פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ברכות לאחותנו מיפו על עליה שניה ברציפות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ברכות לאחותנו מיפו על עליה שניה ברציפות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ברכות לאחותנו מיפו על עליה שניה ברציפות נושא הבא
עמוד: מתוך 2

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 16/04/2010 :  23:46:09  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היידה יפו!

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  11:28:14  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

היידה יפו!

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  11:57:48  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד! כמו ששרו לכם אוהדי כפר קאסם ברגע בלתי נשכח (קיבלתי על זה דיווח מהצד של המארחים!) - היידה בי, היידה בו, היידה מכבי יפו!
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  12:09:40  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היידה בי היידה בו היידה מכבי יפו ...
אינשאללה בקרוב אצלנו.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  13:28:09  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היידה יפו!
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 18/04/2010 :  23:06:26  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד לאחותנו מהמרכז
מקרה קלאסי של תלמיד שעולה על רבו, לפחות בארגון (מיליון ואחד ספונסרים ותורמים) וברמה מקצועית.
בגזרת העידוד יש לבולגרים הרבה מה ללמוד...
טוטח, מזל טוב

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 19/04/2010 :  00:11:59  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

כל הכבוד לאחותנו מהמרכז
מקרה קלאסי של תלמיד שעולה על רבו, לפחות בארגון (מיליון ואחד ספונסרים ותורמים) וברמה מקצועית.
בגזרת העידוד יש לבולגרים הרבה מה ללמוד...
טוטח, מזל טוב

תודה.
יש משהו בעידוד הלא מתוחכם שלנו שקונה את השחקנים. שווה בדיקה מעמיקה. אולי בגלל שאין לנו יריבות היסטורית והקבוצה הכי שנואה עלינו מגיעה מעיירה שנמצאת בהמשך איזור התעשיה בחולון, ליד טמפו...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  10:45:40  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד יפו. אני מאחל לכם הצלחה גם בליגה א. ומי יודע.. אולי גם תהיו קבוצת האוהדים הראשונה בליגה העל.

וטוטח, מעניין אותי לשמוע מה עשיתם על מנת להתמודד עם הלחץ, שמן הסתם היה גדול, כתוצאה מהשאיפה לעליה. עושה רושם שאנחנו נכשלנו בזה בעונות בליגה א, ומן הסתם אנחנו עשויים להיתקל בזה שוב בליגה ב.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  11:10:05  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

כל הכבוד יפו. אני מאחל לכם הצלחה גם בליגה א. ומי יודע.. אולי גם תהיו קבוצת האוהדים הראשונה בליגה העל.

וטוטח, מעניין אותי לשמוע מה עשיתם על מנת להתמודד עם הלחץ, שמן הסתם היה גדול, כתוצאה מהשאיפה לעליה. עושה רושם שאנחנו נכשלנו בזה בעונות בליגה א, ומן הסתם אנחנו עשויים להיתקל בזה שוב בליגה ב.

רק שחקנים מעלים קבוצה ליגה. כל היתר זה נדבך.
מדברים איתם, מדרבנים אותם, מעבירים להם את המסר שכל משחק הוא גמר גביע, מארגנים הכל כדי שתהיה להם סביבה תומכת (משכורות בזמן, ציוד, ארוחות גיבוש, ספא, קהל והרבה), נותנים להם להבין שיש להם בשביל מי להלחם
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  11:20:48  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל ברכות ליפו,קבוצה נחמדה-אם כי בשבילי אין מושג אחות .לא היא ולא הפועל ת"א.קטמון היא בן יחיד.
אבל אני מודה שהסיפור של קביליו מסקרן אותי מהבחינה הכלכלית, ואני מסופק בדיוק איך המונח קבוצת אוהדים קשור אליהם.
למיטב הבנתי אצלהם אוהדים קנו זכות (זה המונח שלהם)פעם אחת בלבד במחיר 1000 ש"ח ...עד היום 435 בעלי זכות בלבד.מאותו רגע זכאי בעל זכות לקנות מנוי (150 ש"ח).,כאשר אדם שאינו בעל זכות רוכש מנוי ב-250 ש"ח.

איך שאני לא מסובב את המספרים של כספי אוהדים מדובר בכסף קטן,ועדיין יפו מעמידה תקציבים גבוהים מאד.
אצלנו העסק כל כך שונה שזה מעלה תמיהות לגבי יפו

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  11:29:26  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

קודם כל ברכות ליפו,קבוצה נחמדה-אם כי בשבילי אין מושג אחות .לא היא ולא הפועל ת"א.קטמון היא בן יחיד.
אבל אני מודה שהסיפור של קביליו מסקרן אותי מהבחינה הכלכלית, ואני מסופק בדיוק איך המונח קבוצת אוהדים קשור אליהם.
למיטב הבנתי אצלהם אוהדים קנו זכות (זה המונח שלהם)פעם אחת בלבד במחיר 1000 ש"ח ...עד היום 435 בעלי זכות בלבד.מאותו רגע זכאי בעל זכות לקנות מנוי (150 ש"ח).,כאשר אדם שאינו בעל זכות רוכש מנוי ב-250 ש"ח.

איך שאני לא מסובב את המספרים של כספי אוהדים מדובר בכסף קטן,ועדיין יפו מעמידה תקציבים גבוהים מאד.
אצלנו העסק כל כך שונה שזה מעלה תמיהות לגבי יפו

אין שום תמיהות.
א. אנחנו מוכרים שטחי פרסום (על החולצה, על המכנסיים, על האוטובוס ו-23 שלטים). עשינו מפרסום השנה למעלה מחצי מיליון שקל.
ב. הכנסות מכרטיסים ומנויים זה 200 אלף שקל.
ג. יש לנו אוהדים כבדים שמחזיקים חלק מהמשכורות.
ד. הכנסות ותרומות מקהל בשוטף למעלה מ-100 אלף שקל.
מדובר בגיוס כללי של האוהדים למאמץ הכלכלי.
השנה נוסיף תמיכה מהעיריה, מהטוטו, ונוכל שוב להגיע למיליון שקלים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  14:08:03  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

[quote][i]
א. אנחנו מוכרים שטחי פרסום (על החולצה, על המכנסיים, על האוטובוס ו-23 שלטים). עשינו מפרסום השנה למעלה מחצי מיליון שקל.

!!

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  16:11:23  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי מה שהבנתי יפו הולכת בקיץ לעבור לאיש עסקים עמיד (יניב כהן?) ולא תהיה יותר קבוצת אוהדים. האם זה נכון ?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  17:01:17  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

לפי מה שהבנתי יפו הולכת בקיץ לעבור לאיש עסקים עמיד (יניב כהן?) ולא תהיה יותר קבוצת אוהדים. האם זה נכון ?

הקבוצה תמיד תישאר בידי אוהדיה, גם אם זכויות הניהול יהיו יום אחד בידיים של מספר אנשי עסקים אוהדי הקבוצה שיכולים לממן את רוב הפעילות שלה.גם אז, תמיד העמותה המורכבת מבעלי הקבוצה - האוהדים - תוכל להחליט בגורלה של הקבוצה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  17:17:17  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפו היא ללא ספק אחותנו לדרך. קבוצת אוהדים במלוא מובן המילה, ובתוקף הנסיבות גם מהווה עבורנו דוגמא להתנהלות והצלחה ספורטיבית. זה לא אומר שכל מה שעובד אצלם מתאים לנו, אבל בוודאי ששווה לעקוב אחריהם באמפטיה ולקחת אלינו מה שמתאים.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2010 :  18:07:55  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

בכל מקרה, בשבוע לפני תחילת הגביע אצלכם (אצלנו זה שבוע לפני היציאה למחנה האימונים), נתארח בגבעת רם למשחק המסורתי של פתיחת העונה, למרות שתכל'ס העונה שלנו תתחיל חודש אחר-כך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ברכות לאחותנו מיפו על עליה שניה ברציפות נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07