פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ברכות לאחותנו מיפו על עליה שניה ברציפות

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
האחים מרילי נשלח - 16/04/2010 : 23:46:09
היידה יפו!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
lazy נשלח - 21/04/2010 : 21:30:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ברכות על העלייה. כל הכבוד. וכיף שניפגש למשחק המסורתי.
נראה לי שבפעם השלישית אפשר כבר לקרוא למפגש בשם -אולי "גביע האוהדים"?
ואינשאללה יצטרפו תוך שנתיים שלוש עוד אחת או שתיים למפעל.

והשנה הקבוצה שתנצח תעלה ליתרון 2-1 במסגרת "גביע האוהדים"...

בכל מקרה, אני די בטוח שאני לא אחמיץ את המשחק...
שומר החומות נשלח - 21/04/2010 : 17:31:11
ברכות על העלייה. כל הכבוד. וכיף שניפגש למשחק המסורתי.
נראה לי שבפעם השלישית אפשר כבר לקרוא למפגש בשם -אולי "גביע האוהדים"?
ואינשאללה יצטרפו תוך שנתיים שלוש עוד אחת או שתיים למפעל.
טוטח נשלח - 21/04/2010 : 14:28:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

סרטון העליה. פורסם הערב

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3593000

יפה מאוד. כמה אנשים היו?

במשחק האחרון? 1800 בערך.
את השמפניות רכשנו בפיצוציה 10 דקות לסיום, הכל היה ספונטני
לאסלו צה נשלח - 21/04/2010 : 10:30:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

סרטון העליה. פורסם הערב

יפה מאוד. כמה אנשים היו?
טוטח נשלח - 21/04/2010 : 01:20:35

סרטון העליה. פורסם הערב

בלאש ביקו נשלח - 20/04/2010 : 20:54:57
בהצלחה ומזל טוב.
טוטח נשלח - 20/04/2010 : 18:07:55

בכל מקרה, בשבוע לפני תחילת הגביע אצלכם (אצלנו זה שבוע לפני היציאה למחנה האימונים), נתארח בגבעת רם למשחק המסורתי של פתיחת העונה, למרות שתכל'ס העונה שלנו תתחיל חודש אחר-כך.
האחים מרילי נשלח - 20/04/2010 : 17:17:17
יפו היא ללא ספק אחותנו לדרך. קבוצת אוהדים במלוא מובן המילה, ובתוקף הנסיבות גם מהווה עבורנו דוגמא להתנהלות והצלחה ספורטיבית. זה לא אומר שכל מה שעובד אצלם מתאים לנו, אבל בוודאי ששווה לעקוב אחריהם באמפטיה ולקחת אלינו מה שמתאים.
טוטח נשלח - 20/04/2010 : 17:01:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

לפי מה שהבנתי יפו הולכת בקיץ לעבור לאיש עסקים עמיד (יניב כהן?) ולא תהיה יותר קבוצת אוהדים. האם זה נכון ?

הקבוצה תמיד תישאר בידי אוהדיה, גם אם זכויות הניהול יהיו יום אחד בידיים של מספר אנשי עסקים אוהדי הקבוצה שיכולים לממן את רוב הפעילות שלה.גם אז, תמיד העמותה המורכבת מבעלי הקבוצה - האוהדים - תוכל להחליט בגורלה של הקבוצה.
עדו האדום נשלח - 20/04/2010 : 16:11:23
לפי מה שהבנתי יפו הולכת בקיץ לעבור לאיש עסקים עמיד (יניב כהן?) ולא תהיה יותר קבוצת אוהדים. האם זה נכון ?
מחאיי נשלח - 20/04/2010 : 14:08:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

[quote][i]
א. אנחנו מוכרים שטחי פרסום (על החולצה, על המכנסיים, על האוטובוס ו-23 שלטים). עשינו מפרסום השנה למעלה מחצי מיליון שקל.

!!
טוטח נשלח - 20/04/2010 : 11:29:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

קודם כל ברכות ליפו,קבוצה נחמדה-אם כי בשבילי אין מושג אחות .לא היא ולא הפועל ת"א.קטמון היא בן יחיד.
אבל אני מודה שהסיפור של קביליו מסקרן אותי מהבחינה הכלכלית, ואני מסופק בדיוק איך המונח קבוצת אוהדים קשור אליהם.
למיטב הבנתי אצלהם אוהדים קנו זכות (זה המונח שלהם)פעם אחת בלבד במחיר 1000 ש"ח ...עד היום 435 בעלי זכות בלבד.מאותו רגע זכאי בעל זכות לקנות מנוי (150 ש"ח).,כאשר אדם שאינו בעל זכות רוכש מנוי ב-250 ש"ח.

איך שאני לא מסובב את המספרים של כספי אוהדים מדובר בכסף קטן,ועדיין יפו מעמידה תקציבים גבוהים מאד.
אצלנו העסק כל כך שונה שזה מעלה תמיהות לגבי יפו

אין שום תמיהות.
א. אנחנו מוכרים שטחי פרסום (על החולצה, על המכנסיים, על האוטובוס ו-23 שלטים). עשינו מפרסום השנה למעלה מחצי מיליון שקל.
ב. הכנסות מכרטיסים ומנויים זה 200 אלף שקל.
ג. יש לנו אוהדים כבדים שמחזיקים חלק מהמשכורות.
ד. הכנסות ותרומות מקהל בשוטף למעלה מ-100 אלף שקל.
מדובר בגיוס כללי של האוהדים למאמץ הכלכלי.
השנה נוסיף תמיכה מהעיריה, מהטוטו, ונוכל שוב להגיע למיליון שקלים.
קלי נשלח - 20/04/2010 : 11:20:48
קודם כל ברכות ליפו,קבוצה נחמדה-אם כי בשבילי אין מושג אחות .לא היא ולא הפועל ת"א.קטמון היא בן יחיד.
אבל אני מודה שהסיפור של קביליו מסקרן אותי מהבחינה הכלכלית, ואני מסופק בדיוק איך המונח קבוצת אוהדים קשור אליהם.
למיטב הבנתי אצלהם אוהדים קנו זכות (זה המונח שלהם)פעם אחת בלבד במחיר 1000 ש"ח ...עד היום 435 בעלי זכות בלבד.מאותו רגע זכאי בעל זכות לקנות מנוי (150 ש"ח).,כאשר אדם שאינו בעל זכות רוכש מנוי ב-250 ש"ח.

איך שאני לא מסובב את המספרים של כספי אוהדים מדובר בכסף קטן,ועדיין יפו מעמידה תקציבים גבוהים מאד.
אצלנו העסק כל כך שונה שזה מעלה תמיהות לגבי יפו
טוטח נשלח - 20/04/2010 : 11:10:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

כל הכבוד יפו. אני מאחל לכם הצלחה גם בליגה א. ומי יודע.. אולי גם תהיו קבוצת האוהדים הראשונה בליגה העל.

וטוטח, מעניין אותי לשמוע מה עשיתם על מנת להתמודד עם הלחץ, שמן הסתם היה גדול, כתוצאה מהשאיפה לעליה. עושה רושם שאנחנו נכשלנו בזה בעונות בליגה א, ומן הסתם אנחנו עשויים להיתקל בזה שוב בליגה ב.

רק שחקנים מעלים קבוצה ליגה. כל היתר זה נדבך.
מדברים איתם, מדרבנים אותם, מעבירים להם את המסר שכל משחק הוא גמר גביע, מארגנים הכל כדי שתהיה להם סביבה תומכת (משכורות בזמן, ציוד, ארוחות גיבוש, ספא, קהל והרבה), נותנים להם להבין שיש להם בשביל מי להלחם
lazy נשלח - 20/04/2010 : 10:45:40
כל הכבוד יפו. אני מאחל לכם הצלחה גם בליגה א. ומי יודע.. אולי גם תהיו קבוצת האוהדים הראשונה בליגה העל.

וטוטח, מעניין אותי לשמוע מה עשיתם על מנת להתמודד עם הלחץ, שמן הסתם היה גדול, כתוצאה מהשאיפה לעליה. עושה רושם שאנחנו נכשלנו בזה בעונות בליגה א, ומן הסתם אנחנו עשויים להיתקל בזה שוב בליגה ב.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07