודע מה משתין עלינו. צריך גם לקחת בחשבון, שהוא צריך איכשהו להתחשב בדעה של כל האוהדים. ויש לא מעט דעות. כאלו ואחרות. |
| אדיר |
נשלח - 09/05/2010 : 22:46:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי נדב
הלוואי שיגמר השרב.
נדב, איזה גבר אתה |
| נדב |
נשלח - 09/05/2010 : 19:06:08 הלוואי שיגמר השרב. |
| בלאש ביקו |
נשלח - 09/05/2010 : 19:00:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לאוף טופיק בבקשה, תודה.
צודק הפורום הראשי הוא לא מקום לדבר על קבוצות מצליחות. פה רצוי לדון בנושאים כמו בחירות שכולם נבחרים בהן.
הפורום פה הוא מקום לדון על הפועל ירושלים. לא על קבוצות אחרות בענפי ספורט מוזרים.
פאצ'ה. איש קטן. יודע טוב מכולם מהו דרך הישר. לעולם לא יסתכל על עצמו במראה. כמדי שנה, נמנה הוא עם אותם אנשים שעוצרים הכל, מתלהמים, גאוותנים. מה ששלומי וגוסטבו אמרו.
לא נכון, מוגזם ומיותר. |
| Victor Paco |
נשלח - 09/05/2010 : 16:16:13 מה? מה אתה מבלבל תמוח? מי אתה בכלל? אני מכיר אותך? אתה מכיר אותי? |
| גאסטון |
נשלח - 09/05/2010 : 13:12:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לאוף טופיק בבקשה, תודה.
צודק הפורום הראשי הוא לא מקום לדבר על קבוצות מצליחות. פה רצוי לדון בנושאים כמו בחירות שכולם נבחרים בהן.
הפורום פה הוא מקום לדון על הפועל ירושלים. לא על קבוצות אחרות בענפי ספורט מוזרים.
פאצ'ה. איש קטן. יודע טוב מכולם מהו דרך הישר. לעולם לא יסתכל על עצמו במראה. כמדי שנה, נמנה הוא עם אותם אנשים שעוצרים הכל, מתלהמים, גאוותנים. מה ששלומי וגוסטבו אמרו. |
| לאסלו צה |
נשלח - 09/05/2010 : 12:54:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
אני חושב שכולנו מסכימים פחות או יותר מה לא בסדר בכדורסל בלי פערי ענק בינינו. הדבר היחיד שחורה לי זה שכל פעם שמישהו כותב איזה ת'רד על קבוצת הכדורסל מיד קופצים ועושים לו דה לגיטימציה. רבאק, תנו לאנשים להתבטא פה בלי עליהום אידיאולוגי כל פעם ששם קבוצת הכדורסל עולה. כולה מה? בא בנאדם וכתב שכיף לו לראות שחקני בית בכדורסל. כמו שהילדה שלי אומרת "זה לא נעים לי"..
|
| amos |
נשלח - 09/05/2010 : 12:29:22 טמפופו - צודק. אני חושב שהקטע נכתב לפני הרעש הגדול (שגרם לפוגל לסגת)
לקלי - גם צוגק. נראה לי שהאנשים פה חמים אש ומתים לריב. אני שוקל לפתוח ת'רד בנושא: על מה נריב בפגרה? עם הצעות. אני רק מפחד שיקחו אותי ברצינות, ויתעסקו בזה במקום להכפיל את מספר המנויים
|
| קלי |
נשלח - 09/05/2010 : 12:06:07 כמו שעוגן כותב סתם חבל על הסגנון והדרך(משני הצדדים). ההסכמה על הבעיות של הפועל סל הם מקיר לקיר בין כל אוהדי קטמון.חלק ממשיכים ללוות את הקבוצה על אף חולייה מתוך תקווה לשינוי.חלק (אני בינהם) מתקשה להרגיש הזדהות וחיבור, והופך מרוחק אבל עדיין בעד הקבוצה שנושאת את שם הפועל י-ם.וחלק היאוש גורם לו לאנטי מוחלט. ועדיין אנשים שחולקים את אהדת קטמון ביחד ,ומסכימים על הבעיות בכדורסל ראויים לכך שיכבדו האחד את השני יותר. |
| עוגן ק. |
נשלח - 09/05/2010 : 09:17:40 אני חושב שכולנו מסכימים פחות או יותר מה לא בסדר בכדורסל בלי פערי ענק בינינו. הדבר היחיד שחורה לי זה שכל פעם שמישהו כותב איזה ת'רד על קבוצת הכדורסל מיד קופצים ועושים לו דה לגיטימציה. רבאק, תנו לאנשים להתבטא פה בלי עליהום אידיאולוגי כל פעם ששם קבוצת הכדורסל עולה. כולה מה? בא בנאדם וכתב שכיף לו לראות שחקני בית בכדורסל. כמו שהילדה שלי אומרת "זה לא נעים לי".. |
|
|