פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מפגש חשיבה - הבעיות בדרך לאיחוד ופתרונן

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
karpad3 נשלח - 01/08/2016 : 20:16:05
הבהרה - זוהי יוזמה פרטית שלי ולא יוזמה רשמית של הקבוצה

אחרי שבמפגש הקודם שמענו את נקודות המבט השונות לגבי נסיונות האיחוד בעבר, המפגש הבא יהיה פרקטי לחלוטין.
לא נשפוט את מה שהיה, אלא נלמד ממנו על מנת לנסות להגיע למסקנות לגבי העתיד.

מהשיחות השונות עלו 4 מכשולים עיקריים בדרך לאיחוד:
1. חובות הקבוצה המקורית (בדגש על חוב הארנונה על המגרש בקריית יובל)
2. איך יתבצע האיחוד מבחינה משפטית (איזו עמותה תיסגר)
3. היחסים עם אוהדי המקורית
4. תמיכת 75% מחברי העמותה במהלך
במפגש נתחלק לקבוצות דיון קטנות וננסה להגיע לרעיונות או תובנות בקשר לנושאים הנ"ל, ובתקווה גם לדרכי פעולה שיקדמו את פתרונם.

אשמח שיגיעו גם חברי עמותה שלא תומכים באיחוד, על מנת לדון איתם באפשרויות שבהן כן יסכימו לתמוך ובחשיבות המהלך.

הזמינו בבקשה את החברים לאירוע בפייסבוק: https://www.facebook.com/events/523104364557069

יאללה הפועל
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
צפוני נשלח - 25/08/2016 : 21:25:40
למיטב ידיעתי מדובר בקרקע עירונית ביעוד ספורט, כך שמימושה הנדל"ני לא טריוויאלי כלל. המכירה לשיכון עובדים, מבחינה זו, היא פיקציה. כל המעורבים בדבר יודעים זאת, אבל כנראה יש להם תוכנית השמורה ליום בו מישהו ימצמץ.
בית וגן נמכרה באופן דומה באותה תקופה (לא זוכר למי) אלא שמאז הרוסי פדה אותה.
אודי ארנון נשלח - 25/08/2016 : 13:57:45
מסכים לגמרי עם H.K.J.F.C. רק תיקון קטן: הפועל ירושלים היא משתמשת ברשות (היא קיבלה את הרשות כששיכון עובדים הייתה חברה הסתדרותית), ולכן המעמד שלה במגרש קצת יותר חזק ולכן הפנטזיות שיש כנראה לסאסי יותר גדולות.
דנונה נשלח - 25/08/2016 : 07:33:03
פעם שעברה שעלה נושא האיחוד, לא דובר כלל על ביטולה של קטמון והפרויקטים היפים שהיא מקדמת.
דובר על קבוצה אחת שקטמון מחזיקה 50% מבעלותה ומנהלת 100% מהפעילות.
אין צורך להמציא דברים שלא היו ולא נבראו כדי לחזק את ההתעקשות שלא להתאחד עם האחות האדומה.
יש מספיק סיבות אמיתיות בגללן, למרבה הצער, איחוד כבר לא יהיה
h.k.j.f.c נשלח - 24/08/2016 : 15:50:14
היות וכבר למדנו שהפועל ירושלים תוחזק בידיו של סאסי כבת ערובה עד ליום שבו יופשר שטח המגרש בקריית יובל לבניה, הרי שהדיון על האיחוד הוא עקר. סאסי לא יתקפל עד ליום שבו יקבל את הסכום הנד"לני שהוא חושב שיקבל על השכונה שהוא מאמין שעתידה לקום שם. והיות והזכויות במגרש הן לא שלו ולא של הפועל ירושלים, אלא של שיכון ובינוי נדל"ן, הרי שאם בכל זאת הוא יקבל משהו זה בגלל שהוא חייב להישאר במקום כדייר פולש. ודייר פולש צריך חזקה היסטורית במקום, הוא לא יכול לסגור את מועדון הכדורגל הפועל ירושלים ולפתוח קבוצה חדשה שתיקרא נניח "קריית יובל יונייטד".

כלומר, לא יהיה הסכם שיכלול רק את כיסוי חובות העבר של המועדון, ולא יהיה הסכם שיכלול את מסירת המגרש בקריית יובל ואת המחלקות השונות שמתאמנות בו לידי קטמון.אז מה נשאר?! מה כבר נוכל לקבל מסאסי שטרם אין לנו? ואותה השאלה בדיוק צריכה להיות מופנית גם כלפי אוהדי הפועל ירושלים שפתחו כעת במחאה חדשה נגד בעל הבית. גם הם, כמונו, לא יוכלו לנקוב בסכום שסאסי חושב עליו כשהוא הוזה איך המגרש העלוב נגרס תחת דחפורים במטרה להפוך ל"נאות סאסי הירוקה", "מגדלי דודו", ו"אחוזת סאדר".
לב אדום מקטמון נשלח - 20/08/2016 : 12:19:09
+1

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

אולי בגלל החום או השעמום עולה שוב נושא האיחוד. בפעם הקודמת שהוא עלה היה בעצם מדובר בביטול הפועל קטמון ובליעתה ע"י הפועל ירושלים ואלמלא טיפשותו של יוסי סאסי היינו בוכים עכשיו על פרויקט נפלא שנעלם.
כיום אין עם מי להתאחד, יש קבוצה שעוינת אותנו בכל הרמות ושוב, הדרך היחידה, מבחינתם,היא שהפועל קטמון תבוטל ואנו נזחל חזרה. כל מי שחושב על אפשרות אחרת, אינו מכיר במציאות.
נכון, בתקנון העמותה כתוב "איחוד", אז מה? באמנה הפלסטינית כתוב "זכות השיבה", אבל אם יהיה פעם הסדר עם הפלסטינים הם לא ישובו לזכריה, עג'ור ולקטמון גם.
האיחוד היחיד הבא בחשבון הוא בליעה של הפועל בקטמון, זה יקח זמן, אבל לנו אין מה למהר, אנחנו מתחזקים משנה לשנה והם נחלשים.
שבת שלום

נתן שטראוס נשלח - 20/08/2016 : 12:00:48
אולי בגלל החום או השעמום עולה שוב נושא האיחוד. בפעם הקודמת שהוא עלה היה בעצם מדובר בביטול הפועל קטמון ובליעתה ע"י הפועל ירושלים ואלמלא טיפשותו של יוסי סאסי היינו בוכים עכשיו על פרויקט נפלא שנעלם.
כיום אין עם מי להתאחד, יש קבוצה שעוינת אותנו בכל הרמות ושוב, הדרך היחידה, מבחינתם,היא שהפועל קטמון תבוטל ואנו נזחל חזרה. כל מי שחושב על אפשרות אחרת, אינו מכיר במציאות.
נכון, בתקנון העמותה כתוב "איחוד", אז מה? באמנה הפלסטינית כתוב "זכות השיבה", אבל אם יהיה פעם הסדר עם הפלסטינים הם לא ישובו לזכריה, עג'ור ולקטמון גם.
האיחוד היחיד הבא בחשבון הוא בליעה של הפועל בקטמון, זה יקח זמן, אבל לנו אין מה למהר, אנחנו מתחזקים משנה לשנה והם נחלשים.
שבת שלום
karpad3 נשלח - 15/08/2016 : 11:46:23
הבנתי
אני נוטה להסכים איתך בעניין הזה.
בוח נשלח - 14/08/2016 : 22:26:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

איך הצהרה כזאת יכולה לשמש נגדנו?
זאת הצעה ולא הצהרה
אין פה משא ומתן אלא הצעה סופית
זה ירגיע את כל החברים שחושבים שלא נעשה מספיק בשביל איחוד ויעביר את הלחץ לסאסי.
גם מקורות הכסף ידועים מראש ואין פה שום סיכון לקטמון
אפשר רק להרוויח

מנסיון השנים האחרונות אני מרשה לעצמי להגיד:
1. אין שום מחיר הגיוני שיספק את סאסי
2. אין שום מחיר הגיוני שיגרום לתומכי האיחוד להגיד "עשינו מספיק בשביל האיחוד". תמיד יהיו דוברי ה"בעיה שלא התאמצנו מספיק", ואחרי שכולם קצת ישכחו מההצעה שאנחנו נביא יהיו את אלה שיגידו "אבל מה עם התקנון".

לא ברורה לי הגישה שלך - גם אם עשינו מה שיכולנו בסיבוב הקודם בשביל להגיע לאיחוד (ואני מאמין שזה המצב), אני לא חושב שזה קשור לשאלה אם עכשיו אנחנו עושים מספיק.
הרעיון הוא שמהצד שלנו נעשה מה שאפשר, בגבולות הסביר, בשביל להגיע לאיחוד. אם זה לא יספיק בשביל סאסי, או שלא יספיק בשביל אוהדים מסויימים, אז לא יספיק. השאלה מה אנשים יגידו לא משפיעה על השאלה אם אפשר לקדם איחוד או לא.

אני התייחסתי לרעיון של דנונה "שצריך להצהיר על x סכום כסף שקטמון מוכנה לתת תמורת השם הפועל ירושלים... הצעה כזאת ... תמנע צורך במשא ומתן שאינו מוביל לשום מקום" ולכן אמרתי מה שאמרתי: סאסי לא יתייחס להצעה כאל הצעה סופית אלא אכאל נקודת פתיחה, ומכיוון שאני סומך על סאסי שיכשיל את המהלך, ברור לי שיהיו כאלה שיראו את המהלכים ודווקא יאשימו את קטמון בהכשלת המהלך.
עדיין לא ברורה הגישה שלי?
לא התייחסתי לעצם הרעיון הכללי יותר של "בואו נראה איך מביאים לידי איחוד", למרות שאני מודה: דעתי שם די דומה.
karpad3 נשלח - 14/08/2016 : 20:31:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

זאת הצעה ולא הצהרה
אפשר רק להרוויח

2. אין שום מחיר הגיוני שיגרום לתומכי האיחוד להגיד "עשינו מספיק בשביל האיחוד". תמיד יהיו דוברי ה"בעיה שלא התאמצנו מספיק", ואחרי שכולם קצת ישכחו מההצעה שאנחנו נביא יהיו את אלה שיגידו "אבל מה עם התקנון".

לא ברורה לי הגישה שלך - גם אם עשינו מה שיכולנו בסיבוב הקודם בשביל להגיע לאיחוד (ואני מאמין שזה המצב), אני לא חושב שזה קשור לשאלה אם עכשיו אנחנו עושים מספיק.
הרעיון הוא שמהצד שלנו נעשה מה שאפשר, בגבולות הסביר, בשביל להגיע לאיחוד. אם זה לא יספיק בשביל סאסי, או שלא יספיק בשביל אוהדים מסויימים, אז לא יספיק. השאלה מה אנשים יגידו לא משפיעה על השאלה אם אפשר לקדם איחוד או לא.
karpad3 נשלח - 14/08/2016 : 20:23:28
מועד סופי לפגישה - רביעי, 19:30, פאב הסירה.
מתנצל על השינויים וההודעה המאוחרת (לא הייתי הרבה בארץ בזמן האחרון :-) ).
אשמח שיגיעו כמה שיותר אנשים עם כמה שיותר דעות ורעיונות.

תזמינו בבקשה חברים לאירוע, ונתראה ברביעי!
בוח נשלח - 14/08/2016 : 20:20:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

זאת הצעה ולא הצהרה
אפשר רק להרוויח

בוח נשלח - 14/08/2016 : 20:17:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוביק שנאוצר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

ואם זה לא יתקבל? תומכי האיחוד, ראשוני המקימים, יוותרו?
כי נדמה לי שזה פחות או יותר מה שהיה, חוץ מאשר הקטע של לוותר על כל הנכסים שלך לפני המו"מ.

על איזה נכסים אנחנו מוותרים לפני המו"מ לטענתך?

למריבות פנימיות תגיע בוודאי. מה שמוצע פה כ"זה מה שאנחנו מוכנים לשם וזהו" יכול בקלות להפוך לנקודת פתיחה במשא ומתן במקום נקודת סיום, אפילו אם אתה מתכוון לא לוותר במילימטר.
מנדי742 נשלח - 14/08/2016 : 10:32:21
לצערי לא אוכל להגיע ברביעי. מבקש אם אפשר עדכונים\פרוטוקול\סיכום.
מנדי742 נשלח - 14/08/2016 : 10:31:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

אני לא רואה שיש להם ברירות רבות מידי, הרי קבוצה לא מחליפים, ולפי הגיון זה קטמון בתור בעלת הבית של הפועל, לא יותר גרועה מסאסי.

נכון. בחרו מרצון לא לקחת אחריות.
דנונה נשלח - 14/08/2016 : 01:09:18
רוב מוחלט של אוהדי הפועל רוצים באיחוד.
בהשתלטות של קטמון , כמו שאני מציע, יתכן ויש רוב קטן יותר.
בכל מצב הדבר נעשה לטובת קטמון ואוהדיה ובמידה ונוכל לצרף אלינו עוד אוהדים מהפועל ירושלים אז מה טוב.
במידה ולא ,גם טוב.
אני לא רואה שיש להם ברירות רבות מידי, הרי קבוצה לא מחליפים, ולפי הגיון זה קטמון בתור בעלת הבית של הפועל, לא יותר גרועה מסאסי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07