| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| מחאיי |
נשלח - 11/04/2010 : 22:53:10 נראה לי הבעיה הכי לוחצת שלנו. |
| 14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אדיר |
נשלח - 15/04/2010 : 11:45:01 אין בעיה שיהיה צוות של 20 אוהדים מתחלפים, לדעתי, שישפצו את מגרש מב"ט. קבוצת אוהדים, אני מזכיר. אני מתנדב. תביאו לי מכסחה, סיד ושקית במבה. |
| עוז לניצחון |
נשלח - 14/04/2010 : 22:52:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי גוס
המגרש ברמת רחל מדבר על מגרש הכדורגל בג'אבל מוכאבר
לא. הם רחוקים אחד מהשני. |
| גוס |
נשלח - 14/04/2010 : 21:47:59 המגרש ברמת רחל מדבר על מגרש הכדורגל בג'אבל מוכאבר |
| Offside |
נשלח - 14/04/2010 : 18:01:58 אמנם אין לי נסיון ואני לא יודע מה צריך לעשות, אבל אני בהחלט מוכן לקחת חלק ולעזור בענייני מחלקת הנוער. |
| מחאיי |
נשלח - 13/04/2010 : 23:10:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
מה עם הגרעין האיראני?
שונא ביטר יחיה. |
| עוז לניצחון |
נשלח - 13/04/2010 : 15:23:09 בדקתי במפות. סיירתי בעיר. המצב בירושלים באמת קשה. המגרש היחיד שמצאתי הוא בקיבוץ רמת רחל. אין לי מושג אם הוא מתאים.תראו בצילום שכתוב "מגרש כדורגל":
http://maps.google.com/maps?t=h&hl=he&ie=UTF8&ll=31.739537,35.218992&spn=0.00709,0.009602&z=17 |
| amos |
נשלח - 13/04/2010 : 15:17:30 אולי זה לא הת'רד המתאים (כל מיני טרחנים מתבדחים פה על צוללות בים הכספי) אבל נדמה לי שאיש לא עסק מרוב התרגשות במקומוני סוף השבוע, ובעיקר בהצהרות המלחמתיות המטורפות של עמוס סאסי בכל העיר, שעולה מהן שדוקא תביעתנו הצודקת למגרש מדליקה את הסאדרים בטירוף מוחלט - לקטמון בחיים לא יהיה מגרש, הם רותים את יד המורה, לא ניתן להם, אלה מגרשים שלנו ונשפץ אותם, לקבוצה בלי מגרש אין זכות קיום וכו וכו וכו
זה רק מוכיח גם מה שכואב להם וגם מה שחשוב לנו - מגרש לנוער/נערים. קראנקו המניאק צדק (שוב)
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 13/04/2010 : 14:26:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אגב הרשו לי לפקפק בקביעה כי צוללת ישראלית מהים הכספי תהיה זו שתשגר את הטיל. איך תגיע הצוללת הנ"ל לשמה? הרי ידוע שבסיס הצוללות שלנו הוא בנמל עכו, שאינו מחובר ימית לים הכספי. על הצוללת יהיה לעבור מסלול יבשתי מפרך, צוללת היא כבדה מאוד וקשה לסחוב אותה על הגב מעבר לבוספורוס.
לעומת זאת, לארגן 20 חבר'ה שסיימו תיכון שישפצו בקיץ את מגרש מב"ט, זו משימה לאומית ראוייה שאפשר יהיה להתגאות בה.
לגבי הצוללת: טעות בסיסית יש בידכם. הכלי הנושא את הנשק הוא אווירון הדוד הידוע המרחף בשגרה מעל טבריה ומתוחזק על ידי העיריה. לקראת ההפעלה הוא יחובר לצפלין שירים אותו מעלה מעלה, מעל ומעבר לטווח של רדאר כלשהוא. כאשר הצורר מטהרן יכנס לחדר הכבוד וירצה להוריד את המים הכבדים, יהיה לפתע הבהק שלאחריו תוהו ובוהו.
ולגבי שיפוץ מגרש מבט: האם הכוונה היא לחזור למסורת של מחנות עבודה אידיאולוגיים נוסח הפטיש והמגל? האם במסגרת זו יתקיימו אימוני קדם העונה של קטמון?
|
| שומר החומות |
נשלח - 13/04/2010 : 14:07:34 אגב הרשו לי לפקפק בקביעה כי צוללת ישראלית מהים הכספי תהיה זו שתשגר את הטיל. איך תגיע הצוללת הנ"ל לשמה? הרי ידוע שבסיס הצוללות שלנו הוא בנמל עכו, שאינו מחובר ימית לים הכספי. על הצוללת יהיה לעבור מסלול יבשתי מפרך, צוללת היא כבדה מאוד וקשה לסחוב אותה על הגב מעבר לבוספורוס.
לעומת זאת, לארגן 20 חבר'ה שסיימו תיכון שישפצו בקיץ את מגרש מב"ט, זו משימה לאומית ראוייה שאפשר יהיה להתגאות בה. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 13/04/2010 : 13:56:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
עמוס , אתה קורע מצחוק.ממש בחור מצחיק.
דווקא היה מצחיק |
| שלומי דנינו |
נשלח - 13/04/2010 : 07:52:34 עמוס , אתה קורע מצחוק.ממש בחור מצחיק. |
| amos |
נשלח - 13/04/2010 : 07:34:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
הגרעין האיראני אינו מסיר דאגה מעיני אני לא רואה את משטר האייטולות משליך פצצת אטום על ישראל כדי לשמוח 5 דקות עד שצוללת ישראלית ממעמקי הים הכספי תשגר פצצה חזרה שתמחק את טהרן עד עפר.
אוי ואבוי! דוב דוב! אמרתי לך אלף פעם שעניין הצוללת בים הכספי (המפתחות אצל אפריים הג'ינג'י בבאקו, אגב. תגידו שאתם מקטמון) זה סוד מוחלט בהחלט! לא מדברים על זה בציבור, בטח לא כאן - יש פה סמולנים!
עכשו לא תהיה ברירה - השבכ יעלים אותך לשלושה חודשים, ויפרצו לך לבית ויעשו בלגן, ויאשימו אותך בריגול חמור, ותצטרך להגיד שאתה ילדה טובה ירושלים... וכל זה בגלל שאמרת את האמת: הנוער של קטמון יותר חשוב מפצצה אירנית! |
| הדוב האדום |
נשלח - 13/04/2010 : 00:39:07 הגרעין האיראני אינו מסיר דאגה מעיני אני לא רואה את משטר האייטולות משליך פצצת אטום על ישראל כדי לשמוח 5 דקות עד שצוללת ישראלית ממעמקי הים הכספי תשגר פצצה חזרה שתמחק את טהרן עד עפר. קוראים לזה מאזן האימה בדומה ליחסי ארה"ב- ברה"מ במלחמה הקרה.
אבל לגבי הנוער... בהחלט בעיה ברגע זה.. |
| ארמדיל |
נשלח - 12/04/2010 : 22:35:38 מה עם הגרעין האיראני? |