פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 פרדי דוד

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
katamon9 נשלח - 25/04/2016 : 23:35:50
אני אוהב את פרדי ומעריך אותו . הוא לקח אותנו ממסלול
כמעט בטוח לירידת ליגה והביא אותנו לפלייאוף עליון . אבל שני
דברים מדליקים סימן שאלה לעונה הבאה .אני מניח שהחילוף של
מתיאס נבע מעימות אישי . אני מניח שהספסול הממושך של עוז
גם מעיד על יחסים עכורים כי לא ייתכן שעוז שכח לשחק כדורגל
ולא יכול לקבל דקות בפיגור שלנו .מאמן שלא יודע לשמור על יחסים עם שחקנים
מובילים בקבוצה - קצת בעייתי .
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לב אדום מקטמון נשלח - 28/05/2017 : 20:36:40
לפרדי צריך לומר רק תודה על ההצלה בשנה שעברה ולהוקיר לו תודה תמיד. נכון ששנה אחרי נכשל אבל בזכותו נשארנו ליגה שנה שעברה וצריך לדעת להוקיר תודה ולא רק לבקר.
תודה פרדי
יפתחמ נשלח - 28/05/2017 : 15:34:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

קודם כל אמרו לפרדי ללכת.
מעבר לכך, זו בדיוק ההסתייגות שלי מזאדה: הוא בשר מבשרנו, אני זוכר אותו לטובה ואני לא בטוח שהיינו צריכים להחליף אותו, אבל אני גם לא חושב שאנחנו צריכים לעסוק בכך שחבל שהוא הלך לקבוצות אחרות או בלמצוא לו תעסוקה אחרי עונה פחות מוצלחת.
הלוואי שמאמנים ושחקנים טובים יישארו איתנו לאורך שנים, בינתיים אני לא רואה את זה קורה ואני חושש שגם זאדה יישאר איתנו עד המשבר הבא.

לא אמרו לו ללכת, אלא אם כן עבדו עלי.
צפוני נשלח - 27/05/2017 : 15:40:29
קודם כל אמרו לפרדי ללכת.
מעבר לכך, זו בדיוק ההסתייגות שלי מזאדה: הוא בשר מבשרנו, אני זוכר אותו לטובה ואני לא בטוח שהיינו צריכים להחליף אותו, אבל אני גם לא חושב שאנחנו צריכים לעסוק בכך שחבל שהוא הלך לקבוצות אחרות או בלמצוא לו תעסוקה אחרי עונה פחות מוצלחת.
הלוואי שמאמנים ושחקנים טובים יישארו איתנו לאורך שנים, בינתיים אני לא רואה את זה קורה ואני חושש שגם זאדה יישאר איתנו עד המשבר הבא.
יפתחמ נשלח - 27/05/2017 : 14:51:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

הבעיה השנה הייתה פירוק הקבוצה משנה שעברה.
אני לא בטוח שפרדי היה פחות מצליח מבן-זקן עם ניבלדו, עוביידה, פסו וג'ורג'י (מבלי לגרוע בזכויותיו של בן זקן).

מישהו אמר לו אז ללכת? היה מחכה לינואר, מתחזק ומצליח... אבל הוא בחר ללכת.
כמו חיים ברעם פה - אין לי שום דבר נגדו ומאחל לו בהצלחה. סה"כ הוא עשה עבודה טובה אצלנו אחרי שהחליף את נמני.
elhananm נשלח - 25/05/2017 : 17:03:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

הסיפור על פרדי שייך ל"דברי הימים, חדשות העבר". עשה עבודה טובה וגם שגיאות, כמו כל מאמן. מאחל לו הצלחה בכל אשר יילך

מסכים.
בינתיים גם המו"מ שלו עם הפועל ת"א התפוצץ לו.
הם הודיעו היום על החתמת מוטי איווניר.
חיים ברעם נשלח - 25/05/2017 : 16:06:41
הסיפור על פרדי שייך ל"דברי הימים, חדשות העבר". עשה עבודה טובה וגם שגיאות, כמו כל מאמן. מאחל לו הצלחה בכל אשר יילך
davidkipod נשלח - 25/05/2017 : 12:49:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

אני לא בטוח שפרדי היה פחות מצליח מבן-זקן עם ניבלדו, עוביידה, פסו וג'ורג'י (מבלי לגרוע בזכויותיו של בן זקן).

לפחות במקרה של אריאל הדר - פרדי לא ספר אותו, ולא בצדק. כפי שהוכיח בני
צפוני נשלח - 25/05/2017 : 10:21:05
tomtom123678 נשלח - 25/05/2017 : 07:50:46
אבל שכחת מה הוא עשה בעונה שעברה... היינו בתחתית הטבלה והוא הביא אותנו למקום הרביעי
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

אז מסתבר שחמופרדי בדרך להפועל ת"א, איזו הזיה מטורפת!

https://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=17904

האמת שזה קורע מצחוק שמאמן שנכשל אצלנו כישלון חרוץ בדרך למועדון פאר כמו הפועל ת"א

לנו כמובן זה טוב, עם מאמן סביר בלבד, הפועל ת"א עולה בהליכה
עם פרדי, הם אשכרה עשויים להסתבך ולאבד עליה שאמורה להיות קלי קלות עבורם

חחח אם רק הניסנובים היו יודעים איזה דברים פרדי עשה לנו במועדון כדי שנפטר אותו והוא יקבל שכר עד סוף העונה בשביל לגרבץ בבית.

הם הולכים לאכול עקיצה יותר כואבת מאלה שינקעל'ה נוהג לאכול
גם זורקים המון כסף לפח, וגם פרדי הולך לדרדר אותם למרכז הטבלה, וגם יקבל שכר על שנתיים(שבהן בטוח ישב בבית) אחרי שהם יפטרו אותו בינואר

תענוג

האדום מהכפר נשלח - 25/05/2017 : 03:41:26
אז מסתבר שחמופרדי בדרך להפועל ת"א, איזו הזיה מטורפת!

https://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=17904

האמת שזה קורע מצחוק שמאמן שנכשל אצלנו כישלון חרוץ בדרך למועדון פאר כמו הפועל ת"א

לנו כמובן זה טוב, עם מאמן סביר בלבד, הפועל ת"א עולה בהליכה
עם פרדי, הם אשכרה עשויים להסתבך ולאבד עליה שאמורה להיות קלי קלות עבורם

חחח אם רק הניסנובים היו יודעים איזה דברים פרדי עשה לנו במועדון כדי שנפטר אותו והוא יקבל שכר עד סוף העונה בשביל לגרבץ בבית.

הם הולכים לאכול עקיצה יותר כואבת מאלה שינקעל'ה נוהג לאכול
גם זורקים המון כסף לפח, וגם פרדי הולך לדרדר אותם למרכז הטבלה, וגם יקבל שכר על שנתיים(שבהן בטוח ישב בבית) אחרי שהם יפטרו אותו בינואר

תענוג
חיים ברעם נשלח - 27/04/2016 : 02:12:14
עוז עדיין קשר נהדר, ויכול להיות נכס למאמן עם יותר מעוף. אני מקווה שנראה אותו הרבה יותר לקראת סוף העונה
מחאיי נשלח - 26/04/2016 : 23:35:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

לא לשכוח מי הביא אותנו לפלייאוף העליון
בתקופת נימני בלאומית החלום שלנו היה פלייאוף עליון
אז תגידו תודה גדולה לפרדי לפני שאתם מתהפכים עליו. בזכותו אנחנו שקטים היום. תודה לך פרדי

לא לשכוח מי הביא אותנו ללאומית.

אני מצטרף למה שכתב פרננדו פסואה - מהלך מביך של פרדי, ואין פה קשר לעבודה הנהדרת שהוא עשה השנה.

מבאס לראות סמל שלנו מקבל יחס כזה. לפחות מהקהל הוא קיבל וימשיך לקבל אהבה.
האדום מהכפר נשלח - 26/04/2016 : 17:04:50
נו די, זה מביך

הגופה עוד לא התקררה ואתם כבר מחפשים את מי להעלות על המוקד?

גם מוריניו לא היה מוציא יותר מספסל שכולל את אופיר חמו, בן אוזן ועוז צבאג(שבואו נודה על האמת הכואבת, הוא כבר לא פקטור בליגה הזאת, גם לא כמחליף)

פרדי קיבל ירושה בעייתית והוציא ממנה זהב
זה טוב ונחמד שחלקנו השתעשענו עם מחשבות על עליה
אבל בואו נהיה כנים, אנחנו קבוצה עם ההגנה החלשה ביותר מבין קבוצות הפלייאוף העליון
וההתקפה שלנו בעיקר בנויה על מתפרצות והבלחות.

פרדי מאמן מצוין ויסודי, לא מושלם, אבל מתאים כמו כפפה ליד למועדון, ואין לי בכלל ספק שבקיץ ביחד עם שי הם יבנו קבוצה הרבה יותר טובה ויציבה.

ייכשל בעונה הבאה?
יש טעם לפתוח דיון אם מגיע לו עוד צ'אנס

אבל אני חושב שלרוב השפוי כאן ברור שפרדי זאת מתנה משמיים עבורנו
ואין בכלל ספק שהוא צריך לאמן את הקבוצה בעונה הבאה.
לב אדום מקטמון נשלח - 26/04/2016 : 16:45:43
לא לשכוח מי הביא אותנו לפלייאוף העליון
בתקופת נימני בלאומית החלום שלנו היה פלייאוף עליון
אז תגידו תודה גדולה לפרדי לפני שאתם מתהפכים עליו. בזכותו אנחנו שקטים היום. תודה לך פרדי
lazy נשלח - 26/04/2016 : 14:37:23
אני אולי נאיבי, אבל אני רוצה להאמין שאין כאן עניין אישי, אלא פשוט החלטות מקצועיות לא נכונות (עד הזויות) של פרדי. לא חושב שהוא חימם את עוז כדי להשפיל אותו. אם כבר, אז להיפך: הוא החליט לא להכניס אותו כשהמשחק גמור כדי לא להשפיל אותו ולתת לו לשחק בגרבג' טיים.

ברור שהחילוף של מרטין בחמו גמר לנו את המשחק, ואני מהמר שבדיעבד פרדי היה עושה חילוף אחר, גם אם היה צורך להחליף את מרטין.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07