ס ק י ר ת נ ו ש א |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 21/06/2016 : 19:12:57 אני מכיר את הפורום מהעונה הראשונה שלנו כהפועל קטמון ירושלים. בהתחלה הייתי רק קורה פה ואחר כך גם נרשמתי ותחלתי לכתוב ולפטפט כאן. הפורום נתן מקום לדבר ולנתח משחקים, לדבר על פוליטיקה שקשורה או לא קשורה להפועל, עזרה הדדית של אוהדים במציאת טרמפים למשחקי חוץ ועוד הרבה דברים. אני למשל הכרתי את הקבוצות שאני אוהד "מעבר לים" דרך הפורום, את סט פאולי, וורדר ברמן ובבלסברג בגרמניה, ואת ליבורנו באיטליה. עם השנים והתפתחות הטכנולוגיה הופיעו הוואצפ והפייסבוק שכירסמו עוד ועוד במעמדו של הפורום והיום הן מאיימות לחסל אותו סופית כשנפתחת קבוצה בפייסבוק. ברצוני להציע הצעה לאוהבי ומוקירי הפורום, ההצעה היא שכל אחד מאיתנו יתרום בכל יום בין דקה לשלוש דקות מזמנו היקר, יכנס לפורום יראה מה קורה וישתדל גם לכתוב הודעה או שתיים. ככה נוכל לשמור על הפורום בחיים. הפייסבוק והווצאפ כבודם במקומם מונח אבל הם לא צריכים להוות תחליף לפורום מה גם שבפורום אפשר לתת מקום לנותני החסויות של המועדון.
פורום יקר לעולם לא נשאיר אותך לבד!!! |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
tomtom123678 |
נשלח - 09/07/2016 : 07:56:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
לא מצליח להבין איך אפשר להשוות את הפורום, המסודר,היעיל, הכיפי, לעוד עמוד פייסבוק מבולגן ומעפאן, ועוד לספר שזו הקידמה...
אני מסכים |
שמאש |
נשלח - 05/07/2016 : 21:25:29 לא מצליח להבין איך אפשר להשוות את הפורום, המסודר,היעיל, הכיפי, לעוד עמוד פייסבוק מבולגן ומעפאן, ועוד לספר שזו הקידמה... |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 04/07/2016 : 22:03:25 תודה |
קטמוניסט12 |
נשלח - 03/07/2016 : 11:22:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
מישהו יכול בבקשה להסביר לי פעם אחת מה העניין הזה עם הכספים של הטוטו?
אנסה, למנהלת יש הסכמים עם ספונסרים רבים שיכניסו להם ולקבוצות כסף. הגדולים מבין הספונסרים הן צ'רלטון של השידורים והטוטו. נעשה הסכם בשנה שעברה ל3 שנים בהם הטוטו יעביר כסף ביחד עם משרד האוצר למנהלת ולקבוצות. העניין הוא, שכל שנה בקיץ ההסכם נפתח מחדש ובו קובעים מה יהיה סכום התשלום. הטוטו הגיע למסקנה שה-90 מיליון ששולם בקיץ האחרון הוא סוכם מופרז ומציעים 57 מ'. המנהלת מכרה עכשיו את זכויות השידור ב125 מ', אז הם לא יתפשרו על פחות ממה שהיה שנה שעברה, הרי המוצר טוב, לא?
היום או מחר צריכים להגיע להחלטה למירב הבנתי |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 02/07/2016 : 22:17:22 מישהו יכול בבקשה להסביר לי פעם אחת מה העניין הזה עם הכספים של הטוטו?
|
tomtom123678 |
נשלח - 30/06/2016 : 16:17:04 אולי זה קצת באיחור, אבל אני בעד להציל את הפורום! |
אודי ארנון |
נשלח - 26/06/2016 : 14:07:57 כנראה שבגלגול קודם חיינו במהפיכה התעשייתית והרסנו מכונות שהחליפו פועלים בבתי חרושת. לכבוד צאתה של בריטניה מאירופה אני תומך במהלך. מתחייב להיכנס לפורום אחת לכמה ימים ובעיקר אחרי משחקים. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 26/06/2016 : 12:55:33 חברים מדברים על איזה ווירוס שמסתובב בפייסבוק, פה הרבה יותר בטוח  |
davidkipod |
נשלח - 25/06/2016 : 23:57:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
דוד, במספר מילים הוא מנצח אותך בגדול 
אמת ויציב. יחי הפורום! |
karpad3 |
נשלח - 25/06/2016 : 17:11:44 דוד, במספר מילים הוא מנצח אותך בגדול  |
האדום מהכפר |
נשלח - 25/06/2016 : 16:27:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר (בכנות, אני חושב שאני הייתי המשתמש הכי פעיל בפורום הזה העונה....)
הצחקת אותי
סליחה, שכחתי אותך טוב אז...השני הכי פעיל?  |
davidkipod |
נשלח - 25/06/2016 : 07:46:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר (בכנות, אני חושב שאני הייתי המשתמש הכי פעיל בפורום הזה העונה....)
הצחקת אותי |
האדום מהכפר |
נשלח - 25/06/2016 : 03:50:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
צר לי להיות הפארטי פופר, אבל לנסות להחיות את הפורום זה בערך כמו לנסות להחזיר לאופנה את הנוקיה הראשון עם האנטנה והסנייק
הפורום מת לא כי נכשלנו כקהילה, או כי זנחנו ערכים, או כל משמעות אחרת חשובה שתרצו לייחס לכך.
הפורום מת, כי הפלטפורמה הזאת מתה בעידן הכל כך ויראלי וזמין שיש לנו היום, פורום אינטרנט הוא פשוט פלטפורמה מסובכת ומסורבלת, ולכן אנשים פשוט הפסיקו להיכנס לפורומים, ואת האינטרקציה האינטרנטית שלהם, הם צורכים במקומות אחרים(בעיקר בפייסבוק, בטוויטר, ובאינסטגרם)
מסכים איתך בגדול.
רק קח בחשבון שכאשר אתה פותח קבוצה בפייסבוק אתה למעשה "מנדה" את כל אלו שאין להם חשבון פייסבוק. לא יודע כמה כאלו יש מבין האוהדים, שמעוניינים במידע שהיה בפורום בתקופותיו הטובות. מעבר לזה שיש גם יתרונות למבנה של פורום, הודעות לפי נושאים, עם כותרת וכו', ויש גם שיקולים שיווקיים ועניניים נוספים. לא הכל זה רק שיקולי נוסטלגיה.
אופציה נוספת היא להשקיע בפורום ולהביא אותו לתוך המאה ה-21. להוסיף לו תמיכה במובייל, נוטיפיקציות, כחלק מאפליקציה של קטמון. זה לא מעט עבודה (או כסף) ולא בטוח שזה שווה את זה. אני מניח שזה עוד אחד מהדברים שצוות המדיה והועד המנהל צריכים לחשוב עליו.
אני לא חושב שאנחנו "מנדים" אף אחד נכון ללפני שבוע, גם הפורום היה מת, וגם לא הייתה פלטפורמה אלטרנטיבית לשהות בה אז עכשיו יש פלטפורמה כזאת בפייסבוק שהיא בהחלט נחוצה, והפורום...עדיין יהיה מת, כי פשוט עבר זמנו.
זה לא שגנבנו משתמשים פעילים מכאן והעברנו אותם לשם, כי בכל מקרה לא היו כאלה. (בכנות, אני חושב שאני הייתי המשתמש הכי פעיל בפורום הזה העונה, וגם אני כבר די התייאשתי מהמצב פה)
לגבי פורום מתקדם עם נוטיפיקיישן והכל...לא יודע, נשמע לי כרגע כמו השקעה יקרה ולא מוצדקת. ל90% מהאוכלוסיה בגילאי 14 עד 50 יש חשבון פייסבוק, ויש את האפשרות להיות בקבוצה ה10% שבוחרים לחיות ללא פייסבוק, לוקחים בחשבון שהם מפסידים גם פלטפורמות כאלה שהיו רוצים להיות נוכחים בהן אם מאוד חשוב להם להיות חלק מפלטפורמת אוהדים, הם יפתחו חשבון פייסבוק, אפילו פיקטיבי רק למטרה הספציפית הזאת. ואם לא מספיק חשוב להם, אז גם לפורום הם לא יכנסו.
בגדול, בעידן קבוצות הפייסבוק, אני לא באמת מרגיש שיש הצדקה אמתית לפורום אוהדים. בטח לקבוצה בליגה השנייה שהמעגל המצומצם של האוהדים שלה נע בין 1000 ל2000 אוהדים.
יכול להיות שכשנעלה לליגת העל, ונרחיב משמעותית את מעגל האוהדים, וגם יהיה לנו יותר תקציב להשקיע במדיות כאלה ואחרות, אולי יהיה שווה להשקיע בפורום אוהדים מודרני שמותאם גם לסמארטפונים.
אבל בכנות? אני כמעט ולא מוצא יתרונות בפורום על פני הפייסבוק, מלבד הקטע שפה אפשר לשמור על אנונימיות(וגם בזה יש מינוסים לטעמי) |
אליה |
נשלח - 24/06/2016 : 22:22:29 לאור זאת לדעתי צריך להחזיר את האפליקציה שהיתה מוצלחת מאוד והתאימה לרבים.אין לי זמן עקב ההתעסקות שלי באימון וכו',אפליקציה תפטור לי מלא בעיות |
lazy |
נשלח - 24/06/2016 : 21:30:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
צר לי להיות הפארטי פופר, אבל לנסות להחיות את הפורום זה בערך כמו לנסות להחזיר לאופנה את הנוקיה הראשון עם האנטנה והסנייק
הפורום מת לא כי נכשלנו כקהילה, או כי זנחנו ערכים, או כל משמעות אחרת חשובה שתרצו לייחס לכך.
הפורום מת, כי הפלטפורמה הזאת מתה בעידן הכל כך ויראלי וזמין שיש לנו היום, פורום אינטרנט הוא פשוט פלטפורמה מסובכת ומסורבלת, ולכן אנשים פשוט הפסיקו להיכנס לפורומים, ואת האינטרקציה האינטרנטית שלהם, הם צורכים במקומות אחרים(בעיקר בפייסבוק, בטוויטר, ובאינסטגרם)
מסכים איתך בגדול.
רק קח בחשבון שכאשר אתה פותח קבוצה בפייסבוק אתה למעשה "מנדה" את כל אלו שאין להם חשבון פייסבוק. לא יודע כמה כאלו יש מבין האוהדים, שמעוניינים במידע שהיה בפורום בתקופותיו הטובות. מעבר לזה שיש גם יתרונות למבנה של פורום, הודעות לפי נושאים, עם כותרת וכו', ויש גם שיקולים שיווקיים ועניניים נוספים. לא הכל זה רק שיקולי נוסטלגיה.
אופציה נוספת היא להשקיע בפורום ולהביא אותו לתוך המאה ה-21. להוסיף לו תמיכה במובייל, נוטיפיקציות, כחלק מאפליקציה של קטמון. זה לא מעט עבודה (או כסף) ולא בטוח שזה שווה את זה. אני מניח שזה עוד אחד מהדברים שצוות המדיה והועד המנהל צריכים לחשוב עליו. |
|
|