| משתמש |
יום עצוב נפל דבר בצד האדום!  |
|
כלב במגרש
140 הודעות |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 19:05:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי כלב במגרש
http://www.sport5.co.il/liga.aspx?FolderID=80#12296;=HE
לא זוכר מתי הפועל ירושלים היתה בליגה א'! מצמרר ומגביר את המחויבות שלנו בקבוצתנו האהובה והצנועה והאלטרנטיבית
הפועל ירושלים הייתה בליגה א בעונת 2007/2008..
הגוף הרקוב שנושא את שמנו ומבייש אותו לא היה שם אף פעם. זו מכה אנושה לסאסי וחבריו. אין הקצבות-יש חובות. הרבה חובות.
מה עכשיו? רק אלוהים יודע..
מה שבטוח, לכו למצוא ספונסרים. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 19:07:10
|
| לדעתי זו היתה ליגה ארצית אני טועה? |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 20:17:45
|
| תיכף יבוא חיים ברעם ויספר לכם כמה שנים הפועל היתה בליגה א', וכמה זה היה נפלא. פעם, ליגה א' היתה הליגה הראשונה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 21:35:41
|
לא עצוב. לפחות לא אני. זה יום של תקוה, שאולי אפילו תתממש יום אחד
יאללה הפועל! |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 21:47:40
|
שי אהרון בראיון מיד אחרי סיום המשחק: http://www.sport5.co.il/liga.aspx?FolderID=80 אין בנו שמחה לאיד. אנו צריכים להתבונן קדימה ובתקווה, כאשר אנו ממוקדים בהצלחת הפועל קטמון ירושלים.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 22:38:33
|
"למועדון הזה מגיע יותר". תמיד תענוג לשמוע את שי, וכמעט כל מילה שלו זהב.
אנחנו עוד נראה אותו משחק. אז אני שמח. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 22:41:00
|
| יכולת הביטוי שלו היא נדירה. ראיון נוגע ללב. הייתי מאושר לראות אותו אצלנו, חרף כל המשקעים. |
 |
|
|
א.ד גורדון
107 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 22:49:32
|
עוד באותו רעיון:
"חייבים למצוא דרך להחזיר את האוהדים הביתה". כמובן שהכוונה הייתה לנו. אנחנו חייבים למצוא דרך להפוך את הקבוצה הזו למקום שראוי למגורי אוהדים. במחשבה שנייה, יש לנו כבר קבוצה כזו. רק חסר השם. מקווה שהמהלך יזרז את תהליכי העברת הבעלות בהפועל וצמצום הפער יעודד את מכירת הקבוצה לאוהדים ויושלם תהליך האיחוד. בינתיים, מתרכזים רק בעצמנו. לכו להצביע! |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 23:33:16
|
| וואו! איזה ראיון.. לא שמעתי שום כדורגלן מדבר ככה. לענין, כן ורהוט. כמו שאני רואה את זה הוא מודה שקטמון זו התשובה. |
I am City till I cry |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 23:38:54
|
| אני לא חשבתי שהוא מודה שקטמון זה הפיתרון.לי זה נשמע יותר כמו התעמולה המוכרת של "האוהדים צריכים להבין שקטמון זה לא הפועל המקורית ולחזור הביתה, ומסאסי ויונה אי אפשר לצפות מכלום אז גם לא נדרוש מהם כלום..." |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 23:58:05
|
אני מודה שאני לא ממש מעורה בכל עניני הסאסיונות, אבל אני לא לגמרי משוכנע ששי אהרון עשה באמת את כל מה שהוא יכול כדי לנסות ולפתור את הבעיות הידועות. לכל הפחות הייתי מצפה ממנו להצהרות קצת יותר לוחמניות ואולי גם לביקורת נוקבת אחרי שסאסי פוצץ את נסיון האיחוד בקיץ שעבר. גם השבתה של האימונים לא ניראית לי צעד מוגזם לאור המצב.
כך או כך אני מודה שזה לא ממש משמח אותי לראות את התמונות הללו. ונקווה שאכן דברים יגיעו לפתרונם מתישהו, אם כי אני די סקפטי. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 04/05/2010 : 00:08:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני מודה שאני לא ממש מעורה בכל עניני הסאסיונות, אבל אני לא לגמרי משוכנע ששי אהרון עשה באמת את כל מה שהוא יכול כדי לנסות ולפתור את הבעיות הידועות. לכל הפחות הייתי מצפה ממנו להצהרות קצת יותר לוחמניות ואולי גם לביקורת נוקבת אחרי שסאסי פוצץ את נסיון האיחוד בקיץ שעבר. גם השבתה של האימונים לא ניראית לי צעד מוגזם לאור המצב.
כך או כך אני מודה שזה לא ממש משמח אותי לראות את התמונות הללו. ונקווה שאכן דברים יגיעו לפתרונם מתישהו, אם כי אני די סקפטי.
מה אתה רוצה שהוא יגיד? ברצינות. שמעת פעם כדורגלן בביקורת נוקבת על המועדון שלו?
אתם באמת מצפים ממנו לדברים שהם קצת מעבר לכוחותיו. הוא הסמל, הדובר, הפנים והקול של הפועל ירושלים והוא עושה מה שהוא יכול, אבל יש גבול. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/05/2010 : 07:44:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי מה אתה רוצה שהוא יגיד? ברצינות. שמעת פעם כדורגלן בביקורת נוקבת על המועדון שלו?
אתם באמת מצפים ממנו לדברים שהם קצת מעבר לכוחותיו. הוא הסמל, הדובר, הפנים והקול של הפועל ירושלים והוא עושה מה שהוא יכול, אבל יש גבול.
צודק. רק רציתי לשים את הדברים שלו בפרופורציות. אני מסופק אם משי אהרון תבוא הישועה. למרות כל הכאב שהוא חש והרצון שלו לעזור, הכוח שלו עדיין מוגבל. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 04/05/2010 : 07:55:10
|
| שי אהרון התבטא לא פעם בזכות קטמון ונשמע כאחד שמאד מאמין ברעיון. לעומת זאת הוא אחת הסיבות המרכזיות שהקבוצה החזיקה מעמד בחיים. אני מאמין שאם היה לו אומץ הוא היה יכול לגרום לשינוי אמיתי בסיפור כמנהיג השחקנים ואם היה נוקט בצעדים מרחיקי לכת עד עזיבת הקבוצה היה סיכוי לשינוי אמיתי. שי בחר להישאר ונתן שקט לבעלים בראייה שיום יבוא והוא יהיה המאמן הבא של הקבוצה. מסתבר שהוא בחר בדרך בעייתית וכיום הוא משלם את המחיר גם בגלל המדיניות שלו. קשה לי להאמין שהוא יסכים לרדת לליגה א'. מצד שני אולי המהלך של למנות אותו למאמן שחקן מרמזת על הבאות ? אגב קראתי שגיל רז רוצה לעלות במהירות חזרה ללאומית. הוא שמע על קביליו ? |
 |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 04/05/2010 : 12:59:25
|
שי אהרון אכן מדבר דברים מהלב, אני מחזיק ממנו כבן אדם וספורטאי. למרות חילוקי הדעות.
 |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
 |
|
יום עצוב נפל דבר בצד האדום!  |
|