פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה עם הנוער?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה עם הנוער?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מה עם הנוער? נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/04/2010 :  22:53:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי הבעיה הכי לוחצת שלנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 12/04/2010 :  22:35:38  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם הגרעין האיראני?

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  00:39:07  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגרעין האיראני אינו מסיר דאגה מעיני אני לא רואה את משטר האייטולות משליך פצצת אטום על ישראל כדי לשמוח 5 דקות עד שצוללת ישראלית ממעמקי הים הכספי תשגר פצצה חזרה שתמחק את טהרן עד עפר. קוראים לזה מאזן האימה בדומה ליחסי ארה"ב- ברה"מ במלחמה הקרה.

אבל לגבי הנוער... בהחלט בעיה ברגע זה..
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  07:34:42  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

הגרעין האיראני אינו מסיר דאגה מעיני אני לא רואה את משטר האייטולות משליך פצצת אטום על ישראל כדי לשמוח 5 דקות עד שצוללת ישראלית ממעמקי הים הכספי תשגר פצצה חזרה שתמחק את טהרן עד עפר.

אוי ואבוי! דוב דוב! אמרתי לך אלף פעם שעניין הצוללת בים הכספי (המפתחות אצל אפריים הג'ינג'י בבאקו, אגב. תגידו שאתם מקטמון) זה סוד מוחלט בהחלט! לא מדברים על זה בציבור, בטח לא כאן - יש פה סמולנים!

עכשו לא תהיה ברירה - השבכ יעלים אותך לשלושה חודשים, ויפרצו לך לבית ויעשו בלגן, ויאשימו אותך בריגול חמור, ותצטרך להגיד שאתה ילדה טובה ירושלים... וכל זה בגלל שאמרת את האמת: הנוער של קטמון יותר חשוב מפצצה אירנית!
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  07:52:34  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס , אתה קורע מצחוק.ממש בחור מצחיק.
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  13:56:20  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

עמוס , אתה קורע מצחוק.ממש בחור מצחיק.

דווקא היה מצחיק

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  14:07:34  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב הרשו לי לפקפק בקביעה כי צוללת ישראלית מהים הכספי תהיה זו שתשגר את הטיל. איך תגיע הצוללת הנ"ל לשמה? הרי ידוע שבסיס הצוללות שלנו הוא בנמל עכו, שאינו מחובר ימית לים הכספי. על הצוללת יהיה לעבור מסלול יבשתי מפרך, צוללת היא כבדה מאוד וקשה לסחוב אותה על הגב מעבר לבוספורוס.

לעומת זאת, לארגן 20 חבר'ה שסיימו תיכון שישפצו בקיץ את מגרש מב"ט, זו משימה לאומית ראוייה שאפשר יהיה להתגאות בה.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-13/04/2010 14:09:31
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  14:26:45  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אגב הרשו לי לפקפק בקביעה כי צוללת ישראלית מהים הכספי תהיה זו שתשגר את הטיל. איך תגיע הצוללת הנ"ל לשמה? הרי ידוע שבסיס הצוללות שלנו הוא בנמל עכו, שאינו מחובר ימית לים הכספי. על הצוללת יהיה לעבור מסלול יבשתי מפרך, צוללת היא כבדה מאוד וקשה לסחוב אותה על הגב מעבר לבוספורוס.

לעומת זאת, לארגן 20 חבר'ה שסיימו תיכון שישפצו בקיץ את מגרש מב"ט, זו משימה לאומית ראוייה שאפשר יהיה להתגאות בה.

לגבי הצוללת: טעות בסיסית יש בידכם. הכלי הנושא את הנשק הוא אווירון הדוד הידוע המרחף בשגרה מעל טבריה ומתוחזק על ידי העיריה. לקראת ההפעלה הוא יחובר לצפלין שירים אותו מעלה מעלה, מעל ומעבר לטווח של רדאר כלשהוא.
כאשר הצורר מטהרן יכנס לחדר הכבוד וירצה להוריד את המים הכבדים, יהיה לפתע הבהק שלאחריו תוהו ובוהו.

ולגבי שיפוץ מגרש מבט: האם הכוונה היא לחזור למסורת של מחנות עבודה אידיאולוגיים נוסח הפטיש והמגל? האם במסגרת זו יתקיימו אימוני קדם העונה של קטמון?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/04/2010 15:45:51
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  15:17:30  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי זה לא הת'רד המתאים (כל מיני טרחנים מתבדחים פה על צוללות בים הכספי) אבל נדמה לי שאיש לא עסק מרוב התרגשות במקומוני סוף השבוע, ובעיקר בהצהרות המלחמתיות המטורפות של עמוס סאסי בכל העיר, שעולה מהן שדוקא תביעתנו הצודקת למגרש מדליקה את הסאדרים בטירוף מוחלט - לקטמון בחיים לא יהיה מגרש, הם רותים את יד המורה, לא ניתן להם, אלה מגרשים שלנו ונשפץ אותם, לקבוצה בלי מגרש אין זכות קיום וכו וכו וכו

זה רק מוכיח גם מה שכואב להם וגם מה שחשוב לנו - מגרש לנוער/נערים. קראנקו המניאק צדק (שוב)

עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  15:23:09  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדקתי במפות. סיירתי בעיר. המצב בירושלים באמת קשה. המגרש היחיד שמצאתי הוא בקיבוץ רמת רחל. אין לי מושג אם הוא מתאים.תראו בצילום שכתוב "מגרש כדורגל":

http://maps.google.com/maps?t=h&hl=he&ie=UTF8&ll=31.739537,35.218992&spn=0.00709,0.009602&z=17
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  23:10:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

מה עם הגרעין האיראני?

שונא ביטר יחיה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  18:01:58  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנם אין לי נסיון ואני לא יודע מה צריך לעשות, אבל אני בהחלט מוכן לקחת חלק ולעזור בענייני מחלקת הנוער.
עבור לתחילת הדף

גוס גוס מנותק

9 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  21:47:59  הצג פרופיל שלח ל- גוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המגרש ברמת רחל מדבר על מגרש הכדורגל בג'אבל מוכאבר
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  22:52:42  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גוס

המגרש ברמת רחל מדבר על מגרש הכדורגל בג'אבל מוכאבר

לא. הם רחוקים אחד מהשני.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 15/04/2010 :  11:45:01  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין בעיה שיהיה צוות של 20 אוהדים מתחלפים, לדעתי, שישפצו את מגרש מב"ט. קבוצת אוהדים, אני מזכיר.
אני מתנדב. תביאו לי מכסחה, סיד ושקית במבה.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מה עם הנוער? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07