פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שרת הספורט הגזענית ואנחנו

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדם אדום נשלח - 17/04/2016 : 21:24:50
זה המקום להמשיך את הדיון שהתחיל בקבוצת המתנדבים.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אושר גדול נשלח - 24/04/2016 : 09:51:24
כולם מתכוונים לאותו דבר, למכסם את הרווחים של הקבוצה כתוצאה מהמיתוג שלה והמעמד שלה,יכול להיות שאנחנו צריכים משווק מקצועי או משרד יחסי ציבור שימנף את ההישג ויתרגם אותו להכנסות נוספות.
OrenDf נשלח - 23/04/2016 : 12:57:03
העיקר הגדלנו את הטראפיק של הפורום
karpad3 נשלח - 21/04/2016 : 18:59:35
שניים מהתורמים הגדולים שלנו (ליפקין וטננבאום) הם בעלי עסקים מחוץ לישראל והחשיפה התקשורתית שלנו לא שווה להם אגורה.
אני מסכים שצריך לנצל את שווי החשיפה התקשורתית בשביל לגייס יותר כסף, אבל חשוב לזכור שהרבה מאד מהכסף שלנו הוא כמעט-לחלוטין פילנתרופיה ולא איזה צעד עסקי מחושב.
דוביק שנאוצר נשלח - 21/04/2016 : 15:24:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

אולי כדאי שמי שלא ממש מעריך את הספנסרים והתורמים ישב לשיחה קצרה עם חברי הועד המנהל
רק אז תבינו כמה קשה לגייס כספים אפילו בסכומים קטנים
יש פה כמה שאיבדו את הפרופורציות
החשיפה של הקבוצה נבנתה יחד עם ההצלחה המקצועית וזו לא הייתה קימת ללא הכספים שגויסו
אנחנו עדיין לא ברצלונה

מי אמר שלא קשה לגייס כספים? קשה מאוד לגייס כספים אבל זה לא אומר שצריך למכור את עצמנו בזול.

זה שההצלחה המקצועית התבססה בחלקה על כספים שגוייסו אומר שלנצח כל מי שתרם ימשיך לתרום את אותו הסכום? זה שגייסנו כסף בעבר אומר שעכשיו צריך לגייס את אותו הסכום? איך אנחנו אמורים לצמוח?

יש דברים שלא דרשנו בעבר ועכשיו לגמרי זכותנו לדרוש. יש דברים שהסכמנו לבלוע בעבר ועכשיו כבר מותר לנו לדחות בנימוס.
דוביק שנאוצר נשלח - 21/04/2016 : 15:17:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

קצת צורם לי הטון העולה מדבריך כמו מאוהדים אחרים. ...גדלנו אז אנחנו יכולים לבוא בדרישות וכו' בעייני זה לא השיח שצריך להשמע אלא סינרגיה בין המועדון לשותפיו העסקיים שמטיבה עם שני הצדדים. כל שנה אנחנו מתחילים את התקציב מאפס!חייבים לזכור את זה וזה ששנה אחת הייתה מדהימה הן מבחינה מקצועית והן מבחינת הפרוייקטים החינוכיים, חברתיים לא מבטיחה כלום! לגבי השנה הבאה וכך הלאה רק בשיתוף עם שותפינו נוכל להמשיך את המפעלים השונים. לכך הכוונה בצניעות

צניעות זה סבבה. מנטליות של קבצנים ממש לא.

גם מכבי תל אביב מתחילה כל שנה מאפס ומגיעה לתקציב של מאות מיליונים. אני מאוד אופתע אם מיטש העביר לקבוצה שקל העונה הזו או אם יעביר להם בעונה הבאה. מועדון כדורגל אמור לחיות מהכנסותיו, בלי נדבות של איש ופוטנציאל ההכנסות שלנו ללא ספק גבוה ממה שהיה לפני שנתיים ואין שום סיבה לא למנף את זה.

אם אלטשולר שחם מקבלים חשיפה ששווה מיליונים מאיתנו כל שנה, אין שום חוצפה בלדרוש שהם יגדילו את התמיכה שלהם באופן משמעותי אם הם רוצים לשמור על מקומם.

"שווי החשיפה הפרסומי השנתי מוערך ב-7.25 מיליון שקל". האם הם מעבירים לנו סכום התואם את השווי הזה? זו השאלה היחידה שצריכה להישאל. סינרגיה אמורה לייצר תועלת משותפת לשני הצדדים, אם הם לא משלמים סכום הולם, איזו סינרגיה יש כאן?
דנונה נשלח - 21/04/2016 : 15:15:27
אולי כדאי שמי שלא ממש מעריך את הספנסרים והתורמים ישב לשיחה קצרה עם חברי הועד המנהל
רק אז תבינו כמה קשה לגייס כספים אפילו בסכומים קטנים
יש פה כמה שאיבדו את הפרופורציות
החשיפה של הקבוצה נבנתה יחד עם ההצלחה המקצועית וזו לא הייתה קימת ללא הכספים שגויסו
אנחנו עדיין לא ברצלונה
mbs נשלח - 21/04/2016 : 14:50:06
קצת צורם לי הטון העולה מדבריך כמו מאוהדים אחרים. ...גדלנו אז אנחנו יכולים לבוא בדרישות וכו' בעייני זה לא השיח שצריך להשמע אלא סינרגיה בין המועדון לשותפיו העסקיים שמטיבה עם שני הצדדים. כל שנה אנחנו מתחילים את התקציב מאפס!חייבים לזכור את זה וזה ששנה אחת הייתה מדהימה הן מבחינה מקצועית והן מבחינת הפרוייקטים החינוכיים, חברתיים לא מבטיחה כלום! לגבי השנה הבאה וכך הלאה רק בשיתוף עם שותפינו נוכל להמשיך את המפעלים השונים. לכך הכוונה בצניעות
דוביק שנאוצר נשלח - 21/04/2016 : 13:48:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

צניעות, צניעות ושוב צניעות אף פעם לא מזיק

מה זה אומר צניעות? לא להגדיל את המשאבים של המועדון כי לא נעים לנו?
mbs נשלח - 21/04/2016 : 13:36:17
צניעות, צניעות ושוב צניעות אף פעם לא מזיק
דוביק שנאוצר נשלח - 21/04/2016 : 12:18:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

אורן, זה פשוט לא מה שקרה במציאות.
במציאות אנחנו נלחמים על כל שקל ואנחנו אלה שפונים לאחרים שיתרמו לנו, לא ההיפך.
בא בנאדם, מוציא הרבה מאד כסף על פחות או יותר כלום (כל 3 אנשי העסקים שלנו משקיעים מאות אלפים בשנה והתמורה הכלכלית שהם מקבלים על זה מאד נמוכה). ברור שאנחנו צריכים להגיד תודה. נשמע לי מוזר שהם יגידו תודה... אנחנו פנינו אליהם ושכנענו אותם, לא ההיפך.

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3682730,00.html

התמורה הכלכלית שהם מקבלים היא גבוהה מאוד. הקונספט של צדקה מצד הספונסרים שלנו כבר לא רלבנטי.

תמיכה בנו שווה הרבה מאוד כסף. זה כמובן לא מפחית מהחוב שאנחנו חבים לאנשים שתמכו בנו בשנים בהם זה לא היה מועיל להם, אבל אנחנו בשלב אחר בחיי המועדון שלנו מבחינה זו.

העבודה האדירה שאנחנו עושים, בראשות הועד שלנו, הביאה לנו משאבים שלפני כמה שנים רק יכלנו לחלום עליהם וכל השותפים שלנו לדרך ראויים להערכה אדירה על כל מה שנתנו, אבל עכשיו כבר מותר לנו לשנות מעט את יחסי הכוחות ולא להסכים לכל שקל שיגיע עבור כל תמורה שהיא. לדוגמא, חובה עלינו לדרוש מהספונסרים שלנו תמיכה התואמת את הערך הכלכלי שהם מקבלים ואם לא, להיפרד מהם. לדוגמא, חובה עלינו לקבוע כללים כך שספונסרים שלנו או חברי ועד שלנו לא יהיו רשאים לתמוך בקבוצות אחרות, ודאי לא בכאלה המשחקות בליגה שלנו.

אנחנו גדולים משהיינו אי פעם, חזקים משהיינו אי פעם ויציבים משהיינו אי פעם. עכשיו הזמן לנצל זאת
karpad3 נשלח - 20/04/2016 : 19:27:34
אורן, זה פשוט לא מה שקרה במציאות.
במציאות אנחנו נלחמים על כל שקל ואנחנו אלה שפונים לאחרים שיתרמו לנו, לא ההיפך.
בא בנאדם, מוציא הרבה מאד כסף על פחות או יותר כלום (כל 3 אנשי העסקים שלנו משקיעים מאות אלפים בשנה והתמורה הכלכלית שהם מקבלים על זה מאד נמוכה). ברור שאנחנו צריכים להגיד תודה. נשמע לי מוזר שהם יגידו תודה... אנחנו פנינו אליהם ושכנענו אותם, לא ההיפך.
אושר גדול נשלח - 20/04/2016 : 17:14:35
כל שר בישראל, ויש כאלה לא מעט שאומרים "עם ישראל" במקום "אזרחי ישראל"
עושים זאת בכוונה וגם זה סוג של גזענות, למדר את כל מי שלא יהודי במדינה,
זו הממשלה שלנו ואיתה נחיה ואם נוכל לקבל ממנה כספים המגיעים לנו כדין, לא נזרוק אותו לפח.
הגזענות הקיימת בחברה שלנו היא מובנית, מודרכת מלמעלה ובסיסית ולצערי אנחנו בצד ההזוי של החברה הישראלית, נמשיך בשלנו, אולי יום אחד זה ישתנה.
OrenDf נשלח - 20/04/2016 : 11:17:51
אנחנו מדברים על אותו נושא?
לא אמרתי שהם אלה שצריכים להגיד תודה - אמרתי שגם הם צריכים להגיד תודה.
אני לא מדבר על מערכת היחסים איתם מי שאחראי על זה שיעשה מה שנכון אבל לדעתי צריך להיות
גבול ברור, שאנחנו קבוצת אוהדים ומכאן הערך שלה ושלא ינסו לשנות את זה.
אני אולי אסרטיבי כי זה באמת נראה לי איוולת ומכעיס אותי שינסו להצר את צעדינו אבל אפשר פשוט
להסביר את זה בצורה נעימה. אני בעד אסרטיביות כמו שכתבתי.

רוב המסר פה הוא למי ששכח את זה ויותר חשוב לו לרצות ספונסרים מאשר לקדם את האוהדים.

ועוד דבר חשוב - ספונסרים ותרומות זה ממש לא אותו דבר! אנחנו לא מדברים על אותו הדבר.
katamon9 נשלח - 20/04/2016 : 10:53:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

ציטוט:

אורן, זו בדיוק הטענה.
באידיאל היינו רוצים להיות 100% במימון האוהדים אבל במציאות אתה צריך לשתף פעולה עם גורמים אחרים ואולי מנוגדים לאידיאל (כמו בעלי הון) בשביל להשיג דברים.
אני חושב שכולנו מודים למי שתרם הרבה כסף למועדון שלנו ובלי ספק לא היינו מגיעים לאן שהגענו, כולל מספר המתנדבים והרמה שלהם.
במציאות אם רוצים להשיג דברים צריך לשתף פעולה עם הרבה גורמים, חלקם לא כוס התה שלנו. גם לנהל מו"מ עם הנהלות של חלק מהקבוצות זה לא בדיוק דבר כיף. חלקם בטוח גזענים.
ברור שיש גבולות ולא היינו נותנים יד ליוזמה שנוגדת את הערכים שלנו תמורת כסף. אני חושב שהפרס הזה הוא לחלוטין באותו כיוון של הערכים שלנו והפוסט של מירי רגב גם כן.

כל מה שאמרתי כמובן לא בא להוריד מהעבודה המדהימה שהמתנדבים שלנו עושים. זה הייחוד שלנו והיתרון שלנו על קבוצות אחרות.

קרפד, לא אמרתי לרגע שאסור להודות, אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות כפויי טובה ורעים, אבל
ממש מרגיז אותי הרעיון שאנחנו צריכים להודות להם ולא לבקר את הבעיות במערכת. אם לא
אוהבים את השלטים שאנחנו עושים זאת פשוט טיפשות שלהם ואנחנו לא צריכים לשתף פעולה עם זה.
הסיבה שהקבוצה מושכת תשומת לב והשם של המפרסמים מקבל חשיפה היא לא "תראו את
הלוגו החדש של הספונסר", אלא היא "תראו את דגלי הקרן", "תראו את השלט שהם עשו למען
האוהדים/נגד גזענות" וכו'. לדעתי זה צריך להיות ברור שהם לא צריכים להביע את דעתם ולצמצם את צעדיהם של האוהדים.
הם צריכים להודות על כל ההתנדבות, ההפצה והפעילות שנותנת ערך למותג שלהם ולתת לנו יד חופשית. וכן, זה אומר לבוא בגישה אסרטיבית לספונסרים ולהגיד להם, השם שלנו שווה הרבה, אתם יודעים את זה.
אל תפריעו, אל תתערבו בקבוצה ותגידו גם אתם תודה. מראש הגישה לא צריכה להיות שהם מתנים
את הכסף אלא שהם צריכים להרגיש זכות שהשם שלהם נקשר במותג שהחשיפה שלו חיובית!

רוב הסיכויים שאם תבוא לתורמים ותגיד להם שהם אלה שצריכים להגיד תודה ששמם נקשר בקטמון
הם יפסיקו להעביר לך כסף שבלעדיו יהיה קשה מאוד להתקיים . כל אותם תורמים הרוויחו את מה שהרוויחו הרבה לפני שקטמון הוקמה וימשיכו להרוויח גם אם יפסיקו לתמוך בקטמון . אין להם שום תלות כלכלית בקטמון . ההפך הוא הנכון . אנחנו תלויים בהם הרבה יותר מאשר הם בנו . נכון שזה מעצבן שזה ככה אבל זה המצב . בכדורגל צריך כסף והתורמים מספקים לנו את רוב התקציב וכנראה שכך זה יישאר .וגם קצת צניעות לא תזיק לנו .
OrenDf נשלח - 20/04/2016 : 09:15:30
ציטוט:

אורן, זו בדיוק הטענה.
באידיאל היינו רוצים להיות 100% במימון האוהדים אבל במציאות אתה צריך לשתף פעולה עם גורמים אחרים ואולי מנוגדים לאידיאל (כמו בעלי הון) בשביל להשיג דברים.
אני חושב שכולנו מודים למי שתרם הרבה כסף למועדון שלנו ובלי ספק לא היינו מגיעים לאן שהגענו, כולל מספר המתנדבים והרמה שלהם.
במציאות אם רוצים להשיג דברים צריך לשתף פעולה עם הרבה גורמים, חלקם לא כוס התה שלנו. גם לנהל מו"מ עם הנהלות של חלק מהקבוצות זה לא בדיוק דבר כיף. חלקם בטוח גזענים.
ברור שיש גבולות ולא היינו נותנים יד ליוזמה שנוגדת את הערכים שלנו תמורת כסף. אני חושב שהפרס הזה הוא לחלוטין באותו כיוון של הערכים שלנו והפוסט של מירי רגב גם כן.

כל מה שאמרתי כמובן לא בא להוריד מהעבודה המדהימה שהמתנדבים שלנו עושים. זה הייחוד שלנו והיתרון שלנו על קבוצות אחרות.

קרפד, לא אמרתי לרגע שאסור להודות, אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות כפויי טובה ורעים, אבל
ממש מרגיז אותי הרעיון שאנחנו צריכים להודות להם ולא לבקר את הבעיות במערכת. אם לא
אוהבים את השלטים שאנחנו עושים זאת פשוט טיפשות שלהם ואנחנו לא צריכים לשתף פעולה עם זה.
הסיבה שהקבוצה מושכת תשומת לב והשם של המפרסמים מקבל חשיפה היא לא "תראו את
הלוגו החדש של הספונסר", אלא היא "תראו את דגלי הקרן", "תראו את השלט שהם עשו למען
האוהדים/נגד גזענות" וכו'. לדעתי זה צריך להיות ברור שהם לא צריכים להביע את דעתם ולצמצם את צעדיהם של האוהדים.
הם צריכים להודות על כל ההתנדבות, ההפצה והפעילות שנותנת ערך למותג שלהם ולתת לנו יד חופשית. וכן, זה אומר לבוא בגישה אסרטיבית לספונסרים ולהגיד להם, השם שלנו שווה הרבה, אתם יודעים את זה.
אל תפריעו, אל תתערבו בקבוצה ותגידו גם אתם תודה. מראש הגישה לא צריכה להיות שהם מתנים
את הכסף אלא שהם צריכים להרגיש זכות שהשם שלהם נקשר במותג שהחשיפה שלו חיובית!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07