| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קטמון ותיק |
נשלח - 26/04/2010 : 19:50:58 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1387 |
| 6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| קטמון ותיק |
נשלח - 27/04/2010 : 19:08:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
חכה חכה...
זה לא בלתי אפשרי שיתברר ששרצקי שיחד את שולה זקן ו-א.א. ובזכות זה השגנו איזה נצחון או שניים. או שיתברר שכפיר מלול שותף שלא כדין בגלל איזה כרטיס אדום שהוא קיבל בליגה למקומות עבודה, שמתברר שנחשב גם לליגה ג'.
אני מעדיף לחכות עד שישבצו אותנו בליגה ב כדי להיות בטוח. סתם הודעה של ההתאחדות לא ממש מרגיעה אותי... 
הכיוון של לייזי נכון - והנה עוד שני דברים שעד שלא יתבררו סופית הכל בספק: האחד - ההעברה/השאלה החפוזה של סאלם סאלמה לקבוצה בליגה הפלשתינית בגדה המערבית והקשר שלה לתקליטור הנעלם של ענת קם. השני - חוסר בחמישה סנטימטרים באורך של המגרש בגבעת הרם וטענת שגב שלום שבגלל זה השוער שלהם תפס את הכדור מחוץ לרחבה במשחק הראשון נגדם, ולפיכך יש לפסול את תוצאת אותו משחק. |
| lazy |
נשלח - 27/04/2010 : 18:52:31 חכה חכה...
זה לא בלתי אפשרי שיתברר ששרצקי שיחד את שולה זקן ו-א.א. ובזכות זה השגנו איזה נצחון או שניים. או שיתברר שכפיר מלול שותף שלא כדין בגלל איזה כרטיס אדום שהוא קיבל בליגה למקומות עבודה, שמתברר שנחשב גם לליגה ג'.
אני מעדיף לחכות עד שישבצו אותנו בליגה ב כדי להיות בטוח. סתם הודעה של ההתאחדות לא ממש מרגיעה אותי...  |
| avitemkin |
נשלח - 27/04/2010 : 16:20:08 ואוו יש אחד גרוע ממני בכל העניין של הפרנויה. אבל, מה לעשות, וההתאחדות דווקא כן אומרת שעלינו ליגה
מתוך ידיעה שהופיעה באתר ההתאחדות
ליגה ג': הפועל שפרעם העפילה לליגה ב' ממחוז גליל עליון לאחר שגברה 0:1 על בני כאבול השניה ופתחה ממנה פער של 9 נקודות, שני מחזורים לתום העונה. שפרעם הצטרפה להפועל קטמון ירושלים (מחוז דרום) ולבני יצ'לאל רחובות (מרכז) שהעפילו לליגה ב' בשבוע שעבר, ולמכבי בני ג'לג'וליה (שרון).
http://football.org.il/Archive/Articles/Pages/LeaguesApril18_2010.aspx |
| lazy |
נשלח - 27/04/2010 : 00:34:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לפני דיבורים על עלייה ומשחקי פלייאוף כדאי שיהיה לקטמון סגל של שחקנים טובים בליגה ב'
או ליתר דיוק, קודם כדאי שבכלל נגיע לליגה ב'. עד שאני לא רואה את השם של הפועל קטמון ירושלים מופיע באופן רשמי באתר של ההתאחדות כקבוצה בליגה ב', אני עדיין לא רגוע...
וברכות לשגב שלום על העליה ההרואית לליגה ב'. בסופו של דבר הקבוצה שבאמת הייתה ראויה עלתה... |
| קטמון ותיק |
נשלח - 26/04/2010 : 20:56:33 לפני דיבורים על עלייה ומשחקי פלייאוף כדאי שיהיה לקטמון סגל של שחקנים טובים בליגה ב' |
| רגל עץ |
נשלח - 26/04/2010 : 20:50:33 בסה"כ זה טוב לנו, כי מובטחת עולה נוספת ממחוזות דרום של ליגה ב' ללא משחק מבחן מול קבוצה מליגה א'. אם אני מבין נכון, אז הפליי-אוף במחוזות ליגה ב' (מקומות 2-5) ימשיך כמו השנה. כלומר, האלופה של כל מחוז עולה אוטומטית ומקומות 2-5 משחקות ביניהן בפלייאוף. מנצחות הפלייאוף הזה של שני המחוזות נפגשות ביניהן והמנצחת עולה לליגה א'. נכון?
|