| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| כלב במגרש |
נשלח - 03/05/2010 : 19:02:42 http://www.sport5.co.il/liga.aspx?FolderID=80&lang=HE
לא זוכר מתי הפועל ירושלים היתה בליגה א'! מצמרר ומגביר את המחויבות שלנו בקבוצתנו האהובה והצנועה והאלטרנטיבית |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| עדו האדום |
נשלח - 04/05/2010 : 22:24:01 אני לא מבין איך יאיר אסייג מוזכר באותה נשימה עם האחרים והמונח סמל מודבק לשמו ? הוא היה השחקן המפוספס בהיסטוריה של הפועל ורחוק מלהיות מנהיג. |
| בלאש ביקו |
נשלח - 04/05/2010 : 21:54:51 אז אני לא מרגיש ככה. אני מבין את הרצון להגן על הזכרונות, שהם הרבה פעמים כל מה שיש לנו, אבל האמת היא שאני כבר לא מצליח לראות את מישל או יאיר באותו אור. זאת עובדה, ואין לי חשק להתנצל עליה כי היא משותפת כנראה לכולנו ומבאסת בהתאם. האמת היא הסמלים שלנו ברובם הם אנשים אינטרסנטים וקטנוניים למדי, לפחות מאלה שיצא לי לפגוש. הפתרון הוא כמובן לא להכיר את השחקנים בכלל, אולפחות לבצע ניתוק מוחלט בין האישיות המרגיזה שמדברת ברדיו לבין מי שממלא כמה מזכרונות הכדורגל היותר מרגשים שלנו. מצד שני, אם מישהו פה מצליח לשמר איי הערצה מוגנים, אין לי שום רצון להפריע לו. |
| gideon |
נשלח - 04/05/2010 : 21:19:34 אני מבקש להבהיר, אני לא חושב שהשמש זורחת מהתחת של קטמון, ולא מעניין אותי שלום עולמי או האחד במאי. אתם מוזמנים לעשות לכם כל פסל ומסיכה שתבחרו. בעניי שי הוא סמל (אולי שלא באשמתו,אבל יש לו אשם תורם) לשנים היותר מכוערות של המועדון המפואר שלנו. אין פה שכתוב ההיסטוריה יש פה עובדה, השנים בהן שי שיחק במועדון היו שנות הכשל. ברור שהאשמה על צמד הקבלנים, אבל שי הוא הסמל של זה. העולם לא התחיל מקטמון, אבל מבחינתי בכשלון של סאדר, התרסקות הקבלנים וקבוצת האם יש תהליך היטהרות, התנקות מכל החולי והסחי של העשור וחצי האחרונים ואולי אף יותר מזה. קלי, אתה זה שצעקת בשימחה אדירה "אני לא לוזר!!!!".אחרי שהפועל קטמון ירושלים עלתה לליגה ב'. נשל הנחש אם תרצה, ישן בפני חדש תוציא. היה שבר בכל הקשור בהפועל ירושלים, שבר שהגיע לשיאו בהקמת קטמון. אז כל אחד מאיתנו בחר צד, בחר איפה הוא עומד. אתה, אני, דנינו וגרטל בחרנו צד אחד. איש עם סיבותיו ותקותיו אבל בחרנו. שי בחר צד אחר גם דה יורה וגם דה פקטו. אני לא יכול או רוצה לקחת לך שום סמל אבל אני יכול לבחור מה הוא מסמל עבורי. ] |
| קלי |
נשלח - 04/05/2010 : 20:33:02 כל מילה של שלומי כמה רוע והסתכלות צרה יש לנו מאז שנהיינו בקטמון.אם בעבר כשהיינו בהפועל י-ם שחקן נשאר בקבוצה שנים רבות,הערכנו והערצנו אותו וקראנו לו סמל. מאז שעברנו לקטמון שחקן כזה כמובן נקרא סייען של הקבלנים.למה?כי הוא מתנהג כמו שתמיד ציפינו שיתנהג? אנשים פה שוכחים שהסיטואציה מורכבת אפילו לנו כאוהדים.קל וחומר לשחקנים שגדלו בהפועל,המעסיקים שלהם היו(או עדיין) סאסי ויונה והאוהדים שמלווים אותם הם אוהדים שמתנגדים לקטמון.זה לא פשוט להתנהל במצב הזה וללכת בין הטיפות אז די באמת לזרוק את כל העבר כאילו העולם התחיל מקטמון והסמל היחידי זה תומר עיוון.
אגב-אתם מוזמנים שוב להסתכל בסדרה קטמון -ברצלונה שם אמיר גולה האלוהים שלנו אומר ש"סאסי ויונה אנשים טובים שעזרו לו המון"-אז גם הוא אולי לא סמל?
בשבילי כל שחקן שמזוהה עם הפועל י-ם היה וישאר סמל לעד כי הוא זכה לכך בזכות עובדה זו בלבד.שום אמירה או התבטאות נגד קטמון לא תשכתב את ההיסטוריה. |
| אריה |
נשלח - 04/05/2010 : 20:15:09 מאחר ואף פעם לא הייתי אוהד הפועל ירושלים בכדורגל ואני לא יכול להגדיר את עצמי כאוהד קטמון, אלא כ"מחזיק אצבעות" וכאחד שמתעב את הקבלנות שפשטה בחברה הישראלית, אני ממש מרחם עליכם ש"שחקני עבר" כמו אסייאג ודיין הם "סמלים" בעינכם. נקווה שבעתיד יהיו לקטמון סמלים אמיתיים, יחד עם גולה. |
| קובקוב |
נשלח - 04/05/2010 : 20:02:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
די, באמת די. על מזבח תיקון עולם, ילדים אתיופים, שלום עולמי ואחד במאי שכחנו בשביל מה אנחנו כאן. כולה קבוצת כדורגל שחשובה לכולנו, תנו לנו לאהוב את הסמלים שלנו כמו שהם. אז יאיר כותב טורים מבחילים, ומישל מסכים עם אלי, ומורדי כבר לא כל כך רזה ואפילו מוסא סלמן, מי ישמע, נישק את הסמל של בית"ר שמשון. ושי? הוא לא מרד נגד סאסי ויונה. כאילו אנחנו עשינו את זה פעמיים בשבוע.
די. באמת די. גולה סמל, ויאיר סמל, ומישל סמל וגם שי סמל. של הפועל ירושלים. תנו לנו לאהוב, לבכות, להתגעגע, לערוג ולהזכר בכל אותם רגעים שהיו (כן, איך הוא החליק על הכדור אז, זה היה נורא. ואיך מוטי מנחם הפסיק לדהור לעבר שער מכבי חיפה כי מישהו ביציע שרק. ואיך דנינו החמיץ בגמר גביע. אוי איך הוא החמיץ בגמר גביע).
חשוב לעשות את כל הדברים שעושים. באמת, בלי טיפת ציניות. אבל אל תבטלו את גדולי סמלינו כי הם לא מתאימים להיסטוריה המוכתבת מחדש. מה שהיה היה, ואם עדיין אנחנו מסתכלים בחצי עין בוכיה אל מה שקורה שם, איפה ששי נמצא, אל תכעסו ואל תבטלו. לא אותנו ולא את סמלינו. כי משם באנו, ולשם נשוב.
   |
| עוגן ק. |
נשלח - 04/05/2010 : 19:53:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
די, אז יאיר כותב טורים מבחילים, ומישל מסכים עם אלי, ומורדי כבר לא כל כך רזה
מתי הוא כן היה רזה?? |
| שלומי מלכה |
נשלח - 04/05/2010 : 19:41:16 די, באמת די. על מזבח תיקון עולם, ילדים אתיופים, שלום עולמי ואחד במאי שכחנו בשביל מה אנחנו כאן. כולה קבוצת כדורגל שחשובה לכולנו, תנו לנו לאהוב את הסמלים שלנו כמו שהם. אז יאיר כותב טורים מבחילים, ומישל מסכים עם אלי, ומורדי כבר לא כל כך רזה ואפילו מוסא סלמן, מי ישמע, נישק את הסמל של בית"ר שמשון. ושי? הוא לא מרד נגד סאסי ויונה. כאילו אנחנו עשינו את זה פעמיים בשבוע.
די. באמת די. גולה סמל, ויאיר סמל, ומישל סמל וגם שי סמל. של הפועל ירושלים. תנו לנו לאהוב, לבכות, להתגעגע, לערוג ולהזכר בכל אותם רגעים שהיו (כן, איך הוא החליק על הכדור אז, זה היה נורא. ואיך מוטי מנחם הפסיק לדהור לעבר שער מכבי חיפה כי מישהו ביציע שרק. ואיך דנינו החמיץ בגמר גביע. אוי איך הוא החמיץ בגמר גביע).
חשוב לעשות את כל הדברים שעושים. באמת, בלי טיפת ציניות. אבל אל תבטלו את גדולי סמלינו כי הם לא מתאימים להיסטוריה המוכתבת מחדש. מה שהיה היה, ואם עדיין אנחנו מסתכלים בחצי עין בוכיה אל מה שקורה שם, איפה ששי נמצא, אל תכעסו ואל תבטלו. לא אותנו ולא את סמלינו. כי משם באנו, ולשם נשוב. |
| שומר החומות |
נשלח - 04/05/2010 : 18:02:09 חלוץ גדול ובינוני, סמל גדול וקטן, מדבר יפה ולעניין ושר קטמון זונה, שי יהיה איתנו עוד הרבה זמן, וטוב שכך, גם אם בדרך עשה כל דבר כדי לדאוג קודם כל לעצמו (ולדכא כמה וכמה מרידות שחקנים בדרך, כשהמשכורת שלו היא הראשונה המשולמת מדי חודש בחודשו - אבל יכול להיות שזו סתם רכילות חדרי הלבשה מכוערת)
סמל בעיני צריך לעמוד בכמה קריטריונים: למשל שפיו וליבו יהיו שווים, או שיהיו בכלל לא שווים, אבל לא פעם ככה ופעם ככה. שי נופל בדיוק לתוך המודל הזה בעיני: אבל כמו שהחילונים מתבטלים לפני החרדים מתוך רגשי נחיתות סמויים (או גלויים) אבל לא מוצדקים, כך גם אנחנו מתבטלים בפני הקבוצה הישנה על כל הסממנים החיוביים והשליליים שלה. לזכותו של שי ייאמר שהוא מספיק חכם בשביל לא לכתוב טור כמו שכתב יאיר כדי לקבל ג'וב, וככה אפשר יהיה להעלות על נס בשיחות נוסטלגיה עתירות לחלוחית איך דרך על הכדור נגד בני יהודה, והבקיע שלישיה בנצרת עלית לפני המחצית.
מבחינתי הוא כשר גם כי הוא קיבל מכות מאח של דני מועלם וגם כי הוא החבר הכי טוב של ליאור זאדה. אינשאללה בשנה הבאה ייצג את השחקנים מול ההנהלה כמו שהקפטן אמור לעשות,יעשה שביתה אחת כמו שצריך כשלשאר החבר'ה לא יגיעו המשכורות בזמן, ועוד כמה שנים יהיה בורג מרכזי בניהול מחלקת הנוער שלנו. |
| עדו האדום |
נשלח - 04/05/2010 : 17:22:04 שי אהרון ממש לא חלוץ בינוני. לדעתי הוא יכול בשקט לשחק בליגת העל. במקרה שלו המספרים מדברים. מסיים כל עונה באזור ה11-12 גולים. זו אמנם הליגה הלאומית אבל זו ליגה לא קלה ושי אהרון שומר בדרך כלל על יציבות. אחד החלוצים הטובים שיש. |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 04/05/2010 : 17:00:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
חוץ מזה שכתבת הרבה שטויות, ראית אותו שר "קטמון זונה"? (וגם אם כן, לא קרה כלום, מתקבל כאשר השמפניה זורמת בדם ואין חמצן חוץ מההבל של דני קוזו) [/quote]
אני מודה לך על תשובתך המלומדת, המנומקת ובעיקר החפה מסתירות. בקשר לשירת "קטמון זונה" שי בעצמו הודה בכך בראיון שנתן ברדיו ירושלים. אבל בוא לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו.
[/quote]
אני לא רואה שום סתירה וכתבתי לך שגם אם שר, אפשר להבין ולסלוח. |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 04/05/2010 : 16:58:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
לא עצוב לי על הירידה של סאדר ואני גם לא עולץ במיוחד- מדובר בחלק אינטגראלי של תהליך אבוציונאלי, בו אנו משמשים כקטליזטורים. (כמה מילים לועזיות בחצי משפט ) שי אהרון שחקן בינוני, ניצולת מצבים די נמוכה שהולמת את הליגות בהן בילתה הפועל בתקופתו. סמל?, נגיד,..לא נראה לי שהוא ויתר על חוזה בלאציו כדי להשאר בהפועל. נכון שיכל לנדוד לקבוצות מוצלחות יותר מקצועית במהלך ההשנים, אבל אז מקומו בהרכב ובקונצנזוס המועדוני לא היה מובטח (העדיף להיות ראש לשועלים ולא זנב לאריות). היה בעיקר לא עקבי ביחסו לקטמון - זימר וצווח "קטמון זונה" בחדר ההלבשה. בעיניי שימש בעיקר כעלה תאנה לקבלנים ולהתנהלותם ותרם\תורם לדחיית קץ שלטונם של הנבלות. כאמור, אין כאן אסון גדול וגם לא סיבה לפתוח שמפניות....עוד ציון דרך בדרכה של הפועל קטמון ירושלים להפוך לאדומה האחת והיחידה בעיר.
אני אגיד לך למה שטויות, מה הקשר שהוא שחקן בינוני? שי אהרון סמל כיוון שהוא מאד מאד אוהב את המועדון, הוא אוהד הפועל ירושלים בכל רמ"ח איבריו ולא אוהד את ה"ספורט הירושלמי" כמו כמה שחקני עבר. מה הקשר שהוא "לא וויתר על חוזה בלאציו"? מה זו התיאוריה הצינית הזאת? רק שחקן מצטיין שמוותר על חוזה מיליונים ראוי להקרא סמל?
זה נכון שיכל לעשות מבפנים כל מיני דברים, אבל מי אני שאעביר עליו ביקורת בעניין הזה?! זו הפרנסה שלו. אתה חושב שאמיר גולה היה עושה משהו מבפנים? |
| gideon |
נשלח - 04/05/2010 : 16:36:10 [/quote] חוץ מזה שכתבת הרבה שטויות, ראית אותו שר "קטמון זונה"? (וגם אם כן, לא קרה כלום, מתקבל כאשר השמפניה זורמת בדם ואין חמצן חוץ מההבל של דני קוזו) [/quote]
אני מודה לך על תשובתך המלומדת, המנומקת ובעיקר החפה מסתירות. בקשר לשירת "קטמון זונה" שי בעצמו הודה בכך בראיון שנתן ברדיו ירושלים. אבל בוא לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו.
|
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 04/05/2010 : 14:20:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
לא עצוב לי על הירידה של סאדר ואני גם לא עולץ במיוחד- מדובר בחלק אינטגראלי של תהליך אבוציונאלי, בו אנו משמשים כקטליזטורים. (כמה מילים לועזיות בחצי משפט ) שי אהרון שחקן בינוני, ניצולת מצבים די נמוכה שהולמת את הליגות בהן בילתה הפועל בתקופתו. סמל?, נגיד,..לא נראה לי שהוא ויתר על חוזה בלאציו כדי להשאר בהפועל. נכון שיכל לנדוד לקבוצות מוצלחות יותר מקצועית במהלך ההשנים, אבל אז מקומו בהרכב ובקונצנזוס המועדוני לא היה מובטח (העדיף להיות ראש לשועלים ולא זנב לאריות). היה בעיקר לא עקבי ביחסו לקטמון - זימר וצווח "קטמון זונה" בחדר ההלבשה. בעיניי שימש בעיקר כעלה תאנה לקבלנים ולהתנהלותם ותרם\תורם לדחיית קץ שלטונם של הנבלות. כאמור, אין כאן אסון גדול וגם לא סיבה לפתוח שמפניות....עוד ציון דרך בדרכה של הפועל קטמון ירושלים להפוך לאדומה האחת והיחידה בעיר.
חוץ מזה שכתבת הרבה שטויות, ראית אותו שר "קטמון זונה"? (וגם אם כן, לא קרה כלום, מתקבל כאשר השמפניה זורמת בדם ואין חמצן חוץ מההבל של דני קוזו) |
| gideon |
נשלח - 04/05/2010 : 13:29:15 לא עצוב לי על הירידה של סאדר ואני גם לא עולץ במיוחד- מדובר בחלק אינטגראלי של תהליך אבוציונאלי, בו אנו משמשים כקטליזטורים. (כמה מילים לועזיות בחצי משפט ) שי אהרון שחקן בינוני, ניצולת מצבים די נמוכה שהולמת את הליגות בהן בילתה הפועל בתקופתו. סמל?, נגיד,..לא נראה לי שהוא ויתר על חוזה בלאציו כדי להשאר בהפועל. נכון שיכל לנדוד לקבוצות מוצלחות יותר מקצועית במהלך ההשנים, אבל אז מקומו בהרכב ובקונצנזוס המועדוני לא היה מובטח (העדיף להיות ראש לשועלים ולא זנב לאריות). היה בעיקר לא עקבי ביחסו לקטמון - זימר וצווח "קטמון זונה" בחדר ההלבשה. בעיניי שימש בעיקר כעלה תאנה לקבלנים ולהתנהלותם ותרם\תורם לדחיית קץ שלטונם של הנבלות. כאמור, אין כאן אסון גדול וגם לא סיבה לפתוח שמפניות....עוד ציון דרך בדרכה של הפועל קטמון ירושלים להפוך לאדומה האחת והיחידה בעיר.
|
|
|