משתמש |
התגייסות להצלת הפורום!  |
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 21/06/2016 : 19:12:57
|
אני מכיר את הפורום מהעונה הראשונה שלנו כהפועל קטמון ירושלים. בהתחלה הייתי רק קורה פה ואחר כך גם נרשמתי ותחלתי לכתוב ולפטפט כאן. הפורום נתן מקום לדבר ולנתח משחקים, לדבר על פוליטיקה שקשורה או לא קשורה להפועל, עזרה הדדית של אוהדים במציאת טרמפים למשחקי חוץ ועוד הרבה דברים. אני למשל הכרתי את הקבוצות שאני אוהד "מעבר לים" דרך הפורום, את סט פאולי, וורדר ברמן ובבלסברג בגרמניה, ואת ליבורנו באיטליה. עם השנים והתפתחות הטכנולוגיה הופיעו הוואצפ והפייסבוק שכירסמו עוד ועוד במעמדו של הפורום והיום הן מאיימות לחסל אותו סופית כשנפתחת קבוצה בפייסבוק. ברצוני להציע הצעה לאוהבי ומוקירי הפורום, ההצעה היא שכל אחד מאיתנו יתרום בכל יום בין דקה לשלוש דקות מזמנו היקר, יכנס לפורום יראה מה קורה וישתדל גם לכתוב הודעה או שתיים. ככה נוכל לשמור על הפורום בחיים. הפייסבוק והווצאפ כבודם במקומם מונח אבל הם לא צריכים להוות תחליף לפורום מה גם שבפורום אפשר לתת מקום לנותני החסויות של המועדון.
פורום יקר לעולם לא נשאיר אותך לבד!!!
|
avanti livorno
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/06/2016 : 06:52:51
|
אני פה איתך מארלי. גם אם תלכו אני נשאר |
 |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 22/06/2016 : 10:44:22
|
גם אני כאן. לא קונים פורום אחר ב 1200 שקל. |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 22/06/2016 : 15:44:02
|
את האמת, התגעגעתי לפורום הזה. הדיונים על שחקני ליגות נמוכות שבדיעבד נשמעים הזויים, ניתוחים של משחקים, סוגיית סאסי וכן הלאה. פעם היה כיף להיכנס ולקרוא פה אפילו מבלי לכתוב הודעה. |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 22/06/2016 : 19:27:54
|
אני איתכם. גם ברגעים קשים את הפורום לא עוזבים...
|
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 22/06/2016 : 22:59:31
|
גם אני כאן.
אמנם זה כלי ישן אך נאמר כבר: אל תשליכני לעת זקנה.
הדבר הישן והטוב זה כאן. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 23/06/2016 : 10:21:20
|
אכן הפעילות בפורום מאוד חסרה הגיע הזמן להחיות |
 |
|
red moon
61 הודעות |
נשלח - 23/06/2016 : 19:37:31
|
סחתיין, בתור אחד שאין לו ווטסאפ, אני צמא מאוד למידע והדיונים שהפורום מספק יחי הפורום! |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 24/06/2016 : 03:40:51
|
צר לי להיות הפארטי פופר, אבל לנסות להחיות את הפורום זה בערך כמו לנסות להחזיר לאופנה את הנוקיה הראשון עם האנטנה והסנייק
הפורום מת לא כי נכשלנו כקהילה, או כי זנחנו ערכים, או כל משמעות אחרת חשובה שתרצו לייחס לכך.
הפורום מת, כי הפלטפורמה הזאת מתה בעידן הכל כך ויראלי וזמין שיש לנו היום, פורום אינטרנט הוא פשוט פלטפורמה מסובכת ומסורבלת, ולכן אנשים פשוט הפסיקו להיכנס לפורומים, ואת האינטרקציה האינטרנטית שלהם, הם צורכים במקומות אחרים(בעיקר בפייסבוק, בטוויטר, ובאינסטגרם)
אז נכון, יש עדיין פה ושם פורומים ששרדו(צ'ה למשל), אבל זה בעיקר פורומים שהיו להם שורשים מאוד חזקים, ממשק נוח וזמין, מנהלים פעילים ואכפתיים, ובעיקר ובסיס של מאות משתמשים פעילים, שגם המאות האלה הפכו למאה, או כמה עשרות, אבל עדיין מספיק בשביל להישאר חי ובועט.
לצערנו, הפורום הזה מעולם לא היה פורום עם שורשים חזקים, מאות משתמשים פעילים, ומנהלים פעילים ואכפתיים(לא בא בטענות חלילה לאף אחד...אין לי מושג גם מי מנהל את הפורום הזה בתאכלס) הוא געש ורגש בזמנים מאוד מסוימים ונקודתיים, אבל רוב הזמן זה היה פורום די רדום.
אני חושב שבמקום לנסות להחיות אותו בצורה מלאכותית, ולהלחם בטחנות רוח ובמודרניזציה הבלתי נמנעת. צריך פשוט להקים לו פלטפורמה חדשה, ויותר מתקדמת ואני מדבר איך לא, על קבוצה בפייסבוק. גם מנהלי פורום חברי העמותה כבר הבינו לאן הרוח נושבת ופתחו קבוצה בפייסבוק לחברי עמותה.
אני חושב שהגיע הזמן שתהיה קבוצה בפייסבוק, שתהווה תחליף אלטרנטיבי לפורום קבוצה אשר תהיה יותר נגישה, עם ממשק יותר נוח, שנוכל גם להיכנס דרך הסמארטפונים ולהגיב בחופשיות ולא רק כשאנחנו יושבים על המחשב. נוכל להעלות תמונות, סרטונים, לנהל דיונים מעמיקים
ואולי הבונוס הכי חשוב במעבר הזה, נוכל להנגיש את ההוויה הקטמונית באופן יותר אינטימי וחם מאשר עמוד של 10,000 לייקים בפייסבוק(מבלי לזלזל בו כמובן, אבל אינטימי זה לא) ואני מדבר בעיקר על המון אנשים שהם במעגל היותר רחב של האוהדים, אנשים שגילו את קטמון לאחרונה, או שמגלים אותה בדיוק בימים אלה, ורוצים לדבר ולשתף ולשאול שאלות, אבל אין להם את הפלטפורמה המתאימה לכך.
אז נכון, לא לכולנו יש פייסבוק, ובקטמון בפרט יש המון אוהדים מבוגרים שברור לי שלחלקם אין פייסבוק ועדיין, אני חושב שנכון לנקודת הזמן הנוכחית, זאת הפלטפורמה הכי נוחה והגיונית להשתמש בה ולמי שאין פייסבוק, תמיד יוכל להשלים את החסך הקטמוני שלו בקבוצות הוואטסאפ השונות שלנו.
אני מוכן להרים את הכפפה ולפתוח קבוצה כזאת ולנהל אותה בשוטף ואם מישהו רוצה\מוכן לעזור לי, אני אשמח  |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-24/06/2016 03:47:08 |
 |
|
red dragon
20 הודעות |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 24/06/2016 : 16:09:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי red dragon
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אני מוכן להרים את הכפפה ולפתוח קבוצה כזאת ולנהל אותה בשוטף
במקרה בדיוק השבוע... https://www.facebook.com/groups/485999208263011/
אויש...יצאתי חומוס חבל על הזמן מוזר שאף אחד לא הזמין אותי לשם :\
כנראה שההודעה של נבו לא הייתה במקרה, אלא בעקבות פתיחת קבוצות הפייסבוק השונות
בכל מקרה, מבורך שהקבוצה הזאת נפתחה והרצון להשאיר את הפורום בחיים הוא נחמד, אבל לא יחזיק מים
אבל בכל מקרה מאחל לכם בהצלחה, אם מבטיח לכם שאם הפורום ימשיך להיות פעיל, אמשיך לבקר בו ולכתוב בו מדי פעם  |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 24/06/2016 : 21:30:31
|
צר לי להיות הפארטי פופר, אבל לנסות להחיות את הפורום זה בערך כמו לנסות להחזיר לאופנה את הנוקיה הראשון עם האנטנה והסנייק
הפורום מת לא כי נכשלנו כקהילה, או כי זנחנו ערכים, או כל משמעות אחרת חשובה שתרצו לייחס לכך.
הפורום מת, כי הפלטפורמה הזאת מתה בעידן הכל כך ויראלי וזמין שיש לנו היום, פורום אינטרנט הוא פשוט פלטפורמה מסובכת ומסורבלת, ולכן אנשים פשוט הפסיקו להיכנס לפורומים, ואת האינטרקציה האינטרנטית שלהם, הם צורכים במקומות אחרים(בעיקר בפייסבוק, בטוויטר, ובאינסטגרם)
מסכים איתך בגדול.
רק קח בחשבון שכאשר אתה פותח קבוצה בפייסבוק אתה למעשה "מנדה" את כל אלו שאין להם חשבון פייסבוק. לא יודע כמה כאלו יש מבין האוהדים, שמעוניינים במידע שהיה בפורום בתקופותיו הטובות. מעבר לזה שיש גם יתרונות למבנה של פורום, הודעות לפי נושאים, עם כותרת וכו', ויש גם שיקולים שיווקיים ועניניים נוספים. לא הכל זה רק שיקולי נוסטלגיה.
אופציה נוספת היא להשקיע בפורום ולהביא אותו לתוך המאה ה-21. להוסיף לו תמיכה במובייל, נוטיפיקציות, כחלק מאפליקציה של קטמון. זה לא מעט עבודה (או כסף) ולא בטוח שזה שווה את זה. אני מניח שזה עוד אחד מהדברים שצוות המדיה והועד המנהל צריכים לחשוב עליו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 24/06/2016 : 22:22:29
|
לאור זאת לדעתי צריך להחזיר את האפליקציה שהיתה מוצלחת מאוד והתאימה לרבים.אין לי זמן עקב ההתעסקות שלי באימון וכו',אפליקציה תפטור לי מלא בעיות |
אליה |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/06/2016 : 03:50:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
מסכים איתך בגדול.
רק קח בחשבון שכאשר אתה פותח קבוצה בפייסבוק אתה למעשה "מנדה" את כל אלו שאין להם חשבון פייסבוק. לא יודע כמה כאלו יש מבין האוהדים, שמעוניינים במידע שהיה בפורום בתקופותיו הטובות. מעבר לזה שיש גם יתרונות למבנה של פורום, הודעות לפי נושאים, עם כותרת וכו', ויש גם שיקולים שיווקיים ועניניים נוספים. לא הכל זה רק שיקולי נוסטלגיה.
אופציה נוספת היא להשקיע בפורום ולהביא אותו לתוך המאה ה-21. להוסיף לו תמיכה במובייל, נוטיפיקציות, כחלק מאפליקציה של קטמון. זה לא מעט עבודה (או כסף) ולא בטוח שזה שווה את זה. אני מניח שזה עוד אחד מהדברים שצוות המדיה והועד המנהל צריכים לחשוב עליו.
אני לא חושב שאנחנו "מנדים" אף אחד נכון ללפני שבוע, גם הפורום היה מת, וגם לא הייתה פלטפורמה אלטרנטיבית לשהות בה אז עכשיו יש פלטפורמה כזאת בפייסבוק שהיא בהחלט נחוצה, והפורום...עדיין יהיה מת, כי פשוט עבר זמנו.
זה לא שגנבנו משתמשים פעילים מכאן והעברנו אותם לשם, כי בכל מקרה לא היו כאלה. (בכנות, אני חושב שאני הייתי המשתמש הכי פעיל בפורום הזה העונה, וגם אני כבר די התייאשתי מהמצב פה)
לגבי פורום מתקדם עם נוטיפיקיישן והכל...לא יודע, נשמע לי כרגע כמו השקעה יקרה ולא מוצדקת. ל90% מהאוכלוסיה בגילאי 14 עד 50 יש חשבון פייסבוק, ויש את האפשרות להיות בקבוצה ה10% שבוחרים לחיות ללא פייסבוק, לוקחים בחשבון שהם מפסידים גם פלטפורמות כאלה שהיו רוצים להיות נוכחים בהן אם מאוד חשוב להם להיות חלק מפלטפורמת אוהדים, הם יפתחו חשבון פייסבוק, אפילו פיקטיבי רק למטרה הספציפית הזאת. ואם לא מספיק חשוב להם, אז גם לפורום הם לא יכנסו.
בגדול, בעידן קבוצות הפייסבוק, אני לא באמת מרגיש שיש הצדקה אמתית לפורום אוהדים. בטח לקבוצה בליגה השנייה שהמעגל המצומצם של האוהדים שלה נע בין 1000 ל2000 אוהדים.
יכול להיות שכשנעלה לליגת העל, ונרחיב משמעותית את מעגל האוהדים, וגם יהיה לנו יותר תקציב להשקיע במדיות כאלה ואחרות, אולי יהיה שווה להשקיע בפורום אוהדים מודרני שמותאם גם לסמארטפונים.
אבל בכנות? אני כמעט ולא מוצא יתרונות בפורום על פני הפייסבוק, מלבד הקטע שפה אפשר לשמור על אנונימיות(וגם בזה יש מינוסים לטעמי) |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-25/06/2016 03:53:34 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/06/2016 : 07:46:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר (בכנות, אני חושב שאני הייתי המשתמש הכי פעיל בפורום הזה העונה....)
הצחקת אותי |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/06/2016 : 16:27:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר (בכנות, אני חושב שאני הייתי המשתמש הכי פעיל בפורום הזה העונה....)
הצחקת אותי
סליחה, שכחתי אותך טוב אז...השני הכי פעיל?  |
 |
|
התגייסות להצלת הפורום!  |
|
|
|