פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שחקנים בעונה הבאה: עדיף שיתוף פעולה אזורי!

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 13/04/2010 : 07:12:08
לקראת העונה הקרובה, אני מבקש להעלות הצעה. אני מבקש מהקוראים לקרוא עד הסוף ולחשוב על ההצעה בראש פתוח.
בעונה הקרובה ארבע קבוצות כדורגל חובבניות יתחרו על שחקנים מהאזור: קטמון, מעלה אדומים, גבעת זאב ומבשרת. איני כולל את בית שמש, כיוון שהיא תמשיך לשחק בליגה ג', ולכן מידת התחרותיות שלה על שחקנים פחותה משמעותית.
אני מציע שארבע הקבוצות יגיעו להבנה לגבי מנגנון החלטה בעניין השאלת והעברת שחקנים בינן לבין עצמן, כאשר בסופו של דבר כל הקבוצות תיהננה, מה שמכונה בתחום תורת המשחקים מצב WIN WIN. המשמעות העיקרית של תהליך כזה היא ששיתוף פעולה בין הצדדים השונים הוא האסטרטגיה המנצחת לטובת כל הנוגעים בדבר.
ובמה אמורים הדברים: נקודת המוצא של הקבוצות שהשאילו שחקנים לקטמון בעונה האחרונה היא: כולם שלי, לא נשאיל ולא נעביר אף שחקן אליכם.
מה תהיה התוצאה: מחד, קטמון תיאלץ לחפש ולמצוא שחקנים מאזור הדרום והמרכז שישלימו לה שחקנים לסגל בנוסף לשחקנים שכרטיסי השחקן שלהם מצויים כבר עתה בקטמון ושנרצה להשאירם. מאידך, בקבוצות האחרות יהיו שחקנים טובים, מתוסכלים ומאוכזבים, שכבר זכו לשחק במדי קטמון ולהינות מבחינה מקוצעית כמו גם מהערך המוסף של החשיפה, קהל האוהדים וכיוצ"ב. לא מן הנמנע שכמה משחקנים אלו יעדיפו במצב זה שלא לשחק כלל.
לפיכך, אני מעלה את ההצעה, המבקשת "לצאת מהקופסא", ושיש בה כדי להשיא [למקסם] את התועלת לכל הקבוצות.
במצב הכדורגל באזור ירושלים יש לרכז מאמץ בקבוצה אחת, בה ירוכזו מיטב השחקנים באזור, וזאת כדי לאפשר יצירת חלופה רצינית נוספת בתחום הכדורגל באזור ירושלים, שיהיו לה גם אוהדים רבים. בנוסף, יש לתת לשחקנים השונים באזור "אופק התקדמות מקצועי".
במצב העניינים הנתון כעת, הפועל קטמון ירושלים היא, למעשה, הקבוצה שבה יש לרכז את המאמץ המשותף. עם כל הכבוד לקבוצות האחרות אין בכוחן להוות הקבוצה שבה יהיה ריכוז המאמץ שמטרתו לעלות מליגה לליגה. עד הקמת קטמון, בין במתכונת הקודמת ובין בעונה האחרונה, הקבוצות בפריפריה של ירושלים לא זכו, למעשה, לחשיפה. חשיפתן היתה, בעיקרה, במקומות היישוב שלהן. קבוצות אלה גם אינן מרכזות סביבן קהל אוהדים גדול, ואם יורשה, גם כשהן משחקות משחקי בית, קהל האוהדים קטן ביותר. לפי התוצאות הן גם די מדשדשות במשך השנים בליגה. משחק העלייה של הפועל קטמון הוא ההוכחה הניצחת בעניין זה.
ומה ההצעה?
יוקם פורום בו לכל קבוצה מהאזור יהיה נציג אחד בכיר ומוסמך. יתקיים משא ומתן, בתום לב ובנפש חפצה, שיימשך לא יותר מחודש. בפורום זה יתקיימו הדיונים בכל הקשור להשאלות והעברות של שחקנים, כאשר ניתן יהיה לקחת בחשבון גורמים כמו: יכולת ונסיון מקצועי, גיל ורצונו של השחקן.
במקרים בהם לא תהיה הכרעה, ניתן יהיה לקבוע שתקבע אישיות ציבורית, לא פוליטית ורצוי המקורבת לספורט, שתכריע במחלוקות.
אין כל וודאות שהמנגנון המוצע אכן יביא לפתרון הבעיות, אך לדעתי שווה לנסותו, ולו רק כדי שכל הצדדים יוכלו לומר שנעשה נסיון משותף רציני ובתום לב.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קראנקו נשלח - 07/05/2010 : 17:53:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

לפעמים מדהים אותי איך שחקנים ששיחקו/גדלו/היו סמלים אצלנו לא מצליחים להבין את המשמעות של קטמון ולמה היא קמה.

כנראה כי הם כדורגלנים טמבלים. אין הסבר אחר. באמת.
שלומי דנינו נשלח - 07/05/2010 : 17:51:50
נ.ב- ותיק, אני חושב שאתה צריך לנהל את המשא ומתן עם הפלשתינאים...
שלומי דנינו נשלח - 07/05/2010 : 17:51:14
לפעמים מדהים אותי איך שחקנים ששיחקו/גדלו/היו סמלים אצלנו לא מצליחים להבין את המשמעות של קטמון ולמה היא קמה.
h.k.j.f.c נשלח - 07/05/2010 : 16:48:01
רונן שווייג צודק!
לקבוצה המאוחדת יקראו "עירוני ירושלים", והצבעים שלה יהיו כחול לבן כי אחרי הכל כולנו ציונים, ובליגות הגבוהות נחזיק אצבעות לבית"ר כי הם בכל זאת ירושלמים...וכל הבן-גיגים ושאר העסקנים יתעלו מעל האינטרסים הצרים שלהם לטובת הכלל, ויחזיקו ידיים ויצעדו יחד אל השקיעה...
נשמע טוב, לא?
קלי נשלח - 07/05/2010 : 16:21:39
אז אחרי שכולנו ירדנו על הרעיון של ותיק מישהו לקח אותו ברצינות
האם ייתכן שהמשתמש ותיק הוא רונן שוויג?

http://img406.imageshack.us/img406/5423/73234564.jpg
יפתחמ נשלח - 14/04/2010 : 00:33:54
"לפי אתר ההתאחדות השחקנים הבאים ששיחקו העונה בהפועל קטמון מושאלים מקבוצות האזור:
מגבעת זאב – אלון סגיר, גיא איוש, רן מבשוב.
ממבשרת – כפיר מלול, שימי דוידיאן, טל זקן משה תשרה.
ממעלה אדומים – גילי גור גלעד.
מבקעת הירדן – ניסים אזרזר.
מבית שמש – רותם ישראל."

וואו.. ממש בעסה.. השלד של הקבוצה.. לך תלחם עכשיו עם כל הקבוצות האלו..
danvel1 נשלח - 14/04/2010 : 00:00:20
הייתי מחליף בין "תורת המשחקים" ל- "חוקי הג'ונגל":
המתאימים ביותר שורדים.

מחאיי נשלח - 13/04/2010 : 23:33:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

קראתי בעיון את התגובות להצעתי, ואני מבקש להעיר ולהתייחס לטיעונים שהוצגו. איני נרתע להיות "קול קורא במדבר", ובשל כך ראוי להביא בתחילה מדבריו של ישעיהו בפרק מ':
"א נַחֲמוּ נַחֲמוּ, עַמִּי--יֹאמַר, אֱלֹהֵיכֶם. ב דַּבְּרוּ עַל-לֵב יְרוּשָׁלִַם, וְקִרְאוּ אֵלֶיהָ--כִּי מָלְאָה צְבָאָהּ, כִּי נִרְצָה עֲוֹנָהּ: כִּי לָקְחָה מִיַּד יְהוָה, כִּפְלַיִם בְּכָל-חַטֹּאתֶיהָ. ג קוֹל קוֹרֵא--בַּמִּדְבָּר, פַּנּוּ דֶּרֶךְ יְהוָה; יַשְּׁרוּ, בָּעֲרָבָה, מְסִלָּה, לֵאלֹהֵינוּ. ד כָּל-גֶּיא, יִנָּשֵׂא, וְכָל-הַר וְגִבְעָה, יִשְׁפָּלוּ; וְהָיָה הֶעָקֹב לְמִישׁוֹר, וְהָרְכָסִים לְבִקְעָה. ה וְנִגְלָה, כְּבוֹד יְהוָה; וְרָאוּ כָל-בָּשָׂר יַחְדָּו, כִּי פִּי יְהוָה דִּבֵּר.
ט עַל הַר-גָּבֹהַּ עֲלִי-לָךְ, מְבַשֶּׂרֶת צִיּוֹן, הָרִימִי בַכֹּחַ קוֹלֵךְ, מְבַשֶּׂרֶת יְרוּשָׁלִָם; הָרִימִי, אַל-תִּירָאִי, אִמְרִי לְעָרֵי יְהוּדָה, הִנֵּה אֱלֹהֵיכֶם. י הִנֵּה אֲדֹנָי יְהוִה בְּחָזָק יָבוֹא, וּזְרֹעוֹ מֹשְׁלָה לוֹ; הִנֵּה שְׂכָרוֹ אִתּוֹ, וּפְעֻלָּתוֹ לְפָנָיו. יא כְּרֹעֶה, עֶדְרוֹ יִרְעֶה, בִּזְרֹעוֹ יְקַבֵּץ טְלָאִים, וּבְחֵיקוֹ יִשָּׂא; עָלוֹת, יְנַהֵל".

הצעתי מדברת על מה מכונה בתחום קבלת ההחלטות וקביעת מדיניות "הסכמה מסדר שני", קרי הסכמה בין צדדים לתהליך קביעת המדיניות וקבלת החלטות על השיטה והמנגנון לפיהן תתקבלנה ההחלטות. "הסכמה מסדר ראשון" היא הסכמה לגבי תוכן ההחלטות עצמן.

כתבתי שיש בהצעתי חשיבה "מחוץ לקופסא", חשיבה השונה מהמקובל. חשוב לזכור שעצם הקמת הפועל קטמון היתה סוג של חשיבה ופעולה מחוץ לקופסא. מיזם קטמון גרם ועשה שינוי בספורט הישראלי, וראוי למנף זאת במקום לדבוק בגישות עבר. יש מקום לחשיבה חדשה. וכזכור – "עולם ישן מן היסוד נחריבה".

בתורת המשחקים ידועה "דילמת האסירים" שבסופה השחקנים - האסירים מפסידים, משום שאינם מדוברים ביניהם ורק התובע הרשע זוכה כאשר שני האסירים נשפטים לשנות מאסר ארוכות. הצעתי מכוונת לכך שכל המשתתפים ירוויחו במידה כזו או אחרת.

ההצעה אינה נובעת מסינוור או איופוריה מעליית הליגה, אלא מתוך חשיבה רציונלית "קרה", אולי אפילו תועלתנית.

נקודת המוצא בהצעה היא קיומם של אינטרסים אישיים וארגוניים, צרות עין, קנאה, גחמות ושאר מרעין בישין. ניתן לתמצת זאת בביטוי "גם לי וגם לך לא יהיה".

לא כל הקבוצות באזור ירושלים רלוונטיות. סא.ד.ר גם אם תשחק בליגה א' ותמומן מסימני נפט לא תהיה מוכנה לשת"פ עם הפועל קטמון. גם בית"ר אינה רלוונטית, אפילו ברמה של שחקני נוער.

בגלל הגורמים השונים שהופכים את הפועל קטמון לקבוצה מושכת, אטרקטיווית, יש לנו דומיננטיות כמו גם האפשרות להיות בררנים. בעניין זה יש להפועל קטמון עדיפות על פני הקבוצות האחרות באזור: על הרשויות המקומיות באזור אין חובה להחזיק ולתמוך בקבוצות הכדורגל. הם עושים זאת בעיקר בשביל קיום והפעלה של קבוצות נוער, נערים וילדים, שהן גם מקור הכנסה. ממה שראיתי במספר משחקים של קבוצות האזור החיבור שלהן ליישוב אינו גבוה.

לגבי השחקנים עצמם ברור מאליו שאין מדובר שיגיעו ל"קבוצות – על". בראש ובראשונה מדובר בשחקנים חובבנים, אולי, בשלבים מתקדמים יותר, מקצוענים למחצה. אם מסי יחליט, אחרי אליפות העולם, לקחת מעין שנת שבתון בעיר הקודש ויבקש לשחק בהפועל קטמון תמורת תגמול מינימלי כדי לשמור על כושר, נתקשה להתנגד לבקשתו.

היכן שהפועל קטמון תשחק יהיה עניין. מה לעשות הפועל קטמון היא מותג [אופס, די! תפסיק עם זה!].

אין חולק שיש צורך בתשתית תקציבית, כולל הרחבת בסיס מספר חברי העמותה.

אלון אסרף – מי זה?

לפי אתר ההתאחדות השחקנים הבאים ששיחקו העונה בהפועל קטמון מושאלים מקבוצות האזור:
מבית שמש – רותם ישראל.

ותיק, תעלה את זה בפורומים של גבעת-זאב, מעלה-אדומים ומבשרת, בוא נראה מה אומרים.
פרננדו פסואה נשלח - 13/04/2010 : 20:53:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

קראתי בעיון את התגובות להצעתי, ואני מבקש להעיר ולהתייחס לטיעונים שהוצגו. איני נרתע להיות "קול קורא במדבר", ובשל כך ראוי להביא בתחילה מדבריו של ישעיהו בפרק מ':
"א נַחֲמוּ נַחֲמוּ, עַמִּי--יֹאמַר, אֱלֹהֵיכֶם. ב דַּבְּרוּ עַל-לֵב יְרוּשָׁלִַם, וְקִרְאוּ אֵלֶיהָ--כִּי מָלְאָה צְבָאָהּ, כִּי נִרְצָה עֲו#8205;ֹנָהּ: כִּי לָקְחָה מִיַּד יְהוָה, כִּפְלַיִם בְּכָל-חַטֹּאתֶיהָ. ג קוֹל קוֹרֵא--בַּמִּדְבָּר, פַּנּוּ דֶּרֶךְ יְהוָה; יַשְּׁרוּ, בָּעֲרָבָה, מְסִלָּה, לֵאלֹהֵינוּ. ד כָּל-גֶּיא, יִנָּשֵׂא, וְכָל-הַר וְגִבְעָה, יִשְׁפָּלוּ; וְהָיָה הֶעָקֹב לְמִישׁוֹר, וְהָרְכָסִים לְבִקְעָה. ה וְנִגְלָה, כְּבוֹד יְהוָה; וְרָאוּ כָל-בָּשָׂר יַחְדָּו, כִּי פִּי יְהוָה דִּבֵּר.
ט עַל הַר-גָּבֹהַּ עֲלִי-לָךְ, מְבַשֶּׂרֶת צִיּוֹן, הָרִימִי בַכֹּחַ קוֹלֵךְ, מְבַשֶּׂרֶת יְרוּשָׁלִָם; הָרִימִי, אַל-תִּירָאִי, אִמְרִי לְעָרֵי יְהוּדָה, הִנֵּה אֱלֹהֵיכֶם. י הִנֵּה אֲדֹנָי יְהוִה בְּחָזָק יָבוֹא, וּזְרֹעוֹ מֹשְׁלָה לוֹ; הִנֵּה שְׂכָרוֹ אִתּוֹ, וּפְעֻלָּתוֹ לְפָנָיו. יא כְּרֹעֶה, עֶדְרוֹ יִרְעֶה, בִּזְרֹעוֹ יְקַבֵּץ טְלָאִים, וּבְחֵיקוֹ יִשָּׂא; עָלוֹת, יְנַהֵל".

הצעתי מדברת על מה מכונה בתחום קבלת ההחלטות וקביעת מדיניות "הסכמה מסדר שני", קרי הסכמה בין צדדים לתהליך קביעת המדיניות וקבלת החלטות על השיטה והמנגנון לפיהן תתקבלנה ההחלטות. "הסכמה מסדר ראשון" היא הסכמה לגבי תוכן ההחלטות עצמן.

כתבתי שיש בהצעתי חשיבה "מחוץ לקופסא", חשיבה השונה מהמקובל. חשוב לזכור שעצם הקמת הפועל קטמון היתה סוג של חשיבה ופעולה מחוץ לקופסא. מיזם קטמון גרם ועשה שינוי בספורט הישראלי, וראוי למנף זאת במקום לדבוק בגישות עבר. יש מקום לחשיבה חדשה. וכזכור – "עולם ישן מן היסוד נחריבה".

בתורת המשחקים ידועה "דילמת האסירים" שבסופה השחקנים - האסירים מפסידים, משום שאינם מדוברים ביניהם ורק התובע הרשע זוכה כאשר שני האסירים נשפטים לשנות מאסר ארוכות. הצעתי מכוונת לכך שכל המשתתפים ירוויחו במידה כזו או אחרת.

ההצעה אינה נובעת מסינוור או איופוריה מעליית הליגה, אלא מתוך חשיבה רציונלית "קרה", אולי אפילו תועלתנית.

נקודת המוצא בהצעה היא קיומם של אינטרסים אישיים וארגוניים, צרות עין, קנאה, גחמות ושאר מרעין בישין. ניתן לתמצת זאת בביטוי "גם לי וגם לך לא יהיה".

לא כל הקבוצות באזור ירושלים רלוונטיות. סא.ד.ר גם אם תשחק בליגה א' ותמומן מסימני נפט לא תהיה מוכנה לשת"פ עם הפועל קטמון. גם בית"ר אינה רלוונטית, אפילו ברמה של שחקני נוער.

בגלל הגורמים השונים שהופכים את הפועל קטמון לקבוצה מושכת, אטרקטיווית, יש לנו דומיננטיות כמו גם האפשרות להיות בררנים. בעניין זה יש להפועל קטמון עדיפות על פני הקבוצות האחרות באזור: על הרשויות המקומיות באזור אין חובה להחזיק ולתמוך בקבוצות הכדורגל. הם עושים זאת בעיקר בשביל קיום והפעלה של קבוצות נוער, נערים וילדים, שהן גם מקור הכנסה. ממה שראיתי במספר משחקים של קבוצות האזור החיבור שלהן ליישוב אינו גבוה.

לגבי השחקנים עצמם ברור מאליו שאין מדובר שיגיעו ל"קבוצות – על". בראש ובראשונה מדובר בשחקנים חובבנים, אולי, בשלבים מתקדמים יותר, מקצוענים למחצה. אם מסי יחליט, אחרי אליפות העולם, לקחת מעין שנת שבתון בעיר הקודש ויבקש לשחק בהפועל קטמון תמורת תגמול מינימלי כדי לשמור על כושר, נתקשה להתנגד לבקשתו.

היכן שהפועל קטמון תשחק יהיה עניין. מה לעשות הפועל קטמון היא מותג [אופס, די! תפסיק עם זה!].

אלון אסרף – מי זה?

מבית שמש – רותם ישראל.

אז רגע, לא הבנתי, האם ישעיהו מנסה למעשה לרמוז בפרק מ' שמעלה אדומים עוד יעלו השנה ליגה ושגבעת זאב יתנו שחרור לרן מבשוב וגיא איוש?
קטמון ותיק נשלח - 13/04/2010 : 19:45:37
"א נַחֲמוּ נַחֲמוּ, עַמִּי--יֹאמַר, אֱלֹהֵיכֶם. ב דַּבְּרוּ עַל-לֵב יְרוּשָׁלִַם, וְקִרְאוּ אֵלֶיהָ--כִּי מָלְאָה צְבָאָהּ, כִּי נִרְצָה עֲוֹנָהּ: כִּי לָקְחָה מִיַּד יְהוָה, כִּפְלַיִם בְּכָל-חַטֹּאתֶיהָ. ג קוֹל קוֹרֵא--בַּמִּדְבָּר, פַּנּוּ דֶּרֶךְ יְהוָה; יַשְּׁרוּ, בָּעֲרָבָה, מְסִלָּה, לֵאלֹהֵינוּ. ד כָּל-גֶּיא, יִנָּשֵׂא, וְכָל-הַר וְגִבְעָה, יִשְׁפָּלוּ; וְהָיָה הֶעָקֹב לְמִישׁוֹר, וְהָרְכָסִים לְבִקְעָה. ה וְנִגְלָה, כְּבוֹד יְהוָה; וְרָאוּ כָל-בָּשָׂר יַחְדָּו, כִּי פִּי יְהוָה דִּבֵּר.

אלון אסרף – מי זה?

מבית שמש – רותם ישראל.
עוגן ק. נשלח - 13/04/2010 : 12:16:45
רק רציתי להזכיר שיש מאגר שחקנים נוסף, לא גדול אמנם, עליו אין תחרות - ותיקי/פורשי הפועל ירושלים. כמו שראינו הרכש הטוב ביותר השנה היה אמיר גולה ששב מפרישה. אני יכול לחשוב על לפחות עוד שניים כאלו שיכולים לתרום ובגדול בליגה ב', בלי שנאלץ להתכתש עליהם מול קבוצות שונות. כמובן שהשחקנים האלו יתרמו המון לזהות האדומה הירושלמית של הקבוצה, והמבין יבין.
yarond נשלח - 13/04/2010 : 10:58:33
ותיק
אני חושש שנקודת המוצא שלך מאוד נאיבית לגבי אנשים ואינטרסים ולריאה - הדיון שפתח פה מאמן בית שמש ורמתת הפרגון השלילית שיש לו כלפינו.
אבל
אני בטוח שלא כולם מקשה אחת !!! דהיינו אם אנחנו מצפים לישיבת ועד הקבוצות האזוריות לתמיכה בקטמון - זה יקרה כשיבוא המשיח
אם לעומת זאת נשב ברצינות וננתח את האינטרסים של כל קבוצה בנפרד ומה יש לנו להרוויח ממנה ומה יש להם להרוויח מאתנו - אני חושב שנוכל למצוא דרכים להתחזק בשחקנים מהאזור - במידה והצוות המקצועי רוצה בהם.
דרך אגב האינטרסים נמצאים גם אצל השחקנים עצמם.
לא מעט כאלה שרוצי םחזור הציבו את עצמם ביום ששי בטדי והראו זאת מבלי לפחד או להתבייש מבעלי הבית שלהם - כשלעצמו ראוי להערכה וזאת נקודת פתיחה מצויינת.
אני לא יודע אם אנחנו רוצים או צריכים את עוז צבאג ואני ממש לא מבין בזה ואין לי שום אינטרס בזה אבל אם הבחור מגיע למשחק העלייה שלנו - הוא מצהיר משהו.
לכן - ותיק וכולם - זו נקודת פתיחה מול שחקן מסויים לא פחות חשובה מהאינטרסים של יו"ר גבעת זאב שהיא קבוצה ביתרית בכלל.
בכל מקרה - מה שנראה לי חשוב שכולנו עם האדנלין העצום שיש לנו עכשיו - נגוייס על ידי הנציגים שלנו בהנהלה באופן מיידי לעשייה.
ישנה התרוממות רוח וצריך לנצל אותה
עוז לניצחון נשלח - 13/04/2010 : 10:45:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

הנהלה

אם אתה כבר על הקו - שתי שאלות:
1. מה שעת המשחק נגד חבל מודיעין ?

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=680
עוז לניצחון נשלח - 13/04/2010 : 10:43:15
ועוד שאלה אחת: האם מישהו מוכן להזכיר לי מיהם השחקנים שכבר חתומים בקטמון לשנה הבאה?
yarond נשלח - 13/04/2010 : 10:06:52
הנהלה

אם אתה כבר על הקו - שתי שאלות:
1. מה שעת המשחק נגד חבל מודיעין ?
2. מתי עושים איזה התכנסות אוהדים ומסייעים בהכנות לעונה הבאה ?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07